- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.961
Günaydın arkadaşlar
ne güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah bebeklerinize....hasta arkadaşlar inşallah bi an önce iyileşirler...bende de bir kuru öksürük var 2 gündür sinirimi bozmaya başladı...hasta oluyorum galiba
hepatit o ağrılardan bende de var otururken pozisyon değiştirmeye kalkınca özellikle çok ağrıyor kasıklarım ama yatarken ya da ayaktayken hissetmiyorum...neyse az kaldı..inşallah yavrularımızı sağ salim kucağımıza alır en geç bi ay sonra unuturuz bu sıkıntıların hepsini :)
snowcum ara öğün yiyodum iştahla yeni gördüm seni:))açlıktan gözüm dönüyo ressmen:))
aynen benimde ayakta ya da yatarken yok pek bişey.feci bişey ama yaa..
inşallah canım doğsun bebişler sağlıkla da gerisi boş yolun çoğunu katettik..
bir de benim ki inada yapıyor sanki önce ben pek bi mızırdandım benden anne olmaz diye şimdi de çektiriyor bana sıpa:))
Afiyet olsun canım:)ne güzel ye işte bebişte büyüsün...benim aksine iştahım kapanıyor sanki midem küçülmüş gibi azıcık fazla kaçırsam çok rahatsız ediyor korkuyorum yemeye ama nerde sağlıksız bir şey varsa onu yemek istiyorumAllahtan sütle aram çok iyi başından beri meyve sebzeyi de severek yiyorum ama canım sucuk salam hamburger kola cips falan istiyor...zor tutuyorum kendimi
inşallah hepimiz iyi anneler oluruz sonuçta başkalarının ya da yakınlarımızın çocuklarını sevip kısa süreli ilgilenmekten fazla deneyimimiz yok ve anne olmadan nasıl anneler olacağımızı bilemeyiz...inşallah Allah sevgimiz kadar sabrımızı da bol verir...
bnce en mantıklısı doğuma 1 hafta kalaya kadar çalışmak we bütün izni bebeişle kullanmak:) yani ben olsam kesinlkle öyle yapardım.
Günaydın herkeseee..
Hepatit'ciğim benim doğum 29 mart görünüyor. ama ben 5 şubatta yani 2. dönem başlar başlamaz ayrılmayı düşünüyorum. ocakta ayrılmak mantıksız çünkü 5 ocak, 20 gün sonra zaten ara tatile giriyoruz ve şu aralar işler çoook yoğun. benim bir arkadaşım (aramızda 4 gün var) bu hafta raporla ayrıldı sonra da heyet raporu falan bütün yılı kapatacakmış. vicdanı nasıl rahat edecek bilemiyorum. ben ayrılsam bile içim oyulur evde vicdan azabından çünkü daha 1. yazılıları yaptım. projeler, perrformanslar, yazılılar duruyor mafoldumben
canım ben bu dönemi kapatıp ikinci dönemin ilk günü ayrılmayı düşünüyorum...iznim ocağın il haftası başlıyor ama kızım biraz geriden geliyor ayın 10nu bulabilir 32 haftanın dolması..geriye 3 hafta bile kalmıyor neredeyse ara tatilde de ayrılmayıp ikinci dönemin ilk günü ayrılmayı düşünüyorum o iki haftayı da doğum sonrasına aktarabilmek için...walla bence de ocağın başında bırakmak saçma ikinci döneme belki bir haftası sarkar ama onu da çalışmak saçma çünkü benim yerime başkasını isteyecekler görevlendirme bir hafta için ders programı yaptırıp ayrılmak herkesin işşini bozar...amma anlatmışım ya:)
sınıf öğretmenisin sanırım:))annem de öyle 1. sınıf okutuyo bu yıl aklı çocuklarda oluyo tatil olsun istemiyo:)
ben de eğ. fak mezunuyum ama memur olarak calışıyorum malum tayin sorunu olunca memurluk yazdım ve pşman oldum.20 gün yıllık iznim var iş çok.herkes senin gibi olmuyor iş konusunda:))rapor alamam ben sorun olur.eşimde mızırdanıyor ücretsiz alcam büyük ihtimal..yine de az da olsa aktarabilmeyi istiyorum vücudum kaldırırsa.bu saatten sonra dasağlık sorunu yaşamak istemiyorum..sen de dikkat et çok yorulmamamız gerek artık .
29 mart demişin ne kadarlıksın sen? dr bana 1-7 mart dedi.4 ocak izin dedi.bakalım:))
yalnız olunca evde çenem düştü hehe:kedi:
canım ben bu dönemi kapatıp ikinci dönemin ilk günü ayrılmayı düşünüyorum...iznim ocağın il haftası başlıyor ama kızım biraz geriden geliyor ayın 10nu bulabilir 32 haftanın dolması..geriye 3 hafta bile kalmıyor neredeyse ara tatilde de ayrılmayıp ikinci dönemin ilk günü ayrılmayı düşünüyorum o iki haftayı da doğum sonrasına aktarabilmek için...walla bence de ocağın başında bırakmak saçma ikinci döneme belki bir haftası sarkar ama onu da çalışmak saçma çünkü benim yerime başkasını isteyecekler görevlendirme bir hafta için ders programı yaptırıp ayrılmak herkesin işşini bozar...amma anlatmışım ya:)
yok canım ben edebiyat öğretmeniyim :) ne yazık ki bizim meslek böyle. her dakika seni takip ediyor. yolrmamaya çalışıyorum ama olmuyor özellikle hep yüksek sesle konuştuğum için bebek eminim korkuyordur içeride çok üzülüyorum bu duruma. ilk defa bu hafta nöbet tutmayacaktım, bir arkadaş rapor almış. müdür bana idare et dedi. ben kata çıkana kadar zil çalıyor. neyse ki öğretmen arkadaşlar kızdılar benim yerime aldılar nöbeti sağolsunlar. böyle böyle idare edeceğiz çare yok. sen de memurmuşsun ayrıl ya da rapor al bence.
ben şu anda 23+6 yım. bakalım 29 mart ama benim zilloşun canı ne zaman gelmek ister bilemem kaydirigubbakcemile3
pardon hocam öğrencilere bu kadar düşkün olunca bende ööle tahmin ettim:)
hiç endişelenme canım korksaydık biz korkardık annem öyle çok bağırıyor ki öğrencilerine:))
yüksek ses hem ses tellerini yıpratır hem de aşağı basınç yapar ona dikkat et bence..
öğrencilerini de düşün ama öncelik senin olsun aman. sonra bunların acısı ilerde çıkıyor inan annemden biliyorum..
sağlıkla gelsin bebişinopuyorumnanaktan
ben de sınıfta kızınca acaba kızım üstüne alınır mı diye endişeleniyordum ama ablamın bi lafına hak verdim :) bebeğin salak mı senin o anlar dedi niye alınsın
sadece okul stresi yoruyordur minikleri ister istemez...
OKul stresi kesinlikle yoruyor çünkü benim kızım okuldayken neredeyse hiç tekme atmıyor. ancak akşam yemeğinden sonra kendine geliyor ve tekme atmaya başlıyor. benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?