2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn güzel annişlerrrrrr opuyorumnanaktan arkadaşlarım ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum gözlerim kan çanağı açmakta zorlanıyorum parmaklarımda şişmiş köfte gibi aklıma neden olmuştur acaba sizce tansiyon olabilirmi aklıma bi tek o geliyo senağlama

cnım aslında en güzeli bi doktora sorsan hamileliğin bu dönemelrinde şişlikler felan normalde bide gidip tansiyonuna baktır ama banada tuzlu yu fazla kaçırmışsın gibi geldi CADIARZU

günaydın annişler nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bebiklerler beraber
ynur bana da sanki tuzu fazla kaçırmışsın gibi geldi ama sen bi tansiyonunu ölçtür
abide aramıza hoşgeldin cnm bebeğine de maşşallah

Günaydın arkadaşlar,

Abide hoşgeldin, bebeğin kocaman olmuş maaşallah, sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Ynurcum tuzu fazla kaçırdıysan, şişlik yapmş olabilir. Sadece gebeliğe bağlı da olabilir, doktoruna bir danış istersen canım, gözden kaçırmamak lazım böyle şeyleri...

cnım aslında en güzeli bi doktora sorsan hamileliğin bu dönemelrinde şişlikler felan normalde bide gidip tansiyonuna baktır ama banada tuzlu yu fazla kaçırmışsın gibi geldi CADIARZU

sağol canım ama ben hiç tuzlu bişey yemiyorum ki :umursamaz: çok çikolata yiyorum tatlıyı fazla kaçırıyorum ama oda böyle şeyler yapmazki şişlik hadi bi derece normalde gözlerim çok fena kıpkırmızı mikropmu kaptık naptık anlamadımki açamıyorum gözleri :gitme:

ynurcuğum canım geçmiş olsun...bence biraz tuzu kaçırmışsın.. ama dr ne sor sen yinede...bide bu aylarda preklamsi olayı var..Allah korusun o olabilir..ihmal etme dr ye sor...

günaydın kızlar,
Herkese mutlu günlerrrropuyorumnanaktan

abide hoşgeldin canım sağlıkla doğsun bebişin:))

ynur canımcım ..çok geçmiş olsun..çok önemli birşey yoktur bence de ama dr unu ara istersen bir an önce.için de rahat eder

günaydın kızlar.nasılısnız inşallah herşey uolundadır.melekelriniz vede sizler iyisinizdir.uzak kaldım u aralar sitedeniinternette sorun vardı sürekli.
geçen hafta yaptırdık şeker yüklememizi.bugğn dr gidiyoruz sonuç göstermeye bayramdan öncede rahimde çok baskı vardı dr tel ettim bayramdan sonra gel baklaım ama kendini çok yorma dedi.gerçekten dinleince geçti ama biraz yoruluyum hemen baskı başlıyor.allah korusun ya çok korktum bende.bize dua edin olurmu herşey yolnda olsun kızımda iyi olsun sonuçlarımızda iyi çıksın.

kızlar şeker testine gidenler bi anlatıversin açmı tokmu ne kadar sürüyo bende cumartesi gidicemde ona göre gideyim doktoruma.

kızlar şeker testine gidenler bi anlatıversin açmı tokmu ne kadar sürüyo bende cumartesi gidicemde ona göre gideyim doktoruma.

Günaydın,

Dila, ben girdim... 50mg şeker içiyorsun, limonla... Yani bir bardak şekerli limonata...
Bana doktorum, çok aç olma ama yeni yiyip de gelme, yani ne yaparsan yap ama kusma dedi...

Günaydın,

Dila, ben girdim... 50mg şeker içiyorsun, limonla... Yani bir bardak şekerli limonata...
Bana doktorum, çok aç olma ama yeni yiyip de gelme, yani ne yaparsan yap ama kusma dedi...

ee bacım nabıyon yani ne kadar bekliyosun o limonatayı içip?
hemen bitiyomu işin...
şimdi benim randevum cumartesi doktor çukurambarda testi yaptıracağım yer kızılayda.
eğer tok derse kahvaltı yapar öyle giderim teste yok aç derse dayanamam okadar saat testi pazartesiye bırakrım ondan sordum.

Günaydın herkese...
Geçmiş bayramınız da kutlu olsun bu arada..
İnşallah bayramı benim gibi geçireniniz yoktur.
En son eşimin grip yüzünden rapor alıp eve geldiğini söylemiştim.
Her türlü tedbiri almamıza rağmen grip bana bulaştı. Bütün bayram zehir oldu. Başımı kaldıramadım. :gitme: Kabus gibiydi... Bu hafta sonuna kadar da doktor rapor verdi. Evde dinleniyorum. Kendinize çok çok dikkat edin....

Kardeş, bol şekerli bir limonata içiyorsun...

Şu plastik bardakların yarısına kadar şeker olduğunu düşün, üzerine az su, biraz limon katıp içiriyorlar...

Miden bulanmayacak şekilde gitmen gerekiyor, ne aç, ne tok, sindirilmiş tokluk diyelim....
İçtikten bir saat sonra kanını alıyorlar ve işin bitiyor...

günaydın anneler hepinize nasılsınız bugün.benim annem geldi bol bol hasret gideriyoruz.sitede sorun yaşıyorum girmem çıkmam bir dert.

FRAMBUAZ ve YNUR geçmiş olsun kızlar iyi bakın kendinize.

frambuaz geçmiş olsun bende yattım bütün bayram...
bir eve girince malesef bulaşmaması mümkün olmuyo iki gün ayrı yattım eşimden bana bulaşmasın diye 3.gün devrildim kendi yatağıma geçtim...korunamıyorumz gripten çabuk atlattım ama ben sürekli meyve suyu ıhlamur iç.

dila selam ben 50gr yüklettim aç gittim geceden sonra birşey yemedim 50mg glikozu yarım litrelik pet şişenin yarısına karıştırıp içtim 1saat sonra kan verdim o kadar doktorum sonuçlarımı aldı ben aradım yüksek çıkmış 133 1 hafta sonra 75 mg yüklediler
oda geceden yine birşey yemiyorsun sabah kan veriyorsun aç karnına, sonra 2 bardak şekerli su karışımından içip 1 sat sonra kan verdim, sonra 1 saat daha bekledim tekrar verdim işlem 2-3 saatte bitti baygınlık olmadı 12ye kadar aç kaldım sonra doktorum aldı sonuçları normal çıktığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…