2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bide milupa anne bebek kulübüne üye olun hediye paketi gönderiolar bana göndermişlerdi bebekbezi huggies, niwea pişik kremi şampuanı ıslak mendili tabi test boyutlarında, indirim çekleri falan.

ayrıca baby stara da iletişim paneline numune istediğinizi yazın bebek bezi gönderiolarmış, niwea, huggies içinde geçerli ben hepsine yolladım bu gün bakalım gelecek mi?
hadi iyi akşamlar anacıklar

canımcım maşşalah size bizde kızımla gittik hastaneye biz 25+5 sat a göre ama sanırım biz bir hafta geriden geliyrouz :):): 910 gr olmuşuz benim kiloma ve şekerime fazla dedi inşalah sneinkiler iyidir eğer böyle gidersem diyetisyene gönderecekmiş :):):) bu arada da geçmiş olsun gözündeki et parçasının nedeni ne acaba inşallah bişi çıkmaz ordan da . şubat ta olursa bebeğin ne güzel balık burcu olupta duygusal duygusal ağlamaz :):) erkek adam biraz güçlü olsun )::):)

bide bişey daha soracağım görüntü dört boyutlu muydu ?

geçmiş olsun canım hepimiz bi kere hasta olacağız sanırım kış annesi olmak böyle bişey :zemuszemus

handecim, megi geçmiş olsun canlarım aman dikkat edin kızlar kendinize iyi olursunuz inşallah biran önce
seyyalcim seninde minik kuşuna maşallahh

handecim, megi geçmiş olsun canlarım aman dikkat edin kızlar kendinize iyi olursunuz inşallah biran önce
seyyalcim seninde minik kuşuna maşallahh

teşekkür ederiz teyzesi evet büyüdük biraz daha şükür bakalım bide şekerimizi düşürürsek sorunumuz yok şimdilik :):): hepimizin iyiliğini versin mevlam inşallah

teşekkür ederiz teyzesi evet büyüdük biraz daha şükür bakalım bide şekerimizi düşürürsek sorunumuz yok şimdilik :):): hepimizin iyiliğini versin mevlam inşallah

şeker yüklemesinden bende korkmuştum ama 50mg da çok iyi çıktı şükür ki
ya sizin bebişlerin maşallah tombişliklerini görünce bende merak etmeye başladım bizim bıdık ne kadar oldu acaba diye Rabbim korusun hepsini inşallah

tatlım sen 4 boyutlu usg ye gidiyodun yanlış hatırlamıyorsam dimi hangi hastaneydi bi de ücreti ne kadardı yazabilirsen sevinirim ssk dğliz biz özel gidicez

iyi aksamlar arkadaslar
guzel haberler var masallah
hastalarımızada gecmis olsun diyorum.. bol bol dinlenme yapılacak en guzel sey sanırım..

siteye girememek benide cok uzdu gun boyu kaaac kez denemistim
ben bu hafta icinde seker yukleme testimi yaptım 130 cıktı yani cok sukur iyi..
2. tetanoz aşımıda yaptırdım kolumda biraz agrı var oda fena sayılmaz bitti nihayetinde:)
bidee dişim kırıldı demistim size dis hekimine gittim baktı bol bol curuk buldu:)) baya moralim bozuldu...... dolgu erken doguma neden olabilir doktorundan onay alırsan yapabilirim ancak dedi.. randevum pazartesi bi soracagım bakalım sorun olmazsa bekletmeden hemen baslayalım diyecegim.. hayırlısı artık

birde bu ara karnıma bi acı saplanıyor (ust taraflarda.. gobek deligiminden ust tarafa dogru) nedir anlayamadım.. yururken durup gecmesini beklemem gerekiyor o denli sancı buyuyor.. elimle ovalayınca geciyor gibi.. acaba nedir bu? dogum sancısı neye benzer bilmiyorumki :bbo:

iyi geceler gelincik
şeker testinin sonucu güzel çıkmış sevindim benimde 128 çıktı
o sancı benimde sağ tarafımda göbek deliğinin hizasında sızı gibi oluyor
bugün biraz fazla yürüdüm eve zor attım kendimi çook yoruldum hiç böyle olmamıştım üzüldüm şimdiden böyle olursam ilerleyen günlerde daha mı ağırlaşırım acaba diye inşallah öyle olmaz

insallah olmaz kuju.. evet ya yorulmaya gelmiyoruz nefes nefese kalıyorum cok cabuk.. esimle yuruyus yapalım dedik bi yandan duralım az diyorum bi yandan bi sey anlatırken nefesim kesiliyor:))))
Bu bebisler bize neler yasatıyor yaa (icten ice bunlar bile hosuma gidiyor) ama sancı korkuttu beni.. birde fenalık hissi olusuyor sanki ateş basıyor beni.. tansiyon sandım oda normaldi.. belkide artık bunları yasamak normaldir

sağol canım.tam olarak 27 hafta 4 günlüğüm...ya düzenli yemek yiyemiyorum ben yaaa.sabah öyle akşam sürekli atırştırma modundayım o nedenle kilo aldım sanırım...yani kendime sofra kurup oturmuyorum...

ay canım geçmiş olsun..benimde bir dişim gitti..doğumdan sonra yaptırabileçeğim..benim enişte diş hekimi,,doğumdan sonra dedi bana....sancıya gelince bence dr ne sor bendede oluyor ara ara sancı eğer karnımda sertleşme olmuyorsa problem değil dedi benim dr..fazla yorma kendini dedi...valla bende sun,i sancı çektiğim için normal sancı nasıl bişey bilmiyorum...bence senin rahim büyüyordur...

