- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.601
SİNPACCIM yazdıklarına hem güldüm hem üzüldüm doğrusu.. demek sende kaynanazedelerden oldun:))) ben diyorum ya en iyisinin canı cehenneme oğulları zaten analarını görünce kıçları tawana wuruyo en güzeli gitmemek bn bu yıl peşin peşin söledim geçen bayram herkesi gördük bu bayram çekemem kimseyi senle başbaşa geçirmek istiyorum dedim yani onun gıcıkötesi ailesine sahte gülücükler atmak zorunda olmamak için kendi ailemide görmemeyi yeğledim:sinifsinif: ben olsam o namuslu namussuz lafını olay yapardım nasıl sustun karı resmen sana namussuzluktan gem wurmuş, bu lafı büyüt bnce kocana da söyle ben namussuzum senin namuslu aileni görmek istemiyorum bundan sonra!!! bizimkide buna benzer bişiy oldu çünki canım kaynanam eltime dedikodumu yapmış arkamdan çok çirkin bi laf söylemiş bnde bunu olay yaptım we annesinin yüzüne dahi bakmıyorum 8,9 aydır. ilk kız olduunu öğrendik eşim dediki yarın ara annemi babamı söyle kızımız oluyo diye bnde niye dedim şöyle desem olmaz mı dedim: orspnun çocuğu oluyo gözümz aydın desem daha makul olmazmı dedim, beni istemeyen benim çocuğumuda istemesin zaten dedim bana istemediğim bişeyi yaptırma lütfen dedim kesti sesini...
bırak kızım ya ne işin war o tip insanlara tahammül edeceksin ne için aman kocamın ailesidir sesimi etmiyim ohh ne güzel ama onlar seni itin gtüne soksunlar ayhhhh yine dellendim neyse canım sen bana bakma bnde aşırı bir kaynana antipatisi war bu olaydan dolayı sen yine bildiğin gibi dawran ama ezdirme de kendiniklava:
handecim güzel dileklerin için sağol. kocam diyoki artık benden doğum hediyesi bebek hediyesi istemezsin bak dio sana dewremülk aldım:)))))))) ewet canım çalışmak çok zor gelio şuan hiç bişey yapmak istemiyorum tembelleştim iiice:1ninca:
yıllık izine erken çıkıosun doğumuna onuda erteleseydin daha uzun olmazmıydı?
ozamn iyi olmuş cnm bol bol dinlen temizlik falan sürme elini bırak pis olsun birazda nolceksositososito
inan çok iyi geliyor sabah uyanıyosun yataktan kalkıyosun bişiler yiyip içip yine yatıyosun ohhh ne yapcanı şaşırıyo insan iyi değerlendir
bizim dükkanımız war beşiktaşta su, soda, şalgam falan ewlere serwisimiz war)))delikafadulden ewimizle dükkan dublex:) dükkanın içinden ewe geçiş yaptık çok fenna oldu
off bilmemmi ya bnde 2 yıl çırağan sarayında çalıştım otelcilik zor iş hele bide çırağan polat gibi yerler kafan hiç boş kalmıyo allah kolaylık wrsin ew yakınmı bari işe?
aynalı çarşı ne kız:) havuzlu han mı deyyon:))) ewet bnce git cnm bnde gideceğim müsait bi zamanda ama bakalım işte nasıl ayarlicam.
ewinin yakın olması ii en azından yol kahrın yok
cnm gerçekten tam bir kaos yaşamışsın,gerçekten çok üzüldüm senin için deneden bu kadar sana karşı kırıcı oldular,hem eşin nasıl ailesini görünce seni unutmuş onu anlamadım,valla belki burdaki arkadaşlar bana ateşe kör,kle gitme dicekler haklılar belki ama bir insan bu kadar da üzülmez hem de hamileyken günah ya hiç mi insaf yok,ve bana eşimin eski kız arkadaşının bırak ismini en ufak bişeyindan bahsetsinler yıkarım ortalığı,bence sen bi eşinle otur konuş ya da ne bilim bişiler yap,bunlar ayıp şeyler,ah bu kaynana görümce eli muhabeti öldürüyor biz gelinleri,neyse tatlım takma su akar yolunu bulurHerkese iyi bayramlar kızlarr...
