- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.981
kızlar çatlakları önlemek için ne yapıyorsunuz??ben bebe yağı kullanıyodum yetmedi kasıklarıma doğru çok kuruluk oldu o kadar kuru deildr cildim oysa.ben de paraya kıyıp mustela aldım:))umarım işe yarar şimdilik rahatlattı gibi. umarım işe yarar
doğrudur walla benimki de sabah benimle kalkıyor bazen yol boyu tekmeliyor ama okulda çıt yok eve geldikten sonra tekrar başlıyor...o kalabalık çocuk gürültüsü de ürkütüyor olabilir neticede her şeti duymaya başladılar....
canım çok sağol. bunları satın almaka gerekiyor sanırım indiremiyoruz değil mi? bir de sen normal dinliyorsun değil mi öyle karnına kulaklık falan takmıyorsun? bana o kulaklık olayı biraz komik geliyor da :)
kızlar bebişe klasik müzik arıyroum bana verebileceğiniz güvenli link var mı? özelden alırım?
ben evde zaten olan vücüt kremlerimden bi de bebek yağından kullanıyorum...karnımda hiçbir şey yok henüz ama baldırlarımın iç kısımlarında varis gibi kırmızı kırmızı damarlar oldu...çatlak mı varis mi emin değilim çünkü ablamdan hatırladığım kadarıla çatlarlar da başta kırmızı oluyor...
ben Mustela'nın baya methini duydum. hatta bebekler için de ilk zamanlar çok iyiymiş ama çok pahalı :bbo: bebişin her ürününü almak baya tuzluya mal olur. benim kuruluk çok yok hatta cildim aşırı yağlandı. ergenlikte bile sivilce nedir bilmeyen ben şimdi yüzüm sivilce doldu. doktor hamilelik hormonlarından dolayı dedi. ben dalin bebe yağı kullanıyorum ama çok açık tenli olduğum için çatlağı engellemek mümkün değil biliyorum. zaten bu açık tenli olmak başa bela. en iyisi zenci olmak lülülülülülü
hehe zencilerde hep şanslı yahu onlar sarı humma da olmuyor:))bende bembeyazım cerenora ya moralim bozuldu şimdi(
pahalı demedim valla iyi bulursam devam etcem catlarsamda paracıklarıma yancam:))bebek için dr önerir diye bişey düşünmedim.gerekirse alsın babası ne yapalım:))
Hasretcim ne bileyim hep otuzlu rakamlar görünce endişe ettim. Gerçi anne ve babanın boyu çokta uzun değilki çocuk ne olsun dimi ama :))baş popo mesafesidir o canım! boyunu zaten ölçemiolarki ultrasonda
sağol canım.tam olarak 27 hafta 4 günlüğüm...ya düzenli yemek yiyemiyorum ben yaaa.sabah öyle akşam sürekli atırştırma modundayım o nedenle kilo aldım sanırım...yani kendime sofra kurup oturmuyorum...
Selkie canım aynıymış haftalarımız bende 27+5 oldum. Valla hergün tartının üstündeyim sabah akşam. İştahım benimde arttı bu ara. Şimdiye kadar toplam 6 kilo aldım oda sürekli kontrol ederek. Benim hamileliğe başlarkenki kilom çok yüksekti 68 kiloydum. Riskli bi durum oratya çıkmasın şekerdi tansiyondu o problemleri yaşayıp he kendime hemde oğluşuma sıkıntı vermemek adına dikkat etmeye çalışıyorum. Atıştırmak istediğin zamanlarda meyve yesen aslında. Seninli düzensiz yemek yemenden kaynaklanıyor tabiki ama takma kafana önceden tecrüben varmış kilolardan kurtulabiliyorum diyorsun oda güzel bebişin ii olsun gerisi olur zaten şekerim.
çalışan arkadaşlar doğum izninizi ne zaman alacaksınız??doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktaracakmısınız?benim dr geçen ki kontrolde 4 ocakta veririm dedi aktaralım dedi ben istemedim.yoğun bir işim var.
hepatitcim ben en son ne kadara kadar dayanabiliyorsam o zamana kadar çalışıp kalanını bebişimle daha uzun zaman geçirmek için doğumdan sonraya bırakmayı düşünüyorum. Doktorumda sordu napmayı düşünüyosun diye bende böle söledim. Biz doktorlar tavsiye etmiyoruz bu izinler sizin dinlenmeniz ve hamileliğinizin kalan sürecini daha rahat geçirmeniz için verilmiş bir hak siz dedi. Ocakta başı çağırdı çalışabilir raporunu vermek için. Bakalım bi aksilik olmazsa inş. böle yapcaz.
kızlar çatlakları önlemek için ne yapıyorsunuz??ben bebe yağı kullanıyodum yetmedi kasıklarıma doğru çok kuruluk oldu o kadar kuru deildr cildim oysa.ben de paraya kıyıp mustela aldım:))umarım işe yarar şimdilik rahatlattı gibi. umarım işe yarar
Hepatitcim Çatlakları önlemek için iki aydır bende tavsiye üzerine mustela aldım. Şuan için henüz çatlak yok ama kaşıntılar var. Dua ediyorum olmasın diye ama. Ha birde banyodan çıkmadan önce bebe yağı sürüyorum yumuşatıyor. Bi ablam tavsiye etmişti mustelayı valla tek bi çatlak bile yok maşallah kendisinde.
şeker yüklemesinden bende korkmuştum ama 50mg da çok iyi çıktı şükür ki
ya sizin bebişlerin maşallah tombişliklerini görünce bende merak etmeye başladım bizim bıdık ne kadar oldu acaba diye Rabbim korusun hepsini inşallah
tatlım sen 4 boyutlu usg ye gidiyodun yanlış hatırlamıyorsam dimi hangi hastaneydi bi de ücreti ne kadardı yazabilirsen sevinirim ssk dğliz biz özel gidicez
canım pc de vardı zaten diğerlerini de are diye bi program var ya ordan indiriyorum ben.isim önerisi istersen verebilirim ama.
canım ben de limewire ile indirmeye çalıştım hep lisanssız falan dedi korktum bende hepsi var bach yok bach çok iyiymiş bebekler için. gerçekten de çok yumuşak bir müzik. sakinleştirici :1closedeyes: sen ne ismi ile arattın?
umarım çatlak değillerdir..ve olmazlar.bende de yok ama kuruluk olunca korktum aha catlıycam diye.göbeğimin derisinin acıdığını hissediyorum bazen.
hehe zencilerde hep şanslı yahu onlar sarı humma da olmuyor:))bende bembeyazım cerenora ya moralim bozuldu şimdi(
pahalı demedim valla iyi bulursam devam etcem catlarsamda paracıklarıma yancam:))bebek için dr önerir diye bişey düşünmedim.gerekirse alsın babası ne yapalım:))
iyi gelirse ben de alırım he bane ne kaydirigubbakcemile2 bebek için genelde sebamed diyorlar, ben sebamed alacak gibiyim. bebişleri burjuvalığa alıştırmayalım değil mi :roflol: güzelim bizim için yaz problem kış problem yazın plajda elşimde 50 faktör krem pehlivan gibi dolaşıyorum :))
canım dün yazmışsın yeni gördüm ümraniye hisar hastanesi filiz candan topuz a gidiyorum 110 lira muayenesi hafta içi almaya çalış cumartesi günleri saat ikiyte kadar oluyor ve çok yoğun oluyor birde en az iki hafta önceden al randevunu cnaım
haa bir de joan baez i tavsiye ederim..kendi oğluna söylediği ninni formatındaki şarkısı özellikle çok hoşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?