- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.701
farmbuaz canım geçmiş olsun..bende hala tam olarak atlatamadım..3 haftadır nerdeyse tam olarak geçmedi...
günaydın anneler hepinize nasılsınız bugün.benim annem geldi bol bol hasret gideriyoruz.sitede sorun yaşıyorum girmem çıkmam bir dert.
FRAMBUAZ ve YNUR geçmiş olsun kızlar iyi bakın kendinize.
frambuaz geçmiş olsun bende yattım bütün bayram...
bir eve girince malesef bulaşmaması mümkün olmuyo iki gün ayrı yattım eşimden bana bulaşmasın diye 3.gün devrildim kendi yatağıma geçtim...korunamıyorumz gripten çabuk atlattım ama ben sürekli meyve suyu ıhlamur iç.
tatlım aç gitmek lazım diye biliyoru çünkü içmeden öncede kanına bakıyorlar.açlık kan şkerine.ben aç gittim.50 gr glikozlar limon sıktılar içine kendi bardakalrından ayarladılar.bilidiğin limonata.ilk etapta ohh feraladım felan dedim ama yarım saat geçtikten sonra midem bulanmaya başladı tam bir saat sonra kan verdim tekrar dayanılmıycak gibi değilkızlar şeker testine gidenler bi anlatıversin açmı tokmu ne kadar sürüyo bende cumartesi gidicemde ona göre gideyim doktoruma.
Canım, çoook çok geçmiş olsun... Sana tek önerim bol bol vitamin özellikle c vitamini alman...Günaydın herkese...
Geçmiş bayramınız da kutlu olsun bu arada..
İnşallah bayramı benim gibi geçireniniz yoktur.
En son eşimin grip yüzünden rapor alıp eve geldiğini söylemiştim.
Her türlü tedbiri almamıza rağmen grip bana bulaştı. Bütün bayram zehir oldu. Başımı kaldıramadım. :gitme: Kabus gibiydi... Bu hafta sonuna kadar da doktor rapor verdi. Evde dinleniyorum. Kendinize çok çok dikkat edin....
farmbuaz canım geçmiş olsun..bende hala tam olarak atlatamadım..3 haftadır nerdeyse tam olarak geçmedi...
tatlım aç gitmek lazım diye biliyoru çünkü içmeden öncede kanına bakıyorlar.açlık kan şkerine.ben aç gittim.50 gr glikozlar limon sıktılar içine kendi bardakalrından ayarladılar.bilidiğin limonata.ilk etapta ohh feraladım felan dedim ama yarım saat geçtikten sonra midem bulanmaya başladı tam bir saat sonra kan verdim tekrar dayanılmıycak gibi değil
canım çok geçmiş olsun bende bayaramın üçüncü günü hastalandım halada boğazım ağrıyor.bol bol ıhlamur içiyorum.ilaçta çok kötü olursam parol sadece.Günaydın herkese...
Her türlü tedbiri almamıza rağmen grip bana bulaştı. Bütün bayram zehir oldu. Başımı kaldıramadım. :gitme: Kabus gibiydi... Bu hafta sonuna kadar da doktor rapor verdi. Evde dinleniyorum. Kendinize çok çok dikkat edin....
bende bugün göstericem sonuçlarımı.sende şeker yüklemeden almadımı kan.sınır sanırım 110 muş.bakalım benim nasıl olucak.inşlalh iyi çıkar canım 100 mg.Ben de açlık şekerine bakmadı... Ama tokluk şekeri yani 50mg şekerden 1 saat sonraki şeker 175 çıktı... Yarın 100mg ve üç saatlik teste gireceğim... Galiba bende de gebelik şekeri çıkacak...
canım çok geçmiş olsun bende bayaramın üçüncü günü hastalandım halada boğazım ağrıyor.bol bol ıhlamur içiyorum.ilaçta çok kötü olursam parol sadece.
Saol canım.. Tek yapabildiğim C vitamini almak zaten..Canım, çoook çok geçmiş olsun... Sana tek önerim bol bol vitamin özellikle c vitamini alman...
Selkie, canım geçmiş olsun... Ben birkaç hafta koptum, evde raporluydum ondan dolayı okuyamadım... Şimdi gördüm... Umarım en kısa zamanda geçer...
Geçmiş olsun canım. Ben de ıhlamur içiyorum ama günde 2 bardaktan fazla içemeye özen gösteriyorum. Malum, bitki çaylarını fazla tüketmek gebelikte sakıncalı olabilir diye. onun yerine bol bol çorba içiyorum. Özellikle tarhana. Zaten doktor bol bol sıvı almamı söylemişti..canım çok geçmiş olsun bende bayaramın üçüncü günü hastalandım halada boğazım ağrıyor.bol bol ıhlamur içiyorum.ilaçta çok kötü olursam parol sadece.
günaydın arkadaşlar
Frambuaz geçmiş olsun canım....acil şifalar....
ben de yani geldim hastaneden şeker yüklemesi için gitmiştim...dr bayramdan sonra sabah erken aç karnına gel demişti öyle yaptım ben de...önce minğime baktı dr kocaman olmuş:)900gr 33cm şu an da orta boy bir oyuncak bebek kadarsonra kan verdim...50gr glikozu yarım pet şişe suya karıştırıp içtim bir saat sonra tekrar kan verdim...bu arada hiç de abarttıkları gibi bir şey değil..normal şekerli su gibi bile değil...daha ziyade tatlandırıcı atılmış su gibi..suyunuz içebileceğiniz kadar soğuk olursa daha da kolay olur içmesi...midem bulanmadı....ki benim tatlıyla pek aram yok zor yiyorum,hayatta şekerli çay içemem mesela ama...gayet rahat içtim ve bekledim 1 saat...korkacak bir şey yok özetle :)sonucu da iyi çıkarsa çok sevineceğim inşallah :)
kızlar hasta olanlara çok geçmiş olsun bende griptim annem ve eşim grip ilacı kullandılar onlara geçmedi.
