2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 22 haftada yaptırdım aşıyı..diğer konu hakkında bilgim yok...

kızlarrr selammm
cok ozledım sizlerii :)
yıllık ıznımde oldugum ıcın sureklı gıremıyorum bide cok kotu bronsit olmusum, antibiyotik tedavisine baslattı doktorum
bugun kontrole gıttım bebisim cok ıyı masallah
30 cm 630 gram olmus tam 24 haftalıgızzz :)

HANDEOZF.YURDANUR,FTY VE FRAMBUAZ HEPİNİZE ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN.KIZLAR KENDİNİZE DİKKAT EDİN BAKIYIM BEN BAYRAMDA BİLE DOĞRU DÜZGÜN KİMSEYLE ÖPÜŞÜP KOKLAŞMADIM.
SELKİECİM ilgin için sağol.Şeker testi aç karna yapılıyo kızlar ben akşam 8 den sonra bişey yemedim doktorum öyle bişey söylemedi ama internette öyle okudum.İlk açlık kan şekerine bakıyolar sonra içiyosun 50 gr şekerli suyu bir saat sonra tekrar kan veriyosun.Bugün akşam doktordaydım allaha şükür herşey normal.Paşam yime suratını tam göstermedi.Topacık olmuş suratı koymuş elini yanağına çatmış kaşlarıda beni rahatsız etmeyin uykumuda bölmeyin diyo sanki.23+3 olduk bugün tam 614 gr.65 kg mım.DOktor gayet iyi dedi kilom normalmiş hiç kilo almadın dedi beni çoçuğu gibi bir sevdi ben gerçekten doktorumu seviyorum aileden biri gibi sanki herşeyni paylaş.NEYSE FAZLA YAZDIM GALİBA İYİ GECELER.

günaydın kızlaarrr herkese mutlu günler:)))
dün site çok kötüydü ne okuyabildim ne de yazabildim...herkes iyidir umarım..
benim çok moralim bozuluyor artık valla mütemadyen açım( şeker testi yaptıracaklar umarım iyi çıkar sonuçlar yoksa diyet biraz katı..,
( 2 dilim kepek ekmekle bir hamile doyarmı??,
öptüm hepinizi ve bebişlerinizi..fırsat olursa yazopuyorumnanaktanarm

Günaydın kızlar herkes nasıl bakalım dun siteye giremedim bir turlu benim bilg.damı sorun var dıyordum ama okudugum kadarıyla kimse girememiş.
Benim boğazım agrıyor pastil kullanıyorum ama geçmiyor sizler neler yapıyorsunuz boğazagrısına ne iyi gelir ne yapmam lazım hemen geçmesi için varmı bilgisi olan.
Rahatsız olan arkadaşlar da varmıs herkese geçmiş olsun Allahım sağlıkla kucagımıza alsaydık bebişlerimizi hayırlısıyla

günaydın arkadaşlar .............

evet arkadaşlar siteye girmek okumak yazmak felan çok zor artık son bir iki haftadır sanırım iyi bir bakım ve süzgeçten geçmesi gerekiyor yada en son baktım olmuyor kociş askerden geldiğinde söyleyeyim bize bir site yapsın sadece mart anneleinin kullanacağı hızlı ve prati kbir site ):):):

inşallah kaldırmazlar yada cezalandırmazlar bu yazdığım için beni bak bak rakip çıktı bize diye :):):)

bu arada eşim bu işi ciddi ciddi yapıyor yani şu an nette aktif olan 10-15 sitesi var çevrenizde siteyenler olur ise asker dönüşü yapabilirz yani bizede bütçe olur ::):):)

Kekiği bende okumustum aslında boğaz agrısına cok iyi geliyormus tabii antibiyotik diyor ama erken dogum riskini arttırıyor sanırım bebeğin rahimden cabuk cıkmasına neden olur yazıyordu.

günaydın arkidişlerrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan site gerçekten fena oluyor hiç giremedik dün bi saate kadar yeniden başlar hepiniz kendinize iyi bakın mart annişleri görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5

günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız benim oğlanın maşallağı var bu günlerde yapılanıyor mu ne çok fazla hissetmeye başladım. bir vuruyor te aşağı yanım da hissediyorum :kedi:

günaydın arkidişlerrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan site gerçekten fena oluyor hiç giremedik dün bi saate kadar yeniden başlar hepiniz kendinize iyi bakın mart annişleri görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5

canım sen nasıl oldun şişlik felan vardı dün bu gün biraz daha iyisin inşallah ....

şöyle söyliyim geçenlerde üzerimde bir badi ile evde dolaşıyorum küçük kardeşim abla bebek hareket ediyor diye bağırdı :))::)) sürekli eli karnımda dolaşıyordu zaten şimdi abla aç karnını ben izleyeyim diyor :):):)

benim içinse onu hissetmek muhteşem bir keyif rabbime şükürler olsunnnnn

herkese günaydın kızlar hepiniz iyidir inşallah bnim biras moralim bozuk kocamla tartıştık dün iş yüzünden, elemanın biri işten ayrıldı eşimde yardım ediyor serwislere pislik karının biri o' o telefondaki bayan daha çok genç heralde biraz siwri dilli' falan demiş. bu da geldi bana kawga etmeye başladı kendime çeki düzen wercekmişim yoksa o dilimi koparırmış, dün zaten işler iyi değil diye siniri üstündeydi bana küfür etti saatlerce ağlattı beni hala ağlıyorum aklıma geldikçe gecede ayrı yattık, nefret ediyorum ondan şu an, ben onun için çok fedakarlıklar yaptım bunların hiç birini haketmiyorum kızlar::(

ya canım benim önce biraz sakin ol çünki bebeklerimiz bizlerin duygularını aynen vakum gibi çekiyorlar ve biz nasılsak onarlda o hisleri yaşıyorlar . eşine gerçketne çok kızdım nasıl böyle bir şey yapar hele ki sen hamile iken olmasanda hoş değil . bence tavrını sürdür ve kendinden özür diletene kadr da konuşma unutma hiç bir şekilde bizlere böyle davranma hakları yok ve ne derse desin cevap verme şimdi de başka şeyler ile ilgilenmeye çalış ne olur güzel şeyler düşün bebeğin çok etkilenecek senin bu durumundan dikkaet et kendinede bebeğinede bak herşeyin bir çıakr yolu bulunur ama eğer sen rahatsızlanırsan o zaman hiç bi şey fayda etmez.

canım seni çok iyi anlıyorum dün gecede biz kavga ettik. saçma safan sebebten dolayı onların iş yerindeki zilli kız yüzünden ben neden bu kdar çok kıskanıyormusun iyi ki bir hamileymişim sürekli birşey olunca ağlıyormusum. dayanamadım artık çektim kapıyı tam gidiyordum kolumda tuttu ama tutmu yorartımı belli değil.gece boyunca ağladım kaklktım birde işe geldim çok sinirlendim sabah olsada yüzünü görmeden çıkayım diye sabah kahvaltınısı hazılarladım çektim kapıyı çıktım yazık içimdeki yavrum ne yaptı hiç bilmiyorum. ona birşey olacak diye ödüm kopuyor şimdi ondan nefret ediyorum görmek biile istemiyorum... :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…