- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.841
offf çok sinirliyim sanki regli öncesi gibi...sabahtan beri siteye giremedim ya...
mutlucum geçmiş olsun dikkat et..off yatıncada insan çok sıkılıyo yaa...
bizim yarın randevumuz var şeker yüklemesi falan kızımıda görücem.oohhh öptüm sizi kızlar.
offf çok sinirliyim sanki regli öncesi gibi...sabahtan beri siteye giremedim ya...
bizim yarın randevumuz var şeker yüklemesi falan kızımıda görücem.oohhh öptüm sizi kızlar.
selam herkese.....
nasılsınız kızlar
kızlar dün doktoruma gittim, yürüyemiyorum diye, oda bana 10 gün rapor verdi artık paartesiden itibaren 10 gün yatışdayım....
bebişim 40 cm 1000gr olmuş kızlar annemde baktı yüzü sana benziyor dedi zemuszemus
bebeğim aşağıya dönmüş bende doktora erken doğum olursa diye korktum geldim dedi merak etme iyi dedi oda, bugünde 2. tetenos aşımı oldum.
Merhaba arkadaşlar...sonunda girebildim üstelik geçmişi bile okudum
cidden forum alışkanlık yapmış....ya arkadaşlar benim göbeğim bayağı büyüdü de her gören biraz aşağıda göbeğin diyor...çarşamba doktor bebek dönmüş başı aşağıda dedi karnımın şelki o yüzden mi böyle dedim alakası yok dedi ama...yine de aklıma takılıyor...fiziki yapıdan mı acaba???
bi de çok sık tuv. gidiyorum ama int. şöyle bişey dedi hamile bir arkadaşım...bebeklerin ilk oyuncağı annelerinin mesanesiymiş topla oynar gibi bilinçli bi şekilde mesaneyle oynarlarmış zırt pırt tuv. gitme sebebim bu galiba benim kız topcu olacakdelikafadulden
protesto etmenin bi yöntemi yok mu bu siteyi .... yarın bende gideceğim doktora kızmı görmeye :lepi: şeker yükelmemizi de bugün yaptırdık hiç öyle sıkıntı olacak birşey değil çok şükür :):):lepi::lepi:
canımcım korkma hiç..önceki gün yediklerin stres durumun filan da etkiliyo..benim 195 gibi bişeydi..çoğu zaman 190 üstüne 2. test yapılmıyomuş..ama diyet zor gerçektenn..hep açım ben:)) inşallah iyi çıkacak sonuçların..moralini yüksek tut..benim içimede iyi çıkacak gibi geliyor :))seni de bebişi de öptüm..opuyorumnanaktan
üff bu kaynanalarrrklava:bende doğuma gelince ne kadar kalacaklar diye düşünüyorum şimdiden (anneanne hurafesini yapcam:))ayakkaplarının içine tuz koycam.eve gelen misafirin cabuk gitmesini istiyosan ayakkabısına tuz koyunca gidermiş-tatlicadiarzu-..bu kez koycam valla kızlar kaydirigubbakcemile3
sağol bosna sabahları sancım oluyor gibi karnım sertleşiyor biraz dinlen dedi bir sorun yokmuş neden olduğunu bilmiyorumMutlucum maaşallah bebeğine, ne kadar büyümüşş :)
Raporu dinlenmen için mi verdi, yoksa bir sorun mu var, neden yürüyemiyormuşsun?
Siteye girmek imkansız, herkes sorun yaşıyor anlaşılan, sayfalar hiç ilerlemediğine göre...
Çok sinirleniyorummm mafoldumben
aynen sana katılıyorum yaaa çok kötü gerçektende ...
Mutlucum geçmiş olsun sanada bol bol dinlen oldumu ?İnşallah erken doğum olmaza.s.a.s.
kızlar hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun,bebeklerini görenler gözleri aydın olsun
oohh ne güzel maşşalah bebeğine bakalım yarın biizm zilli neler yapacak anneciğine inşallah güzel haberler ile dönmemizi nasip eder mevlam ve inşallah birz kilo almıştır malum en zayıf benim bebeğimdi iki hafta önceki ayrıntılıya göre
y :):):
benim bebekte dönmüş canım ama tekrar kafası yukarıyada dönebilirmiş , bebeklerimizin hareketleri baya şiddetlendi ben 28 haftamdayım sonra ne yapacağız bilmiyorum ama sık tuvalete gitme isteği yok gibiMerhaba arkadaşlar...sonunda girebildim üstelik geçmişi bile okudum
cidden forum alışkanlık yapmış....ya arkadaşlar benim göbeğim bayağı büyüdü de her gören biraz aşağıda göbeğin diyor...çarşamba doktor bebek dönmüş başı aşağıda dedi karnımın şelki o yüzden mi böyle dedim alakası yok dedi ama...yine de aklıma takılıyor...fiziki yapıdan mı acaba???
bi de çok sık tuv. gidiyorum ama int.okumuş hamile bir arkadaşım...bebeklerin ilk oyuncağı annelerinin mesanesiymiş topla oynar gibi bilinçli bi şekilde mesaneyle oynarlarmış zırt pırt tuv. gitme sebebim bu galiba benim kız topcu olacakdelikafadulden
Al benden de o kadar, çok sinirliyim...
Kendimi çok şiş hissediyorum, her yerim büyümüş gibi geliyor, ellerim bile :)
Eve gitmek istiyorum...
Kızını görecekmişsin ne güzel, hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Canım 50 mg yapıldı sanırım sana. İnşallah güzel çıkar sonuçların.
10 mg testine gerek kalmasın inşallah, o zor...
