2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım,inşallah sende güzel haberlerle gelirsin...yüzünüde gösterir inşallah..benimki de pek göstermedi,yakalayamadık...boynunu çenesini falan gördüm ama göz kısmını tam yüzünü göremedim...

günaydın kızlar ...
selkie hayırlı haberlerle gel inşalah..
hasret cnm bela okuma derim sana karnında bebek var Allah' a havale et..

canım sağol...

günaydın kızlar nasılsınız?bu gün dr ye gideceğim ,ufaklığı görmeye..çok heyeçanlıyım...:))
canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin.nasılda büyümüştür annesi o şimdi.sana bir bir türlü oyun yapar.
hastayım handeciğim sağ ol sürekli yatıyorum desem yeridir
orta kulak iltihabı geçiriiyorum ve böbreklerim kum döküyor öyle işte iyileşeceğiz inşallah...

Sen nasılsın canım ?

hijyenim çok geçmiş olsun canım.

hepinize selamlar kızlar.kaç gündür pek giremedim hem annem burdaydı hem site sorunluydu.annemi dün yolcu ettim ve şimdiden özledim.senağlamadilerim herkes iyidir bir problemi olan yoktur.sizlerede çok alışmışım yazışmayınca boşluk oluyor insanda.

hande bela okumuyorum yaaa( bulsun işte allahtan belasınımı bulur cezasınımı allahın takdirine bıraktım!biz böle diildik birden ne olduysa köpek gibi oldu 3 gündür anlam weremiorum senin dediğini yapıcam takmicam çocuğum için mutlu olucam.

selkie we mutlu allahın cezaları bahçenin camını üstün zekalı kocam açık bırakmış ordan dalmış anası we yawruları bide sinir harbi yaşadım yaa temizledim işte domestos,pril falan belim koptu şimdi annem yolda ona temizletcem tüm ewi kedi kılı wardır tiksiniyorum. onun suçu zaten hep annem yemek weriyor gelince onlara alıştılar bu bahçeyeklava:

canım sağol..inşallah..

hasretciğim takma kocanı boşver,,erkek milleti bencil oluyor...sıkılmıştır birşeye senden çıkarıyor acısını...

annende ne yapsın kadın kıyamamıştır...sevap olsun diye vermiştir yemekleri...bende veririm öyle artan yemekleri falan ama çöp kutusunun yanına bırakıyorum..anenede öyle yapsa alışmaz...

ay nihayet şükür kavuşturana.Ya kaç gündür ben diremiyorum siteye nasıl girebildiniz siz helal olsun valla.
EYLÜL-CE geçmiş olsun canım.
HEPATıT umarım bu seferki şeker testin iyi çıkar.
HASRET0587 VE YAĞMUR-26 ay ne takıyosunuz bu eşleri sallayın gitsin nasıl olsa kedi gibi sokulup özür dileyecek onlar.
HıJYENıM canım geçmiş olsun.
MUTLUCUM ay bebişin nasılda büyümüş maşallah erken doğum falan olmaz kendine dikkat et.
Bugünde eşimin doğumgünü neyapsam bilmiyorum ANTALYA acayip yağmurlu bir yere çıkılacak gibi değil.
Ben 60 KıLOYLA BAŞLADIM ŞUAN 65 KıLOYUM.

Buarada en daha oğluşuma bişey almadım ama bir sürü kampanya var burda gçörümcem bu ay doğum yapacak ondan biliyorum dün alışverişini yaptı.480 ytl tuttu.Beşik hariç hemen hemen herşeyi aldı.Bende dayanamadım baby chiccoda kampanya varmış pudra,pişik kremi,bebe yağı,şampuanıisabunuiıslak mendili ve çantası 49 ytl ondan aldım.Bide görümcem anakucağı,çanta,kanguru,bebek taşıyacı çanta,alt aç.ma seti 89 ytl ye aldı.Bende buay almayı düşünüyorum.PUSETLER var 90 ytlye düşmüş.Yılbaşından sonra neolur bilmiyorum alsammı almasammı tereddütte kaldım

selkie iyi haberlerle gelirsin inşallah tatlım.hasret gider bakalım bizim yerimizede oğluşunla

Hasret, sende gebelik şekeri olmasın? Şekerini ölçtürdün mü?

