- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.941
slm arkadaşlarım nasılsınız? geçmişi okuyamadım yeni geldim hastaneden umarım herkes iyidir zemuszemus biz oğluşumla süperiz 27+1 ama bizim tosuncuk olmuş 1350 gr boyu 37 cm yerim ben onu yaaaa doyamadım kuzuma maşallahı vardı iki kerede esnedi uzun uzun ağzını yerim ben onun uykucum benim şeker yüklemesi yapıldı berbat bişey yaaa bööög zor tuttum kendimi çıkarmamak için salı sonuç almaya gidicem kan idrar hepsini bir almak için salıya aldım randevumu inşallah güzel çıkar sonuçlar opuyorumnanaktan haftta içi şişliğim vardı ama bi sorun yok şükür tansiyonum hep 10/6'larda sadece gözüm hala geçmedi göz çeperimin çevredinde et parçası gibi bişey çıkıyor salıya kadar geçmezse göz doktoruna yolcuyuz :ecrin_bebek: bu arada ben galiba şubat annesi olucam :) doktorum şubat 15'ten sonra beklemeye başlarız dedi üç hafta sonrada çalışabilir raporu alıcam benim izin galiba şuba başı başlıcak hayırlısı bakalım :))) amma çenem düştü yaaa :lepi: geçmişi okuyup geliyorum opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar.5 gündür yataklardayım.6 ayı geçtiği için doktorda pek bir şey yapamadı.Fena halde üşütmüşüm.İlk defa üşüttüğüm için hayatımda bu kadar uzun süre yattım.Hiç sevmem yatmayı ama ne yazıkki ateşten,öksürmekten,ağrıdan,uykusuzluktan çok zor bir hafta geçirdim.Bugün biraz kalkabildim ayağa ama hala terliyorum ve öksürüyorum.Haftaya ancak düzelirim galiba.Dolayısıyla dikkat edin kendinize.Sıkı giyinin.Her tarafta salgın var hasta olmayın sakın.Bağışıklık sistemimizde zayıflamış eskisi gibi kolay atlatamıyoruz ilaçta içemeyince inanılmaz zor geçiyor artık hastalıklar.Ben çektim halada çekiyorum aman siz çekmeyin.
handecim, megi geçmiş olsun canlarım aman dikkat edin kızlar kendinize iyi olursunuz inşallah biran önce
seyyalcim seninde minik kuşuna maşallahh
teşekkür ederiz teyzesi evet büyüdük biraz daha şükür bakalım bide şekerimizi düşürürsek sorunumuz yok şimdilik :):): hepimizin iyiliğini versin mevlam inşallah
Selkie canım maşallah oğluşun tosuncuk allah nazardan saklasın. Kilo konusuna gelincede tam olarak ne kadarlıktın. maşallah ii kilo almışsın ama biraz dikkat etmelisin senin ve bebişinin sıkıntı çekmemesi açısından. Bu arada hasta arkadaşlarada çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inş.
iyi aksamlar arkadaslar
guzel haberler var masallah
hastalarımızada gecmis olsun diyorum.. bol bol dinlenme yapılacak en guzel sey sanırım..
siteye girememek benide cok uzdu gun boyu kaaac kez denemistim
ben bu hafta icinde seker yukleme testimi yaptım 130 cıktı yani cok sukur iyi..
2. tetanoz aşımıda yaptırdım kolumda biraz agrı var oda fena sayılmaz bitti nihayetinde:)
bidee dişim kırıldı demistim size dis hekimine gittim baktı bol bol curuk buldu:)) baya moralim bozuldu...... dolgu erken doguma neden olabilir doktorundan onay alırsan yapabilirim ancak dedi.. randevum pazartesi bi soracagım bakalım sorun olmazsa bekletmeden hemen baslayalım diyecegim.. hayırlısı artık
birde bu ara karnıma bi acı saplanıyor (ust taraflarda.. gobek deligiminden ust tarafa dogru) nedir anlayamadım.. yururken durup gecmesini beklemem gerekiyor o denli sancı buyuyor.. elimle ovalayınca geciyor gibi.. acaba nedir bu? dogum sancısı neye benzer bilmiyorumki :bbo:
insallah olmaz kuju.. evet ya yorulmaya gelmiyoruz nefes nefese kalıyorum cok cabuk.. esimle yuruyus yapalım dedik bi yandan duralım az diyorum bi yandan bi sey anlatırken nefesim kesiliyor:))))
Bu bebisler bize neler yasatıyor yaa (icten ice bunlar bile hosuma gidiyor) ama sancı korkuttu beni.. birde fenalık hissi olusuyor sanki ateş basıyor beni.. tansiyon sandım oda normaldi.. belkide artık bunları yasamak normaldir
sağol canım.tam olarak 27 hafta 4 günlüğüm...ya düzenli yemek yiyemiyorum ben yaaa.sabah öyle akşam sürekli atırştırma modundayım o nedenle kilo aldım sanırım...yani kendime sofra kurup oturmuyorum...
ay canım geçmiş olsun..benimde bir dişim gitti..doğumdan sonra yaptırabileçeğim..benim enişte diş hekimi,,doğumdan sonra dedi bana....sancıya gelince bence dr ne sor bendede oluyor ara ara sancı eğer karnımda sertleşme olmuyorsa problem değil dedi benim dr..fazla yorma kendini dedi...valla bende sun,i sancı çektiğim için normal sancı nasıl bişey bilmiyorum...bence senin rahim büyüyordur...
hepinize iyi geceler ben cıkıyorum yine fena oldum hayırdır insallahmidemde bulanıyor gibi bi tuhaf oldum gene yaaa... butun vucudumda adını koyamadıgım bi huzursuzluk var
Selkie canım evet olabilir boyle gerilme gibi belkide buyuyor dogru:) buyurkende diger organları yitip kendine yer acıyorsa bu acı ondan olabilir... pazartesiyi 4 gozle bekliyorum :) 1 ay uzun geliyor sonlara dogru daha sık cagırıyor degilmi hadi insallahhh
seninde bebisin kilosu cok iyi masallah.. kilon icin moralini bozma face de resimlerini gordum sonucta hepsi gidiyor sanırım:) kilon falan cok iyiydiii inceciktin (icimden darısı bana dedim hatta opuyorumnanaktan )
yaşadığımız her an kıymetli aslında haklısın herşeeeyi güzel sağlıkları iyi olsun da herkes kıymetini bil bu günleri özliyceksin diyo:teselli:
tatlım ben senin bebişe maşallah dedimmi 5dk öncemi hatırlamıyorum yaa demediysem maşallahtatlım
rahim büyümesi benim aklıma gelmemişti o sızının sebebi belkide o olabilir 3 hafta sonra gidicez doktora sorarım ozaman
Ulan bu bankadan da, müdürümden de, daire başkanımdan da, genel müdür yadımcısından da nefret ediyorum....
Gündüz 13.30 dan beri buradayım.... Yetti artık, ben hamileyim...
26 katlı binada tek çalışan bir ben bir de iki güvenlik kaldı....
Bıktım bu adamlardan...
İnşallah birileri de onlara yapar aynısını...
Zamanında söyleyen olmadı ki bana, söyleyenim olsa başka iş arardım... Ne cahilmişim...
Yıllarca meslek sahibi olayım, yükseleyim diye çalıştım, sırf bugünlerimde rahat etmek için, şimdiki halime bakın...
Bilseydim hiiiç bu kadar didinmezdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?