- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.921
ha senin koçan yok diye yanında geldi senin başını bekledi yani...hiç gelmesin madem o kadar kalmaya meraklı değilse.. :))
işte asıl mesle de bu ben kalmak istemedim siz zorladınız demeye getiriyor. 4 yıl üniversite 4 yıl görev sırasında da başımı bu bekledi ya tövbe tövbe... hayır benim babam da vefat etti izin ver de azıcık benim annem gelsin...
aa senin annen varken ne işi var senin yanında onun...Allah allah azıcık böyle laf arasında caktırsan annem geleçek yakında falan desen gitmezmi...?inadına daha uzun da kalır belli olmaz...
delikafadulden geçen sene baktım olmuyor annemi de çağırdım. annem yanımdayklen de kaldı ennem giderken gitti kocam gelince sırnaşık şey :roflol:ben çok rahat ettiriyorum heralde ya yoksa oğlu yokken niye klasın ki ah kafam ah kaydirigubbakcemile
Allah allah sıkıntı bastı senin şu kaynanan yüzünden..yüz verme kız ,,yokmuş gibi davran..ben arada öyle yapıyorum...iyi oluyor...
en doğrusunu söyledin arkadaşım vereliniortak
Merhaba kızlar.5 gündür yataklardayım.6 ayı geçtiği için doktorda pek bir şey yapamadı.Fena halde üşütmüşüm.İlk defa üşüttüğüm için hayatımda bu kadar uzun süre yattım.Hiç sevmem yatmayı ama ne yazıkki ateşten,öksürmekten,ağrıdan,uykusuzluktan çok zor bir hafta geçirdim.Bugün biraz kalkabildim ayağa ama hala terliyorum ve öksürüyorum.Haftaya ancak düzelirim galiba.Dolayısıyla dikkat edin kendinize.Sıkı giyinin.Her tarafta salgın var hasta olmayın sakın.Bağışıklık sistemimizde zayıflamış eskisi gibi kolay atlatamıyoruz ilaçta içemeyince inanılmaz zor geçiyor artık hastalıklar.Ben çektim halada çekiyorum aman siz çekmeyin.
ay nihayet şükür kavuşturana.Ya kaç gündür ben diremiyorum siteye nasıl girebildiniz siz helal olsun valla.
EYLÜL-CE geçmiş olsun canım.
HEPATİT umarım bu seferki şeker testin iyi çıkar.
HASRET0587 VE YAĞMUR-26 ay ne takıyosunuz bu eşleri sallayın gitsin nasıl olsa kedi gibi sokulup özür dileyecek onlar.
HİJYENİM canım geçmiş olsun.
MUTLUCUM ay bebişin nasılda büyümüş maşallah erken doğum falan olmaz kendine dikkat et.
Bugünde eşimin doğumgünü neyapsam bilmiyorum ANTALYA acayip yağmurlu bir yere çıkılacak gibi değil.
Ben 60 KİLOYLA BAŞLADIM ŞUAN 65 KİLOYUM.
hasret sende üzme kendini insan kendine yapıyor bende bebeğim olmuyor dşye üzüldüm erkenden saçları beyazlattıksinpac şekerim yokmuş ölçtürdüm canım:) benim werdiğim tepkiler emin olki fazla değil az bile! o canawar oldu ben gayet normalimlaelaelaelaelae
canım doktorunun çok ilgisiz olduğunu düşünüyorsan kırmadan şaka yolla ufak bi sitemde bulun olumlu sonuç veriri send ert etme :):):)
abide senin bebek 38 cm olmasın
Canım yaa 28 cm dedi doktor bende takıldım kısamı acaba diye düşünüyorum hep.
Merhaba kızlar.5 gündür yataklardayım.6 ayı geçtiği için doktorda pek bir şey yapamadı.Fena halde üşütmüşüm.İlk defa üşüttüğüm için hayatımda bu kadar uzun süre yattım.Hiç sevmem yatmayı ama ne yazıkki ateşten,öksürmekten,ağrıdan,uykusuzluktan çok zor bir hafta geçirdim.Bugün biraz kalkabildim ayağa ama hala terliyorum ve öksürüyorum.Haftaya ancak düzelirim galiba.Dolayısıyla dikkat edin kendinize.Sıkı giyinin.Her tarafta salgın var hasta olmayın sakın.Bağışıklık sistemimizde zayıflamış eskisi gibi kolay atlatamıyoruz ilaçta içemeyince inanılmaz zor geçiyor artık hastalıklar.Ben çektim halada çekiyorum aman siz çekmeyin.
gemıs olsun canım bende cok kotu grıp oldum, altı tane ıgne oldum bugun ıtıbarıyle antıbıyotıge basldım, 7 gundur hala grıbım cok kotu bronsıt olmusumafoldumben
umarım bir an evvel iyilesiriz cok kotu bırsey hasta olmakkkk :sinifsinif:
kızlar geldim.oğluşum 1218 gr olmuş..boyunu bilmiyorum.gayet sağlığı yerinde.yalnız çok fena fırça yedim dr den...çok kilo almışım...:kedi: (22 kiloçuk)diyet yazdı..mide yanması içinde rennie duo verdi...bundan sonra ayda 1 kilo alaçakmışım...nasıl olaçaksa bu....?bebeğim doğum pozisyonuna girmiş bu arada,yani kafa üstü duruyor.. :)))) bu aylardan itibaren sancılar normalmiş...ama sertleşme olursa karında iyi değilmiş...
abide senin bebek 38 cm olmasın
Canım yaa 28 cm dedi doktor bende takıldım kısamı acaba diye düşünüyorum hep.
baş popo mesafesidir o canım! boyunu zaten ölçemiolarki ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?