2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ha senin koçan yok diye yanında geldi senin başını bekledi yani...hiç gelmesin madem o kadar kalmaya meraklı değilse.. :))

işte asıl mesle de bu ben kalmak istemedim siz zorladınız demeye getiriyor. 4 yıl üniversite 4 yıl görev sırasında da başımı bu bekledi ya tövbe tövbe... hayır benim babam da vefat etti izin ver de azıcık benim annem gelsin...

aa senin annen varken ne işi var senin yanında onun...Allah allah azıcık böyle laf arasında caktırsan annem geleçek yakında falan desen gitmezmi...?inadına daha uzun da kalır belli olmaz...

aa senin annen varken ne işi var senin yanında onun...Allah allah azıcık böyle laf arasında caktırsan annem geleçek yakında falan desen gitmezmi...?inadına daha uzun da kalır belli olmaz...

delikafadulden geçen sene baktım olmuyor annemi de çağırdım. annem yanımdayklen de kaldı ennem giderken gitti kocam gelince sırnaşık şey :roflol:ben çok rahat ettiriyorum heralde ya yoksa oğlu yokken niye klasın ki ah kafam ah kaydirigubbakcemile

Allah allah sıkıntı bastı senin şu kaynanan yüzünden..yüz verme kız ,,yokmuş gibi davran..ben arada öyle yapıyorum... iyi oluyor...

Merhaba kızlar.5 gündür yataklardayım.6 ayı geçtiği için doktorda pek bir şey yapamadı.Fena halde üşütmüşüm.ılk defa üşüttüğüm için hayatımda bu kadar uzun süre yattım.Hiç sevmem yatmayı ama ne yazıkki ateşten,öksürmekten,ağrıdan,uykusuzluktan çok zor bir hafta geçirdim.Bugün biraz kalkabildim ayağa ama hala terliyorum ve öksürüyorum.Haftaya ancak düzelirim galiba.Dolayısıyla dikkat edin kendinize.Sıkı giyinin.Her tarafta salgın var hasta olmayın sakın.Bağışıklık sistemimizde zayıflamış eskisi gibi kolay atlatamıyoruz ilaçta içemeyince inanılmaz zor geçiyor artık hastalıklar.Ben çektim halada çekiyorum aman siz çekmeyin.

gemıs olsun canım bende cok kotu grıp oldum, altı tane ıgne oldum bugun ıtıbarıyle antıbıyotıge basldım, 7 gundur hala grıbım cok kotu bronsıt olmusumafoldumben
umarım bir an evvel iyilesiriz cok kotu bırsey hasta olmakkkk :sinifsinif:

inşallah erken doğmaz karnım setleşiyor arada korkuyorum
sinpac şekerim yokmuş ölçtürdüm canım:) benim werdiğim tepkiler emin olki fazla değil az bile! o canawar oldu ben gayet normalimlaelaelaelaelae
hasret sende üzme kendini insan kendine yapıyor bende bebeğim olmuyor dşye üzüldüm erkenden saçları beyazlattık
hande megrayn çok geçmiş olsun kendinizi sıcak tutun yormayın o zaman hemen grip olunuyor

megrayn geçmiş olsun canım fazla öksürmemeye çalış bebiş aşağı iniyo öksürdükçe dikkat et yatmayı sewmiosun ama en doğrusu yatıp dinlenmen şu durumda öptüm

canım doktorunun çok ilgisiz olduğunu düşünüyorsan kırmadan şaka yolla ufak bi sitemde bulun olumlu sonuç veriri send ert etme :):):)

tamam canım bu randevuda güzel planlarım var valla ama şaka yollumu gerçekmi artık sabrım hangisine elverirse.bu sinirle umarım fazla sarsmam adamı:jeyyar:

hande,meg geçmiş olsun kızlar.bende grip olmayım diye çevremdekileri kırıp geçiriyorum valla ama herşey bebişimiz için

bu arada megrayn öksürürken dikkat et tatlım hemen geçirecek yöntemler dene.bikaç sayfa gerideydi sanırım bi arkadaş zencefiğl tozuyla balı karıştırıp yediğini öksüğünü hemen kestiğini yazmıştı.sen yinede bi araştır zararsızmı diye öle yap ama.hemencecik geçer gider iyi olursunuz inşallah:Saruboceq:

canım geçmiş olsun..inşallah iyileşirsin bir an önce...

canım sabnada geçmiş olsun..kendinize dikkat edin kızlar..bir kolay kolay geçmiyor yakalanınca...

Selkie canım maşallah oğluşun tosuncuk allah nazardan saklasın. Kilo konusuna gelincede tam olarak ne kadarlıktın. maşallah ii kilo almışsın ama biraz dikkat etmelisin senin ve bebişinin sıkıntı çekmemesi açısından. Bu arada hasta arkadaşlarada çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…