- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.581
Kızlar önce hayır olsun deyin, rüyamda oğlumu gördüm. Öyle güleryüzlü ve sağlıklı bir bebekti ki... İlk defa emzirmeye çalışıyorum, çok emmiyor ama başını çektğinde göğsümden süt fışkırıyor. Bebeğim hep gülüyordu. Kokusu bile hala burnumda. Hayır olur inşallah.
Benim canım deli gibi sucuk istiyor. Sizce yemeli miyim. Martkete gittim ama cesaret edemedim almaya. Yiyrn var mı?
canımm cook sewindim ya gercekten bendede aynen biliosun aynı durum vardı ama önmeli olmadıgını söyleyince doktorum bende cok takılmadım..senin adına cok sewindimm..gözünaydın..simdien bebikinle ii bakaydirigubbakcemile2yramlar..
benim oğlumda da varmış dediği gibi ebrunun ben de sallamadım genelde olan bişey dedi dr yine de geçmiş olsun datlum
Kızlar önce hayır olsun deyin, rüyamda oğlumu gördüm. Öyle güleryüzlü ve sağlıklı bir bebekti ki... İlk defa emzirmeye çalışıyorum, çok emmiyor ama başını çektğinde göğsümden süt fışkırıyor. Bebeğim hep gülüyordu. Kokusu bile hala burnumda. Hayır olur inşallah.
Benim canım deli gibi sucuk istiyor. Sizce yemeli miyim. Martkete gittim ama cesaret edemedim almaya. Yiyrn var mı?
Herkese iyi bayramlar kızlarr...
Sonunda evime dönebildim... Görümcem doğurduğu için eşimle İstanbul a bebekleri görmeye gitmiştik, arife günü yola çıktık, bugün döndük... Allahım tam bir kabustu...
İlk gece kayınvalidemle kayınpederin yatağında yattım, sonra da salonda koltukta... Bu arada çarşaf falan değiştirmediler... Eşimin kardeşi (doğum yapan) her fırsatta sinirimi bozmaya çalıştı... Bana "bu" diyor, üstelik ben bu kızdan büyüğüm...
Eşimin amcası adımı öğrenememiş, bana her fırsatta eşimin benden önceki kız arkadaşının adıyla sesleniyor... Ne kadar dnım b kadaüzeltsem de öğrenemedi...
Kayınvalidemle görümcem daha doğmamış kızıma her fırsatta"sidikli ve saçaklı" dediler...
Bunlar yetmiyormuş gibi eşimde ailesini görünce yüzüme bakmaz oldu...
Bir de eşim bana ailesi yanında laf sokunca, sinirlerim koptu... İki gün gizli gizli ağladım...
Arada bir de kayınvalide, benim bebeğim için benim kızlarıma benzerse "namuslu olur" diye birşey söyledi... Şimdi kendi kızları ile ilgili maceralarını söylesen, gelin olursun, ne namussuzluğumu gördüyse... Sustum...
Görümcem, bir yandan, eşim bir yandan, anneleri tepemde, eşimin amcası sürekli bana "Nilüfer" diyor... Geceleri koltukta uyuyamıyorum... Üç gün nasıl geçti bilmiyorum...
Normalde hiç böyle değildik, bu kadına ne oldu bilmiyorum... Allahlarından bulsunlar, üç gün ağlattılar beni...
İçim çok kırıldı, eşime de kırıldım... senağlamasenağlamasenağlama
canım benim öncelikle geçmiş olsun , diyelim bence onlarla bu yaşadıkların ne kadar ayrı d:1hug:ünyaların insanları olduğunuzu sana bir kere daha hatırlatmıştır bana göre:
hepsini es geç nasıl olsa her gün sende degiller sende onlarda, konuşmalrıyla davranışlarıyla ne kadar basit olduklarını yaşayarak anlatmışlar sana genelde benim kızlarım şöyle becerikli şöyle namuslu diyen kayınvalidelerin kızlarının ne mal olduklarını hepimiz çok da iyi biliyoruz:)
heee eşine gelince sürtsün burnu , çıkar acısını derim ben
Sonunda evime dönebildim... Görümcem doğurduğu için eşimle İstanbul a bebekleri görmeye gitmiştik, arife günü yola çıktık, bugün döndük... Allahım tam bir kabustu...