Selkie canım evet olabilir boyle gerilme gibi belkide buyuyor dogru:) buyurkende diger organları yitip kendine yer acıyorsa bu acı ondan olabilir... pazartesiyi 4 gozle bekliyorum :) 1 ay uzun geliyor sonlara dogru daha sık cagırıyor degilmi hadi insallahhh

seninde bebisin kilosu cok iyi masallah.. kilon icin moralini bozma face de resimlerini gordum sonucta hepsi gidiyor sanırım:) kilon falan cok iyiydiii inceciktin (icimden darısı bana dedim hatta opuyorumnanaktan )

yaşadığımız her an kıymetli aslında haklısın herşeeeyi güzel sağlıkları iyi olsun da herkes kıymetini bil bu günleri özliyceksin diyo:teselli:

tatlım ben senin bebişe maşallah dedimmi 5dk öncemi hatırlamıyorum yaa demediysem maşallah tatlım
rahim büyümesi benim aklıma gelmemişti o sızının sebebi belkide o olabilir 3 hafta sonra gidicez doktora sorarım ozaman

hepinize iyi geceler ben cıkıyorum yine fena oldum hayırdır insallah midemde bulanıyor gibi bi tuhaf oldum gene yaaa... butun vucudumda adını koyamadıgım bi huzursuzluk var

evet canım bugün dr benibirdaha aralığın 26 sında bekledğini söyledi ondan sonrada 2 haftada bir gidecekmişim..son ayda haftada bir.. :)) bundan sonra bebekler daha hızlı büyüyecek..sancı olması normalmış..ama sertleşme olursa karında sancı esnasında doğum sancısı olabiliyormuş bilginize.......

canım ben kiloları veriyorum kalmıyor ama uzun sürüyor vermedsi..1 seneyi buldu oğlumda...inşallah bundada verebilirim...inşallah canım darısı başına...ama erirsin merak etme...

dedin canım bugün....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Ulan bu bankadan da, müdürümden de, daire başkanımdan da, genel müdür yadımcısından da nefret ediyorum....

Gündüz 13.30 dan beri buradayım.... Yetti artık, ben hamileyim...

26 katlı binada tek çalışan bir ben bir de iki güvenlik kaldı....

Bıktım bu adamlardan...

İnşallah birileri de onlara yapar aynısını...

Zamanında söyleyen olmadı ki bana, söyleyenim olsa başka iş arardım... Ne cahilmişim...

Yıllarca meslek sahibi olayım, yükseleyim diye çalıştım, sırf bugünlerimde rahat etmek için, şimdiki halime bakın...

Bilseydim hiiiç bu kadar didinmezdim...

kıyamam tatlım yaa
yuhh diyorum saat kaç ayıp hakikaten şu haftan gelse de artık izne ayrılsan ben sinir oldum burda sen kim bilir nasıl üzülüyorsun canım sen yinede üzme sıkma kendini olurmu kuzucuğun etkilenmesin bu insanların hiç vicdanı yok az kaldı iznime de rahatlat kendini

opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar iyi pazarlarrr
güzel haberlerle gelenler gözünüzaydın :))
hastalara da geçmiş olsun..hemen iyileşirsiniz umarım...

ben erkenden uyandım kızlar pazar uykusu uyuyamadım(çok zorlanıyorum artıkın uyuyamıyorum geceleri ya bebişim durmuyor ya da çatı kemiklerimin ağrısı( bazen de açlktan:))diyet zor gidiyor biraz da:)) benim gibi kemikleri ağrıyan yok heralde eşime de diyom çin malı çıktım ben şeker ben de ağrı ben e nadir olurmuş bunlar ama garantim doldu elinde kaldım diyekaydirigubbakcemile3

Günaydın arkadaşlar
ne güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah bebeklerinize....hasta arkadaşlar inşallah bi an önce iyileşirler...bende de bir kuru öksürük var 2 gündür sinirimi bozmaya başladı...hasta oluyorum galiba
hepatit o ağrılardan bende de var otururken pozisyon değiştirmeye kalkınca özellikle çok ağrıyor kasıklarım ama yatarken ya da ayaktayken hissetmiyorum...neyse az kaldı..inşallah yavrularımızı sağ salim kucağımıza alır en geç bi ay sonra unuturuz bu sıkıntıların hepsini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…