- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.581
çok teşekkürler nilüfercim.. a.s.günaydınlar CANLARIMopuyorumnanaktangününüz güzel geçmesi temennisiyle,.HAYIRLI CUMALAR diliyorum:1hug:
sevgili hukukcu canım hayırlısı değilmiş,fazla yıpratma kendini,bol bol sabır diliyorum sana.:1hug:edebiyatçı ne güzel pıt pıtları duymuşsun,darısı artık duymayanların başına:lepi:bu arada tatile çıkan arkadaşımıza da hayırlı yolculuklar diliyorum,inşallah çok güzel bi tatil geçirirzemuszemus
güle güle kullan edebiyatçı arkadaş..Bir de, dün kendime üzerinde "Kid in me" yazan ve bebek resmi olan bir tişört aldım. Memlekete giderken onu giyeceğim. Size de tavsiye ederim, hamilelik süresince, özellikle bu dönemlerde kilo almaya başlamış arkadaşlar, LCW'de çok güzel kıyafetler var. Uygun da.
arkadaşlar bakalım sizler ne düşünüyosunuz,hamilelikte çok dar kıyafet giyen kişiler var malum,siz dar kıyafetten yanamısınız,yoksa tam tersi bol elbiselerden tarafmısınız.:sinifsinif:
ben de bir hafta kadar once merhabalar hepinize diyerek aynı ayda dogum yapacagım kişiler olarak hepinizle tanışmak istemiştim..
merhabalar diye yazdıktan sonra sizin cevaplarınızı doğru durust okuyamadan kanamam oldu.. sonra gün aşırı bhcg..
düşük önleyici iğneler..
her gun ultrason..
bir turlu gorunmeyen kese..
kan uyuşmazlığı için iğne..
bir düşükten sonra şimdide dış gebelik şüphesi..
10 gun yatak istirahati..
aciller..
berbat karın sancıları..
ama her seferinde eve girdiğimde içimde bir umut vardı ben de şu listeye ekleneceğim diye..
hala bulamadı gezidigim onca doktor dış gebelikmi yoksa duşukmu karar veremiyorlar..
bu sırada bhcgler cok yavaş olmakla beraber artıyor..
hic kurtulmak isteyecegimi duşunmuyordum ama artık bitsin bu acılar da düşsün bu bebek diyorum..
ALLAH kimsenin başına vermesin.
canımın derdine duştum bebegi duşunemiyorum artık.
ben listeye eklenemeden çıkmak istiyorum.
birkaç haftada bir girip çaktırmadan yazdıklarınıza bakar , şimdi ben de bunları yaşayacaktım der, avunurum artık..
umarım en kısa zamanda durumum kesinleşir ve 2. düşüğümü yapmış olurum diye dua etmekten başka çarem yok.
cunku dış gebelikten cok korkuyorum.
hepinize sorunsuz gebelik dönemi ve hayırlı-saglıklı evlatlar versin ALLAH
bende bol kıyafetlerden yanayım,.dar olunca boğulacak gibi oluyorum,afakanlar basıyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet bende şimdiki kıyafetlerimi uzun süre giyerim ddiye düşünüyordum en azından üst grubu ama malesef şimdiden darlanmaya başladım bol giysemde bu sefer hemen moda girdi zannedecekler çok erken korkuyorum şimdiden hamile kıyafetleri almaya elbiselerimle falan idare ederim ama kışın biraz masraf olacak gibi geliyor bana kaban falan almak gerekicek son zamanlar önümüz açık dolaşamayız dimi off offf...sağlıkla gelsinlerde...
bendeniz kilo alacağıma tam tersi zayıflamayabaşladım,her sabah rutin istifra ediyorum,şaşmıyo,,:sinifsinif: :sinifsinif:
bendede iştahsızlık var ve acayip yorgunluk ama kilom hala aynı 55 bişey yiyemiyorum gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?