- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.821
Walla MEDİCANA bildiğim kadarıyla politik bir hastane Sayın Emine hanım ilgileniyormuş .1200 TL BANA GÖRE çok pahalı extralarda çıkınca 1500 tl yi bulur iyi araştırın derim ben.15 dk lık doğum için extra ve aneztezi parasıda sizden çıkıcak ...İyi araştırın derim ben hem titiz ,güvenilir olsun.Rütbe parasıda neyin nesi ben anlamadım 60 TL Sinpac ?Doktorlarda rütbede mi varmış insanlarımız çok çabuk kanıyor yaa kısacası extra demiyorlarda
Walla MEDİCANA bildiğim kadarıyla politik bir hastane Sayın Emine hanım ilgileniyormuş .1200 TL BANA GÖRE çok pahalı extralarda çıkınca 1500 tl yi bulur iyi araştırın derim ben.15 dk lık doğum için extra ve aneztezi parasıda sizden çıkıcak ...İyi araştırın derim ben hem titiz ,güvenilir olsun.Rütbe parasıda neyin nesi ben anlamadım 60 TL Sinpac ?Doktorlarda rütbede mi varmış insanlarımız çok çabuk kanıyor yaa kısacası extra demiyorlarda
Selkie benim sol göğsümde kistler vardı fibrokist doktorum onlar zamanla kaybolucak dei çünkü süt hormonu geçen banyo yaptığımda farkettişm yine yeşilimsi şekilde geliyor sıvı bakalım 15 Aralıkta gidicem ozaman druma sorucam ne diyecek etkiler mi süt olmasını diye?
Ben de çok korktum, ağladım bile valla, haklısın... Dualarım seninle, bişey çıkmayacak inşallah... Sonu alınca haber ver bize de...
Canım ben ne yesem çıkarıyorum artık aksamları çorba yada az makarna sonra süt yada portakal suyu öyle aşırı yemekte yok sabahları hep karın guruldamasıyla kalkıyorum.Arkadasım 9 ay çekmiş walla miğde şikayeti
günaydın kızlar iki gündür baya dertliydim kocamın adiliği yüzünden, dün gece bi işi dolayısıyla ewden çıktı 10gibi we o çıktığı anda ben zırıl zırıl ağlamaya başladım ama bu sefer belki bana kızacaksınız ağlama sebebim neydi biliyormusunuz? onu çok özlemiş olmam! kendimdende nefret etmeye başladım istikrarlı olamıyorum hemen yelkenleri indiriyorum diye ama kokusunu o kadar özlemiştimki yine onsuz yatacaktım ağlayarak yastığa sarılıp uyudum sonra gece yarısı geldi ben diğer tarafa döndüm gelip arkadan sarıldı senle konuşmuyorum ama kızım napıyo diyip karnımı okşamaya başladı, burnunu boynuma gömmüş şekilde istemeden gözlerimden yaşlar akıyodu sıcaklığını hissedebilmek ne kadar güzeldi seni affetmicem çok kırgınım ama çok özledim seni diyip sarıldım sadece we uyuduk öyle...
o şimdi hala yatıyor bn dükkandayım yine az önce indim yanına yine bütün melekliği üstünde gözünü açtı öpücük atıp tekrar kapattı adi pislik ondan nefret ediyorum ama çok ta sewiyorum((senağlama
günaydın kızlar iki gündür baya dertliydim kocamın adiliği yüzünden, dün gece bi işi dolayısıyla ewden çıktı 10gibi we o çıktığı anda ben zırıl zırıl ağlamaya başladım ama bu sefer belki bana kızacaksınız ağlama sebebim neydi biliyormusunuz? onu çok özlemiş olmam! kendimdende nefret etmeye başladım istikrarlı olamıyorum hemen yelkenleri indiriyorum diye ama kokusunu o kadar özlemiştimki yine onsuz yatacaktım ağlayarak yastığa sarılıp uyudum sonra gece yarısı geldi ben diğer tarafa döndüm gelip arkadan sarıldı senle konuşmuyorum ama kızım napıyo diyip karnımı okşamaya başladı, burnunu boynuma gömmüş şekilde istemeden gözlerimden yaşlar akıyodu sıcaklığını hissedebilmek ne kadar güzeldi seni affetmicem çok kırgınım ama çok özledim seni diyip sarıldım sadece we uyuduk öyle...
o şimdi hala yatıyor bn dükkandayım yine az önce indim yanına yine bütün melekliği üstünde gözünü açtı öpücük atıp tekrar kapattı adi pislik ondan nefret ediyorum ama çok ta sewiyorum((senağlama
Valla inşallah senin eşin benimki gibi anneci diildir canım.. Bayramda annesiyle teyzesinin arasına oturdu.. Oğlum üşüdün mü, oğlum tatlını da ye, bi bardak daha çay koyun kızlar abinize... Kardeşim ilk defa görüyo bunların bu halini de ona bile baygınlık geldi.. Koca adama 10 yaşında çocuk muamelesi.. Zaten eşim de annesini tek geçer... Bi de ikisi de yıllardır hasretle bebek bekliyolardı..Ben de dertliyim ben deeee...
