- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.801
amin...:Saruboceq:
ankaradak mediçana bizim burdaki mediçanadan daha uçuzmuş...burda daha fiyatlı..normal doğum 1200 muş...sgk lı rakammı bilmiyorum ama..
Hepatit günaydın,
Dün o 100mg şeker testine girdim de, daha sonucumu öğrenemedim... Çok korkuyorum... 2 dilim kepekli ekmek olayını biliyorum, hamile kalmadan önce diyetisyenle 10 kiloya yakın kilo vermiştim... Ama eziyetti... Yine diyet yapmak istemiyorum... İlk test sonucum 175 çıktı(((
sonundaaa yaaa neydi o kaç günden beri sizlerle görüşememek çok kötü yaaa:lepi::Saruboceq:Nasılsınız iyimisiniz biz meleğimle kıpır kıpır koşturuyoruz walla.Ama benim miğde şikayetlerim devam maalesef aksamları arkadasımda aynen benim gibi yaşamış karın büyüyünce miğdeyi de sıkıştırıyormuş.Onun dışında eşim çok hoşuna gidiyor kıpırdadğını görünce elini karnıma koyuyor ''BAK SEN ŞU ZİLLİ YE ANNEYİDE RAHAT BIRAKMIYOR Kİ UZANSIN SÖYLE DİYOR '' Ayaklarımı tam uzatıcam kuru öksürük boğazımda sanski bişey var su içince geçiyor....
Selkie; 2010 Mart Annelerine katıldım bende FACEde ve tşk ediyorum ayrıca beni de eklediğin için ERAY çok tatlı yaa aynı sen babaya hiç benzemiyor.Maşallah
Zeliş82; Sağol arkadaşım sende ekledin beni...
Hijyenim geçmiş olsun sana dikkat et kendine .İstanbul buluşması 13,30 OK benden gelmez olurmuyum
Bu arada meleğimin resmini çekecektim ama 2 gündür akşamları çok yorgun oluyorum ve fırsatım olmuyor eşime çektirmeye 25 hftlık olduk artık kocaman oldular yavrularımız.
Kendinize çok iyi bakın buralardayım ben
ne demek tatlım..aslında burası çalışmadığı zaman ordan devam edebiliriz muhabbete 2010 mart annelerinden facede... :)))
bu arada açayip mutlu oldum..ilk defa biri erayı bana benzetiyor..herkes aynı babası sana hiç benzememiş diyor..(laf aramızda sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3:kedi: )
Selkie, sana da allah kolaylık versin, bayramda yaşadım, kayınvalide ile aynı evde bulunmak çok zor...
Allah yardımcın olsun...
Selkie, sana da allah kolaylık versin, bayramda yaşadım, kayınvalide ile aynı evde bulunmak çok zor...
Allah yardımcın olsun...
Canım çok teşekkürler ilgilendiğin için...inşallah yeni yılda da anlaşırlar...ücretler kesin değişir ama çook ciddi artış olmaz diye bekliyorum...bu arada emekli sandığı imkanları çoook iyiymiş, adına sevindim...sağlıklı bir hamilelik, kolay bir doğum ve sağlıklı aynı zamanda da hayırlı bir bebiş diliyorum senin için...
Görüşmek üzere...
Bu kayınvalide olayında ben de çok dertliyim...
Doğumdan sonra napıcam bilmiyorum.. Her gün gelcek.. :bbo:
Sinpacim benim de ilk testimde 173 çıkmıştı. 100 mg testimde gebelik şekeri çıkmadı, sadece şeker ve karbonhidrattan uzak duruyorum. İnşallah sende de çıkmaz...
...
Canım karın büyüdükçe mide şikayetleri artıyor maalesef, hafta başından beri ben de eskisi kadar rahat değilim. Özellikle akşam yemeklerinden sonra çok rahatsız oluyorum. Akşamları az yiyeyim diyorum, bu sefer de doymuyorum :) Çook geçmiş olsun...
Selkie normal doğum 1200 galiba normal fiyatı, benim sandığım deli gibi para kestiği için benden, normal sgk dan emekli sandığından falan fazla bir miktarı karşılıyor.... Ondan dolayı, sandığın karşılamadığı kısım bu fiyat....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGörünen köy kılavuz istemez walla ben sana benzettim çok
Ben de dertliyim ben deeee...
