- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.881
günaydın hasret selkie nasılsınız
selkıe guzel haberlerle dönersin inşallah bende perşembe gordum çok uzamış 40cm 1000gr olmuş
bende ayrıntılıya girmemiştim pztesi gireceğim inşallah yüzünüde görürüm prş gordum ama uyuyordu net değildi normal ultrasondu.
edelim hasret açılmayınca insan sinir oluyor kedi nereden girmiş benimde eski evde hep güvercin girerdi dinlen sen yorulmuşsundur
günaydın kızlar ...
selkie hayırlı haberlerle gel inşalah..
hasret cnm bela okuma derim sana karnında bebek var Allah' a havale et..
canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin.nasılda büyümüştür annesi o şimdi.sana bir bir türlü oyun yapar.günaydın kızlar nasılsınız?bu gün dr ye gideceğim ,ufaklığı görmeye..çok heyeçanlıyım...:))
hastayım handeciğim sağ ol sürekli yatıyorum desem yeridir
orta kulak iltihabı geçiriiyorum ve böbreklerim kum döküyor öyle işte iyileşeceğiz inşallah...
Sen nasılsın canım ?
canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin.nasılda büyümüştür annesi o şimdi.sana bir bir türlü oyun yapar.
hijyenim çok geçmiş olsun canım.
hepinize selamlar kızlar.kaç gündür pek giremedim hem annem burdaydı hem site sorunluydu.annemi dün yolcu ettim ve şimdiden özledim.senağlamadilerim herkes iyidir bir problemi olan yoktur.sizlerede çok alışmışım yazışmayınca boşluk oluyor insanda.
hande bela okumuyorum yaaa( bulsun işte allahtan belasınımı bulur cezasınımı allahın takdirine bıraktım!biz böle diildik birden ne olduysa köpek gibi oldu 3 gündür anlam weremiorum senin dediğini yapıcam takmicam çocuğum için mutlu olucam.
selkie we mutlu allahın cezaları bahçenin camını üstün zekalı kocam açık bırakmış ordan dalmış anası we yawruları bide sinir harbi yaşadım yaa temizledim işte domestos,pril falan belim koptu şimdi annem yolda ona temizletcem tüm ewi kedi kılı wardır tiksiniyorum. onun suçu zaten hep annem yemek weriyor gelince onlara alıştılar bu bahçeyeklava:
hande bela okumuyorum yaaa( bulsun işte allahtan belasınımı bulur cezasınımı allahın takdirine bıraktım!biz böle diildik birden ne olduysa köpek gibi oldu 3 gündür anlam weremiorum senin dediğini yapıcam takmicam çocuğum için mutlu olucam.
selkie we mutlu allahın cezaları bahçenin camını üstün zekalı kocam açık bırakmış ordan dalmış anası we yawruları bide sinir harbi yaşadım yaa temizledim işte domestos,pril falan belim koptu şimdi annem yolda ona temizletcem tüm ewi kedi kılı wardır tiksiniyorum. onun suçu zaten hep annem yemek weriyor gelince onlara alıştılar bu bahçeyeklava:
sinpac şekerim yokmuş ölçtürdüm canım:) benim werdiğim tepkiler emin olki fazla değil az bile! o canawar oldu ben gayet normalimlaelaelaelaelae
28 haftalığa kadar yapılabiliyor diye biliyorum canım
selkie iyi haberlerle gelirsin inşallah tatlım.hasret gider bakalım bizim yerimizede oğluşunla
iyi dilekleriniz için sağolun canlar a.s.
selkie iyi haberlerle dön inşallah canım
kızlar geldim.oğluşum 1218 gr olmuş..boyunu bilmiyorum.gayet sağlığı yerinde.yalnız çok fena fırça yedim dr den...çok kilo almışım...:kedi: (22 kiloçuk)diyet yazdı..mide yanması içinde rennie duo verdi...bundan sonra ayda 1 kilo alaçakmışım...nasıl olaçaksa bu....?bebeğim doğum pozisyonuna girmiş bu arada,yani kafa üstü duruyor.. :)))) bu aylardan itibaren sancılar normalmiş...ama sertleşme olursa karında iyi değilmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?