2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim eşi mgelmeden ne yazıkki buluşmalara gelemeyeceğim biizmki pimpirikli napalım şimdi asker adamı üzmyelim ama ne olur resimelr çekin olur mu çok merak edeceğimden emin olun :

bak bide bu yüzden uyuyamayacağım şimdi :):)

ynur bildiğim kadarıyla 32. haftada izne ayrılabiliosun ama bnce kendini iyi hissediorsan doğuma 1,2 hafta kalaya kadar çalış we bütün iznini bebişinle kullan derim tabi siz bilirsiniz ben mesela sancım gelene kadar dükkanda telefonlara bakıyor olacağım benim kocişim doğurmadan sana izin mizin yok dior:)))))mafoldumben

sağol janıııımm..evet 15 kiloyu normal karşıladı valla...

benim doktorumda 15 kiloya normal diyor ama ben şimdiye kadar 12 kilo almışım boyun var bişey demiyorum ama dikakt et dedi eğer çok kilo alırsam doğumum zor olur hatta sezeryan gerekebilir mişş ... inşallah hepimiz iyi sonuçlar ile kapatırız...

birde snein bebeğinin durumu nasıl erken doğum riskin hala devame diyor mu canım .

Doğum İzni,Süt İzni,SSK, Memur, Emekli Sandığı,Özel Sigorta,Genel Sigorta SGK <b style="color:black;background-color:#ffff66">Doğum</b> Öncesi <b style="color:black;background-color:#a0ffff">İzni</b> Aktarma <b style="color:black;backgroun

canım bak buradaki likte ayrıntılı bilgi var ancak o 4857 bir önceki ssk kanunu baz almış şimdi sgk birlişti ve 5510 sayılı yeni kanun var yüyürlükte ama onda da çok farklı değil uygulama burdan ayrıntısını öğrendikten sonra 5510 sayılı kanunu google dan aratıp doğum izninin maddesine bakabilrisin aynı metni baz almışlardı diye ahtırlıyorum ben

2 sene önceki muhasebeci bilgilerimden aklımda kalanalr bunalr yardımcı olur sanırım şekerim :):)

ck gcmiş olsun canm..aynı sekilde bende cok yoruyorum kendimi 2 gün önce ewe geldim iyi bi temizlik yaptım ewi sil süpür falan..sonrada aksam esimle alıswerişe cıktık markete ..inan sancıdan ayakta duramadım hemen ewe geldik biraz dinlenince gecti ama o günden beri acayip kasılmalar oluyo bende karnıum sertlesiyo falan dinleniorum geciyo ama bebegim zaten normalden düşük tasıyorum.ev işi falan yapmıcam diyorum ama o ewin halini görünce dayanamıorum..

bide sen kendini böyle yorarken bebeğini halini görsen ne olur canım . kim bilir ne hale geliyor yavrucak sen öyle temizlikle ha babm uğraşırken yazık değil mi dikak et biraz şöyle üstten topla sonuçta zamanı belli bir süreç sabret azıcık pis desinler ama bebeğin iyi olsun değil mi sonra zaten istediğin kadar siler süpürrürsün evini klava:klava:

kızlar 26 haftama girdimmm zaman git gide kısalıyor...ilk doğum malum korkuyorummm...ama aslında neden korktuğumuda bilmiyorum !!insan yaşamadığı şeyden korkarmı....?????????

şimdilik bir sorun yok tatlım her seferinde rahim ağzı kontrol ediliyor açılma varmı falan diye.
inşallah olmaz ama şimdilik duracak gibi...karnım çok aşağıda bana kızıyolar hızlı yürüme bu gelicek gibi diye :)

bünyeleri hala hamileliğe alıştıramadık dimi canım :)) benimkide çok aşağıdaymış allah korusun canım biraz daha beklesinler yaaaa benim doktorum şubat onbeşten sonra gelir dedi bakalım hayırlısı canım sen çok dikkat et ama canım rahatsızlıkta atlattın allah korusun :Saruboceq:

günaydın güzel anneler nasılsınız...

ben gece rüyamda hayır olsun kedi gördüm bir dürüydü üstüme atayacak gibi geliyorlardı baya bi korkuttular bende gece yatakta baya hareket ettim herlade sol yanımda hafif ten bir batma oluyor.. umarım ciddi bişi değildir oğlumda maşallah baya bir hareketli ....