Doğumdan önce gelip kamp kuracak bizim eve, şimdiden söylüyor zaten.
Sonra ne zaman gideceğini Allah bilir.
İstanbul'da başka akrabaları falan da yok, en az kırkımız çıkana kadar kalır gibi geliyor bana... Bittim ben...
Ben de eşime söyledim, bari doğumdan önce gelmesin, zaten izne geç çıkacağım, biraz kendi kendime kalıp kafa dinleyeyim diye.
Ama eşim bu işi organize etmeyi becerebilecek mi, şüpheliyim...
Ben bu haftasonu 28 haftalık olcam.. Zaman ne çabuk geçiyo..
Benim de mide problemlerim arttı bu aralar ne yesem asidi çok rahatsız ediyo. Bi de akşam yemeklerini mümkün olduğunca erken yemeye çalışıyorum. Yoksa tok karnına yatarsam acayip kalbim atıyo.. :uhm:
Ben de dertliyim ben deeee...
Doğumdan önce gelip kamp kuracak bizim eve, şimdiden söylüyor zaten.
Sonra ne zaman gideceğini Allah bilir.
İstanbul'da başka akrabaları falan da yok, en az kırkımız çıkana kadar kalır gibi geliyor bana... Bittim ben...
Ben de eşime söyledim, bari doğumdan önce gelmesin, zaten izne geç çıkacağım, biraz kendi kendime kalıp kafa dinleyeyim diye.
Ama eşim bu işi organize etmeyi becerebilecek mi, şüpheliyim...
Selkie normal doğum 1200 galiba normal fiyatı, benim sandığım deli gibi para kestiği için benden, normal sgk dan emekli sandığından falan fazla bir miktarı karşılıyor.... Ondan dolayı, sandığın karşılamadığı kısım bu fiyat....
Selkie benim sol göğsümde kistler vardı fibrokist doktorum onlar zamanla kaybolucak dei çünkü süt hormonu geçen banyo yaptığımda farkettişm yine yeşilimsi şekilde geliyor sıvı bakalım 15 Aralıkta gidicem ozaman druma sorucam ne diyecek etkiler mi süt olmasını diye?bu aylarda olabiliyormuş normalmiş anım..bebeğinin sütü o gelen...
O zamanı ben düşünmek bile istemiyorum frambuaz... O kadar sinir oluyorum ki...
Kardeş tam üç ay kustum, bir ayında evde yatıyordum, bana sahip çıkan, karnın tok mu diyen olmadı... Ne yemek pişirebildim, ne yiyebildim... Yağsız peynir ve haşlanmış patatesle bir ay televizyon karşısında sadece yattım... Akşam eşim dışarıda yemeğe götürdü, orada da kustum...
Kendi kızı hamileyken etrafında pervane oldu kayınvalidem, kusarken birgün taksi ile ona gittim, bana belki bakar diye, bana temizlik yapacaktım dedi...
Görümcemin kınasının olduğu gün hastaneden çıktım, kınaya gittim... (Aşırı kusmadan hastane de yatıyordum) bana bu halin ne, yarın düğüne süslen püslen öyle gel dedi...
Şimdi torunuma geldim diye evime gelecek... Ne yapmalı onu düşünüyorum... O kadar doluyum ki...:a015::a015::a015::a015:
Ben bu haftasonu 28 haftalık olcam.. Zaman ne çabuk geçiyo..
Benim de mide problemlerim arttı bu aralar ne yesem asidi çok rahatsız ediyo. Bi de akşam yemeklerini mümkün olduğunca erken yemeye çalışıyorum. Yoksa tok karnına yatarsam acayip kalbim atıyo.. :uhm:
İnşallah, Bosna gerçekten korkuyorum...
anladım çanım...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla kök salıyorlar,haberiniz olsun...bide herşeye karışıyorlar...
ay ben bu sefer şanslıyım,,doğumda burda olmayaçak benimki..burdan dönünçe ameliyat olçak benim kaynana gelemeyeçekmiş..çok üzülüyor...lülülülülülü oğlumda yaptıklarından sonra Allah üzüme güldü sanırım bu sefer...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?