2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr günaydın.. güzel bir gün geçirelim inşallah.. yolcu arkadaslar var.. hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah...şimdiden herkese iyi bayramlarrr... kızlar bu bel kalça agrısı mevzu basladı bende geceleri dayanılmaz oluyo yatakta dönmek çok zor..

tatlım güzel haberlerini aldık ... inşallah sıkıntıda yasamaz zamanında alırsın minnoşunu kollarına.. bu kız biraz heyecanlı aceleci mi ne.. acaba kime çekmiş...:)))

Dişim çok agrıyor.Ayy birde çook sinirlyimm biri var onu elime gecirsem sacını basını yolucam hatta yetmez sinirimi gecirmeye klava:Çok üzgünüm çoook

canım geçmiş olsun.. vardır ööle haddini bilmezler.. sıkma canını göster kendini...

günaydın arkadaslar.. bizde bugun cıkıyoruz yola.. eşimin memleketine bayram icin
umarım iyi gecer.. üzerimde bir gerginlik..
simdiden hepinizin bayramını kutlarım.. cook cokk guzel gecer insallahhh a.s.
iyi yolculuklar canım...

amin tatlım.. allah sifasını versin inşallah.. neyseki az zamanı kalmış...

selkiecim canım geçmiş olsun.. diğer mevzudada allah yardımcın olsun insanlar cok düşüncesiz ewt kayınvalidedinde durumu zor ama seninkide ortada yani.. bizde cocuk olmamasına ragmen hamilelik zor geçiyor birde sende ekstra sorumluluk...allah yardımcın olsun herkez kendi keyfinde kimse karsısındakini düşünmüyor..klava:

seninkisi farklıdır herhalde
sen doğunca ne yapacaksın onu düşün benim facede bebek var istersen ben seni ekleyeyim çatlaklar ne zaman başladı

sen doğunca ne yapacaksın onu düşün benim facede bebek var istersen ben seni ekleyeyim.
çatlaklar ne zaman başladı?ben krem sürmeleri bıraktım ya

sen doğunca ne yapacaksın onu düşün benim facede bebek var istersen ben seni ekleyeyim.
çatlaklar ne zaman başladı?ben krem sürmeleri bıraktım ya

canım selin bak diye arat ikiz bebekli resim olan benim
çatlaklar 13. haftamda üçüz gebeydim o zaman başlamıştı bile krem felan baştan beri sürüyordum bana mısın demedi ben de bıraktım kaydirigubbakcemile5

[çanım sağol...opuyorumnanaktanAllah güünü verir herhalde

ekledim canım ya olacaksa oluyormuş bazen doğumdan hemen sonra olurmuş aman napalım bizde göbeee :CüvCüv: açık giymeyiz kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bayramda giremeyebileceğimden dolayı herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum opuyorumnanaktan yolculara iyi yolculuklar diliyorum kaydirigubbakcemile2 seyyalciğim kader arkadaşımada özel olarak sevgiler gönderiyorum bu yanlız geçireceğimiz son bayram şafak 52 :lepi: kendinize ve bebişlerimize iyi bakın onları bol doli eti ve kavurmalarla besleyin opuyorumnanaktan

ılk kez bir bayramda ailemin yanında olmayacağım, bunun burukluğu var içimde. Ama sağlığımı düşününce iyi yapıyorum diyorum. Hiç akrabamızın olmadığı bir yerde eşimle olacağız bayramda. ınşallah bayramdan sonra da ailem yanımda olacak... :) Ben de herkese iyi bayramlar diliyorum şimdiden...

şimdiden herkesin Kurban Bayramı Mübarek olsun ......
hoşcakalın kızlar..
mammişleri fazla kaçırıp tombili olmayın
:CüvCüv:

bizde geçen bayram eşimle geçirdik canım bu bayramdada annem babam geldi eşim ailesinin yanına gitti napalım sağlık olsun gezin dolaşın sonra kış bebek ararız valla bu günleri hoşcakal.

Bende hepinizin bayramını kutluyorum annişler
ınşallah hayırla huzurla sağlıkla hepimiz bebelerimizi kucağımıza alırız opuyorumnanaktan

selam kızlar ben iyice tembel oldum yatıyorum bi kaç gündür sürekli yeni çktım dükkana ewde keyif yapıodum, dün akşam kocacım dediki bi yerlere gidelimmi 2.3 günlüüne şaşırdım bi an ulan dedim adam dükkanımda dükkanım die bayramın ilkgünü bile ağlayarak kapatıyo nerdeyse 2,3 günden bahsedio:) e dedim dükkan? yarın kapalıyız zaten dedi ctesi pazarda durcak birini bulucam dedi bn tabi atladım hemen nereye gitcez tamam die yalowa yada sapancaya gitcekmişiz termal tesislere, sauna, hamam, masaj, termal sular:) inşallah terslik olmazada gideriz yaa çok sıkıldım haftanın 7 günü dükkanda durmaktan kızlarrrrrmafoldumben

bu arada acaba sıcak havuza falan girmemde sakınca olurmu???? yada sauna falan bilgisi olan warmı kızlar:uhm:

En iyisini yapmışsın, biz de kaç gündür yatıyoruz evde, bugün markete gittik geldik. Sizin fikirden eşime bahsettim de termaller sakıncalı olur dedi. Dikkatli ol sen de. Kaplıca suları pek iyi gelmiyormuş hamilelere... İyi tatiller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…