sizdede oluyormu acaba???
sabahları yürüyemiyorum sanki sıkışık gibi oluyorum belimden ağrı geliyor karnım sertleşiyor sonra düzeiyorum ama yürüyüşler bitti galiba benim için.
slm kizlar..... guzel bir gun gecirmenizi diliyorum..... gecmis bayraminizda ancak kutlayabiliyorum. umarim herkes icin guzel gecmistir.....
ben arife gununden 1 gun gun once doktordaydim. cok siddetli agrim oldu mide ve sag tarafimda. doktora acil gittik ve apandistden suphelendi. butun bulgular onu gosteriyordu cunku. hamilelerde ve 6 yas kucuk cocuklarda akutik apandist mi dedi oyle bisi gorulebilirmis. beyaz kurem yuksek cikti. birkac saat acilde vakit gecirdikten, butun tetkikler yapildiktan ve genel cerrahada muayene olduktan sonra eve gondermek istememelerine ragmen agrim oldugunda gitme sozu vererek eve ciktim. ertesi gun ise gelemedim o yuzden ve yine doktor kontrolu. beyaz kurem biraz dustu ve doktor muayenesi sonucunda eve gittim ama bayram boyunca acikcasi biraz tetikdeydik. cunku apandist oldugu kesinlesirse ameliyat olmam gerekiyormus. neyse agrim sonra tekrarlamadi simdi ara ara sag tarafimda hafif batma gibi oluyor ama agrim yok Allahtan. tum yasadiklarima ragmen moralim cok iyiydi ama neden bilmiyorum.
uzattim sanirim kusura bakmayin.
Günaydın herkese...
tatlım aç gitmek lazım diye biliyoru çünkü içmeden öncede kanına bakıyorlar.açlık kan şkerine.ben aç gittim.50 gr glikozlar limon sıktılar içine kendi bardakalrından ayarladılar.bilidiğin limonata.ilk etapta ohh feraladım felan dedim ama yarım saat geçtikten sonra midem bulanmaya başladı tam bir saat sonra kan verdim tekrar dayanılmıycak gibi değil
Ben de açlık şekerine bakmadı... Ama tokluk şekeri yani 50mg şekerden 1 saat sonraki şeker 175 çıktı... Yarın 100mg ve üç saatlik teste gireceğim... Galiba bende de gebelik şekeri çıkacak...
günaydınnnn güzel annişlerrrrrr opuyorumnanaktan arkadaşlarım ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum gözlerim kan çanağı açmakta zorlanıyorum parmaklarımda şişmiş köfte gibi aklıma neden olmuştur acaba sizce tansiyon olabilirmi aklıma bi tek o geliyo senağlama
ay sabahtan beri giremedim..yine sitede sorun var..
neyse kızlar emzirmek isteyen anne adayları şunlara bir göz atın derim...
Emzirme, gebelik (hamilelik) döneminde hazırlık - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
Emzirme eğitimi, resimlerle emzirme - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
Emzirme dönemi, süt akışını kolaylaştırmak için meme masajı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
Slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız. Şuan itibariyle 27+1 günlük hamileyim. Bebişimde 1000 gr 28 cm. Cinsiyeti erkek. Allah nasip kısmet ederse mart 3 doğum tarihimiz. Allah herkese böle bi mutluluğu yaşatır inş. Listenize benide eklermisiniz canlarım.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.nasılısnız inşallah herşey uolundadır.melekelriniz vede sizler iyisinizdir.uzak kaldım u aralar sitedeniinternette sorun vardı sürekli.
geçen hafta yaptırdık şeker yüklememizi.bugğn dr gidiyoruz sonuç göstermeye bayramdan öncede rahimde çok baskı vardı dr tel ettim bayramdan sonra gel baklaım ama kendini çok yorma dedi.gerçekten dinleince geçti ama biraz yoruluyum hemen baskı başlıyor.allah korusun ya çok korktum bende.bize dua edin olurmu herşey yolnda olsun kızımda iyi olsun sonuçlarımızda iyi çıksın.
Günaydın herkese...
frambuaz geçmiş olsun bende yattım bütün bayram...
bir eve girince malesef bulaşmaması mümkün olmuyo iki gün ayrı yattım eşimden bana bulaşmasın diye 3.gün devrildim kendi yatağıma geçtim...korunamıyorumz gripten çabuk atlattım ama ben sürekli meyve suyu ıhlamur iç.
Canım, çoook çok geçmiş olsun... Sana tek önerim bol bol vitamin özellikle c vitamini alman...
Selkie, canım geçmiş olsun... Ben birkaç hafta koptum, evde raporluydum ondan dolayı okuyamadım... Şimdi gördüm... Umarım en kısa zamanda geçer...
kızlar hasta olanlara çok geçmiş olsun bende griptim annem ve eşim grip ilacı kullandılar onlara geçmedi.
sizdede oluyormu acaba???
sabahları yürüyemiyorum sanki sıkışık gibi oluyorum belimden ağrı geliyor karnım sertleşiyor sonra düzeiyorum ama yürüyüşler bitti galiba benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?