Doğumdan önce gelip kamp kuracak bizim eve, şimdiden söylüyor zaten.
Sonra ne zaman gideceğini Allah bilir.
İstanbul'da başka akrabaları falan da yok, en az kırkımız çıkana kadar kalır gibi geliyor bana... Bittim ben...
Ben de eşime söyledim, bari doğumdan önce gelmesin, zaten izne geç çıkacağım, biraz kendi kendime kalıp kafa dinleyeyim diye.
Ama eşim bu işi organize etmeyi becerebilecek mi, şüpheliyim...
Bizimki zaten 4 yıldır torun bekliyodu.. Şimdi de grip oldum ya Allah korusun bebeğe bişey olcak diye hergün arıyo. Zaten panik atak, kalpte ritim bozukluğu, tansiyon vs vs milyon tane hastalığı var.. O kök salıp herşeye karıştığı dönemde iyice papaz olcaz artık.. Repliklerine kadar ezbere biliyorum neler yaşıycağımızı...
valla kök salıyorlar,haberiniz olsun...bide herşeye karışıyorlar...
Ben Rennie duo içiyorum..Şurup.. Bi o hafifletiyo.. Doktor başka bi çözüm söylerse bizimle de paylaş bari..ay o mide yanmasından ne çekiyorum 2 haftadır..yarın dr ye gideeğim,sorçam ona bakalım ne yapabilirim bunun için...
Haklısın canım ya.. Kimisi fazla ilgiden nefes aldırmaz seninki de umursamazlıktan deli etmiş.. O kadar sancının acının, uykusuzluğun arasında bi de onun gönlünü nasıl yapacaksın...O zamanı ben düşünmek bile istemiyorum frambuaz... O kadar sinir oluyorum ki...
Kardeş tam üç ay kustum, bir ayında evde yatıyordum, bana sahip çıkan, karnın tok mu diyen olmadı... Ne yemek pişirebildim, ne yiyebildim... Yağsız peynir ve haşlanmış patatesle bir ay televizyon karşısında sadece yattım... Akşam eşim dışarıda yemeğe götürdü, orada da kustum...
Kendi kızı hamileyken etrafında pervane oldu kayınvalidem, kusarken birgün taksi ile ona gittim, bana belki bakar diye, bana temizlik yapacaktım dedi...
Görümcemin kınasının olduğu gün hastaneden çıktım, kınaya gittim... (Aşırı kusmadan hastane de yatıyordum) bana bu halin ne, yarın düğüne süslen püslen öyle gel dedi...
Şimdi torunuma geldim diye evime gelecek... Ne yapmalı onu düşünüyorum... O kadar doluyum ki...:a015::a015::a015::a015:
ben ne yapayım ağlayayım güleyim mi :) oğlu aaskerden geldiğinde gelmek istiyor bide torunu doğrduğunda gelek istior arada 2 ay var gelişinde bir haftadan fazla kalma şansı yok çünki almanyada lokanta işletiyorlar ikisindne birini tercih edecek ve kaynanm kayınpederim ve görümcem 3 ü bir gelecekler onlar gelince de evli olan görümcemde gelecek tabi ailesini görebilmek için ya doğumdan sonra misafir edeceğim hepsini birdn yada asker dönüşü ocakta gelecekler kısmet bakalım :):)::)
canımcım korkma hiç..önceki gün yediklerin stres durumun filan da etkiliyo..benim 195 gibi bişeydi..çoğu zaman 190 üstüne 2. test yapılmıyomuş..ama diyet zor gerçektenn..hep açım ben:)) inşallah iyi çıkacak sonuçların..moralini yüksek tut..benim içimede iyi çıkacak gibi geliyor :))seni de bebişi de öptüm..opuyorumnanaktanHepatit günaydın,
Dün o 100mg şeker testine girdim de, daha sonucumu öğrenemedim... Çok korkuyorum... 2 dilim kepekli ekmek olayını biliyorum, hamile kalmadan önce diyetisyenle 10 kiloya yakın kilo vermiştim... Ama eziyetti... Yine diyet yapmak istemiyorum... İlk test sonucum 175 çıktı(((
Bu kayınvalide olayında ben de çok dertliyim...
