2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

protesto etmenin bi yöntemi yok mu bu siteyi .... yarın bende gideceğim doktora kızmı görmeye :lepi: şeker yükelmemizi de bugün yaptırdık hiç öyle sıkıntı olacak birşey değil çok şükür :):):lepi::lepi:

hadi bakalım hayırlısııı kızının ismini düşündün mü?

oohh ne güzel maşşalah bebeğine bakalım yarın biizm zilli neler yapacak anneciğine inşallah güzel haberler ile dönmemizi nasip eder mevlam ve inşallah birz kilo almıştır malum en zayıf benim bebeğimdi iki hafta önceki ayrıntılıya göre
y :):):

Merhaba arkadaşlar...sonunda girebildim üstelik geçmişi bile okudum
cidden forum alışkanlık yapmış....ya arkadaşlar benim göbeğim bayağı büyüdü de her gören biraz aşağıda göbeğin diyor...çarşamba doktor bebek dönmüş başı aşağıda dedi karnımın şelki o yüzden mi böyle dedim alakası yok dedi ama...yine de aklıma takılıyor...fiziki yapıdan mı acaba???

bi de çok sık tuv. gidiyorum ama int.okumuş hamile bir arkadaşım...bebeklerin ilk oyuncağı annelerinin mesanesiymiş topla oynar gibi bilinçli bi şekilde mesaneyle oynarlarmış zırt pırt tuv. gitme sebebim bu galiba benim kız topcu olacakdelikafadulden

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin!! delikafadulden delikafadulden

Al benden de o kadar, çok sinirliyim...
Kendimi çok şiş hissediyorum, her yerim büyümüş gibi geliyor, ellerim bile :)
Eve gitmek istiyorum...

Kızını görecekmişsin ne güzel, hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Canım 50 mg yapıldı sanırım sana. İnşallah güzel çıkar sonuçların.
10 mg testine gerek kalmasın inşallah, o zor...

Sen de kızını görecekmişsin Seyyalcim, güzel haberlerle gel...

Son düzenleme:

ya benim yüklemeden önce 84 yüklemeden sonra 158 sanırım değerler iyi görünüyor 70 ile 105 arası normal diye yazıyor ama öyle çok da değil gibi bakalım yarın doktor ne diyecek inşallah diyet vermez ben hiç diyet yapmadım ömrüm boyunca canım ne çekdiyse yedim şimdi 70 kiloyum iştahım deli gibi açıldı ne oalcak bilemiyorum :):):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaynan meselesini çok sevd,m illa geldiği gün mü yapılacak benimkielrin tariihi belli öyle çok sıkılacağımı sanmıyorum inşallah ama anneminki baya durdu artık gitmesi için iyi bir yöntem olsa gerek :):):): :roflol::roflol::roflol:

sağol bosna sabahları sancım oluyor gibi karnım sertleşiyor biraz dinlen dedi bir sorun yokmuş neden olduğunu bilmiyorum

aynen sana katılıyorum yaaa çok kötü gerçektende ...
Mutlucum geçmiş olsun sanada bol bol dinlen oldumu ?İnşallah erken doğum olmaz a.s.a.s.

kızlar hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun,bebeklerini görenler gözleri aydın olsun

pancuben dila, seyyaltaner, asinaz teşekkür ederim.benim bebekte 25 günde 7cm uzamış 250 gr almış galiba hızla uzayıp son 2 ayda kilo alacak

benim bebekte dönmüş canım ama tekrar kafası yukarıyada dönebilirmiş , bebeklerimizin hareketleri baya şiddetlendi ben 28 haftamdayım sonra ne yapacağız bilmiyorum ama sık tuvalete gitme isteği yok gibi

evet cnım 50 mg yapıldı ve o yüzden sanırım kolay geçti :):): inşalah dediğin gibi diğerine gerek kalmaz

amin inşallah teyzesiii ::):)

şişlik bende de var dudaklarımı bile daha kalın hisseiyorumartık :):)) tabi birde 70 kilo olmanın verdiği şişlikte var :roflol:

seyyal bende 69 buçuğum kaydirigubbakcemile3
10 kilooooooo aldım

10 kilooooooo aldım

Seyyalciğim benim bir yerimde şişlik de yok yaw...
Ama sütyen takmak, çorak giymek acayip sıkıyor beni.
Soyunup öyle dolaşmak istiyorum valla...

Oğlumu çok özledim, görmek istiyorum...
Randevumuza daha 15 gün var
Ben de internetten başka bebeklerin 4 boyutlu ultrason fotolarına bakıyorum.
Canımın içini görmüşüm gibi seviniyorum, napimmm :)

bosnacım afiyet olsun demişin ama ben bu sitede yazbilinceye dek yeniden acıktım:))sağol canım

seyyalcim ne zaman itersen dök tuzu:))ben her 24 satte tekrarlamayı düşünüyorum...etkili olsun ama demikaydirigubbakcemile3

mutlucum geçmiş olsun ve de gözün aydın..Maşallah bebişine:))

10 kilooooooo aldım

ama ben 58 kilodan çıktım 70 e mafoldumben ve sanırım doğuma kadar 80 oalcağım gibi şimdiye kadr hani 175 boyum var diye avutuyordum kendimi ama artık o da fayda etmiyor eşim bile dampeli kamyonum beninm dedi gittiğimde :):)::) öyle seviytor artık aşkım kaydirigubbakcemile3 beni :):):) aman napıyım onun çocuğunu taşıyorum sonra veririm herhalde veremöezsemde böylede çok güzelim hıhhh :)::):):

hadi gözün aydın benide gören herkes aynı diyor bebek aşağıda diye .yarın soracağım dr ye.....

canım seninde gözün aydıb..maşalllah bebişe...

canım inşallah test sonuçun güzel çıkar..bende yarın görceğim yakışıklımı...

Allah yardımcın olsun canım...ne diyeyim...?pes yani...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende bu akşam koyayım bari... :))))

ver tabi cevabını yopksa istedikleri gibi yönetmeye çalışıyorlar...onlar biliyor ya herşeyi...

amin canım...patatesi denemedim..bir deneyeyim...ballı süt içiyorum o rahatlatıyor biraz..en azından yarım saat iyiyim...

merhaba kızlar uzun zamandır siteye giremiyodum inş. hepiniz iyisinizdir size bi sorum olcak 24+4 günlük oldum ara sıra rahminizde bebişinizin vurduğunuzu hissediyomusunuz benim kızımdada vardı ama bu kadar erkenmiydi hatırlayamadım.öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…