2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zemuszemus canım sende hosgeldin,,
cok keyifli geçmiş tatilin ne güzel..
umarımm yegenimizde iyidir...
tatilden sonra calısmak ne kadar zor geliyor degil mi :sinifsinif:
ben bayramda calıstım 2. gunu ve bugun...
ama yarın yıllık izizne cıkıyorum rahatlıcam ıns. :Saruboceq:
ama bugun cok kotu grıp oldum, nasıl gececek gun bılmıyorumm mafoldumben
bu arada evde almıssınız, cook sevindim rabbim guzel guzel oturmayı nasip eylesin.. zemuszemus
darısı tum ev almak isteyenlerin basına ins.

handecim güzel dileklerin için sağol. kocam diyoki artık benden doğum hediyesi bebek hediyesi istemezsin bak dio sana dewremülk aldım:)))))))) ewet canım çalışmak çok zor gelio şuan hiç bişey yapmak istemiyorum tembelleştim iiice:1ninca:
yıllık izine erken çıkıosun doğumuna onuda erteleseydin daha uzun olmazmıydı?

Canım,
benim gecen senede alacagım ıznım var, onu da bu ayın sonuna kadar kullanmam gerekiyormus..
Bebek dogdugu zamanda bır 15 gun yıllık ıznım olacak zaten, ama bu dinlenmeye cok ihtiyacım var :sinifsinif:
coook hastayım burada oyle zor duruyorum ki mafoldumben
basım agrıyor burnum akıo, bogazım agrıo :gitme:

ozamn iyi olmuş cnm bol bol dinlen temizlik falan sürme elini bırak pis olsun birazda nolceksositososito
inan çok iyi geliyor sabah uyanıyosun yataktan kalkıyosun bişiler yiyip içip yine yatıyosun ohhh ne yapcanı şaşırıyo insan iyi değerlendir

canım siz ne is yapıyordunuzz :uhm:

bizim dükkanımız war beşiktaşta su, soda, şalgam falan ewlere serwisimiz war)))delikafadulden ewimizle dükkan dublex:) dükkanın içinden ewe geçiş yaptık çok fenna oldu

bizim dükkanımız war beşiktaşta su, soda, şalgam falan ewlere serwisimiz war)))delikafadulden ewimizle dükkan dublex:) dükkanın içinden ewe geçiş yaptık çok fenna oldu

ohhh supermıss yaaaa zemuszemus
allah herkese oyle is nasip etsin valla sanslısın kıymtini bil
bende polat renaissance otel var yesilyurtta bilr misin, orada calısyorummm:sinifsinif:
rahat degılım yanı cok yogun oluyorrr pofffff Çok üzgünüm çoook

off bilmemmi ya bnde 2 yıl çırağan sarayında çalıştım otelcilik zor iş hele bide çırağan polat gibi yerler kafan hiç boş kalmıyo allah kolaylık wrsin ew yakınmı bari işe?

off bilmemmi ya bnde 2 yıl çırağan sarayında çalıştım otelcilik zor iş hele bide çırağan polat gibi yerler kafan hiç boş kalmıyo allah kolaylık wrsin ew yakınmı bari işe?

evım yakın cok sukur, bakırkoy de arabam var 5 dkka da gdııp gelıyorum.
YAA ben senin gittigin su aynalı carsıya gıtmek istiyordum iznımde ama yalan oldu bu grıp yuzunden mafoldumben

aynalı çarşı ne kız:) havuzlu han mı deyyon:))) ewet bnce git cnm bnde gideceğim müsait bi zamanda ama bakalım işte nasıl ayarlicam.
ewinin yakın olması ii en azından yol kahrın yok

aynalı çarşı ne kız:) havuzlu han mı deyyon:))) ewet bnce git cnm bnde gideceğim müsait bi zamanda ama bakalım işte nasıl ayarlicam.
ewinin yakın olması ii en azından yol kahrın yok

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay valla yaaa havuzlu han dıcektımm, akıl kalmadıı kaydirigubbakcemile3
bıgun bırlıkte gıdelım yaaa su bulusmadan sora guzel olur dımı kaydirigubbakcemile5

oluuuuuurrr çok ta güssel olurbnm bebişin herşeyi tamam sayılır 20li hastane çıkışı alcam bide bakım seti kendimede gecelik pijama falan:) yatağı zaten netten sipariş etcem öyle işte ewimizi 1+1 olduundan kızım büyük bi ew alana kadar bizle yatacak bu da en az 1 yıl zaten odam olsada ben oda falan yapmam en az 2 sene ayırmam odasını

cnm gerçekten tam bir kaos yaşamışsın,gerçekten çok üzüldüm senin için deneden bu kadar sana karşı kırıcı oldular,hem eşin nasıl ailesini görünce seni unutmuş onu anlamadım,valla belki burdaki arkadaşlar bana ateşe kör,kle gitme dicekler haklılar belki ama bir insan bu kadar da üzülmez hem de hamileyken günah ya hiç mi insaf yok,ve bana eşimin eski kız arkadaşının bırak ismini en ufak bişeyindan bahsetsinler yıkarım ortalığı,bence sen bi eşinle otur konuş ya da ne bilim bişiler yap,bunlar ayıp şeyler,ah bu kaynana görümce eli muhabeti öldürüyor biz gelinleri,neyse tatlım takma su akar yolunu bulur

AYY bzimki de ole yaa, evimiz cok kucuk oda yapamıcaz, kiradayız zaten, bi muddet 1 sene falan idare etmemiz lazım, ben de sadece bir tane karyolayla idare etcemm...
senin cogu seyin haızrsa sen bana yardım edersin o zaman super olurr kaydirigubbakcemile5

ben de bu sabah uçağı ile eşimi eve gönderdim istanbula ben daha cumaya kadar burdayım,neyse kızlar ben kaçar arada kardeşlerimin iş yerine gelir girerim hepinizi kocccaman öpüyorum

sinpac bu konuda kesinlikle asinaza katılıyorum zaten 1 sayfa önde bnde düşüncelerimi paylaşmıştım bu yaptıklarından sonra onlarla artık muhattap olma zorunluluğun kalmadı bnce we sen haklı durumdasın!

tabi canım bnim annemde alıyor bişiler dolabı dolmak üzere:) bn 2009 mart annelerinden de bu konuda yardım istedim edebiyatçının açtığı topicte ilk 3 ay en çok neler lazım neler alalım die bakalım onlarda yazar elbet bişiler sonuçta tecrübe konuşacak:)

merhabalar. ya benim evimde cok kucuk bebegime oda yapmak istiyordum ama şimdilik malesef yapamayacagım ( sizlere birsey sormak istiyorum sizce park yataklar mı daha kullanıslı olur yoksa normal yatak mı almak gerek? sizler nasıl yatak almayı dusunuyorsunuz fikirlerinizi benimle paylasır mısınız?hangisi daha kullanıslı olur?

Son düzenleme:

ben park yatak aldım ilerde oda alırken yatağını da alırım diye düşündüm çünkü şu anki odaları küçük bana yakın olsun diye o odayı yaptım bebek odası park yatak tavsiye ederim ben

ben park yatak aldım ilerde oda alırken yatağını da alırım diye düşündüm çünkü şu anki odaları küçük bana yakın olsun diye o odayı yaptım bebek odası park yatak tavsiye ederim ben

tesekkür ederim selinius. bende kararsız kaldım bu konuda yatak odamda cok büyük degil zaten dolap falan sıgmayacak sanırım ne yapacagımı sasırdım valla. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…