2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin...:Saruboceq:

ankaradak mediçana bizim burdaki mediçanadan daha uçuzmuş...burda daha fiyatlı..normal doğum 1200 muş...sgk lı rakammı bilmiyorum ama..

Selkie normal doğum 1200 galiba normal fiyatı, benim sandığım deli gibi para kestiği için benden, normal sgk dan emekli sandığından falan fazla bir miktarı karşılıyor.... Ondan dolayı, sandığın karşılamadığı kısım bu fiyat....

Sinpacim benim de ilk testimde 173 çıkmıştı. 100 mg testimde gebelik şekeri çıkmadı, sadece şeker ve karbonhidrattan uzak duruyorum. İnşallah sende de çıkmaz...

Canım karın büyüdükçe mide şikayetleri artıyor maalesef, hafta başından beri ben de eskisi kadar rahat değilim. Özellikle akşam yemeklerinden sonra çok rahatsız oluyorum. Akşamları az yiyeyim diyorum, bu sefer de doymuyorum :) Çook geçmiş olsun...

Görünen köy kılavuz istemez walla ben sana benzettim çok

Selkie, sana da allah kolaylık versin, bayramda yaşadım, kayınvalide ile aynı evde bulunmak çok zor...
Allah yardımcın olsun...

ya karıştğı ettiği yok,kendi derdinde o şimdi..ama işte hem hasta yürümekte güçlük çekiyor hem her yere benle gelmek istiyor..bu sefer bende çıkamıyorum...eve tıkıldım ve çok sıkıldım yaa...akşam oğlum çok ateşlendi dr ye götreceğim onu birazdan..sabahtan beri bende geleyim diyor..bende sen hastasın orda senin için zor olur dedim...suratını astı bana..ben hasta çouklamaı ilgileneçeğim,kendimemi bakaçağım yoksa onunlamı ilgileneçeğim orda....neyse
ki bilgisayar yatak odamda arada gelip yazabiliyorum buraya ,,yoksa burayada giremezdim...

Canım, bu emekli sandığı fiyatı değil, emekli sandığı fiyatı daha yüksek, bu benim ödeyeceğim ÖZEL SANDIĞIMIN KARŞILAMADIĞI fiyat.... Fiyat konusunda beni örnek alma istersen çünkü her ay 600-700 TL sandığa sadece sağlık için ödeme yapıyorum... Hiçbir emekli sandığı yada sgk üyesi bu kadar sadece sağlık ödemesi yapmıyor...

Bu tutarı sakın ha, emeklilik primi sanma, onu da ayrıca kesiyorlar.... Yani bu durumda sandığım benim butun sağlık harcamamı da karşılayabilir, o düzeyde ödeme yapıyorum...

Bu kayınvalide olayında ben de çok dertliyim...
Doğumdan sonra napıcam bilmiyorum.. Her gün gelcek.. :bbo:

Ben de dertliyim ben deeee...
Doğumdan önce gelip kamp kuracak bizim eve, şimdiden söylüyor zaten.
Sonra ne zaman gideceğini Allah bilir.
İstanbul'da başka akrabaları falan da yok, en az kırkımız çıkana kadar kalır gibi geliyor bana... Bittim ben...
Ben de eşime söyledim, bari doğumdan önce gelmesin, zaten izne geç çıkacağım, biraz kendi kendime kalıp kafa dinleyeyim diye.
Ama eşim bu işi organize etmeyi becerebilecek mi, şüpheliyim...

Canım karın büyüdükçe mide şikayetleri artıyor maalesef, hafta başından beri ben de eskisi kadar rahat değilim. Özellikle akşam yemeklerinden sonra çok rahatsız oluyorum. Akşamları az yiyeyim diyorum, bu sefer de doymuyorum :) Çook geçmiş olsun...[/QUOTE]

Canım ben ne yesem çıkarıyorum artık aksamları çorba yada az makarna sonra süt yada portakal suyu öyle aşırı yemekte yok sabahları hep karın guruldamasıyla kalkıyorum.Arkadasım 9 ay çekmiş walla miğde şikayeti

Ben bu haftasonu 28 haftalık olcam.. Zaman ne çabuk geçiyo..
Benim de mide problemlerim arttı bu aralar ne yesem asidi çok rahatsız ediyo. Bi de akşam yemeklerini mümkün olduğunca erken yemeye çalışıyorum. Yoksa tok karnına yatarsam acayip kalbim atıyo.. :uhm:

anladım çanım...

Görünen köy kılavuz istemez walla ben sana benzettim çok
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla kök salıyorlar,haberiniz olsun...bide herşeye karışıyorlar...

ay ben bu sefer şanslıyım,,doğumda burda olmayaçak benimki..burdan dönünçe ameliyat olçak benim kaynana gelemeyeçekmiş..çok üzülüyor...lülülülülülü oğlumda yaptıklarından sonra Allah üzüme güldü sanırım bu sefer...:CüvCüv:

ay o mide yanmasından ne çekiyorum 2 haftadır..yarın dr ye gideeğim,sorçam ona bakalım ne yapabilirim bunun için...

O zamanı ben düşünmek bile istemiyorum frambuaz... O kadar sinir oluyorum ki...

Kardeş tam üç ay kustum, bir ayında evde yatıyordum, bana sahip çıkan, karnın tok mu diyen olmadı... Ne yemek pişirebildim, ne yiyebildim... Yağsız peynir ve haşlanmış patatesle bir ay televizyon karşısında sadece yattım... Akşam eşim dışarıda yemeğe götürdü, orada da kustum...

Kendi kızı hamileyken etrafında pervane oldu kayınvalidem, kusarken birgün taksi ile ona gittim, bana belki bakar diye, bana temizlik yapacaktım dedi...

