2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktorumu aradım çok sıcak zararlıdır dio:1no2::a015: napıcam ben ya sauna hamada yok! gidip açık alanda bol bol yürürüm artık! hayal oldu termal sular kaplıcalar offf ağlicam ama

tünaydın janlarım,güsel anne adaylarım,hepinizin bayramını şimdiden kularım ben yarın akşama antalyaya uçuyorum inşallah,ama artık girmemem nete hazırlık vs derken,5 aralığa kadar ykum,kendinize ve bebeklerinize çok çok çok iyi akın,Allaha emanet olun,iyi bir tatil iyi bir bayram diliorum sizlere,hepinizi çok seviyor ve çok çok çok öpüyorum

canlarım herkesin bayramını kutluyorum..kendinize ve miniklerinize cook iyi bakın..bu bayram benim için bebegimle dahada anlamlı..hepinizi cook öpüorum..bu arada cook fazla öpüşmemeye dikkat edin bayramda..

herkes gidiyomu biyerlere nerelere gidiosunuz kızlar ewinde oturan yok galiba bu bayram:) bizde yarın gideceğiz laptopu falan hazırladım onuda alacapğım yanımda gittiğim yerde wireless wardır umarım:)

doktorumu aradım çok sıcak zararlıdır dio:1no2::a015: napıcam ben ya sauna hamada yok! gidip açık alanda bol bol yürürüm artık! hayal oldu termal sular kaplıcalar offf ağlicam ama

Benim eşmde sennki gibi 2.gün biryerlere kaçalım dedi. Biz doğayla başbaşa olmak için ağvaya gidiyoruz.. Birinci günü aile ziyareti... Tüm arkadaların Bayramı kutlu olsun.. İyi Bayramlar............

tatile çıkan herkese keyifli zamanalar geçirmelerini diliyoruz kızımla:))) bizde bugün tetenoz aşımızın ilk dozunu olduk evimizde keyif yapıyoruz

canım bizde yalovaya gitmeyi düşünüyorduk çok güzel..ama sen sakın sıçak suya gireyim falan deme...tehlikeli hamilelere haberin olsun...iyi yolculuklar canım.....

biz de bu bayram evdeyiz...ama ikinci gün annem ve babam gelecek 3 aydır görmüyorum onları msn hariç çok özledim walla....kızıma aldıkları cicileri de getirecekler merak içindeyim...
umarım herkes için güzel sorunsuz bir bayram olur....

herkese iyi bayramlar..takip eden arkadaşlar bilir bebeğimin beyninde kist görülmüştü önemsiz demişlerdi ama ben bir ayı kendime zehir etmiştim resmen.neyse çok şükür ki geçmiş şu an hiç birşey yok.iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

canımm cook sewindim ya gercekten bendede aynen biliosun aynı durum vardı ama önmeli olmadıgını söyleyince doktorum bende cok takılmadım..senin adına cok sewindimm..gözünaydın..simdien bebikinle ii bakaydirigubbakcemile2yramlar..

canlarım hepinize sevdiklerinizle mutlu güzel bir bayram diliyorum.hepinizi çok öpüyorum ve bebiklerinizide.opuyorumnanaktan

benim oğlumda da varmış dediği gibi ebrunun ben de sallamadım genelde olan bişey dedi dr yine de geçmiş olsun datlum

Herkese iyi bayramlar diliyorum, bende bayramda evdeyim fakat çalışacağım için fazla giremem nete, arada bakacam ama, bakmadan duramıyorum, bağımlılık yaptı bu topik, sevgiler.. hepinizi öpüyorum..

Merhaba güzel anneler...
öncelikle hepinizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bebikleriniz ve aileniz ile birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum...
geçmişe göz attım. maaşallah geçmişe oku oku bitiremedim. bulşanlar falan şaka maka kıskandım kaydirigubbakcemile ben de gelicem kaydirigubbakcemile2 Dila'cım sen afacan baya hareketli çıktı. İnşallah zamanında sorunsuz gelecek dualarımız seninle :Saruboceq:
bizi de bildiğiniz gibi başımızdaki sağlık ocağı terörünü atlatmaya çalışıyorduk en son. ben her sağlık ocağına gidişimde atlatmak için 3 gün doktora gidiyorum kaydirigubbakcemile3 neyse bebikimizi gördük teyzeleri. amuda kalkmış benim sıpa eli de çenesinde öööyle düşünüyor. doktor ilk renkli fotoğrafımızı da verdi. 28 cm. ve 543 gr. olmuş meleğim benim Nilüferşahh teyzesi bu mesaj sanaydı kaydirigubbakcemile3 22+2 28 cm. 543 gr. doktor yine bütün iç organlarına baktı. hatta ben söylemeden böbreklerime falan da baktı. her şey normal dedi. domuz gribi aşısı konusunda adam bu habercilere ve siyasetçilere çok sinirlenmiş. aşı olsan da olur olmasan da hiçç kafana takma dedi. sonra tansiyon konusunda o sağlık ocağına ben gitsem benim de tansiyonum yükselir dedi. tabloma baktı. anormal bir tansiyonun yok dedi. sen yine de fazla tuzlu yeme, hamurişi yeme ( sanki evde su böreği yapan var töbe töbe klava: ) kilo alma (ben almazsam da içimdeki alıyor kaydirigubbakcemile3 ) dedi.
sonra da bebişimin yatağına bakmaya gittik yine iyice bir inceledim. pek beğendim tekrar kaydirigubbakcemile3 ama almadım. biraz daha bakınayım gelecek ay alacağım kısmetse.
işte böyle canlar... Dualarınızı eksik etmediğiniz için sonsuz teşekkür ederim. şimdi de kocamı kurban kesmeye gönderdim. evde oturuyorum. bayramda burnumu bile çıkarmayı düşünmüyorum :hulya: hepinize mutlu huzurlu bayramlar tekrar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…