2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkür ederim selinius. bende kararsız kaldım bu konuda yatak odamda cok büyük degil zaten dolap falan sıgmayacak sanırım ne yapacagımı sasırdım valla. kafamçokkarıştı

CANIM bende park yatak almak ısterdım ama yerım kucuk oldugu ıcın park yatak sıgmıyor, bende beyaz renkte kucuk bır karyola almayı dusunuyorum, boylelıkle ılerıde odasının rengıne de uyar dıye dusundum.. cunku beyaz oda ısteıyorum ben melegıme zemuszemus

evet canım ya bende beyaz bi oda yapmak istiyordum ama ( dolap işini ne yapmayı düsünüyorsun?

Sinpac, canmcım nasılsın? okudum yazdıklarını, geçmiş olsun mu demeliyim bilemedim, hakkaten bazen bu kaynana ve görümce bozuntuları insanı çileden çıkarıyor, benim evim kaynanamın evi ile karşılıklı, ve neredeyse hergün görüyorum musibet yüzünü, beterin beteri var, en azından sen hergün muhatap olmuyormuşsun, benim taktiğimi uygulamanı tavsiye ederim sana, ben ne derlerse desinler içim kan ağlasada umursamaz görünüyorum çıldırtıyorum onları, benim doğmamış kızıma da ''zilli'' diyecek kadar basit insanlar, ama ben şimdiden belli ediyorum tavrımı, fazla muhatap olmayacağımı, sende takma kafana kardeşim, bunlar gelir geçer sen üzüldüğünle kalırsın, gerekiyorsa seviyelerine in ve ona göre hangi dilden anlıyorlarsa ver cevabını, kendini ezdirme...

Canım, eşim klasik annesine düşkün erkeklerdendir ve annesini 3 aydır görmüyordu... Dolayısıyla annesini görünce beni unuttu...

Amcası neden bana sürekli aynı adı kullanıyor bilmiyorum... Belki pisliğine yapıyor, belki de adımı öğrenemedi...

Çarşaf değiştirme alışkanlığı malesef onlarda yok...

Diğer olaylar da görümcemin şımarıklığı ve benim susmamdan kaynaklanıyor, hep gazı annesine verip tüyüyor... O önceden de şımarıktı ama artık yemem, git başkasına şımar diyeceğim... Bozulsun biraz...:mymeka:

Amaaaaan... Zaten evime geldim unuttum... Onlar koşsunlar benim peşimden... Çok istiyorlarsa oğullarını veriririm bavuluyla... Parayla mı verdiler sanki? Hadi canım, artık buraların hanımı benim... Gün gelir devran döner, sıra bana da gelir....

İşte o kadar...

İstanbul da üzülmüştüm, çünkü yapabileceğim birşey yok, siteleri garip bir yerde (Gaziosmanpaşa-Avrupa Konutları mı neyse) (tam bir getto olmuş) dışarı çıkamadım... Evde salonda uyuyorum, iki dakika yalnız kalacağım yer yok... Gına gelmişti...

Ama döndüm memleketime... Annem 5 dk uzaklıkta.... Kimse artık üzemez beni... Oğulları da çok sinir ederse koyarım kapıya... :mymeka:Evlenelim diye kapımda yatan oydu... İşte bu kadarklava:klava:

Yaseminciğim, Allah kolaylık versin sana kardeş...

Bu üç günde kayınvalide ile iç içe yaşamanın verdiği derin hazzı tattım... Çok zormuş... Allah beraber yada yakın olanlara bin sabır versin kardeş...

Önceden haftada bir ya görürdüm ya görmezdim, ne derlerse desinler popomu döner giderdim, kudururdu görümcem, takmaz görününce daha beter üsteleyip kendini rezil ederdi... Çok severdim, kendi kendine bozulmasını... Ama aynı evde çekilmezmiş bu iş...

Allah kayınvalide ve görümcesi ile beraber oturanlara bin bir sabır versin...

Sen neler yaptın Yasemin? Tatil nasıldı?

Benim bayramım çalışarak geçti malesef, elimde bir proje var, bayram sonrası yani bu hafta bitmeden teslim etmem gerekiyor, gece gündüz deli gibi çalıştım, birde bayram dolayısı ile gelen giden oldu, kat be kat yorgunum anlayacağın.. Ama bu hafta bu projeyi teslim ettikten sonra özgürüm, işe gitmeyecem artık, evden yürütecem işleri ve üstüne de para alacam, bunun için katlanıyorum şimdilik bu sıkıntıya, bunun dışında yramaz bir durum yok, benim kız kıpır kıpır, çok mutlu ediyor beni meleğim yasemin teyzesi :)) senin kızdan ne haber?

Ben de ne yapacağımı kesinleştiremedim... Oda alayım diyordum, ona da karar veremedim... Ne yapmalı ki...

Süper olmuş, Maşallah... Zaten aylar ilerledikçe gidip gelme de zorlaşıyor... Benim rapor bitti, işe döneceğim... Artık şubat sonuna kadar deli gibi çalışırım herhalde...

