- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.541
AY NETCEM BEN YAA netten bi araştıriim dicem ama bulabilirmiyim? neyse ben bi bakıniiim
doktorumu aradım çok sıcak zararlıdır dio:1no2::a015: napıcam ben ya sauna hamada yok! gidip açık alanda bol bol yürürüm artık! hayal oldu termal sular kaplıcalar offf ağlicam ama
selam kızlar ben iyice tembel oldum yatıyorum bi kaç gündür sürekli yeni çktım dükkana ewde keyif yapıodum, dün akşam kocacım dediki bi yerlere gidelimmi 2.3 günlüüne şaşırdım bi an ulan dedim adam dükkanımda dükkanım die bayramın ilkgünü bile ağlayarak kapatıyo nerdeyse 2,3 günden bahsedio:) e dedim dükkan? yarın kapalıyız zaten dedi ctesi pazarda durcak birini bulucam dedi bn tabi atladım hemen nereye gitcez tamam die yalowa yada sapancaya gitcekmişiz termal tesislere, sauna, hamam, masaj, termal sular:) inşallah terslik olmazada gideriz yaa çok sıkıldım haftanın 7 günü dükkanda durmaktan kızlarrrrrmafoldumben
doktorumu aradım çok sıcak zararlıdır dio:1no2::a015: napıcam ben ya sauna hamada yok! gidip açık alanda bol bol yürürüm artık! hayal oldu termal sular kaplıcalar offf ağlicam ama
herkese iyi bayramlar..takip eden arkadaşlar bilir bebeğimin beyninde kist görülmüştü önemsiz demişlerdi ama ben bir ayı kendime zehir etmiştim resmen.neyse çok şükür ki geçmiş şu an hiç birşey yok.iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
canımm cook sewindim ya gercekten bendede aynen biliosun aynı durum vardı ama önmeli olmadıgını söyleyince doktorum bende cok takılmadım..senin adına cok sewindimm..gözünaydın..simdien bebikinle ii bakaydirigubbakcemile2yramlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?