Görümcemin kınasının olduğu gün hastaneden çıktım, kınaya gittim... (Aşırı kusmadan hastane de yatıyordum) bana bu halin ne, yarın düğüne süslen püslen öyle gel dedi...

Şimdi torunuma geldim diye evime gelecek... Ne yapmalı onu düşünüyorum... O kadar doluyum ki...:a015::a015::a015::a015:

ben ne yapayım ağlayayım güleyim mi :) oğlu aaskerden geldiğinde gelmek istiyor bide torunu doğrduğunda gelek istior arada 2 ay var gelişinde bir haftadan fazla kalma şansı yok çünki almanyada lokanta işletiyorlar ikisindne birini tercih edecek ve kaynanm kayınpederim ve görümcem 3 ü bir gelecekler onlar gelince de evli olan görümcemde gelecek tabi ailesini görebilmek için ya doğumdan sonra misafir edeceğim hepsini birdn yada asker dönüşü ocakta gelecekler kısmet bakalım :):)::)

Walla MEDİCANA bildiğim kadarıyla politik bir hastane Sayın Emine hanım ilgileniyormuş .1200 TL BANA GÖRE çok pahalı extralarda çıkınca 1500 tl yi bulur iyi araştırın derim ben.15 dk lık doğum için extra ve aneztezi parasıda sizden çıkıcak ...İyi araştırın derim ben hem titiz ,güvenilir olsun.Rütbe parasıda neyin nesi ben anlamadım 60 TL Sinpac ?Doktorlarda rütbede mi varmış insanlarımız çok çabuk kanıyor yaa kısacası extra demiyorlarda

bu aylarda olabiliyormuş normalmiş anım..bebeğinin sütü o gelen...
Selkie benim sol göğsümde kistler vardı fibrokist doktorum onlar zamanla kaybolucak dei çünkü süt hormonu geçen banyo yaptığımda farkettişm yine yeşilimsi şekilde geliyor sıvı bakalım 15 Aralıkta gidicem ozaman druma sorucam ne diyecek etkiler mi süt olmasını diye?

allah kolaylık versi ncnaım yaa inşallah çabuk gider bari kalmaz sende ...

hayatım zaten 28 haftalıksın sen şuan 27+0dan itibaren 28 oluyosun bnde 27yim mesela yarın 28 oluyorum kapişşş:) ewet bu aralar herkes mideden dertli bnde allaha şükür bişey yok keltoş olacak galiba kızım

kızlar ben bugün 50 mg şker yükelemmei yaptırdım kusmadım ve çok rahat içtim limon da koyduk içine çok şükür bakalım yarın da doktoruma gideceğim bebeğimi göreceğim çok mutluyum çokkk ):):):)

İnşallah, Bosna gerçekten korkuyorum...

Ben de çok korktum, ağladım bile valla, haklısın... Dualarım seninle, bişey çıkmayacak inşallah... Sonu alınca haber ver bize de...

Canım ben ne yesem çıkarıyorum artık aksamları çorba yada az makarna sonra süt yada portakal suyu öyle aşırı yemekte yok sabahları hep karın guruldamasıyla kalkıyorum.Arkadasım 9 ay çekmiş walla miğde şikayeti[/QUOTE]

Ah canım yaa, çıkarman çok kötü olmuş, çok hırpalıyor insanı gerçekten...
Aç olup da yiyememek çok fena, bu gece saat 3 gibi uyandım, nasıl acıkmışım, midem gurul gurul. O saatte birşey yesem, yatamayacağım sonra, onu da biliyorum. Su içip yattım, kandı benim bıdık :)

Sevindim gelmeyeceklerine... Bu sefer keyfini sürersin inşallah :)
Benimkinin şimdiden hain planları var...
Geçen gün aldıklarımdan bahsediyorum, bişey için dışarı çıkarken falan lazım olur dedim. Ne dışarı çıkması, bebek 40 gün dışarı çıkarılmaz dedi.
Ben de eskidenmiş onlar dedim. Konu uzadı da uzadı tabi.
Valla dedim havanın güzel olduğu günler 10-15 dk çıkarırım ben, herşey yolunda giderse tabi, ikimizin de hava almaya ihtiyacı olacak dedim.
Ne dese beğenirsin?
Kendin çıkarsın, ben bebeği bir yere bırakmam dedi kadın bana...
O anda sen kimin bebeğini bırakmıyorsun demek vardı ona ama tuttum kendimi...
Yandım ben yandım senağlama

günaydın kızlar iki gündür baya dertliydim kocamın adiliği yüzünden, dün gece bi işi dolayısıyla ewden çıktı 10gibi we o çıktığı anda ben zırıl zırıl ağlamaya başladım ama bu sefer belki bana kızacaksınız ağlama sebebim neydi biliyormusunuz? onu çok özlemiş olmam! kendimdende nefret etmeye başladım istikrarlı olamıyorum hemen yelkenleri indiriyorum diye ama kokusunu o kadar özlemiştimki yine onsuz yatacaktım ağlayarak yastığa sarılıp uyudum sonra gece yarısı geldi ben diğer tarafa döndüm gelip arkadan sarıldı senle konuşmuyorum ama kızım napıyo diyip karnımı okşamaya başladı, burnunu boynuma gömmüş şekilde istemeden gözlerimden yaşlar akıyodu sıcaklığını hissedebilmek ne kadar güzeldi seni affetmicem çok kırgınım ama çok özledim seni diyip sarıldım sadece we uyuduk öyle...
o şimdi hala yatıyor bn dükkandayım yine az önce indim yanına yine bütün melekliği üstünde gözünü açtı öpücük atıp tekrar kapattı adi pislik ondan nefret ediyorum ama çok ta sewiyorum((senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…