2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım başka doktora gitsen bi umut işte

evet evet acele etmeyin kalp atışalrı için...doktorun dediğine ğöre illa haftasında kalp atışı göstermeye bilirmiş yavaş gelişen bir bebekde olabilir..

benim arkadaşım 8. haftada kalp atışını duydu arkadaşlar o bence aletlerin kalitesiyle alakalı bir şey ve bir doktorun demesiyle karar vermeyin asla yapmayın bunu

esterya, canım benim çok üzüldüm... kesin mi? hiç umut yok mu? başka bir doktora gitmeyi düşünüyor musun? Allah sabır versin sana canım, hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok... habersiz bırakma sizi...

beyazcım sana da çok geçmiş olsun, Allah'ım yavrularına sağlık versin.

canscım gözün aydın, çok sevindim senin için, Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin.

edebiyatçı, senden de güzel haberler bekliyoruz, gelince yaz hemen :)

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, bebeklerinizi sağlıklı bir gebelik dönemi dilerim.

ben bugün de iyi değilim. sıcaktan mı, yorgunluktan mı bilmiyorum. midem bulanıyor, karnımdaki ağrı devam ediyor, hatta belim de ağrıyor biraz. doktorum ameliyattamış, akşam konuşucam. pazartesiye yıl var gibi geliyor, ben de bir görsem pıt pıtları hayırlısıyla... sanırım ben de bakamayacağım ekrana :)

Biz bebişle tanıştık. 7 mm.lik bir sıpa var içimde :) Annesini çok uğraştıracak bu şımarık. Kalp atışlarını izlerken doktor biden sesi açtı. Çok ilginçti. Rabb'im isteyen herkese yaşatsın bunu.

Bundan sonra bu sürpriz bebeğe iyi bakıp hayırlısıyla dünyaya getirmek kaldı.

Desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar... a.s.

Kızlar herkese merhabalar...Bende bugün kontrole gittim kesemiz görüldü:))))) (Maşallah ) Nilüfer rica etsem ekler misin canım..

Hayırlı olsun canım,inaşallah pıt pıt larıda duyarsın:ecrin_bebek:

Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etisin canım.Bende yarın gidiyorum dr bakalım duyabilecekmiyim.

Son düzenleme:
ben de bir hafta kadar once merhabalar hepinize diyerek aynı ayda dogum yapacagım kişiler olarak hepinizle tanışmak istemiştim..
merhabalar diye yazdıktan sonra sizin cevaplarınızı doğru durust okuyamadan kanamam oldu.. sonra gün aşırı bhcg..
düşük önleyici iğneler..
her gun ultrason..
bir turlu gorunmeyen kese..
kan uyuşmazlığı için iğne..
bir düşükten sonra şimdide dış gebelik şüphesi..
10 gun yatak istirahati..
aciller..
berbat karın sancıları..
ama her seferinde eve girdiğimde içimde bir umut vardı ben de şu listeye ekleneceğim diye..
hala bulamadı gezidigim onca doktor dış gebelikmi yoksa duşukmu karar veremiyorlar..
bu sırada bhcgler cok yavaş olmakla beraber artıyor..
hic kurtulmak isteyecegimi duşunmuyordum ama artık bitsin bu acılar da düşsün bu bebek diyorum..
ALLAH kimsenin başına vermesin.
canımın derdine duştum bebegi duşunemiyorum artık.
ben listeye eklenemeden çıkmak istiyorum.
birkaç haftada bir girip çaktırmadan yazdıklarınıza bakar , şimdi ben de bunları yaşayacaktım der, avunurum artık..
umarım en kısa zamanda durumum kesinleşir ve 2. düşüğümü yapmış olurum diye dua etmekten başka çarem yok.
cunku dış gebelikten cok korkuyorum.
hepinize sorunsuz gebelik dönemi ve hayırlı-saglıklı evlatlar versin ALLAH

listeye yazılmak kısmet degilmiş

çok üzüldüm dış gebelik yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni ben de 1 ay boyunca iki günde bir bhcg baktırdım hep yavaş yavaş arttı en son 2000lerde kese görünmeyince dış gebelik olduğu anlaşıldı ve ameliyat oldum benim de o günlerde düşündüğüm tek şey artık bu işkencenin bitmesiydi Alla yardımcın olsun canım hiç kolay değil

canım cok sevındım .. allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .. gozun aydın .. bız sesı net duyamadık ama atan kalbını gorduk bu bıle benı endıselendırmeye yettı .. tekrar gozun aydın

listeye yazılmak kısmet degilmiş

canım benım duygularını okadar sıcak ıfade etmıssın kı ınan cok duygulandım ...ama 2 defa bebegını kaybetmıs bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum .. hayat devam edıyor ben ınanıyorum kı mucızen sana en kısa zamanda gelecek .. bence bır an once tahlılerını yaptır ben oyle yaptım ... lutfen uzulme ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…