- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.561
Merhaba güzel anneler...
öncelikle hepinizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bebikleriniz ve aileniz ile birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum...
geçmişe göz attım. maaşallah geçmişeoku oku bitiremedim. bulşanlar falan şaka maka kıskandım kaydirigubbakcemile ben de gelicem kaydirigubbakcemile2 Dila'cım sen afacan baya hareketli çıktı. İnşallah zamanında sorunsuz gelecek dualarımız seninle :Saruboceq:
bizi de bildiğiniz gibi başımızdaki sağlık ocağı terörünü atlatmaya çalışıyorduk en son. ben her sağlık ocağına gidişimde atlatmak için 3 gün doktora gidiyorum kaydirigubbakcemile3 neyse bebikimizi gördük teyzeleri. amuda kalkmış benim sıpa eli de çenesinde öööyle düşünüyor. doktor ilk renkli fotoğrafımızı da verdi. 28 cm. ve 543 gr. olmuş meleğim benimNilüferşahh teyzesi bu mesaj sanaydı kaydirigubbakcemile3 22+2 28 cm. 543 gr. doktor yine bütün iç organlarına baktı. hatta ben söylemeden böbreklerime falan da baktı. her şey normal dedi. domuz gribi aşısı konusunda adam bu habercilere ve siyasetçilere çok sinirlenmiş. aşı olsan da olur olmasan da hiçç kafana takma dedi. sonra tansiyon konusunda o sağlık ocağına ben gitsem benim de tansiyonum yükselir dedi. tabloma baktı. anormal bir tansiyonun yok dedi. sen yine de fazla tuzlu yeme, hamurişi yeme ( sanki evde su böreği yapan var töbe töbe klava: ) kilo alma (ben almazsam da içimdeki alıyor kaydirigubbakcemile3 ) dedi.
sonra da bebişimin yatağına bakmaya gittik yine iyice bir inceledim. pek beğendim tekrar kaydirigubbakcemile3 ama almadım. biraz daha bakınayım gelecek ay alacağım kısmetse.
işte böyle canlar... Dualarınızı eksik etmediğiniz için sonsuz teşekkür ederim. şimdi de kocamı kurban kesmeye gönderdim. evde oturuyorum. bayramda burnumu bile çıkarmayı düşünmüyorum :hulya: hepinize mutlu huzurlu bayramlar tekrar opuyorumnanaktan
bende kocamı yolladım evde yalnız bayram hiç güzel değil
Merhaba bayanlar, bizden başka uğrayan olmmaış anlaşılan, sayfa hiç ilerlememiş dün akşamdan beri, CERENORA, çok sevindim, güzel haberler getirmişsin, gözünaydın, sağlık ocağındakilere takma kafayı, hep öyleler, bende ilk gittiğimde çok ilgilenmişlerdi, 2. gidişimde yüzüme bile bakmadılar, hiç umurumda değil açıkçası, önemli olan doktorumun ne dediği, başkasının dediklerini hiç kafama takmam, sende öyle yap, doktoruna güven gerisini boşver.
HİJYENİM, kocan daha gelemedi mi, benimki geldi de parçalama ve bölme işine başladı bile :))
bende kocamı yolladım evde yalnız bayram hiç güzel değil
yok canım yaa nerde bizimkiler büyükbaş kesiyor 1 saat önce daha kasap gelip ancak başını kesmiş
eve gelince bi de onlarla uğraşcaz :umursamaz:
haklısın canım. keşke benimle de ilgilenmeseler kaydirigubbakcemile3
kızlar bize bayram gezmesine gelin yahu!! iki byharamdır evdeyiz. alıyoruz tatlıyı çikolatayı karı-koca yiyoruz sonra doktor kötü kötü bakıyor bana kaydirigubbakcemile3 sefam olsun zemuszemus
Bizimkilerde büyükbaş kestiler ama Ankara da daha kolay oluyor bu işler sanırım, hayırlısı olsun, Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin size..
Bizimkilerde büyükbaş kestiler ama Ankara da daha kolay oluyor bu işler sanırım, hayırlısı olsun, Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin size..
Ah canım yaa, aynı durumu bende yaşıyorum inan ki, bizimde tatlılar elimizde patlıyor ama ben yemiyorum, eşimden fırsat kalmıyor çünkü :)) İstanbulda olsak gelirdik bayramlaşmaya ama ben Ankaradayım malesef, gelmişiz kabul et...
siz bize gelin o vakit opuyorumnanaktan
Ah canım yaa, aynı durumu bende yaşıyorum inan ki, bizimde tatlılar elimizde patlıyor ama ben yemiyorum, eşimden fırsat kalmıyor çünkü :)) İstanbulda olsak gelirdik bayramlaşmaya ama ben Ankaradayım malesef, gelmişiz kabul et...
ah ah ne güzel sizler en azından dilini kültürünü bildiginiz yerlerdesiniz ne güzel. ben buralarda tek basımayım kimse yok kendi basıma öyle oturuyorum ne bayram var ne bişey buralarda( çok üzgünüm:
Canımcım, senin durumun daha zor evet, yurt dışında ne bayram yaşanır ne de bişey anlaşılır, Allah yadımcınız olsun, yurt dışında yaşayanların işleri gerçekten zor, buradan bir nebze de olsa hasretini gidermeye çalışalım atık, elimizden başka ne gelir ki..
Kimseler yok mu? Herkes bayram tatili vermiş sanırım. Biz bugün ikea ve e-bebek'e gittik. Yine bi sürü para harcadım ama öyle mutlu oluyorum ki. :) Odası için bir tane duvara asılan sepet ve dolaba koymak için kutu aldık. Biberonlarını ( Dr.Brown ve Avent), şapkalı havlusunu (Chicco) ve bel destekli kundak (sevi baby) aldık. Dün de nivea atta çanta seti almıştık. :) Şimdilik sadece küveti eksik görünürde. Ama ben ne görürsem almaya başladım. :)
İyi bayramlar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?