Sonunda evime dönebildim... Görümcem doğurduğu için eşimle İstanbul a bebekleri görmeye gitmiştik, arife günü yola çıktık, bugün döndük... Allahım tam bir kabustu...
İlk gece kayınvalidemle kayınpederin yatağında yattım, sonra da salonda koltukta... Bu arada çarşaf falan değiştirmediler... Eşimin kardeşi (doğum yapan) her fırsatta sinirimi bozmaya çalıştı... Bana "bu" diyor, üstelik ben bu kızdan büyüğüm...
Eşimin amcası adımı öğrenememiş, bana her fırsatta eşimin benden önceki kız arkadaşının adıyla sesleniyor... Ne kadar düzeltsem de öğrenemedi...
Kayınvalidemle görümcem daha doğmamış kızıma her fırsatta"sidikli ve saçaklı" dediler...
Bunlar yetmiyormuş gibi eşimde ailesini görünce yüzüme bakmaz oldu...
Bir de eşim bana ailesi yanında laf sokunca, sinirlerim koptu... İki gün gizli gizli ağladım...
Arada bir de kayınvalide, benim bebeğim için benim kızlarıma benzerse "namuslu olur" diye birşey söyledi... Şimdi kendi kızları ile ilgili maceralarını söylesen, gelin olursun, ne namussuzluğumu gördüyse... Sustum...
Görümcem, bir yandan, eşim bir yandan, anneleri tepemde, eşimin amcası sürekli bana "Nilüfer" diyor... Geceleri koltukta uyuyamıyorum... Üç gün nasıl geçti bilmiyorum...
Normalde hiç böyle değildik, bu kadına ne oldu bilmiyorum... Allahlarından bulsunlar, üç gün ağlattılar beni...
İçim çok kırıldı, eşime de kırıldım... senağlamasenağlamasenağlama
oluuuuuurrr çok ta güssel olurbnm bebişin herşeyi tamam sayılır 20li hastane çıkışı alcam bide bakım seti kendimede gecelik pijama falan:) yatağı zaten netten sipariş etcem öyle işte ewimizi 1+1 olduundan kızım büyük bi ew alana kadar bizle yatacak bu da en az 1 yıl zaten odam olsada ben oda falan yapmam en az 2 sene ayırmam odasını
cnm gerçekten tam bir kaos yaşamışsın,gerçekten çok üzüldüm senin için deneden bu kadar sana karşı kırıcı oldular,hem eşin nasıl ailesini görünce seni unutmuş onu anlamadım,valla belki burdaki arkadaşlar bana ateşe kör,kle gitme dicekler haklılar belki ama bir insan bu kadar da üzülmez hem de hamileyken günah ya hiç mi insaf yok,ve bana eşimin eski kız arkadaşının bırak ismini en ufak bişeyindan bahsetsinler yıkarım ortalığı,bence sen bi eşinle otur konuş ya da ne bilim bişiler yap,bunlar ayıp şeyler,ah bu kaynana görümce eli muhabeti öldürüyor biz gelinleri,neyse tatlım takma su akar yolunu bulur
AYY bzimki de ole yaa, evimiz cok kucuk oda yapamıcaz, kiradayız zaten, bi muddet 1 sene falan idare etmemiz lazım, ben de sadece bir tane karyolayla idare etcemm...
senin cogu seyin haızrsa sen bana yardım edersin o zaman super olurr kaydirigubbakcemile5
AYY bzimki de ole yaa, evimiz cok kucuk oda yapamıcaz, kiradayız zaten, bi muddet 1 sene falan idare etmemiz lazım, ben de sadece bir tane karyolayla idare etcemm...
senin cogu seyin haızrsa sen bana yardım edersin o zaman super olurr kaydirigubbakcemile5
merhabalar. ya benim evimde cok kucuk bebegime oda yapmak istiyordum ama şimdilik malesef yapamayacagım( size birsey sormak istiyorum sizce park yataklar mı daha kullanıslı olur yoksa normal yatak mı almak gerek? siz nasıl yatak almayı dusunuyorsunuz fikrinizi benimle paylasır mısınız?
ben park yatak aldım ilerde oda alırken yatağını da alırım diye düşündüm çünkü şu anki odaları küçük bana yakın olsun diye o odayı yaptım bebek odası park yatak tavsiye ederim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?