Ne alaka diyeceksin, ben normalde takmayacağım yada acayip kötü tepki vermeyeceğim şeylere sinir oluyordum... Sinirimi atacak yer bulamayıp saydırıyordum, derken şekerim yüksek çıktı...

sinpac şekerim yokmuş ölçtürdüm canım:) benim werdiğim tepkiler emin olki fazla değil az bile! o canawar oldu ben gayet normalimlaelaelaelaelae

sinpac şekerim yokmuş ölçtürdüm canım:) benim werdiğim tepkiler emin olki fazla değil az bile! o canawar oldu ben gayet normalimlaelaelaelaelae

Canım haklısın...
Gerçekten bu erkek milleti adam olmaz...
Seninle aynı fikirdeyim...
Beni de bazen çok üzüyorlar...
Ama sonuçta üzülünce de kendimize yapıyoruz...
Çok da takmayalım be kardeş, popomuzu kaşıyıp geçelim, erkek milleti sinir olsun...
a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bugün doktordan geldim öyle çok güzel haberler yok . bi kere çok yoğundu ve çok hızlı bakıp geçti doktorumuz .. benim şeker yüksek çıkmış 140 olması gerekirken 158 şimdi 100 mg olanı yaptırmamı söyledi eğer oda yüksek çıkarsa diyete başlayacağım (((( ayrtıcakilomada çok dedi kızdı : tek iyi olna ise bebeğim 25+5 haftalık ve 910 gr gayet iyi 24 - 25 haftalar ile uyumlu buda demek oluyorki beklenenden bir hafta geç doğabilir :):):): kısmet bakalım galiba balığı geçip koç olacağız :):):)

kızlar şeker yükleme testinin sınır tarihi varmı doktor randevumuza daha var 24 hafta 2 günlüğüz olmazsa randevuyu erkene alayım

kussebfibal öncelikle öptüm seni kocanın doum günüde kutlu olsun dışardan git ufak güzel bi pasta al üztünede yazdır babacım bi dahaki doum gününde öpcem seni yazdır:)) sen değil bebiş kutlasın

seyyalcim şeker zaten çoğu hamişte yüksek çıkıyor dert etme çokta fazla değil biraz geçmiş sınırı, bebişinin tosun gibi olmuş bide üzülüodun en zayıf benimki diye bak maşallahı war.

selkie iyi haberlerle gelirsin inşallah tatlım.hasret gider bakalım bizim yerimizede oğluşunla

iyi dilekleriniz için sağolun canlar a.s.

selkie iyi haberlerle dön inşallah canım

kızlar geldim.oğluşum 1218 gr olmuş..boyunu bilmiyorum.gayet sağlığı yerinde.yalnız çok fena fırça yedim dr den...çok kilo almışım...:kedi: (22 kiloçuk)diyet yazdı..mide yanması içinde rennie duo verdi...bundan sonra ayda 1 kilo alaçakmışım...nasıl olaçaksa bu....?bebeğim doğum pozisyonuna girmiş bu arada,yani kafa üstü duruyor.. :)))) bu aylardan itibaren sancılar normalmiş...ama sertleşme olursa karında iyi değilmiş...

Son düzenleme:
şekerler nasılsınıza.s.
3gündür takip edemiyorum hastane bayram dönüşü temizlik hafta sonu derken ancak fırsat bulabildim herkes iyidir umarım
biz şeker testi sonucumuzu aldık çok şükür hiç bi problem yok 3 hafta sonraya gün verdi bebeğimi görücem inşallah dün gece hissetmemin üzerinden tam 7 hafta sonra oğlum nihayet babasına kendini hissettirdi kocaman iki tekme ile çok mutlu olduk tabiki şimdi eşim iki de bi gelip hadi oğlum babaya bi tekme salla diye karnımı seviyo bizde durumlar Allaha şükür iyi herkesinde iyi olmasını dilerim hepinizi öpüyorum görüşürüz canlarımmopuyorumnanaktan

canım maşşallah oğluşuna çok büyümüşherşeyin yolunda olması çok güzel bir haber dilerim hep böyle gider.
22 kilo mu aldın:1shok: sanada maşşallah canımcım daha sonra kolayca verebiliyorsan sorun yok ama yinede dikkatli ol sen son aylarda daha hızlı kilo alırmışız.diyetini ihmal etme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…