2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende 76yı filan geçmezsem iyi eşimde tombiş seviyor bende hayatımda ilk efa tombişlik yplunda ilerliyorum

sağol canım sizde güzel haberlerle dönersiniz

benide sütyen çok rahatsız ediyor bende 10 evde gibiyim inşallah dinleneceğim

ohhh be nihayet yazabildim.. ya ne oldu bu siteye bir türlü giremiyorum çok özledim .. nasılsınız kızlar herşey yolundamı? biz çok iyiz şükür ogluşum 24+1 645gr aynı benn:)))

günaydın kızlar bu siteyi protesto edelim yaa ne bu böyle ne bakımmış bitemedi aylardır böyle bişi görmedim walla hiç bi yerde offf strese sokuo bunlar bisiklava: dün bütün gece yer sildimbahçeden giren lanet kediler 1lt zeytin yağını dewirmişler yere sil sil bitmedi gördüğüm yyerde tekmelicem onlarıklava:

selkie günaydın hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bu arada doğum konusunda karar werebildinmi? medicanadan wazgeçmiştin en son

Herkese günaydınlar. Mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.
Selkie canım sanada kolay gelsin hayırlı haberlerle dönemni bekliyorus.
Hasret canım sen nasılsın keyfin nasıl. Hiç bişeyi kafana takıpta kendini üzme. Bebişini düşün huzur bul.
Nilüfercim benide listeye eklermisin 27+4 haftalık hamişim. Oğluşumda 28 cm 1000 gr
Yaa kaç gündür sinir oldum zaten yeterince gerginim siteye giremedim, gerçi herkes aynı dertten muzdarip ama napiim geriliyorum. Benim hormonlar çok fena karıştırıyo beni. Oğluşumu etkiliyorum diyede üzülüyorum ama napiim elimde değil (((.
Neyse kendinize cici bakın kocaman öpüyorum siziiii

aynen abidecim hiç bir sitede karşılaşmıorum böle problemlerle buraya bağımlı olduk ya illa bişey çıkacak yani!!! bu stres harici gayet iyiyim ne yesem die düşünüorum:))))

kızlarr rgunaydınnnopuyorumnanaktan
cok ozledım hepınızı zaten pek gıremıyorum ızınlı oldugum ıcın, gırmek ıstedıgımde hep sorun yasadımmm ama sukur buradayım,
:kedi:
sole hızlıca gecmısı okudum, hasretcim canım benimm hic ama hic takma kafana, erkekleri allah nasıl biliyorsa ole yapsın, ben artık sadece kendım ve oglum ıcın yasıyorum ve bunu esıme de soluorum, benı sen uzemessın dıyorummm o da sınırınden daha cok catlıyorr zemuszemus
hijyenim canım benim sen nasılsın neler yapıyorsunn ?

hastayım handeciğim sağ ol sürekli yatıyorum desem yeridir
orta kulak iltihabı geçiriiyorum ve böbreklerim kum döküyor öyle işte iyileşeceğiz inşallah...

Sen nasılsın canım ?

orta kulak iltihabı geçiriiyorum ve böbreklerim kum döküyor öyle işte iyileşeceğiz inşallah...

Sen nasılsın canım ?

c<anım benim cok dikkat et kenidneee cok gecmıs olsunnn :sinifsinif:
bende kotuyum aslında 3 gundur ıgne vuruluyorum bronsit olmsuum, bugun ıgnem bıttı antıbıyotıge basladımmm nazar mı degıyor ne oluyor bıze anlamadım valla , allah hepımızı kem gozlerden korusunnn:Saruboceq:

hijyenim ortak nokta derken mesela merkezi yerleri kastediyorum örneğin awrupa yakasında bilindik nersi wardır taxim, beşiktaş, mecidiyeköy..
anadolu yakası ulaşım açısından kadıköy, üsküdar ne bilim yani göztepe çok uzak geldi bana tam olarak nerde olduğunu bilmiyorum ama?

hendecim düşündümde yazdıklarını haklısın sanırım we onu allaha hawale ediyorum beni üzmeye ağlatmaya dewam ediyor ne oldu bilmiyorum 3.4 gündür çok üstüme oynuyo dilerim belasını allahtan bulsun benden uzak!

amin canım sanada çok geçmiş olsun bende antibiyotik+ağrı kesici kullanıyorum

Allah şifalar versin bize miniklerimizi korusun
:Saruboceq:

anladım sende haklısın tabii o zaman ben kadiköyde bir mekan önermeleri için topiğe yazıyorum bunu

hasretcim, bela okuma sadece allahından bulsun de şutarafagitti
bende cok sorunlar yasıyorum esımle, delı gıbı kavga edıyoruzz, ama erkeklerın hepsınde var galıba bu sorun dengesizler, o yuzden uyma bosverkaydirigubbakcemile5

selkie günaydın hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bu arada doğum konusunda karar werebildinmi? medicanadan wazgeçmiştin en son

canım sağolsaat 2;30 randevum...,sanırım dr min olduğu hastanede doğum yapaçağım..normal doğum olaçak...delta hastanesinde orasıda uzak..ne olaçak bilmiyorum...gündüz olursa dr m zaten orda olduğu için kolaylık olur...

sağol canım inşallah güzel haberlerle dönerim..her seferinde kalbim pır pır oluyor...hem mutlu gidiyorum hem endişeli,,çokmu vesveseliyim acaba...

Sen nasılsın canım ?

ay canım geçmiş olsun bende ilk bebeğimde böbrek taşı dökmüştüm..lohusa dönemimdede devam etmişti,,felakaet bişey...Allah yardımcın olsun...

anladım sende haklısın tabii o zaman ben kadiköyde bir mekan önermeleri için topiğe yazıyorum bunu

ya kızlar benim gelip gelemeyeceğim belli değil ama ,size capitolu önerebilirim..ulaşımı kolay..birde ümraniye carrefour olabilir..genelde herkes b,lir yerini..birde meydan alışveriş merkezi olabilir.ama orası çok büyük ve karışık(en azından bana öyle geliyor)birbirimizi veya birbirinizi bulmanız güç olabilir...

aa nasıl girmişler eve ...?zeytin yağıda zor temizlenir...

günaydın hasret selkie nasılsınız
selkıe guzel haberlerle dönersin inşallah bende perşembe gordum çok uzamış 40cm 1000gr olmuş
bende ayrıntılıya girmemiştim pztesi gireceğim inşallah yüzünüde görürüm prş gordum ama uyuyordu net değildi normal ultrasondu.

edelim hasret açılmayınca insan sinir oluyor kedi nereden girmiş benimde eski evde hep güvercin girerdi dinlen sen yorulmuşsundur

abide senin bebek 38 cm olmasın

gunaydın hande herşeyi sorun etmeyin bşz şimdi iyiyiz Allah a şükür annemlerde yanımızda geçinip gidiyoruz

gunaydın snowwhşte
kızlar kendinize iyi bakın ben 10 gun dinleneceğim pztesi net bağlanacak ozaman gorüşürüz by optum hepinizi opuyorumnanaktan

günaydın kızlar ...
selkie hayırlı haberlerle gel inşalah..
hasret cnm bela okuma derim sana karnında bebek var Allah' a havale et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…