2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fly çok geçmiş olsun hamileyken ameliyat oluyormu en çok onu düşünürdüm bende?

ya bende de soyle bir sIkıntı Oluyor. sabah tuvalete girmeme ragmen servise yururken ya da serviste ise giderken alt tarafa bir baski sanki orda birakicam gidecek. ama aslinda yok bisi. sonra geciyor. herhalde bizim ufaklik lbaski yapiyor asagiya. :)))))

çok kötü oluyorum ateş basıyor ağlamaklı oluyorum sanki belimden doğru çıkacakmış gibi olyor bebk

frambuaz sakıncalımı acaba bu durumlar acaba?doktora soran varmı?

kuju çok sağol canım nasılsın?

korkulacak birşey yokmu canım ben korkmaya başladım erken doğarsa diye

mutluuuuu çok ayıp başta ben olmak üzrezemuszemus bi sürü arkadaş senin doum gününü kutladı sen geçmişi okumuyom diosun aaaaaaklava:

canım hepinizde çok sağolun inannın mesajlar bile zor geliyor açılmıyor sayfalar yoksa bende hepinizi çok merak ediyorum.

sağol canım yol yorgunluğu var biraz onun dışında iyiyiz:1hug:
bende birşey sormak istiyorum sağ tarafımda ince bir sızı şeklinde ara ara rahatsız edici ağrım oluyor canımı acıtıyor cuma doktora gidince sorucam ama başka yaşayan varmı merak ediyorum

Arkadaşlar hepinize tşk ediyorum. Hasta olan arkadaşlarımada çok çok geçmiş olsun diyorum. Allah acil şifalar versin. Canlarım şeker testlerinizi kaçıncı haftalarınızda yaptırdınız. Ben 30. hafta falan olduğunda yaptırcam. Acaba geçmi kaldım. Kocaman öpüyorum hepinizi...

cok gecmis olsun canim. hemen doktorunla konus derim. sonucta tuzluda yemiyorum diyorsun.

cok guzel bilgiler paylasmissin selkie. tesekkur ederiz. gercekten mesakatli bir is bu emzirme isi. insallah bizde sorunsuz.,,,,

canım inşallah emzirebiliriz...ben bu sefer emzirmeyi çok istiyorum...

maşşallah canım koçaman olmuş bebik...

canım çok geçmiş olsun..inşallah tekrarlamaz...

canım sağol...opuyorumnanaktan

kuju benim kasık ağrım değilde sanki tuvalet isteği oluyor karnım yere düşecek gibi oluyor.

abide selam şekerine 24-28 haftalarda baktır.

kimse yooook muuuu mafoldumben kırk yılda bir nete girdim ondada kimse yoook offf :sinifsinif:
neyse ben bi kaç gün sonra yine girerim kendinize ve meleklerinize iyi bakın :gitme:

Çok geçmiş olsun canım... İnşallah tekrarlamaz. :Saruboceq:

FTY çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah ağrın tekrarlamaz, ameliyata falan gerek kalmaz...

fty çok güçmiş olsun tekrarlamaz inşallah canım

canım inşallah emzirebiliriz...ben bu sefer emzirmeyi çok istiyorum...

maşşallah canım koçaman olmuş bebik...

canım çok geçmiş olsun..inşallah tekrarlamaz...

canım sağol...opuyorumnanaktan

sagolun kizlar. umarim tekrarlanmaz dediginiz gibi.
mutlucum doktoruma sorduk ameliyat oloabilir miyim diye acil ameliyat olabilecegimi soyledi ama ayrintili konusmadik tabi kesin bisi belli olmadan. ama doktorum acil muayene edip genel cerraha yonlendirirken sakin bisi yeme diye gonderdi beni. demek ki acil durumlarda olabiliyor. cok kurcalamadim acikcasi.

fyt canım yaa çok geçmiş olsun..tüh tüh...
kendi sıkıntımız yetmiyo gibi bide apandistmi çıktı başına...
dikkat et canım ya yorma kendini çok fazla.yat dinlen.

hoşgeldin canım yaaaa nasılsın?
Buarada kaç defa yazdım hep silinmiş problemler hala devam ediyor.
FTY çok geçmiş olsun sana dikkat et kendine

fyt canım yaa çok geçmiş olsun..tüh tüh...
kendi sıkıntımız yetmiyo gibi bide apandistmi çıktı başına...
dikkat et canım ya yorma kendini çok fazla.yat dinlen.

sagolun kizlar. valla hepimiz sag salim saglikla bi doguralim baska bisi istemiyorum.

abide selam şekerine 24-28 haftalarda baktır.[/QUOTE]

mutlu03 canım ama doktor 30. haftaya denk gelen zamanlarda yaptır dediii. Geçmi kaldım yanii. Offfff

kızlar bende 25+4 haftalık hamileyim tetanoz aşısı ne zaman yaptırmam gerekiyo birde kızlar bişi sorcam ne benim nede eşimin sigortamız yok geçen gün tv de bişi duydum hamilelerin hastane masraflarını devlet karşılıyo falan dediler... böyle birşey varmı yani doğumu karşılarmı acaba ?tam olarak dinliyemedim bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…