- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.021
Günaydın cici anneler
Seyyalciğim geceleri bende çok huzursuz oluyorum karnımdan sağa sola dönemiyorum rahat perişan oluyorum dediğin gibi her kalktığımdada korkmuş ya da üzgün oluyorum unutuyoruz bence ama çoğu zaman kötü rüyalar hatırlıyorum ben...
Bugün işlerim var dışarda lütfen 2010 Mart anneleri buluşmasına katılacak olan arkadaşlar başlığa bir baksınlar
hepinize a.s.
herkes baksın silicem bende alıntıyı sil bebişim...
korkuyorum valla...
canım ço kpardon yaa evet alıntı yapmamlıydım nasıl siliyorduk biz bunu :sinifsinif:
sağol janıııımm..evet 15 kiloyu normal karşıladı valla...
arkadaşlar bu çalışabilir raporu hakkında bilgisi olan varmı? doktorum üç hafta sonra gel çalışabilir raporunu veriyim dedi... çalışabilir raporu kaç haftalık oluyor ve biz kaçıncı haftamızda izine ayrılma hakkını kazınıyoruz? biri beni aydınlatsın lütfen çok karışık kafam kafamçokkarıştı
ck gcmiş olsun canm..aynı sekilde bende cok yoruyorum kendimi 2 gün önce ewe geldim iyi bi temizlik yaptım ewi sil süpür falan..sonrada aksam esimle alıswerişe cıktık markete ..inan sancıdan ayakta duramadım hemen ewe geldik biraz dinlenince gecti ama o günden beri acayip kasılmalar oluyo bende karnıum sertlesiyo falan dinleniorum geciyo ama bebegim zaten normalden düşük tasıyorum.ev işi falan yapmıcam diyorum ama o ewin halini görünce dayanamıorum..Merhaba Bayanlar,
dün kuzenime cok üzüldüm sizinlede paylasmak istedim.
Kuzenimde su anda hamile, Allah nasip ederse dogumu ocak sonuna aslina.
Dün hastaneye yatirdilar.
Doktor calisma yasgi vermisti, hamileligin basindan beri calismiyor.
Evde bos bos oturmaya aliskin olmadigi icin bu sefer kendini ev islerine felan verdi.
Yoruyordu durduk yere kendini.
Birde üstüne gecenlerde grip oldu, cok fazla öksürüyordu.
Dün aniden sancilanmis hemen hastaneye götürmüsler.
Yazik Kizcagiz artik Doguma kadar hastanede yatacak.
Tuvalete bile kalkmasi yasak, afedersiniz torba baglamislar idrari felan icin.
Kendini yordugu icin ve cok fazla öksürdügü icin bebek asagi inmis ve rahminde
bayagi bir acilma olmus.
Yapacagi her hareket bundan sonra ikisi icinde tehlikeli.
Nolur Bayanlar dikkat edelim, daha dikkatli davranalim kendimizi yormayalim.
Ben böyle seyler duydukca tuhaf oluyorum.
Allahim hepimizi ve yavrularimizi korusun.
ck gcmiş olsun canm..aynı sekilde bende cok yoruyorum kendimi 2 gün önce ewe geldim iyi bi temizlik yaptım ewi sil süpür falan..sonrada aksam esimle alıswerişe cıktık markete ..inan sancıdan ayakta duramadım hemen ewe geldik biraz dinlenince gecti ama o günden beri acayip kasılmalar oluyo bende karnıum sertlesiyo falan dinleniorum geciyo ama bebegim zaten normalden düşük tasıyorum.ev işi falan yapmıcam diyorum ama o ewin halini görünce dayanamıorum..
benim doktorumda 15 kiloya normal diyor ama ben şimdiye kadar 12 kilo almışım boyun var bişey demiyorum ama dikakt et dedi eğer çok kilo alırsam doğumum zor olur hatta sezeryan gerekebilir mişş ... inşallah hepimiz iyi sonuçlar ile kapatırız...
birde snein bebeğinin durumu nasıl erken doğum riskin hala devame diyor mu canım .
şimdilik bir sorun yok tatlım her seferinde rahim ağzı kontrol ediliyor açılma varmı falan diye.
inşallah olmaz ama şimdilik duracak gibi...karnım çok aşağıda bana kızıyolar hızlı yürüme bu gelicek gibi diye :)
Günaydın,
Geçmişi çok okuyamadım, herkes iyidir umarım...
İkinci doz tetanoz aşımı oldum işe gelmeden önce, bu sefer çok ağrıttı kolumu...
Cumartesi günü, 100 gr şeker tahlillerimizi de alıp endokrinolojiye gittik. Zaten hipoglisemi yüzünden 3 ayda bir gidiyordum, zamanı gelmişti. Adam beni yıktı geçti. Evet gebelik şekerim yokmuş, ama değerlerimden biri yüksek, diğeri de sınıra çok yakınmış, o yüzden dikkatli olmam lazımmış. Resmen diyet verdi... O gündür bugündür, aç dolaşıyorum diyebilirim. Hepi topu 54 kiloyum zaten, bu gidişle böyle kalırım ben.
Onun dışında, son günlerde çok halsizim, ellerim ve ayaklarım çok ağrıyor, zaman zaman da karnım çok sertleşiyor. Biraz korkuyorum, bugün doktorumu arayacağım sanırım.
Bu arada haftasonu boş durmadık tabi. Ikea'dan oğlumun karyolasını aldık, ama henüz kurmadık. Koçtaş'tan'da çok uygun bir fiyata gardrobunu ve şifonyerini seçtik, bu hafta onları da alacağız. Ama henüz odamızı boşaltmadığımız için, ben izne çıkana kadar kutularda bekleyecek aldıklarımız... Ikea'da korkuluklu bebek karyolalarının fiyatları çok uygun, düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
Günlerdir sizi göremeyince çenem düştü sanırım, devamını sonraki postlarda anlatırım :)
arkadaşlar izin konusunda biraz aydınlandım gibi 32 haftadan sonra çalışmak istiyorsan 5 haftalık çalışabilir raporu veriyorlarmiş kalan üç haftada mecburen izine ayrıyorlarmış sadece beş hafta aktarabiliyormuşuz bide dedimki bu 5 haftayı hepsini değilde 3 haftasını filan alabilirmiyiz diye sordum yok dediler beş hafta gelmek zorundaymışız ya beş hafta içinde hastalanırsak yada bişey olursa kesme hakkımız yokmuş amannnn işte böyle bi saçmalık ben eşim askerden gelince ayrılmak istiyordum ama iki hafta daha devam edicem malesef hiç işime gelmedi ama bebişim için beş haftayı mecburen aktarıcam işte böyle :umursamaz:
kızlar 26 haftama girdimmm zaman git gide kısalıyor...ilk doğum malum korkuyorummm...ama aslında neden korktuğumuda bilmiyorum !!insan yaşamadığı şeyden korkarmı....?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?