- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.721
Bende de aynı sorunlar var...
Önceden haftanın 3 günü 30 dk yürüyebiliyodum. Geçenlerde yürüyüşe çıktım... Kasıklarıma saplanan ağrı yüzünden 10 dk zor yürüdüm. Bu aylardan itibaren vücudumuzun bağ dokusu daha da zayıflıyomuş. Onun için hareket etmemiz zorlaşıyormuş.
Sen de dikkat et kendine canım.. Çok zorlama..
mutluuuuu çok ayıp başta ben olmak üzrezemuszemus bi sürü arkadaş senin doum gününü kutladı sen geçmişi okumuyom diosun aaaaaaklava:
fly çok geçmiş olsun hamileyken ameliyat oluyormu en çok onu düşünürdüm bende?
ya bende de soyle bir sIkıntı Oluyor. sabah tuvalete girmeme ragmen servise yururken ya da serviste ise giderken alt tarafa bir baski sanki orda birakicam gidecek. ama aslinda yok bisi. sonra geciyor. herhalde bizim ufaklik lbaski yapiyor asagiya. :)))))
çok kötü oluyorum ateş basıyor ağlamaklı oluyorum sanki belimden doğru çıkacakmış gibi olyor bebk
frambuaz sakıncalımı acaba bu durumlar acaba?doktora soran varmı?
kuju çok sağol canım nasılsın?
cok gecmis olsun canim. hemen doktorunla konus derim. sonucta tuzluda yemiyorum diyorsun.
cok guzel bilgiler paylasmissin selkie. tesekkur ederiz. gercekten mesakatli bir is bu emzirme isi. insallah bizde sorunsuz.,,,,
günaydın arkadaşlar
Frambuaz geçmiş olsun canım....acil şifalar....
ben de yani geldim hastaneden şeker yüklemesi için gitmiştim...dr bayramdan sonra sabah erken aç karnına gel demişti öyle yaptım ben de...önce minğime baktı dr kocaman olmuş:)900gr 33cm şu an da orta boy bir oyuncak bebek kadarsonra kan verdim...50gr glikozu yarım pet şişe suya karıştırıp içtim bir saat sonra tekrar kan verdim...bu arada hiç de abarttıkları gibi bir şey değil..normal şekerli su gibi bile değil...daha ziyade tatlandırıcı atılmış su gibi..suyunuz içebileceğiniz kadar soğuk olursa daha da kolay olur içmesi...midem bulanmadı....ki benim tatlıyla pek aram yok zor yiyorum,hayatta şekerli çay içemem mesela ama...gayet rahat içtim ve bekledim 1 saat...korkacak bir şey yok özetle :)sonucu da iyi çıkarsa çok sevineceğim inşallah :)
canım çok geçmiş olsun..inşallah tekrarlamaz...slm kizlar..... guzel bir gun gecirmenizi diliyorum..... gecmis bayraminizda ancak kutlayabiliyorum. umarim herkes icin guzel gecmistir.....
ben arife gununden 1 gun gun once doktordaydim. cok siddetli agrim oldu mide ve sag tarafimda. doktora acil gittik ve apandistden suphelendi. butun bulgular onu gosteriyordu cunku. hamilelerde ve 6 yas kucuk cocuklarda akutik apandist mi dedi oyle bisi gorulebilirmis. beyaz kurem yuksek cikti. birkac saat acilde vakit gecirdikten, butun tetkikler yapildiktan ve genel cerrahada muayene olduktan sonra eve gondermek istememelerine ragmen agrim oldugunda gitme sozu vererek eve ciktim. ertesi gun ise gelemedim o yuzden ve yine doktor kontrolu. beyaz kurem biraz dustu ve doktor muayenesi sonucunda eve gittim ama bayram boyunca acikcasi biraz tetikdeydik. cunku apandist oldugu kesinlesirse ameliyat olmam gerekiyormus. neyse agrim sonra tekrarlamadi simdi ara ara sag tarafimda hafif batma gibi oluyor ama agrim yok Allahtan. tum yasadiklarima ragmen moralim cok iyiydi ama neden bilmiyorum.
uzattim sanirim kusura bakmayin.
Canım, çoook çok geçmiş olsun... Sana tek önerim bol bol vitamin özellikle c vitamini alman...
Selkie, canım geçmiş olsun... Ben birkaç hafta koptum, evde raporluydum ondan dolayı okuyamadım... Şimdi gördüm... Umarım en kısa zamanda geçer...
Çok geçmiş olsun canım... İnşallah tekrarlamaz. :Saruboceq:
FTY çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah ağrın tekrarlamaz, ameliyata falan gerek kalmaz...
fty çok güçmiş olsun tekrarlamaz inşallah canım
fly çok geçmiş olsun hamileyken ameliyat oluyormu en çok onu düşünürdüm bende?
ya bende de soyle bir sIkıntı Oluyor. sabah tuvalete girmeme ragmen servise yururken ya da serviste ise giderken alt tarafa bir baski sanki orda birakicam gidecek. ama aslinda yok bisi. sonra geciyor. herhalde bizim ufaklik lbaski yapiyor asagiya. :)))))
çok kötü oluyorum ateş basıyor ağlamaklı oluyorum sanki belimden doğru çıkacakmış gibi olyor bebk
frambuaz sakıncalımı acaba bu durumlar acaba?doktora soran varmı?
kuju çok sağol canım nasılsın?
canım inşallah emzirebiliriz...ben bu sefer emzirmeyi çok istiyorum...
maşşallah canım koçaman olmuş bebik...
canım çok geçmiş olsun..inşallah tekrarlamaz...
canım sağol...opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım yaaaa nasılsın?
Buarada kaç defa yazdım hep silinmiş problemler hala devam ediyor.
FTY çok geçmiş olsun sana dikkat et kendine
fyt canım yaa çok geçmiş olsun..tüh tüh...
kendi sıkıntımız yetmiyo gibi bide apandistmi çıktı başına...
dikkat et canım ya yorma kendini çok fazla.yat dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?