Doğumdan sonra napıcam bilmiyorum.. Her gün gelcek.. :bbo:
ben ne yapayım ağlayayım güleyim mi :) oğlu aaskerden geldiğinde gelmek istiyor bide torunu doğrduğunda gelek istior arada 2 ay var gelişinde bir haftadan fazla kalma şansı yok çünki almanyada lokanta işletiyorlar ikisindne birini tercih edecek ve kaynanm kayınpederim ve görümcem 3 ü bir gelecekler onlar gelince de evli olan görümcemde gelecek tabi ailesini görebilmek için ya doğumdan sonra misafir edeceğim hepsini birdn yada asker dönüşü ocakta gelecekler kısmet bakalım :):)::)
günaydın arkadaşlarrrra.s.
mutlu günlerrr :))
hımmm çanım sen o zaman sor dr ne ,ihmal etme...
bende çok sevindim o nedenle şimdilik sesimi çıkarmıyorum... :))
ya şimdi zaten 1 aylık olana kadar zor çıkarırsın biraz dışarı..çünkü çok hassas ve ayıf oluyorlar ufaklıklar...iyiçe sarıp sarmalamak lazım...
ama sana bu konuda karışamaz kaynanan..sende deseydin ya..sen ançak kendi çoçuklarına karışabilirsin bana ve benim çoçuğuma karışamazsın..haddini bil diye..valla ben dedim kaynanama bir kere bunu..oğluna gitti şikayet etti,,bende evet dedim..haksızmıyım..benim beşiğimimi sallamışki derdimimi çekmişki bana kaışıyor ,erayı omu taşımışki karnında .omu çekmişki açısını oğluma karışıyor dedim..o ançak sana karışır dedim...o oldu artık karışmıyor...oğlunu kullanaçaktı bana karşı ama yemezler...yarım aklıyla beni yönetmeye kalkıyor...koçama gelinçe oda çok çektirdi bana zamanında şimdi o nedenle ıkmıyor pek sesi...delirttiler beni aralarında...neyse kızlar ben kaçıyorum artık yavaş yavaş..oğlanı dr ye götüreceğim...
dimple pancuben ve bosna teşekkür ederim iyi dilekleriniz için canlar
dimpleciğim gözün aydın kocaman olmuş ensar paşa maşallah ona :)
ben şimdi sağlık ocağına gideceğim tetonoz 2 'yi vurulmaya canım hiç istemiyor ama :umursamaz:
Bu kayınvalide faktörü olmasa lohusalık depresyonu diye bişey de olmıycak bence... [/B]
kızlar deli etti beni site(
bosnacım teşkür hoşbuldum..diyet kötü valla hep açım ben:)))bugün dairenin önünde pazar var ağzım açık geziniyom :))))
selkie cmm canımcım ne diyeyim allah sabır versin..hemen gitsin kaynananlar..
miden için de haşlanmış patates denedin mi..ya da bal..asidini alır rahatlatır mideni
demir alıyosan o yapıyo olmasın..yada kaynanan midene oturuyoodur benim öle oluyo da:))
Benim iş yerime çok yakın medicana yürüyerek gidiyorum, bir de mesa da bir arkadaşım tatsız şeyler yaşadı... Ondan mesa istemedim...
Medicana da benim sosyal güvencemin anlaşması da böyle olabilir... Prof a gidersem 120 galiba, doçente gidersem 60 tl fark ödüyorum...
Ben zorunda kaldım gibi, güven falan hem evime hem işime uzak, bana en yakın yer yine medicana... Bir de iki defa yattım, çok memnun kaldım... Hemşireleri falan çok çok iyi...
Doğumda da artık ne derlerse vereceğim... Gerçi başka ekstra çıkmaz dediler... Ama bakalım...
Sabah o kadar maaşallah dedim ama yine sapıttı site, sinir oluyorummmklava:
Allah kolaylık versin canım ya, zor valla, ben bile açım, neymiş karbonhidrat yiyemiyormuşum. Ha gayret, çoğu gitti azı kaldı, bıdık doğduktan sonra afiyetle yersin inşallah ne istersen...
al benden de o kadar kötükedihüso giremedikce hırs yapıyor insan..bağımlı oldum sanırsam buraya ben:))
canım evet az kaldı ama insan hamişken de zor oluyo tamda iştahım açılmıştı...ben bu kiloyla kapatcam galiba..bu gidişle..neyse sağlıkla doğsunlar da
hehe yemek vakti bosnacım :))cokacimcoook öğle tatilinden sonra görüşürüz...opuyorumnanaktan
Mutlucum maaşallah bebeğine, ne kadar büyümüşş :)
Raporu dinlenmen için mi verdi, yoksa bir sorun mu var, neden yürüyemiyormuşsun?
Siteye girmek imkansız, herkes sorun yaşıyor anlaşılan, sayfalar hiç ilerlemediğine göre...
Çok sinirleniyorummm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?