2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kocamı yolladım evde yalnız bayram hiç güzel değil

Merhaba bayanlar, bizden başka uğrayan olmmaış anlaşılan, sayfa hiç ilerlememiş dün akşamdan beri, CERENORA, çok sevindim, güzel haberler getirmişsin, gözünaydın, sağlık ocağındakilere takma kafayı, hep öyleler, bende ilk gittiğimde çok ilgilenmişlerdi, 2. gidişimde yüzüme bile bakmadılar, hiç umurumda değil açıkçası, önemli olan doktorumun ne dediği, başkasının dediklerini hiç kafama takmam, sende öyle yap, doktoruna güven gerisini boşver.
HİJYENİM, kocan daha gelemedi mi, benimki geldi de parçalama ve bölme işine başladı bile :))

yok canım yaa nerde bizimkiler büyükbaş kesiyor 1 saat önce daha kasap gelip ancak başını kesmiş
eve gelince bi de onlarla uğraşcaz
:umursamaz:

haklısın canım. keşke benimle de ilgilenmeseler kaydirigubbakcemile3

bende kocamı yolladım evde yalnız bayram hiç güzel değil

kızlar bize bayram gezmesine gelin yahu!! iki byharamdır evdeyiz. alıyoruz tatlıyı çikolatayı karı-koca yiyoruz sonra doktor kötü kötü bakıyor bana kaydirigubbakcemile3 sefam olsun zemuszemus

yok canım yaa nerde bizimkiler büyükbaş kesiyor 1 saat önce daha kasap gelip ancak başını kesmiş
eve gelince bi de onlarla uğraşcaz
:umursamaz:

Bizimkilerde büyükbaş kestiler ama Ankara da daha kolay oluyor bu işler sanırım, hayırlısı olsun, Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin size..

Ah canım yaa, aynı durumu bende yaşıyorum inan ki, bizimde tatlılar elimizde patlıyor ama ben yemiyorum, eşimden fırsat kalmıyor çünkü :)) İstanbulda olsak gelirdik bayramlaşmaya ama ben Ankaradayım malesef, gelmişiz kabul et...

ah ah ne güzel sizler en azından dilini kültürünü bildiginiz yerlerdesiniz ne güzel. ben buralarda tek basımayım kimse yok kendi basıma öyle oturuyorum ne bayram var ne bişey buralarda (çok üzgünüm:

siz bize gelin o vakit opuyorumnanaktan

Tamam kızlar işte bize siz bize bayram biter tatlılar da elimizde patlamaz kaydirigubbakcemile3 sormayın benim eşim de dün akşam kalibrasyon yapıyorum diye götürdü tatlıları vallaha!! benim karnım büyürken yalnız kalmiyim diyeymiş kaydirigubbakcemile3

ah ah ne güzel sizler en azından dilini kültürünü bildiginiz yerlerdesiniz ne güzel. ben buralarda tek basımayım kimse yok kendi basıma öyle oturuyorum ne bayram var ne bişey buralarda (çok üzgünüm:

Canımcım, senin durumun daha zor evet, yurt dışında ne bayram yaşanır ne de bişey anlaşılır, Allah yadımcınız olsun, yurt dışında yaşayanların işleri gerçekten zor, buradan bir nebze de olsa hasretini gidermeye çalışalım atık, elimizden başka ne gelir ki..

Kızlar Bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle bırlıkte sağlıklı mutlu nice bayramlara inşallah.Rabbim Seneye Bebişlerimizle Bayram gezmeleri yapmayı nasip etsin hepimize.

Sagolasın canım ya. sizlerin yazdıklarını takip ediyorum zaten. canım sıkıldıkca acıyorum okuyorum. hayat cok zor gercekten buralarda, hele boyle gunlerde o kadar duygusal oluyokı ınsan ama yanlızlıgımı paylasacak kımse yok. insallah bebişim gelince herseyim olacak benim :)) neyse bayram gunu sizinde canınızı sıkmayayım. tekrardan herkese iyi bayramlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

kızlar hepiizin bayramı mübarek olsun,biz 20:00 de çıkıp evden havalimanına gidicez annemlere çokkk mutluyum inşallah sağsalim gidriz cümlemiz,bugün gün geçmek bilmedi valla çok özledim onları,kendinize ve bebeklerinize iyi bakın 5-6 aralığa kadar yokum antalyadan belki kardeşlerimin iş yerinden girerim neteopuyorumnanaktan

KIZLAR merhaba,
Bugun isyerinde nöbetciyim, hemen buraya geldim belki birileri vardır diye ama kimse yok :sinifsinif:
özledim hepinizi, umarım bayramınız cook güzell geciyordur... zemuszemus
hepinizin bayramı tekrardan kutlu olsunn...
kendinize cok cok iyi bakınnn...
opuyorumm hepinizii opuyorumnanaktan

Kimseler yok mu? Herkes bayram tatili vermiş sanırım. Biz bugün ikea ve e-bebek'e gittik. Yine bi sürü para harcadım ama öyle mutlu oluyorum ki. :) Odası için bir tane duvara asılan sepet ve dolaba koymak için kutu aldık. Biberonlarını ( Dr.Brown ve Avent), şapkalı havlusunu (Chicco) ve bel destekli kundak (sevi baby) aldık. Dün de nivea atta çanta seti almıştık. :) Şimdilik sadece küveti eksik görünürde. Ama ben ne görürsem almaya başladım. :)

ıyi bayramlar kızlar...

ne güsel tatlım mutlu olmana çok sevindim,Rabbim sağsalim kucağınıza almayı da nasip etsin,aldıklarınızıda sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasp etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…