2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben Mustela'nın baya methini duydum. hatta bebekler için de ilk zamanlar çok iyiymiş ama çok pahalı :bbo: bebişin her ürününü almak baya tuzluya mal olur. benim kuruluk çok yok hatta cildim aşırı yağlandı. ergenlikte bile sivilce nedir bilmeyen ben şimdi yüzüm sivilce doldu. doktor hamilelik hormonlarından dolayı dedi. ben dalin bebe yağı kullanıyorum ama çok açık tenli olduğum için çatlağı engellemek mümkün değil biliyorum. zaten bu açık tenli olmak başa bela. en iyisi zenci olmak lülülülülülü

kesinlikle hem duyuyorlar hem hissediyorlar. sınıfta her an tetikte ve gergin oluyorum. o yavrucak da geriliyor haliyle.

normal dinliyorum evet...site üzerinden dinliyorum bazı albümlerin altında bedava indirebileceğin şarkılar oluyor..play hifi yazan kısımlara tıklayıp albümleri dinleyebilirsin...
kulaklık işi bana da saçma geliyor nasılsa duyuyor beraber dinleyelim daha güzel:)

kızlar bebişe klasik müzik arıyroum bana verebileceğiniz güvenli link var mı? özelden alırım?

canım pc de vardı zaten diğerlerini de are diye bi program var ya ordan indiriyorum ben.isim önerisi istersen verebilirim ama.

umarım çatlak değillerdir..ve olmazlar.bende de yok ama kuruluk olunca korktum aha catlıycam diye.göbeğimin derisinin acıdığını hissediyorum bazen.

canım dün yazmışsın yeni gördüm ümraniye hisar hastanesi filiz candan topuz a gidiyorum 110 lira muayenesi hafta içi almaya çalış cumartesi günleri saat ikiyte kadar oluyor ve çok yoğun oluyor birde en az iki hafta önceden al randevunu cnaım

iyi gelirse ben de alırım he bane ne kaydirigubbakcemile2 bebek için genelde sebamed diyorlar, ben sebamed alacak gibiyim. bebişleri burjuvalığa alıştırmayalım değil mi :roflol: güzelim bizim için yaz problem kış problem yazın plajda elşimde 50 faktör krem pehlivan gibi dolaşıyorum :))

Son düzenleme:
abidecim izin konusu muamma oldu iyice benim.kafam karışık...
mustela da umarım işe yarar benim dr ne yaparsan yap olacak dedi bebe yağı iyi dedi..ben dayanamadım aldım en azından olursa az olsun :)

canım ben de normalde sebamed kullanıyordum vücut losyonu vegüneş kremi.dr vermişti bana 60 faktör .beyaz olmanın dertleri (bebek içinde iyi olur bence de.ama şunu söyliim bizim bebişler ortadirek ailelerin burjuva çocukları olacak baksana doğmadan neler yapıyoz konuşuyoz:))
bi doğsunlarda ben iice sabırsızlanmaya başladım.işe yarıyo diyolar mustelayı bakalım..
70 lira verdim valla yarasın işe:))memnun kalırsam söylerim..
ares dediim program bu arada.
ben şopen-dimitri şastokoviç falan dinliyorum:) vivaldi hep çizgi film müziği oluyor ya tv bağımlısı olur yakınlık duyar diye çok dinlemiyom:)))bebiş de seviyo dimitriyii

slm canlarıma.s.
herkes iyidir umarım
seyyalcim çok sağol cnm dediğin gibi yaparım bir ay sonra için düşünüyorum bebişim iyice büyümüş olur zaten 3 hafta sonra kendi drda randevum var ondan sonrada bide öyle bakarız bebişesağol tatlım:1hug:

haa bir de joan baez i tavsiye ederim..kendi oğluna söylediği ninni formatındaki şarkısı özellikle çok hoşşş

bence snowwhitequinn'in verdiği linklere de bak çokk güzel parçalar var ama bu amcanın ninnisini de merak ettim açıkçası. müzik öğretmeni arkadaşdan keman konçertosu alacağım. zaten ben beişi 4 yaşında kemana başlatmayı düşünüyorum. severse devam eder. sevdiğini bulana kadar deneyeceğiz

bu mustela sandığımdan da tuzluymuş kafamçokkarıştı sebamed'in komple bebek seti 56 milyon , hatta ben biraz daha ucuz bir yer buldum 30-40 a mal edicem. zaten çocuklu kadın çatlağından belli olur delikafadulden mayokini giyerim ben de ne yapayım. delikafadulden şaka maka bu mustela kaşıntıya iyi geliyorsa ben de alayım. vücut losyonu mu kullandığın senin? ya benim bazı yerlerim yerimseniben çok karardı ben de ona sinir oluyorum :umursamaz:

bi ara bakarım canım linklere sağol:))
sebamedin setini de iyi bulmuşsun kaçırma bence..bende bakayım linki verirsen..
birde joan ablamız oluyor saçları hep kısa olsada..çok eski bir şarkıssı honest lullaby canım...
bende isterim ama ne benim ne de eşimin müzik yeteneğimiz yok(çocuk ne olur sen tahmin et...

Hepatit'ciğim biz de müzik dehası değiliz ama belki biz de çok küçükken yönlendirilseydik bir şeyler olurduk. SEbamed'i ben askeri kantinden alacağım. orada setteki 3 ürün var bir tek bebeyağı yok. 3 ürün 30 a geliyor. artık bebeyağı gelmezse dışarıdan alacağım. bilmiyorum kaça bulurum onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…