- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.681
günaydınnnn güzel annişlerrrrrr opuyorumnanaktan arkadaşlarım ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum gözlerim kan çanağı açmakta zorlanıyorum parmaklarımda şişmiş köfte gibi aklıma neden olmuştur acaba sizce tansiyon olabilirmi aklıma bi tek o geliyo senağlama
cnım aslında en güzeli bi doktora sorsan hamileliğin bu dönemelrinde şişlikler felan normalde bide gidip tansiyonuna baktır ama banada tuzlu yu fazla kaçırmışsın gibi geldi CADIARZU
ynurcuğum canım geçmiş olsun...bence biraz tuzu kaçırmışsın.. ama dr ne sor sen yinede...bide bu aylarda preklamsi olayı var..Allah korusun o olabilir..ihmal etme dr ye sor...
saolun canlarım ama ben tuzlu yemiyorum hiç selkiecim o preklamsi neki?
kızlar şeker testine gidenler bi anlatıversin açmı tokmu ne kadar sürüyo bende cumartesi gidicemde ona göre gideyim doktoruma.
Günaydın,
Dila, ben girdim... 50mg şeker içiyorsun, limonla... Yani bir bardak şekerli limonata...
Bana doktorum, çok aç olma ama yeni yiyip de gelme, yani ne yaparsan yap ama kusma dedi...
ee bacım nabıyon yani ne kadar bekliyosun o limonatayı içip?
hemen bitiyomu işin...
şimdi benim randevum cumartesi doktor çukurambarda testi yaptıracağım yer kızılayda.
eğer tok derse kahvaltı yapar öyle giderim teste yok aç derse dayanamam okadar saat testi pazartesiye bırakrım ondan sordum.
ee bacım nabıyon yani ne kadar bekliyosun o limonatayı içip?
hemen bitiyomu işin...
şimdi benim randevum cumartesi doktor çukurambarda testi yaptıracağım yer kızılayda.
eğer tok derse kahvaltı yapar öyle giderim teste yok aç derse dayanamam okadar saat testi pazartesiye bırakrım ondan sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?