- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.621
tesekkür ederim selinius. bende kararsız kaldım bu konuda yatak odamda cok büyük degil zaten dolap falan sıgmayacak sanırım ne yapacagımı sasırdım valla. kafamçokkarıştı
CANIM bende park yatak almak ısterdım ama yerım kucuk oldugu ıcın park yatak sıgmıyor, bende beyaz renkte kucuk bır karyola almayı dusunuyorum, boylelıkle ılerıde odasının rengıne de uyar dıye dusundum.. cunku beyaz oda ısteıyorum ben melegıme zemuszemus
evet canım ya bende beyaz bi oda yapmak istiyordum ama( dolap işini ne yapmayı düsünüyorsun?
benim dolaplarımda cok bos yer var, ona bir bolum y apıcam ıns. zaten 1 sene dolmadan gececegız ıns. yeni eve o zaman hemen alacagım odasını :Saruboceq:
cnm gerçekten tam bir kaos yaşamışsın,gerçekten çok üzüldüm senin için deneden bu kadar sana karşı kırıcı oldular,hem eşin nasıl ailesini görünce seni unutmuş onu anlamadım,valla belki burdaki arkadaşlar bana ateşe kör,kle gitme dicekler haklılar belki ama bir insan bu kadar da üzülmez hem de hamileyken günah ya hiç mi insaf yok,ve bana eşimin eski kız arkadaşının bırak ismini en ufak bişeyindan bahsetsinler yıkarım ortalığı,bence sen bi eşinle otur konuş ya da ne bilim bişiler yap,bunlar ayıp şeyler,ah bu kaynana görümce eli muhabeti öldürüyor biz gelinleri,neyse tatlım takma su akar yolunu bulur
Sinpac, canmcım nasılsın? okudum yazdıklarını, geçmiş olsun mu demeliyim bilemedim, hakkaten bazen bu kaynana ve görümce bozuntuları insanı çileden çıkarıyor, benim evim kaynanamın evi ile karşılıklı, ve neredeyse hergün görüyorum musibet yüzünü, beterin beteri var, en azından sen hergün muhatap olmuyormuşsun, benim taktiğimi uygulamanı tavsiye ederim sana, ben ne derlerse desinler içim kan ağlasada umursamaz görünüyorum çıldırtıyorum onları, benim doğmamış kızıma da ''zilli'' diyecek kadar basit insanlar, ama ben şimdiden belli ediyorum tavrımı, fazla muhatap olmayacağımı, sende takma kafana kardeşim, bunlar gelir geçer sen üzüldüğünle kalırsın, gerekiyorsa seviyelerine in ve ona göre hangi dilden anlıyorlarsa ver cevabını, kendini ezdirme...
Yaseminciğim, Allah kolaylık versin sana kardeş...
Bu üç günde kayınvalide ile iç içe yaşamanın verdiği derin hazzı tattım... Çok zormuş... Allah beraber yada yakın olanlara bin sabır versin kardeş...
Önceden haftada bir ya görürdüm ya görmezdim, ne derlerse desinler popomu döner giderdim, kudururdu görümcem, takmaz görününce daha beter üsteleyip kendini rezil ederdi... Çok severdim, kendi kendine bozulmasını... Ama aynı evde çekilmezmiş bu iş...
Allah kayınvalide ve görümcesi ile beraber oturanlara bin bir sabır versin...
Sen neler yaptın Yasemin? Tatil nasıldı?
merhabalar. ya benim evimde cok kucuk bebegime oda yapmak istiyordum ama şimdilik malesef yapamayacagım( sizlere birsey sormak istiyorum sizce park yataklar mı daha kullanıslı olur yoksa normal yatak mı almak gerek? sizler nasıl yatak almayı dusunuyorsunuz fikirlerinizi benimle paylasır mısınız?hangisi daha kullanıslı olur?
Benim bayramım çalışarak geçti malesef, elimde bir proje var, bayram sonrası yani bu hafta bitmeden teslim etmem gerekiyor, gece gündüz deli gibi çalıştım, birde bayram dolayısı ile gelen giden oldu, kat be kat yorgunum anlayacağın.. Ama bu hafta bu projeyi teslim ettikten sonra özgürüm, işe gitmeyecem artık, evden yürütecem işleri ve üstüne de para alacam, bunun için katlanıyorum şimdilik bu sıkıntıya, bunun dışında yramaz bir durum yok, benim kız kıpır kıpır, çok mutlu ediyor beni meleğim yasemin teyzesi :)) senin kızdan ne haber?
günaydınnnn güzel annişler geçmiş bayramınız kutlu olsun umarım herkes ve bebişler iyidir hepinizi öpüyorum oğluşumla opuyorumnanaktan iyi haftalar geçirmenizi diliyorum zemuszemus seyyalcim moral depolayıp gelmişsindir inşallah turkbayragi bu arada kardeşler arasında olur öyle şeyler takma kafana düzelir en kısa zamanda inşallahklava:
canım aslında iyiki görüşmüyorsunuz evet görüştüğümüz anlar çok güzel ama ayırlık çok fena gerçi bu kez ağlamadık ikimizde :)::):) kalan gün az felan diye avuttuk ama gün azaldıkça zorlaşıyo mu ne :):):)
mevlam ikimizide kolaylık versin inşallah artı ben bebeğimide çok özledim :) inşallah bu cumartesi gideceğim muayeneye
kardeşime gleince biizmki biraz kaba bir yaratık bende bu dönem iyice hassas dün çok kırdı beni hani hamile olmasam gidip evimde kalacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?