2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

farmbuaz canım geçmiş olsun..bende hala tam olarak atlatamadım..3 haftadır nerdeyse tam olarak geçmedi...

günaydın anneler hepinize nasılsınız bugün.benim annem geldi bol bol hasret gideriyoruz.sitede sorun yaşıyorum girmem çıkmam bir dert.

FRAMBUAZ ve YNUR geçmiş olsun kızlar iyi bakın kendinize.

Teşekkürler hepinize..
Nasıl bi illetse zaten geçti sanıyorum. Ayağa kalkıyorum. Gece kaldığı yerden başlıyor..
Dila 3 gün diil 1 haftadır eşim kanepede uyuyor.. Ama dediğin gibi eve girdikten sonra bulaşmaması imkansız... senağlama

kızlar şeker testine gidenler bi anlatıversin açmı tokmu ne kadar sürüyo bende cumartesi gidicemde ona göre gideyim doktoruma.
tatlım aç gitmek lazım diye biliyoru çünkü içmeden öncede kanına bakıyorlar.açlık kan şkerine.ben aç gittim.50 gr glikozlar limon sıktılar içine kendi bardakalrından ayarladılar.bilidiğin limonata.ilk etapta ohh feraladım felan dedim ama yarım saat geçtikten sonra midem bulanmaya başladı tam bir saat sonra kan verdim tekrar dayanılmıycak gibi değil

Canım, çoook çok geçmiş olsun... Sana tek önerim bol bol vitamin özellikle c vitamini alman...
farmbuaz canım geçmiş olsun..bende hala tam olarak atlatamadım..3 haftadır nerdeyse tam olarak geçmedi...

Selkie, canım geçmiş olsun... Ben birkaç hafta koptum, evde raporluydum ondan dolayı okuyamadım... Şimdi gördüm... Umarım en kısa zamanda geçer...

Ben de açlık şekerine bakmadı... Ama tokluk şekeri yani 50mg şekerden 1 saat sonraki şeker 175 çıktı... Yarın 100mg ve üç saatlik teste gireceğim... Galiba bende de gebelik şekeri çıkacak...

mutluuuuu çok ayıp başta ben olmak üzrezemuszemus bi sürü arkadaş senin doum gününü kutladı sen geçmişi okumuyom diosun aaaaaaklava:

canım çok geçmiş olsun bende bayaramın üçüncü günü hastalandım halada boğazım ağrıyor.bol bol ıhlamur içiyorum.ilaçta çok kötü olursam parol sadece.

günaydın arkadaşlar
Frambuaz geçmiş olsun canım....acil şifalar....
ben de yani geldim hastaneden şeker yüklemesi için gitmiştim...dr bayramdan sonra sabah erken aç karnına gel demişti öyle yaptım ben de...önce minğime baktı dr kocaman olmuş:)900gr 33cm şu an da orta boy bir oyuncak bebek kadar sonra kan verdim...50gr glikozu yarım pet şişe suya karıştırıp içtim bir saat sonra tekrar kan verdim...bu arada hiç de abarttıkları gibi bir şey değil..normal şekerli su gibi bile değil...daha ziyade tatlandırıcı atılmış su gibi..suyunuz içebileceğiniz kadar soğuk olursa daha da kolay olur içmesi...midem bulanmadı....ki benim tatlıyla pek aram yok zor yiyorum,hayatta şekerli çay içemem mesela ama...gayet rahat içtim ve bekledim 1 saat...korkacak bir şey yok özetle :)sonucu da iyi çıkarsa çok sevineceğim inşallah :)

Ben de açlık şekerine bakmadı... Ama tokluk şekeri yani 50mg şekerden 1 saat sonraki şeker 175 çıktı... Yarın 100mg ve üç saatlik teste gireceğim... Galiba bende de gebelik şekeri çıkacak...
bende bugün göstericem sonuçlarımı.sende şeker yüklemeden almadımı kan.sınır sanırım 110 muş.bakalım benim nasıl olucak.inşlalh iyi çıkar canım 100 mg.

kızlar hasta olanlara çok geçmiş olsun bende griptim annem ve eşim grip ilacı kullandılar onlara geçmedi.
sizdede oluyormu acaba???
sabahları yürüyemiyorum sanki sıkışık gibi oluyorum belimden ağrı geliyor karnım sertleşiyor sonra düzeiyorum ama yürüyüşler bitti galiba benim için.

slm kizlar..... guzel bir gun gecirmenizi diliyorum..... gecmis bayraminizda ancak kutlayabiliyorum. umarim herkes icin guzel gecmistir.....