günaydın guzel anneler
guzel bir gun guzel bir hafta gecirmek dilegiyleee opuyorumnanaktan
ben bi kac gundur karın sancılarıyla uzanıyordum sanırım bagırsakları bozmusum.. neremin agrıdıgını ne acısı oldugunu tam cozemedim ama sanırım buldum:)))
bugun doktora gidecegim heyecan basladı.. umarım uzuuun uzuuun gorebilirim bebisimi
gitmeden biraz ev isi yapayım ah bi yardım edenimiz olsaydı yaa su kotu haberleri duydukcada pek yapasım gelmiyor ama an geliyorki artık mecbur hissediyorum kendimi... haydı bana kolay geleee

arkadaşlar izin konusunda biraz aydınlandım gibi 32 haftadan sonra çalışmak istiyorsan 5 haftalık çalışabilir raporu veriyorlarmiş kalan üç haftada mecburen izine ayrıyorlarmış sadece beş hafta aktarabiliyormuşuz bide dedimki bu 5 haftayı hepsini değilde 3 haftasını filan alabilirmiyiz diye sordum yok dediler beş hafta gelmek zorundaymışız ya beş hafta içinde hastalanırsak yada bişey olursa kesme hakkımız yokmuş amannnn işte böyle bi saçmalık ben eşim askerden gelince ayrılmak istiyordum ama iki hafta daha devam edicem malesef hiç işime gelmedi ama bebişim için beş haftayı mecburen aktarıcam işte böyle :umursamaz:

Günaydın,
Geçmişi çok okuyamadım, herkes iyidir umarım...

ıkinci doz tetanoz aşımı oldum işe gelmeden önce, bu sefer çok ağrıttı kolumu...

Cumartesi günü, 100 gr şeker tahlillerimizi de alıp endokrinolojiye gittik. Zaten hipoglisemi yüzünden 3 ayda bir gidiyordum, zamanı gelmişti. Adam beni yıktı geçti. Evet gebelik şekerim yokmuş, ama değerlerimden biri yüksek, diğeri de sınıra çok yakınmış, o yüzden dikkatli olmam lazımmış. Resmen diyet verdi... O gündür bugündür, aç dolaşıyorum diyebilirim. Hepi topu 54 kiloyum zaten, bu gidişle böyle kalırım ben.

Onun dışında, son günlerde çok halsizim, ellerim ve ayaklarım çok ağrıyor, zaman zaman da karnım çok sertleşiyor. Biraz korkuyorum, bugün doktorumu arayacağım sanırım.

Bu arada haftasonu boş durmadık tabi. Ikea'dan oğlumun karyolasını aldık, ama henüz kurmadık. Koçtaş'tan'da çok uygun bir fiyata gardrobunu ve şifonyerini seçtik, bu hafta onları da alacağız. Ama henüz odamızı boşaltmadığımız için, ben izne çıkana kadar kutularda bekleyecek aldıklarımız... Ikea'da korkuluklu bebek karyolalarının fiyatları çok uygun, düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

Günlerdir sizi göremeyince çenem düştü sanırım, devamını sonraki postlarda anlatırım :)

canım bebişin güle güle kullansın eşyalarını opuyorumnanaktan canım kilo çok iyi değil zaten bebişini beslicek kadar yesen yeter allah sana sağlıkla bağışlasın inşallah :Saruboceq:

bu izin konusunu bende soracam doktora çünkü bende ocak sonuna kadar nasip olursa çalışmayı düşünüyorum.. eğer bir aksilik olmazsa bunuda doktora söylemek gerekiyormuş... eğer bilgisi olan arkdaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim...

kızlar 26 haftama girdimmm zaman git gide kısalıyor...ilk doğum malum korkuyorummm...ama aslında neden korktuğumuda bilmiyorum !!insan yaşamadığı şeyden korkarmı....?????????

heheh korkmaz mı aslı ondan korkar ama ben bu konuda görüntü hikaye kesinlikle ilgilenmiyorum epidural doğum olursa onu izliyorum cesaret veriyor keyifli oluyor .:):

Ynurcum teşekkürler canım.

ızin konusunu ben de Ynur'un anlattığı gibi biliyorum. Yani 5 haftalık çalışabilir raporu aldıktan sonra, daha erken çıkılamıyor izne... Ama ben işyeri ile anlaşarak bu konu halledilebilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…