2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim iş yerime çok yakın medicana yürüyerek gidiyorum, bir de mesa da bir arkadaşım tatsız şeyler yaşadı... Ondan mesa istemedim...

Medicana da benim sosyal güvencemin anlaşması da böyle olabilir... Prof a gidersem 120 galiba, doçente gidersem 60 tl fark ödüyorum...

Ben zorunda kaldım gibi, güven falan hem evime hem işime uzak, bana en yakın yer yine medicana... Bir de iki defa yattım, çok memnun kaldım... Hemşireleri falan çok çok iyi...

Doğumda da artık ne derlerse vereceğim... Gerçi başka ekstra çıkmaz dediler... Ama bakalım...

hımmm çanım sen o zaman sor dr ne ,ihmal etme...

Ah canım yaa, çıkarman çok kötü olmuş, çok hırpalıyor insanı gerçekten...
Aç olup da yiyememek çok fena, bu gece saat 3 gibi uyandım, nasıl acıkmışım, midem gurul gurul. O saatte birşey yesem, yatamayacağım sonra, onu da biliyorum. Su içip yattım, kandı benim bıdık :)

Sevindim gelmeyeceklerine... Bu sefer keyfini sürersin inşallah :)
Benimkinin şimdiden hain planları var...
Geçen gün aldıklarımdan bahsediyorum, bişey için dışarı çıkarken falan lazım olur dedim. Ne dışarı çıkması, bebek 40 gün dışarı çıkarılmaz dedi.
Ben de eskidenmiş onlar dedim. Konu uzadı da uzadı tabi.
Valla dedim havanın güzel olduğu günler 10-15 dk çıkarırım ben, herşey yolunda giderse tabi, ikimizin de hava almaya ihtiyacı olacak dedim.
Ne dese beğenirsin?
Kendin çıkarsın, ben bebeği bir yere bırakmam dedi kadın bana...
O anda sen kimin bebeğini bırakmıyorsun demek vardı ona ama tuttum kendimi...
Yandım ben yandım senağlama[/QUOTE]

bende çok sevindim o nedenle şimdilik sesimi çıkarmıyorum... :))
ya şimdi zaten 1 aylık olana kadar zor çıkarırsın biraz dışarı..çünkü çok hassas ve ayıf oluyorlar ufaklıklar...iyiçe sarıp sarmalamak lazım...
ama sana bu konuda karışamaz kaynanan..sende deseydin ya..sen ançak kendi çoçuklarına karışabilirsin bana ve benim çoçuğuma karışamazsın..haddini bil diye..valla ben dedim kaynanama bir kere bunu..oğluna gitti şikayet etti,,bende evet dedim..haksızmıyım..benim beşiğimimi sallamışki derdimimi çekmişki bana kaışıyor ,erayı omu taşımışki karnında .omu çekmişki açısını oğluma karışıyor dedim..o ançak sana karışır dedim...o oldu artık karışmıyor...oğlunu kullanaçaktı bana karşı ama yemezler...yarım aklıyla beni yönetmeye kalkıyor...koçama gelinçe oda çok çektirdi bana zamanında şimdi o nedenle ıkmıyor pek sesi...delirttiler beni aralarında...neyse kızlar ben kaçıyorum artık yavaş yavaş..oğlanı dr ye götüreceğim...

dimple pancuben ve bosna teşekkür ederim iyi dilekleriniz için canlar

dimpleciğim gözün aydın kocaman olmuş ensar paşa maşallah ona :)

ben şimdi sağlık ocağına gideceğim tetonoz 2 'yi vurulmaya canım hiç istemiyor ama
:umursamaz:

İnsan sinirlenince ne diyeceğini bilmiyor ama ne bileyim bana göre uygun kelimeler değil adi....v.s ...Olabilr hersey hayatta ama o senin eşin aldatma ,aldatılma ,dövme,içkisi yada kumarı yoksa bunlar dışında herşey affedilir. Herhalde seviyor seni sende onu bir ömür boyu bir yastıkta yaşlanmaya karar verdiniz.İnsan psikolojisi söylenenleri hazmedememek.Hep biz kadınlarda ilgi istiyoruz üzerimize düşsünler dediklerimizi yapsınlar diye hele ki hamilelik dönemi gerçekten hassas dönem ama sana tavsiye eşinin yanında ağlama güçlü ol ki oda yaptıklarına pişman olsun.Biz tartıştığımızda ikimizde susar aradan 1 yada 2 gün geçer bisey olmamış gibi konuşuruz ama onun yanında asla ve asla ağlamadım söylediklerimin hep arkasında durdum haklıydım o haksız ben haksızsamda özür dilemesini de bildim ....