ben arife gununden 1 gun gun once doktordaydim. cok siddetli agrim oldu mide ve sag tarafimda. doktora acil gittik ve apandistden suphelendi. butun bulgular onu gosteriyordu cunku. hamilelerde ve 6 yas kucuk cocuklarda akutik apandist mi dedi oyle bisi gorulebilirmis. beyaz kurem yuksek cikti. birkac saat acilde vakit gecirdikten, butun tetkikler yapildiktan ve genel cerrahada muayene olduktan sonra eve gondermek istememelerine ragmen agrim oldugunda gitme sozu vererek eve ciktim. ertesi gun ise gelemedim o yuzden ve yine doktor kontrolu. beyaz kurem biraz dustu ve doktor muayenesi sonucunda eve gittim ama bayram boyunca acikcasi biraz tetikdeydik. cunku apandist oldugu kesinlesirse ameliyat olmam gerekiyormus. neyse agrim sonra tekrarlamadi simdi ara ara sag tarafimda hafif batma gibi oluyor ama agrim yok Allahtan. tum yasadiklarima ragmen moralim cok iyiydi ama neden bilmiyorum.
uzattim sanirim kusura bakmayin.

Saol canım.. Tek yapabildiğim C vitamini almak zaten..
canım çok geçmiş olsun bende bayaramın üçüncü günü hastalandım halada boğazım ağrıyor.bol bol ıhlamur içiyorum.ilaçta çok kötü olursam parol sadece.
Geçmiş olsun canım. Ben de ıhlamur içiyorum ama günde 2 bardaktan fazla içemeye özen gösteriyorum. Malum, bitki çaylarını fazla tüketmek gebelikte sakıncalı olabilir diye. onun yerine bol bol çorba içiyorum. Özellikle tarhana. Zaten doktor bol bol sıvı almamı söylemişti..

Saol canım.
İnşallah senin de sonuçların iyi çıkar..

Bende de aynı sorunlar var...
Önceden haftanın 3 günü 30 dk yürüyebiliyodum. Geçenlerde yürüyüşe çıktım... Kasıklarıma saplanan ağrı yüzünden 10 dk zor yürüdüm. Bu aylardan itibaren vücudumuzun bağ dokusu daha da zayıflıyomuş. Onun için hareket etmemiz zorlaşıyormuş.
Sen de dikkat et kendine canım.. Çok zorlama..

Çok geçmiş olsun canım... İnşallah tekrarlamaz. :Saruboceq:

Frambuazcım çok geçmiş olsun...
En kısa sürede geçer inşallah, C vitaminini, balı ıhlamuru ihmal etme canım...

Ben de aç gittim, önce açlık kan şekerine baktılar. Şekerli limonlu suyu içtikten 1 saat sonra da tokluk baktılar. Dilacım aç gitmeni tavsiye ederim.

Canımcım benim de 1 saat tokluk kan şekerim 173 çıktı, 100 gr yaptılar. Diğerinden biraz daha zor tabi bu. Değerlerden sadece biri yüksek çıktı, gebelik şekeri yok ama dikkat et dedi doktor. İnşallah sende de çıkmaz.

Siteye girmek, okumak, cevap yazmak tam bir işkence iki gündür...
Cevap yazamadığım arkadaşlar kusura bakmasınlar lütfen...

cok gecmis olsun canim. hemen doktorunla konus derim. sonucta tuzluda yemiyorum diyorsun.

cok guzel bilgiler paylasmissin selkie. tesekkur ederiz. gercekten mesakatli bir is bu emzirme isi. insallah bizde sorunsuz yasayabiliriz.

hosgeldin abide. ne demek aramiza alirmiyiz sen zaten bizim aramizdasin. :)))) masallah bebisine.

gecmis olsun canim. insallah tekrarlamaz. ama saniyorum bu haftalardan sonra yalanci kasik agrilarimiz baslayacak herhalde degil mi?

gecmis olsun canim. insallah en kisa zamanda iyilesirsin. bol bol c vitaminine yuklen.

cok gecmis olsun dila. bunyen kuvvetliymis demek ki bak cabuk atlattim diyorsun. ama sen yinede isini saglama al. dinlenme ve beslenmene cok dikkat et.

sanada gecmis olsun sinpac. dikkat et kendine. iyilesemediysen yine al raporunu.

ya bende de soyle bir sIkıntı Oluyor. sabah tuvalete girmeme ragmen servise yururken ya da serviste ise giderken alt tarafa bir baski sanki orda birakicam gidecek. ama aslinda yok bisi. sonra geciyor. herhalde bizim ufaklik lbaski yapiyor asagiya. :)))))

günaydın şekerlera.s.
herkes iyidir inşallah mutlu dün doğum gününmüş kutlu olsun nice yıllar görürüsün inşallah sevdiklerinle birlikte
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun geçmişi okuyamadım fazla kusura bakmayın

abide hoşgeldin canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…