- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.521
günaydın kızlar bu gün çok takılamayacağım size ay sonu malum çok yoğunuz birde yarım gün işleri yetiştirmek zorundayım gerekirse kalıcam burda...
şimdiden hepinize topitoplarınızla (karnınızdaki)
kocaman musmutlu sağlıklı bayramlar olur inşallahh...bol bol resim çektirelim olurmu dönünce koyarız...çok öpüyorummmmmm...
Dişim çok agrıyor.Ayy birde çook sinirlyimm biri var onu elime gecirsem sacını basını yolucam hatta yetmez sinirimi gecirmeyeklava:Çok üzgünüm çoook
iyi yolculuklar canım...günaydın arkadaslar.. bizde bugun cıkıyoruz yola.. eşimin memleketine bayram icin
umarım iyi gecer.. üzerimde bir gerginlik..
simdiden hepinizin bayramını kutlarım.. cook cokk guzel gecer insallahhh a.s.
amin tatlım.. allah sifasını versin inşallah.. neyseki az zamanı kalmış...Merhaba Bayanlar,
dün kuzenime cok üzüldüm sizinlede paylasmak istedim.
Kuzenimde su anda hamile, Allah nasip ederse dogumu ocak sonuna aslina.
Dün hastaneye yatirdilar.
Doktor calisma yasgi vermisti, hamileligin basindan beri calismiyor.
Evde bos bos oturmaya aliskin olmadigi icin bu sefer kendini ev islerine felan verdi.
Yoruyordu durduk yere kendini.
Birde üstüne gecenlerde grip oldu, cok fazla öksürüyordu.
Dün aniden sancilanmis hemen hastaneye götürmüsler.
Yazik Kizcagiz artik Doguma kadar hastanede yatacak.
Tuvalete bile kalkmasi yasak, afedersiniz torba baglamislar idrari felan icin.
Kendini yordugu icin ve cok fazla öksürdügü icin bebek asagi inmis ve rahminde
bayagi bir acilma olmus.
Yapacagi her hareket bundan sonra ikisi icinde tehlikeli.
Nolur Bayanlar dikkat edelim, daha dikkatli davranalim kendimizi yormayalim.
Ben böyle seyler duydukca tuhaf oluyorum.
Allahim hepimizi ve yavrularimizi korusun.
Eşimin işyerinde bir kız yaaa niye boyle dusuncesizler evli bir erkekle her zaman araların da bir sınır olması gerektiğini neden bilmiyorlr ama ben ogreticem onlara ya işn kotusu kavga bile edemiyorum eşimle bebeğime o sınırle bir şey olur diye ayyyyyyy
tatlım bende sordum doktoruma henüz düzensizmiş hareketler.. ewt insanın aklına bin türlü sey geliyor hemen.. sende sıkıştırsaydın sıpayı.. ben sagıma yatıp karnımı yataga dayayıp bekliyorum böyle zamnlarda zilli sıkışınca tepki veriyor...dişin içinde geçmiş olsun.. cok zordur.
nülücüm ben de dün eşimi delirttim bu oğlan niye hareket etmiyo diye kız kıpır kıpır oğlanda tık yoktu akşama gene kudurdular demek rahattı beyefendi istifini bozmadı ama ben de baya korktum
tatlım minnoşların kocamn olmuş maasallah...
bende bol süt içiyorum birde kalsiyum alıyorum ama fayda etmedi..bir dişim gitti..bnim yeni enişte diş hekimi,,geçiçi dolgu yapılabilir hamileyken..idarelik bişey demişti..normal dolgu ançak doğumdan sonra dedi..ben artık 2-3 ay idare edeeğim ..doğumdan sonrada gider yaptırırm..gerçi o zamanda emziriyor olaçağız ya..idare ederiz bir şekilde...
klava: benimde başım böyle eşimin işyerinde çalışan bir kızla belaya girmişti..kaşar bunlar başka bişey değil...hiç tutma kendini..sıktıkça daha kötü olursun..ben bağırıp çağırına rahatlıyorum ama içimde dert edersem daha kötü oluyor..