Ah canım benim yaaa, seveceksin tabi, kocan ayol :)
Ben de yapıyorum aynı şeyleri, ne kadar kızgın olursam olayım, acı çekiyorum, özlüyorum, o yüzden de hiç küsemiyoruz biz.
O senin gözyaşlarından anlamıştır hatasını zaten, kendini de kızını da üzme daha fazla, affetme tamam, eziyet et biraz, ama küs kalıcam diye de hırpalanma...
Kimin evliliğinde olmuyor ki böyle şeyler :)

Valla inşallah senin eşin benimki gibi anneci diildir canım.. Bayramda annesiyle teyzesinin arasına oturdu.. Oğlum üşüdün mü, oğlum tatlını da ye, bi bardak daha çay koyun kızlar abinize... Kardeşim ilk defa görüyo bunların bu halini de ona bile baygınlık geldi.. Koca adama 10 yaşında çocuk muamelesi.. Zaten eşim de annesini tek geçer... Bi de ikisi de yıllardır hasretle bebek bekliyolardı..
Muhtemelen bunlar doğumdan sonra bebeği alıp beni hastanede unutup eve dönecekler..

.

valla kök salıyorlar,haberiniz olsun...bide herşeye karışıyorlar...
Bizimki zaten 4 yıldır torun bekliyodu.. Şimdi de grip oldum ya Allah korusun bebeğe bişey olcak diye hergün arıyo. Zaten panik atak, kalpte ritim bozukluğu, tansiyon vs vs milyon tane hastalığı var.. O kök salıp herşeye karıştığı dönemde iyice papaz olcaz artık.. Repliklerine kadar ezbere biliyorum neler yaşıycağımızı..
ay o mide yanmasından ne çekiyorum 2 haftadır..yarın dr ye gideeğim,sorçam ona bakalım ne yapabilirim bunun için...
Ben Rennie duo içiyorum..Şurup.. Bi o hafifletiyo.. Doktor başka bi çözüm söylerse bizimle de paylaş bari..
Haklısın canım ya.. Kimisi fazla ilgiden nefes aldırmaz seninki de umursamazlıktan deli etmiş.. O kadar sancının acının, uykusuzluğun arasında bi de onun gönlünü nasıl yapacaksın...

Bu kayınvalide faktörü olmasa lohusalık depresyonu diye bişey de olmıycak bence...

canımcım korkma hiç..önceki gün yediklerin stres durumun filan da etkiliyo..benim 195 gibi bişeydi..çoğu zaman 190 üstüne 2. test yapılmıyomuş..ama diyet zor gerçektenn..hep açım ben:)) inşallah iyi çıkacak sonuçların..moralini yüksek tut..benim içimede iyi çıkacak gibi geliyor :))seni de bebişi de öptüm..opuyorumnanaktan

Bu kayınvalide olayında ben de çok dertliyim...
Doğumdan sonra napıcam bilmiyorum.. Her gün gelcek.. :bbo:

üff bu kaynanalarrrklava:bende doğuma gelince ne kadar kalacaklar diye düşünüyorum şimdiden(anneanne hurafesini yapcam:))ayakkaplarının içine tuz koycam.eve gelen misafirin cabuk gitmesini istiyosan ayakkabısına tuz koyunca gidermiş-tatlicadiarzu-..bu kez koycam valla kızlar kaydirigubbakcemile3

SİTE YİNE DELLENMEYE BAŞLADI KIZLAR YAAA
pancuben haklısın tabi ama onun yaptığıda adilikti ama bana çay tabağını kaldırdı fırlatmak için( neyse aklıma getrmeyeceğim nitekim çektik sineye
bosna ewet cnm bizde küs kalamıyoruz maalesef sürekli dükkanda we ewde yapışık ikiz modunda oldumuzdan zor gelio küsmek özlüyoruz hemen, ama kırıldım işte neyse düzelir zamanla bir Söz war çok sewerim:

KADIN AFFEDER AMA NEYİ AFFETTTİĞİNİ ASLA UNUTMAZ..!

günaydın arkadaşlarrrra.s.

mutlu günlerrr :))

Hoşgeldinnn...
Nasıl gidiyor diyet?

Canım zaten mesele dışarı öıkarıp çıkarmamak değil inan ki...
Mesele bana bunu bu kadar rahat söyleyebilmesinde...
Gereken cevapları vereceğim, istemesem de vereceğim hatta.
Bekliyorum bebek doğsun, gerçekten icraatta bulunsun, o zaman hiç alışmadıkları bir Burcu bulacaklar karşılarında...

Benim de bugün gitmem lazımdı 2. aşı için, gitmedim...
Pazartesi artık...

