2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın çıtırlar kıtırlar...
hasta oldum yaa süslendim püslendim saçımı boyattım sapsarı oldum sonra devrilip bütün bayram yattım...grip gibi ama değil bi gariptim başım çatlayacaktı neredeyse anlatamam...siz nabdınız bayramda herkes iyidir umarım sanırsam...

Günaydın arkadaşlar,

Bayram boyunca foruma girecek fırsatım olmadı hiç, o yüzden geçmiş bayramınızı en iyi dileklerimle şimdi kutlayabiliyorum.
Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
Sağlıklı, huzurlu bir hafta diiyorum herkese...

Biz çok iyiyiz çok şükür.
Arife günü 100 gr şeker yüklememizi yaptırdık. 1. saat sonundaki değerimiz biraz yüksek çıktı ama sonrakiler normal olduğu için gebelik şekerimiz yokmuş. Ama yine karbonhidrattan, şekerden uzak duracağız, dikkat edeceğiz artık.

Bayram boyunca bol bol alışveriş yaptık, oğlumun ilk 3 aylık kıyafet ihtiyaçlarını tamamladık sayılır.
Arabası, yatağı vb. için de araştırma yaptık, ben biraz yoruldum tabi bu sırada, ağrılarım oldu. Ama alacaklarımıza karar verdik sayılır, bu ayın sonuna kadar alıp bitireceğiz inşallah :)

Onun dışında, bizim bıdık iyice kuduruk oldu artık, sürekli kıpır kıpır. Sanırım seslere tepki vermeye başladı, babası konuşunca tepinip duruyor içerde. Bugüne kadar hiç birşey bu kıpırtıları, tekmeleri, ittirmeleri hissetmek kadar mutlu etmemişti beni :)

ünaydın canlarımopuyorumnanaktan hepinizin geçmiş bayramını kutlarıma.s.
umarım herkes iyidir güzel bir bayram geçirmiştir bebişlerde iyidir inşallah hepinizi çook özledim
biz döndük çok şükür 2saat oldu geleli çooook yorgunum uzanıp dinlenicem heryerim ağrıyorr şimdilik hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınn şekerlerimm:1hug:

Günaydın anne ve anne adayları;
Geçmiş Kurban Bayramınız Mübarek olsun ....Bende yoğun koşturma içindeydim 3 gün arife günü de dahil olamk üzere kayınvalideler bendeyi dün de eşimle bütüm gün evdeydik ve flim seyrettik...Akşamda yine misafir tabii....
Dila ; geçmiş olsun sana ohhh ne güzel yaa saçlar yapılmış boyanmış filan çok güzel ama dikkat et kendine yine hastalanma...
Bosna; Sizin adınıza çok sevindim bişeyler bakmışsınız biz daha erken diyoruz o yüzden sadece göz gezdirdik arife günü...

Benim meleğimde kıpır kıpır hele duymayınca hareketlerini insan tedirgin oluyor ve gecen rüyamda çok kötü şeyle gördüm ve kimseye de anlatmadım ve anlatamam hele düşmemden sonra daha da dikkatli oldum eşim adımlarımı sayıyor resmen kayınvalide,kayınpeder eşimin anneannesi de hem kızdı hem üzüldüler ama iyi olduğumu görüncede dikkatli ol dediler...

ulan o kadar yırttım kendimi sinir harbi yaşadım bana nie cwp wermeyyon:mymeka:klava:

kızlar günaydın hepinize.sizleri çok özledik oğlumla teyzeleri.inşaallah herkes iyidir ve güzel bir bayram geçirmiştir.biz biryere gitmedik evdeydik eşimle.bugün yarın annem gelecek hasret gidereceğiz.

sinpac üzme sakın kendini boşver patavatsız insanlar tınlamayınca böyleleri daha çok bozuluyor canım.
dila geçmiş olsun şekerim.
bosnacım aldıklarınızı güle güle giysin inşaallah miniğin.