İlk gece kayınvalidemle kayınpederin yatağında yattım, sonra da salonda koltukta... Bu arada çarşaf falan değiştirmediler... Eşimin kardeşi (doğum yapan) her fırsatta sinirimi bozmaya çalıştı... Bana "bu" diyor, üstelik ben bu kızdan büyüğüm...
Eşimin amcası adımı öğrenememiş, bana her fırsatta eşimin benden önceki kız arkadaşının adıyla sesleniyor... Ne kadar düzeltsem de öğrenemedi...
Kayınvalidemle görümcem daha doğmamış kızıma her fırsatta"sidikli ve saçaklı" dediler...
Bir de eşim bana ailesi yanında laf sokunca, sinirlerim koptu... İki gün gizli gizli ağladım...
Arada bir de kayınvalide, benim bebeğim için benim kızlarıma benzerse "namuslu olur" diye birşey söyledi... Şimdi kendi kızları ile ilgili maceralarını söylesen, gelin olursun, ne namussuzluğumu gördüyse... Sustum...
Görümcem, bir yandan, eşim bir yandan, anneleri tepemde, eşimin amcası sürekli bana "Nilüfer" diyor... Geceleri koltukta uyuyamıyorum... Üç gün nasıl geçti bilmiyorum...
Normalde hiç böyle değildik, bu kadına ne oldu bilmiyorum... Allahlarından bulsunlar, üç gün ağlattılar beni...
Eşimin amcası adımı öğrenememiş, bana her fırsatta eşimin benden önceki kız arkadaşının adıyla sesleniyor... Ne kadar düzeltsem de öğrenemedi...
Sinpac geçmiş olsun canım. Ben bu bayram gitmediğim için ilk kez bir bayramı eşimle tartışmadan çok güzel geçirdik. Memlekete her gittiğimizde onun ailesi nedeniyle kavga ediyoruz. Bu yüzden kendi ailemi görmeme fedakarlığını bile gösteriyorum bazen. Dediğin gibi çok şükür yanlarında yaşamıyoruz. Benim kayınvaliedem hep eşimin cebini arar. Öğretmenler gününde de aradı sonra ilk defa beni istedi. Bebekten bahsedince patladım. "7 aylık hamileyim sadece bir kez aradınız, torun doğduktan sonra ararsınız ama bol bol..." dedim. hık mık bir sürü şey syledi. Artık böyle, kraliçe benim, hiçbir şeyi içimde biriktirmeyeceğim. Onlar üzülsün...
Sen de hiç üzme canım kendini, sana döktürdükleri gözyaşları kendilerinden fazlasıyla çıkacaktır, ben hep böyle gördüm. Allah hayırlısını göstersin. Hamileliğinin keyfini sür. Ne olursa olsun oğulları senin elinde...
yani, sonuçta el kızıyız, artık ne mal olduklarını biliyorsun çokda muhattap olmadımı sorun vs kalmaz, sen kendine ve kızına iyi bak :))) biz teyzeleri yeteriz ona halaya gerek yok:)))))
Kardeş, görümceme gösterdikleri özenin 1\10 u nu gösterseler sevineceğim... Öyle sinir bozucu ki... Ama öğrendim el kızı olduğumu...Allah onlara verir cezasını hamile kadını üzmek de neymiş sen canını sıkma muhattab bile alma datlum gül geç
Olayın resmen tirajı komik... Kayınvalidem Ankara da oturuyor, aynı semtteyiz... Kızı doğuracak diye görümceme bakmaya gitti İstanbul a... Ben de eşim yüzünden bir daha gidemeyiz diye bebeği görmeye gittik...Sinpac geçmiş olsun canım. Ben bu bayram gitmediğim için ilk kez bir bayramı eşimle tartışmadan çok güzel geçirdik. Memlekete her gittiğimizde onun ailesi nedeniyle kavga ediyoruz. Bu yüzden kendi ailemi görmeme fedakarlığını bile gösteriyorum bazen. Dediğin gibi çok şükür yanlarında yaşamıyoruz. Benim kayınvaliedem hep eşimin cebini arar. Öğretmenler gününde de aradı sonra ilk defa beni istedi. Bebekten bahsedince patladım. "7 aylık hamileyim sadece bir kez aradınız, torun doğduktan sonra ararsınız ama bol bol..." dedim. hık mık bir sürü şey syledi. Artık böyle, kraliçe benim, hiçbir şeyi içimde biriktirmeyeceğim. Onlar üzülsün...
