- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.641
Canım, eşim klasik annesine düşkün erkeklerdendir ve annesini 3 aydır görmüyordu... Dolayısıyla annesini görünce beni unuttu...
Amcası neden bana sürekli aynı adı kullanıyor bilmiyorum... Belki pisliğine yapıyor, belki de adımı öğrenemedi...
Çarşaf değiştirme alışkanlığı malesef onlarda yok...
Diğer olaylar da görümcemin şımarıklığı ve benim susmamdan kaynaklanıyor, hep gazı annesine verip tüyüyor... O önceden de şımarıktı ama artık yemem, git başkasına şımar diyeceğim... Bozulsun biraz...:mymeka:
Amaaaaan... Zaten evime geldim unuttum... Onlar koşsunlar benim peşimden... Çok istiyorlarsa oğullarını veriririm bavuluyla... Parayla mı verdiler sanki? Hadi canım, artık buraların hanımı benim... Gün gelir devran döner, sıra bana da gelir....
İşte o kadar...
İstanbul da üzülmüştüm, çünkü yapabileceğim birşey yok, siteleri garip bir yerde (Gaziosmanpaşa-Avrupa Konutları mı neyse) (tam bir getto olmuş) dışarı çıkamadım... Evde salonda uyuyorum, iki dakika yalnız kalacağım yer yok... Gına gelmişti...
Ama döndüm memleketime... Annem 5 dk uzaklıkta.... Kimse artık üzemez beni... Oğulları da çok sinir ederse koyarım kapıya... :mymeka:Evlenelim diye kapımda yatan oydu... İşte bu kadarklava: klava:
kızlar birşey sorcam bu şeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor yada hangi haftalar arası daha ben yaptırmadım ama 23 de kontrol var. o zmanaa kadar geçmemiş olur heralde ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?