merhaba kızlar umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir,iş başı yapanlara Aallah kolaylık versin,evine dönenlerde hoşgelmiş,bosnaım hayırlı olsun aldıklarınız giydirmekte nasip olur inşallah,dilacım saçını boyatmışsın ohhh ne güsel,dikkat et kendine yorma sakın
biz daha antalyadayız cumaya kadar bir annem ile ev de bi kardeşlerimin iş yerinde zaman geçiriyorum iki erkek kardeşim var benim,kuzenimin iş yerine gidicektim izin vermiyorlşar ne işin var bu halde diye ayırmıyorlar yanlarından ben de kırmıyorum onları :)

herkese merhaba:)))
umarım herkes gzel bir bayram geçirmiştir. ben evdeydim yattım bol bol...biryerlerde götürmedim kocişi çalıştı zaten..ben de keyif yaptım evde oğluşumla..
100 gr şeker testimde 2 değer sınırda çıktı diyetisyene yönlendirdi dr..aç geziyorum kızlarrr iyiki de biyerleere gitmedik diyet bana çok katı gibi geldi valla ufacık lokma tatlı bilem yok ve herşey ölçülü azcık ..saatli birde
onu dışında bişey yok..herkesi çokk öpeyrummopuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar bayramıda gecirdik
döndük evlerimize... kimimizin iyi kimiminiz pekte iyi gecirmedigi bayramı atlattık sonucta:)
ben 2 seferdir dogum yaptıgımı görüyorum erken dogum:)) bu gece tarih bile aklımda 35 haftalıktı.. kilosu iyiydide boyu biraz kısaydı cok tatlıydı.. sanırım sabırsızlanıyorum.. saka maka cok az kalmıs benim safak 99:))
hepiniz guzel bir gun gecirin insallah bebislerinizleeeopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar çok stressli bir bayram geçirdik bizde
Anlatsam sayfalara sığmaz o yüzden boşveriyorum
Geçmiş geçmişte kalsın

Sinpac ve Hasret takmayın kızlar bebelerinizi düşünün sevinin mutlu olun

Dila geçmiş olsun canım

Herkes hoşgelmiş...

kızlar birşey sorcam bu şeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor yada hangi haftalar arası daha ben yaptırmadım ama 23 de kontrol var. o zmanaa kadar geçmemiş olur heralde ???

Herkese merhaba, kucak dolusu sevgiler, geçmiş bayramınız mübarek olsun, şehir dışından gelenler hoşgelmişler, DİLAcım, geçmiş olsun canımcım, BOSNAcım, gözünaydın seninde, bebişinde kıyafetlerini güle güle giysin..YAGMURcum, bildiğim kadarıyla 23. haftada şeker yüklemesi yapılabiliyor, netten baktım şimdi 24. haftaya kadar diye yazıyor.

mutlucum hep mutlu ol doğum günün kutlu olsuuuuuunnn:)))))

NİCE MUTLU SENELERİN OLSUN BEBİŞİNLE BERABER:)alkisalkisalkis

Sitede mi sorun var bizde mi anlamadım, çok zor giriyorum kızlar...

Yağmurcum doktora göre değişiyor şeker yüklemesi, benim doktorum 24-28. haftalar arasında yapılabilir ama 24. haftada yapmayı tercih ediyoruz demişti.

Hepatitcim Allah kolaylık versin, çok zor gerçekten. Benim için diyetisyene gerek görmedi ama meyveyi bile kısıtladı. Öyle canımın istediğini yiyip içemiyorum, karnım doymuyor bir türlü...

Hijyenim ne olduysa olmuş bitmiştir inşallah canım...

Dilacım çok geçmiş olsun, güle güle kullan yeni saçlarını :)

Mutlucum nice mutlu yaşlara sevdiklerinle...a.s.

bosnacım valla sorma aç geziyorum(normalde tatlıya da pek düşkü değilimdir inadına istiyor canım şimdi..anlamadım nasıl oldu 4 kilo aldım bu vakte kadar bu diyetle onu da veriirim gibi geliyo..-tatlicadiarzu- hep açımmm

yağmurcum bosna cevaplamış sorunu zaten:))şeker testi demeyin banaaa...umarım yapılınca iyi cıkar sonucun hiççç acele etme bol bol yeiç o vakte kadaropuyorumnanaktan

atladığım varsa kusura bakmasın tam takip edemiyorum kızlar..

ya site çok yavaş kızlar...
hepiniz sağolun güzel dilekleriniz için..mutlucumm nice musmutlu senelere...
ee bu arada yarın kocişimin doğum günüsü bişiler yapın bana akıl fikir verin yaa...eve benimle geliyo serviste olucaz hangi arada derede bişiiler hazırlicam ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…