Sen de hiç üzme canım kendini, sana döktürdükleri gözyaşları kendilerinden fazlasıyla çıkacaktır, ben hep böyle gördüm. Allah hayırlısını göstersin. Hamileliğinin keyfini sür. Ne olursa olsun oğulları senin elinde...
canım,arada bende sauçuk salam yiyorum abartmamak şartıyla...
Allah gösterir onlara canımklava: sen hiç takma...kendi seviyelerini göstermişler işte..el kızıyız ya...hep aynılar...
sendemi canım bende aynı durumdayım..ne zaman eşimin ailesine gitsek kavga çıkıyor..bir acayipleşiyorlar ailelelerinin yanında...benimkilerde hiç aramadılar beni..ilkindede aramadılar..doğduktan sonrada aramadılar hiç..umurumdada değil...kaynanam burda şimdi...hiç oralı olmadım.zaten ablam süpriz yaptı..almanyadan çıkmış gelmiş bayramın 2. günü...o yanımda olduğu için çok rahatım ablamın yanında henüz dişleri çıkmadı.bende ablamla ilgilendim zaten daha çok..ama bu gün yolçu ettim ablamı...yarıdan itibaren görürüz bizde bakalım neler değişeçek..ama benim evimdeler musade etmeye niyetim yok beni üzmelerine...!
selam arkadaşlarım ben de döndümnaniknanik
bizde arefe akşamı yola çıktık bolu ya gittik 1 gece mudurnu tarafında konakladık sünnet gölü die bi yerde saha sonra sakarya kuzuluk kaplıcalarına geçtik orda güzel bi otele yerleştik eşim hergün termal hawuza girdi ben balkonda güneşlendim, (hawa çok güzeldi fakat dün bozdu maalesef) yürüyüş yaptım, otel sahibinin eşide hamileydi we benle aynı hafta aynı gün onunda kızı olacak onunla bol bol sohbet ettik sordum kadınlar kulübündemisin die:) ama değilmiş..
ahhh kızlar suya sabuna dokunmadan yaşamak ne güzel şey yaaa.s
bu arada ordan birde dewremülk aldık kızlar süper ötesi bi termal wadiden hepinize tawsiye ederim eşimin arkadaşı yaptığından çok makul taksitlerle aldık 48 ay ödeyeceğiz ömür boyu senenin 15 günü bizim olacak bizden sonra çocuklarımıza kalacak willa tipi ewler. tesiste termal hawuz, aqua park, çocuk havuzu, kreş, alışweriş merkezi, sinema, fitness, masaj, hamam, sauna, sgk we özel sigortalılara her yıl check up, tenis, woleyball we daha bi çok imkanlar wede hepsi ücretsiz bu haziranda tesis bitiyor biz eylül dönemini aldık tabi ondan önce arkadaşı açılış olduktan sonra bize hediye tatilde werecekmiş temmuzda:)
Sarot Termal,Devre Mülk,Devremülk,devre Tatil,kaplıca,devretatil
bolu mudurnu da istanbula 200 ankaraya 250km bi girip bakın bence we çok uygun taksitleride.
işte bnden böyle bu gün yine dükkanımızın başındayım WE BİR UYŞUKLUK WAR Kİ ÜSTÜMDE SORMAYIN GİTSİN!!!lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?