- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.741
kızlar bende 25+4 haftalık hamileyim tetanoz aşısı ne zaman yaptırmam gerekiyo birde kızlar bişi sorcam ne benim nede eşimin sigortamız yok geçen gün tv de bişi duydum hamilelerin hastane masraflarını devlet karşılıyo falan dediler... böyle birşey varmı yani doğumu karşılarmı acaba ?tam olarak dinliyemedim bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim
Ya bir de hamilelikte kuşburnu çayı ve adacayı içilirmi
canım sanırım içilmiyor özellikle ilk zamanlar burada öyle söylüyorlardı ama ben zaten sevmediğim için pek bilmiyorum . mesela ben kekik kaynatıp içmeyi çok seviyroum bana bi akrabam sen fazla içme böyle şeyleri demişti :uhm:
günaydın arkidişlerrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan site gerçekten fena oluyor hiç giremedik dünbi saate kadar yeniden başlar hepiniz kendinize iyi bakın mart annişleri görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5
günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız benim oğlanın maşallağı var bu günlerde yapılanıyor mu ne çok fazla hissetmeye başladım. bir vuruyor te aşağı yanım da hissediyorum :kedi:
herkese günaydın kızlar hepiniz iyidir inşallah bnim biras moralim bozuk kocamla tartıştık dün iş yüzünden, elemanın biri işten ayrıldı eşimde yardım ediyor serwislere pislik karının biri o' o telefondaki bayan daha çok genç heralde biraz siwri dilli' falan demiş. bu da geldi bana kawga etmeye başladı kendime çeki düzen wercekmişim yoksa o dilimi koparırmış, dün zaten işler iyi değil diye siniri üstündeydi bana küfür etti saatlerce ağlattı beni hala ağlıyorum aklıma geldikçe gecede ayrı yattık, nefret ediyorum ondan şu an, ben onun için çok fedakarlıklar yaptım bunların hiç birini haketmiyorum kızlar::(
herkese günaydın kızlar hepiniz iyidir inşallah bnim biras moralim bozuk kocamla tartıştık dün iş yüzünden, elemanın biri işten ayrıldı eşimde yardım ediyor serwislere pislik karının biri o' o telefondaki bayan daha çok genç heralde biraz siwri dilli' falan demiş. bu da geldi bana kawga etmeye başladı kendime çeki düzen wercekmişim yoksa o dilimi koparırmış, dün zaten işler iyi değil diye siniri üstündeydi bana küfür etti saatlerce ağlattı beni hala ağlıyorum aklıma geldikçe gecede ayrı yattık, nefret ediyorum ondan şu an, ben onun için çok fedakarlıklar yaptım bunların hiç birini haketmiyorum kızlar::(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?