mutlucum ben magnezyum kullanmaya başladığımdan beri öyleyim ama kabız lmaktan iyidir di mi kaydirigubbakcemile3 hareketlerini 16. haftada hissetmeye başladım ama ikiz olduğundan şu an panayır yeri gibi karnım inip kalkıyo yamuluyo biri başlayınca diğeri de durur mu o da başlıyor kaydirigubbakcemile5 arattım facebook ta bi sürü funda tan çıktı hangisi sensin benim face de göbüş resmim yok ama eklerim merak ettiysen çatlaklarımı da görmek ister misin kaydirigubbakcemile3
evet Beko kocaman oldular teyzesi hep böyle gider inşallah
mutlucum ben magnezyum kullanmaya başladığımdan beri öyleyim ama kabız lmaktan iyidir di mi kaydirigubbakcemile3 hareketlerini 16. haftada hissetmeye başladım ama ikiz olduğundan şu an panayır yeri gibi karnım inip kalkıyo yamuluyo biri başlayınca diğeri de durur mu o da başlıyor kaydirigubbakcemile5 arattım facebook ta bi sürü funda tan çıktı hangisi sensin benim face de göbüş resmim yok ama eklerim merak ettiysen çatlaklarımı da görmek ister misin kaydirigubbakcemile3
seninkisi farklıdır herhalde
sen doğunca ne yapacaksın onu düşün benim facede bebek var istersen ben seni ekleyeyim.
çatlaklar ne zaman başladı?ben krem sürmeleri bıraktım ya
günaydınnnn annişler bugün süper bir gün hem yarım gün hem 4 gün tatil başlangıcııı :lepi: geçmişi çok okuyamadım bi arkadaşımızın kuzeni rahatsızmış geçmiş olsun umarım sağlıkla alır bebişini kucağına, dilacım korkma canım inşallah seninki o kadar kötü bir durum değil ama yinede dikkatli ol doktorunuda alkışlıyorum çok ilgiliymiş dualarımız seninle canımselkie canım sanada kolay gelsin hastayla uğraşması çok zor iki canınla allah yardımcın olsun :Saruboceq:
canım selin bak diye arat ikiz bebekli resim olan benim
çatlaklar 13. haftamda üçüz gebeydim o zaman başlamıştı bile krem felan baştan beri sürüyordum bana mısın demedi ben de bıraktım kaydirigubbakcemile5
ekledim canım ya olacaksa oluyormuş bazen doğumdan hemen sonra olurmuş aman napalım bizde göbeee :CüvCüv: açık giymeyiz kaydirigubbakcemile3
İlk kez bir bayramda ailemin yanında olmayacağım, bunun burukluğu var içimde. Ama sağlığımı düşününce iyi yapıyorum diyorum. Hiç akrabamızın olmadığı bir yerde eşimle olacağız bayramda. İnşallah bayramdan sonra da ailem yanımda olacak... :) Ben de herkese iyi bayramlar diliyorum şimdiden...
bu arada acaba sıcak havuza falan girmemde sakınca olurmu???? yada sauna falan bilgisi olan warmı kızlar:uhm:
selam kızlar ben iyice tembel oldum yatıyorum bi kaç gündür sürekli yeni çktım dükkana ewde keyif yapıodum, dün akşam kocacım dediki bi yerlere gidelimmi 2.3 günlüüne şaşırdım bi an ulan dedim adam dükkanımda dükkanım die bayramın ilkgünü bile ağlayarak kapatıyo nerdeyse 2,3 günden bahsedio:) e dedim dükkan? yarın kapalıyız zaten dedi ctesi pazarda durcak birini bulucam dedi bn tabi atladım hemen nereye gitcez tamam die yalowa yada sapancaya gitcekmişiz termal tesislere, sauna, hamam, masaj, termal sular:) inşallah terslik olmazada gideriz yaa çok sıkıldım haftanın 7 günü dükkanda durmaktan kızlarrrrrmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?