2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese kimse kalmamıs ama... ben sizlere birsey soracaktım ya benim gögüslerimden sıvı geliyo özellikle sol taraftakinden sizlerdede var mı acaba? kafama cok takıldı pazartesi kontrolöm var ama sizlerede danısmak istedim cevaplarınızı bekliyorum optumm hepicinizi opuyorumnanaktan

ya biz daha isim konusunda karar veremedik ben esilla istiyorum aama eşim istemiyoooo

bizde aynıyız ya:
benim yüzümden ismi eşim koyucak doktor bize ilk erkek gibi dedi bende erkek olursa ben koyayım ismini kız olursa sen koy dedim:):)ama kızımın ismini ben koymak istiyorum yaa ilk kızımın ismi elif dilruba bebegimin ismininde elfin dila olmasını istiyorum ama bizimki istemiyo:gitme::gitme:ben koyucam kızmın ismini diyor öyle anlaşdık karışmıcaksın diyor ne koyucan bari onu söyle dedim ümmügülsüm koyucam çok begeniyorum diyooo ağlıyasım geliyo yaa hay dilimi eşşek arısı soksaydıda sölemeseydim öyle:sinifsinif::sinifsinif:

senin düsündügün isimler cok güzelmis, bence esin gıcıklık olsun diye söylüyordur :))

aa bir kaç gün giremedim..neler olmuş..takmayın kızlar koçaları,hepsi bençil bunların..süründürün ama ...
benimde kaynana hala başımda karıştığı ettiği yok ama,görmeyeli pek bi uslanmış :))ama işte yinede insan rahat olmaıyor evinde.birde hre onlarla gitmek zorunda kalıyorum,kayınvalidem yürüyemiyor,eve tıkıldım anlayaçağınız...daha kalaçaklar sanırım..hijyenim eğer kaymanamlar hala burda olurlarsa ben gelemiçem toplantıya...

Günaydınnn,

Şükür kavuşturana, kaç gündür sinir oldum siteye giremeyince. Bugün pek güzel, tıkır tıkır açılıyor sayfalar, yapanların ellerine sağlık :)

Hijyenim çok geçmiş olsun, üst üste gelmiş hastalıklar. En kısa sürede atlatırsın inşallah...

Dimplecım, maaşallah bebişine, kocaman olmuş :) Aldıklarınızı sağlılklı günlerde, güle güle giysin paşa...

Selkiecim Allah sabır versin, bir an önce giderler de sen de evinin rahatına kavuşursun inşallah...

Canım,
Dün senden habersiz tesadüfen hastane ile ücret konusunu konuştum. Normalde muayeneye giderken, ekstradan Yusuf Bey için 60TL ünvan parası veriyorum...
Ama doğumda ünvan parası vermeyecekmişim.. Paket fiyat normal doğum 850 TL, sezeryan 1200 civarı birşey, ameliyathane, doktor, refakatçi, bebek muayenesi herşey dahilmiş...

Seni de yanılttım, kusura bakma...

Bu arada ben sgk lı değilim, özel sandıklıyım ve kalan farkı sandığım karşılıyor....

Son olarak her yıl başında anlaşmalar değişir, 2010 yılında Medicana ile sgk yada benim sandığım anlaşma yapmayabilir, yada ücretler değişebilir... (Aklında bulunsun)

amin...:Saruboceq:

ankaradak mediçana bizim burdaki mediçanadan daha uçuzmuş...burda daha fiyatlı..normal doğum 1200 muş...sgk lı rakammı bilmiyorum ama..

Canım çok teşekkürler ilgilendiğin için...inşallah yeni yılda da anlaşırlar...ücretler kesin değişir ama çook ciddi artış olmaz diye bekliyorum...bu arada emekli sandığı imkanları çoook iyiymiş, adına sevindim...sağlıklı bir hamilelik, kolay bir doğum ve sağlıklı aynı zamanda da hayırlı bir bebiş diliyorum senin için...
Görüşmek üzere...

sonundaaa yaaa neydi o kaç günden beri sizlerle görüşememek çok kötü yaaa:lepi::Saruboceq:Nasılsınız iyimisiniz biz meleğimle kıpır kıpır koşturuyoruz walla.Ama benim miğde şikayetlerim devam maalesef aksamları arkadasımda aynen benim gibi yaşamış karın büyüyünce miğdeyi de sıkıştırıyormuş.Onun dışında eşim çok hoşuna gidiyor kıpırdadğını görünce elini karnıma koyuyor ''BAK SEN ŞU ZİLLİ YE ANNEYİDE RAHAT BIRAKMIYOR Kİ UZANSIN SÖYLE DİYOR '' Ayaklarımı tam uzatıcam kuru öksürük boğazımda sanski bişey var su içince geçiyor....

Selkie; 2010 Mart Annelerine katıldım bende FACEde ve tşk ediyorum ayrıca beni de eklediğin için ERAY çok tatlı yaa aynı sen babaya hiç benzemiyor.Maşallah
Zeliş82; Sağol arkadaşım sende ekledin beni...

Hijyenim geçmiş olsun sana dikkat et kendine .İstanbul buluşması 13,30 OK benden gelmez olurmuyum

Bu arada meleğimin resmini çekecektim ama 2 gündür akşamları çok yorgun oluyorum ve fırsatım olmuyor eşime çektirmeye 25 hftlık olduk artık kocaman oldular yavrularımız.
Kendinize çok iyi bakın buralardayım ben

Hepatit günaydın,
Dün o 100mg şeker testine girdim de, daha sonucumu öğrenemedim... Çok korkuyorum... 2 dilim kepekli ekmek olayını biliyorum, hamile kalmadan önce diyetisyenle 10 kiloya yakın kilo vermiştim... Ama eziyetti... Yine diyet yapmak istemiyorum... İlk test sonucum 175 çıktı (((

Hasret,
Erkek milleti aynı, hepsi birbirinin aynısı, azıcık düşünceli olsa hamile bayana nasıl davranması gerektiğini bilirdi....
Yine de, biraz yüz falan yap, eninde sonunda kuzu kuzu gelir dizinin dibine, kocan sonuçta atsan atılmaz, satsan satılmaz...

ne yaprağınIZ kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

ne demek tatlım..aslında burası çalışmadığı zaman ordan devam edebiliriz muhabbete 2010 mart annelerinden facede... :)))
bu arada açayip mutlu oldum..ilk defa biri erayı bana benzetiyor..herkes aynı babası sana hiç benzememiş diyor..(laf aramızda sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3:kedi: )

amin...:Saruboceq:

ankaradak mediçana bizim burdaki mediçanadan daha uçuzmuş...burda daha fiyatlı..normal doğum 1200 muş...sgk lı rakammı bilmiyorum ama..

Selkie, sana da allah kolaylık versin, bayramda yaşadım, kayınvalide ile aynı evde bulunmak çok zor...
Allah yardımcın olsun...

bu aylarda olabiliyormuş normalmiş anım..bebeğinin sütü o gelen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…