Bu kayınvalide faktörü olmasa lohusalık depresyonu diye bişey de olmıycak bence... [/B]

Bence deeee kaydirigubbakcemile3
Benim şimdiden en büyük gerginliğim bu konu...
Şimdiden gözümde büyüyor, tabi bu halim daha da zorlaştıracak işleri, ne yapsa batacak bana...

kızlar deli etti beni site (
bosnacım teşkür hoşbuldum..diyet kötü valla hep açım ben:)))bugün dairenin önünde pazar var ağzım açık geziniyom :))))

selkie cmm canımcım ne diyeyim allah sabır versin..hemen gitsin kaynananlar..
miden için de haşlanmış patates denedin mi..ya da bal..asidini alır rahatlatır mideni
demir alıyosan o yapıyo olmasın..yada kaynanan midene oturuyoodur benim öle oluyo da:))

Sabah o kadar maaşallah dedim ama yine sapıttı site, sinir oluyorummm klava:

Allah kolaylık versin canım ya, zor valla, ben bile açım, neymiş karbonhidrat yiyemiyormuşum. Ha gayret, çoğu gitti azı kaldı, bıdık doğduktan sonra afiyetle yersin inşallah ne istersen...

Hastanede ilgi için bişey demiyorum canım sadece doktorların almış olduğu extra parayı diyorum.Hasta başına zaten prim alıyorlar onlar şöyle benim dönemimde 15 hastadan sonra onlara prim veriliyordu.Bunun uzmanlığıyla alakası yok ne proflar gördüm ben cahilce iş yapan ...Uzmanlığı için bir tez hazırlıyorlar ya doçent yada prof oluyorlar ama ameliyat yada doğumda extra bişey yapmıyorlar.Benim arkadaşım Capaya gidiyordu dr hatta ve hatta prof kendisi hamileliğin 6 ayına kadar hep söylediği şey yemek borusu gelişmemiş bebeğin diyip sonlandırmaya kadar gidebileceğini söylemişti sonra arkadasım başka doktora gittiler ve görüntülemeden kaynaklı hatanın olduğu bebeğin durumunun gayet iyi olduğunu belirterek kapı gibi ultrason kağıtlarını prof .olan doktorun suratına fırlattı ne demek yaa can bu bir ihmal bile neleri gösteriyor ayrıca özel muayenesinede giderdi 100 tl verip te şimdi 4 yaşında kızı var ve maşallah çok sağlıklı ...
Sinpac anlayacağın bütün doktorlar hep aynı ameliyat masasına kadar hersey hazırlanır doğuma gelir ve bebeği çıkarır dikişi çok nadir yaparlar gerisi aneztesi ve hemşirelere kalmıştır ...Neden 10-20 dk arasında bittiğini sanıyorsun? Sen saatlerce sancı çek dr gelsin bebeği çıkartsın sonra rütbe parası ne alaka SAĞLIK BAKANLIĞINA bildirsen acaba nederler çok merak ediyorum...

al benden de o kadar kötükedihüso giremedikce hırs yapıyor insan..bağımlı oldum sanırsam buraya ben:))
canım evet az kaldı ama insan hamişken de zor oluyo tamda iştahım açılmıştı...ben bu kiloyla kapatcam galiba..bu gidişle..neyse sağlıkla doğsunlar da

hehe yemek vakti bosnacım :))cokacimcoook öğle tatilinden sonra görüşürüz...opuyorumnanaktan

Afiyet olsun, yarasın kuzuna opuyorumnanaktan

selam herkese.....
nasılsınız kızlar
kızlar dün doktoruma gittim, yürüyemiyorum diye, oda bana 10 gün rapor verdi artık paartesiden itibaren 10 gün yatışdayım....

bebişim 40 cm 1000gr olmuş kızlar annemde baktı yüzü sana benziyor dedi zemuszemus

bebeğim aşağıya dönmüş bende doktora erken doğum olursa diye korktum geldim dedi merak etme iyi dedi oda, bugünde 2. tetenos aşımı oldum.

Mutlucum maaşallah bebeğine, ne kadar büyümüşş :)
Raporu dinlenmen için mi verdi, yoksa bir sorun mu var, neden yürüyemiyormuşsun?

Siteye girmek imkansız, herkes sorun yaşıyor anlaşılan, sayfalar hiç ilerlemediğine göre...
Çok sinirleniyorummm mafoldumben

aynen sana katılıyorum yaaa çok kötü gerçektende ...
Mutlucum geçmiş olsun sanada bol bol dinlen oldumu ?İnşallah erken doğum olmaz a.s.a.s.

offf çok sinirliyim sanki regli öncesi gibi...sabahtan beri siteye giremedim ya...
mutlucum geçmiş olsun dikkat et..off yatıncada insan çok sıkılıyo yaa...
bizim yarın randevumuz var şeker yüklemesi falan kızımıda görücem.oohhh öptüm sizi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…