Yasemin teyzesi, benim kız uykucu, uyanınca iki üç tekme atıyor, sonra yine uyuyor... :1closedeyes:Ama motor sesine hayran... delikafaduldenArabada durmadan tekme atıyor...kafamçokkarıştı Makine mühendisi mi olacak nedelikafadulden

Neyse ben kaçayım, malum daha eşimi süründüreceğim, eziyet işkence falan uzun sürer...:roflol:

Yarın sabah görüşürüz hanımlar...

Bende kaçıyorum artık yavaş yavaş, malum bitirmem gereken bir projem var, gece uzun, inşallah biran evvel bitiririm, herkese iyi geceler canlarım..

Merhaba,
Ben 2009 ağustos annesiyim. 3buçuk aylık bir oğlum var. Uykuya dalma konusunda ciddi sorunlar yaşıyoruz.

Şimdi sizler bebeklerinizi bekliyorsunuz. Yaşadıkça tecrübe edeceğiniz şeyler olacak. Ama nacizane sizlere 3 tane önerim var. Şimdiden bilmeniz çok fayda sağlayacak emin olun. Keşke birileri beni uyarsaydı diyorum. O yüzden burdan size yazıyorum..

-Bebeklerinizi çok geç kalmadan yalancı emziğe alıştırın. Siz alıştırın da gerek duymazsanız vermezsiniz. Ama geç kalırsanız kesinlikle almıyorlar. 40'ına kadar alıştırın.. Emme refleksleri o kadar güçlü olacak ki bir süre sonra sizi yalancı emzik olarak kullanacaklar, saatlerce uyutmak için memede tutmanız gerekecek..Aman nolcakki yeterki emsin demeyin emin olun çok yıpratıcı. Yalancı emziğe çok sıcak bakmayan ben alıştırmak için neler çektim anlatamam.. Çoğu uzman emme güdülerini giderdiği için şiddetle tavsiye ediyor..

- Yeni doğduklarında kendilerini çok atıyorlar. Kollarını hafifçe sararak uyutun. Yarım kundak dedikleri şey bu. Bu pozisyonda ana kucağında gibi huzurlu hissediyorlar ve uzun uyuyorlar, korkarak uyanmıyorlar. Ben yapmadım çok pişmanım. Bebeğimin kendini sürekli atmasını izledim durdum..

- Tracy Hogg "Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler" kitabını edinip okuyun. Şimdi okuyun çünkü bebekler doğduktan sonra bunun için hiç vaktiniz olmayabilir.

Ve ayrıca çok uslu bebekler 40'ından sonra huy değiştirebiliyorlar unutmayın...

Sorunsuz güzel doğumlar diliyorum hepinize.

telkirma çok çok teşekkür ediyorum gerçekten çok faydalı we her yerde göremediğimiz bilgiler aktarmışsın. ewet gerçekten çok mantıklı bnde yalancı emziğe alıştırmayı düşünyodum ama yazdıkların çok mantıklı we 0 ay emziğide alışweriş listeme ekleyeceğim. ewet kundak konusundada hem fikiriz çok teşekkürler tecrübelerini paylaştığın için

günaydın güzel mart anneleriiiiiiiii

arefe günü yoğunluktan sonra yazamadım hepinizin geçmiş bayramıznı tebrik ediyorum geçmişi okuyamadım inşallah çok güzel bir bayram geçirmişinizdir.

ben bayram sabahı eşimin yanına gittim ikinci günü akşamda geri döndüm sonrası evde idim hiç çıkmadım . dün gecede kardeşimle tartıştık biraz keyifsizim :sinifsinif: artık günler gerçekten çok zor geçiyor benim için bir an önce eşim gelsin diye dua ediyorum şu 7 hafta geçmek bilmiyor :gitme:

bebeklerimizede az kaldı bu arada değil mi ben 14 hafta sayacağım sağlıkla gününde gelirse inşallah :):) onu düşünmek keyif veriyor bana zemuszemus

günaydınnnn güzel annişler geçmiş bayramınız kutlu olsun umarım herkes ve bebişler iyidir hepinizi öpüyorum oğluşumla opuyorumnanaktan iyi haftalar geçirmenizi diliyorum zemuszemus seyyalcim moral depolayıp gelmişsindir inşallah turkbayragi bu arada kardeşler arasında olur öyle şeyler takma kafana düzelir en kısa zamanda inşallah klava:

canım aslında iyiki görüşmüyorsunuz evet görüştüğümüz anlar çok güzel ama ayırlık çok fena gerçi bu kez ağlamadık ikimizde :)::):) kalan gün az felan diye avuttuk ama gün azaldıkça zorlaşıyo mu ne :):):)

mevlam ikimizide kolaylık versin inşallah artı ben bebeğimide çok özledim :) inşallah bu cumartesi gideceğim muayeneye

kardeşime gleince biizmki biraz kaba bir yaratık bende bu dönem iyice hassas dün çok kırdı beni hani hamile olmasam gidip evimde kalacağım artık

canım sıkma canını çok hassas bi dönemdeyiz olur böyleşeyler banada biri gözünün üstünde kaşın var dese hemen ağlıyorum heleki kardeşler arasında ohooo olur düzelir boşver dediğin gibi canım bebekler için daha bi sabırsızlık başladı zaman daraldıkça iyice biran önce kavuşma hissi doluyor insanın içine son haftalar çıldırıcaz herhalde tamda en ağır zamanlar eşlerimize denk gelicek allah onlara sabır versin laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…