Sen de kızını görecekmişsin Seyyalcim, güzel haberlerle gel...
evet cnım 50 mg yapıldı ve o yüzden sanırım kolay geçti :):): inşalah dediğin gibi diğerine gerek kalmaz
amin inşallah teyzesiii ::):)
şişlik bende de var dudaklarımı bile daha kalın hisseiyorumartık :):)) tabi birde 70 kilo olmanın verdiği şişlikte var :roflol:
evet cnım 50 mg yapıldı ve o yüzden sanırım kolay geçti :):): inşalah dediğin gibi diğerine gerek kalmaz
amin inşallah teyzesiii ::):)
şişlik bende de var dudaklarımı bile daha kalın hisseiyorumartık :):)) tabi birde 70 kilo olmanın verdiği şişlikte var :roflol:
seyyal bende 69 buçuğum kaydirigubbakcemile3
10 kilooooooo aldım
Merhaba arkadaşlar...sonunda girebildim üstelik geçmişi bile okudum
bi de çok sık tuv. gidiyorum ama int.okumuş hamile bir arkadaşım...bebeklerin ilk oyuncağı annelerinin mesanesiymiş topla oynar gibi bilinçli bi şekilde mesaneyle oynarlarmış zırt pırt tuv. gitme sebebim bu galiba benim kız topcu olacakdelikafadulden
selam herkese.....
nasılsınız kızlar
kızlar dün doktoruma gittim, yürüyemiyorum diye, oda bana 10 gün rapor verdi artık paartesiden itibaren 10 gün yatışdayım....
bebişim 40 cm 1000gr olmuş kızlar annemde baktı yüzü sana benziyor dedi zemuszemus
bebeğim aşağıya dönmüş bende doktora erken doğum olursa diye korktum geldim dedi merak etme iyi dedi oda, bugünde 2. tetenos aşımı oldum.
Valla inşallah senin eşin benimki gibi anneci diildir canım.. Bayramda annesiyle teyzesinin arasına oturdu.. Oğlum üşüdün mü, oğlum tatlını da ye, bi bardak daha çay koyun kızlar abinize... Kardeşim ilk defa görüyo bunların bu halini de ona bile baygınlık geldi.. Koca adama 10 yaşında çocuk muamelesi.. Zaten eşim de annesini tek geçer... Bi de ikisi de yıllardır hasretle bebek bekliyolardı..
Muhtemelen bunlar doğumdan sonra bebeği alıp beni hastanede unutup eve dönecekler..
Bizimki zaten 4 yıldır torun bekliyodu.. Şimdi de grip oldum ya Allah korusun bebeğe bişey olcak diye hergün arıyo. Zaten panik atak, kalpte ritim bozukluğu, tansiyon vs vs milyon tane hastalığı var.. O kök salıp herşeye karıştığı dönemde iyice papaz olcaz artık.. Repliklerine kadar ezbere biliyorum neler yaşıycağımızı..
Ben Rennie duo içiyorum..Şurup.. Bi o hafifletiyo.. Doktor başka bi çözüm söylerse bizimle de paylaş bari..
Haklısın canım ya.. Kimisi fazla ilgiden nefes aldırmaz seninki de umursamazlıktan deli etmiş.. O kadar sancının acının, uykusuzluğun arasında bi de onun gönlünü nasıl yapacaksın...
Bu kayınvalide faktörü olmasa lohusalık depresyonu diye bişey de olmıycak bence...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende bu akşam koyayım bari... :))))canımcım korkma hiç..önceki gün yediklerin stres durumun filan da etkiliyo..benim 195 gibi bişeydi..çoğu zaman 190 üstüne 2. test yapılmıyomuş..ama diyet zor gerçektenn..hep açım ben:)) inşallah iyi çıkacak sonuçların..moralini yüksek tut..benim içimede iyi çıkacak gibi geliyor :))seni de bebişi de öptüm..opuyorumnanaktan
üff bu kaynanalarrrklava:bende doğuma gelince ne kadar kalacaklar diye düşünüyorum şimdiden (anneanne hurafesini yapcam:))ayakkaplarının içine tuz koycam.eve gelen misafirin cabuk gitmesini istiyosan ayakkabısına tuz koyunca gidermiş-tatlicadiarzu-..bu kez koycam valla kızlar kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldinnn...
Nasıl gidiyor diyet?
Canım zaten mesele dışarı öıkarıp çıkarmamak değil inan ki...
Mesele bana bunu bu kadar rahat söyleyebilmesinde...
Gereken cevapları vereceğim, istemesem de vereceğim hatta.
Bekliyorum bebek doğsun, gerçekten icraatta bulunsun, o zaman hiç alışmadıkları bir Burcu bulacaklar karşılarında...
Benim de bugün gitmem lazımdı 2. aşı için, gitmedim...
Pazartesi artık...
Bence deeee kaydirigubbakcemile3
Benim şimdiden en büyük gerginliğim bu konu...
Şimdiden gözümde büyüyor, tabi bu halim daha da zorlaştıracak işleri, ne yapsa batacak bana...
kızlar deli etti beni site(
bosnacım teşkür hoşbuldum..diyet kötü valla hep açım ben:)))bugün dairenin önünde pazar var ağzım açık geziniyom :))))
selkie cmm canımcım ne diyeyim allah sabır versin..hemen gitsin kaynananlar..
miden için de haşlanmış patates denedin mi..ya da bal..asidini alır rahatlatır mideni
demir alıyosan o yapıyo olmasın..yada kaynanan midene oturuyoodur benim öle oluyo da:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?