2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım az kilo ne güzel işte bende bi kalabilsem böyle ama sanmıyorum yemek yemeyi sevmeye başladım :):)

bende bugün ikinci doz tetenoz aşımı oalcağım inşallah acımaz :):)

bebeğine aldığın eşyalarını güle güle kullansın canım hayırlı olsun inşllaah

valla bizim işyeri öyle bir güzellik yapacağını snamıyorum doktor ne yazarsa o olur değiştirmezler . baksana doğru düzgün izin alamadığım için her tahlilimiz özelde yaptırıyorum

günaydın kızlar. şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor. aç mı tok mu gitmek gerekiyor.

canım 28'inci haftaya kadar yapılıyor şeker yüklemesi aç tok fark etmiyor sadece sekerli suyu içtikten sonra bir saat bişey yiyip içmiyorsun bir saat sonra kan veriyorsun o kadar tadı berbat bu arada bi nefeste yutmaya çalış iki bardak içiriyorlar

ck haklsn canm ewet pis desinleerrr:umursamaz: bebegimm iyi olsun yeter vwalla surda 3 ayımız kaldı ALLAH ın izniyle..bu arada bende bugün tetanozun 2.dozunu vurulucam bosnada bugünmüş denk geldi herkes bugüne..

valla bizim işyeri öyle bir güzellik yapacağını snamıyorum doktor ne yazarsa o olur değiştirmezler . baksana doğru düzgün izin alamadığım için her tahlilimiz özelde yaptırıyorum

Sağol Seyyalcim...

Ben de çok seviyorum işte yemeyi... O yüzden zor olacak bu diyet...

İşyeri gıcık oldu mu, sıkıntı büyük oluyor. Ben o konuda şanslıyım çok şükür, arada sırada biraz geç gelmeme, biraz erken çıkmama kimse ses etmiyor.

günaydın kızlar. şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor. aç mı tok mu gitmek gerekiyor.

24.-28 haftalar arasında yapılıyor canım. Doktorun aksi birşey söylemediyse, aç gitmen gerekiyor. Önce açlık kan şekerine bakılıyor, şekerli suyu içtikten bir saat sonra da tokluk kan şekerin ölçülüyor.

canım bebişin güle güle kullansın eşyalarını opuyorumnanaktan canım kilo çok iyi değil zaten bebişini beslicek kadar yesen yeter allah sana sağlıkla bağışlasın inşallah :Saruboceq:
bosnacım merhaba..bende bugün 2.doz tetanoz asısı i.in birazdan gidicem saglık ocagına..canım bu karın sertlesmesi bendede cok war özellikle bebeikler hareket ettiklerinde olurmus kasılmalar falanda cok war bende..biraz yordum kendimi son iki gün nasıl kasılıyo karnım..sakın yormayın kendinizi arkadaslar..güle güle kullanın cicişlerinizi ben bu ayın sonu baslıyorum insallah alısverişeopuyorumnanaktan

kızlar benim doktorum ilaç konusunda biraz hassas...
tetanoz aşısı dedim takside doğurmican hiç gerek yok sen zaten mesada steril bir ortamda doğuracaksın dedi..grip aşısı dedim atlattın gribi içinde ne halt olduğunu bilmediğim araştırmaları yapılmamış iğneyi sana vurdurmam kusura bakma dedi balık yiyemiyorum hap verirmisiniz dedim 6 badem 4 tane ceviz ye her gün çok konuşma dedi...
deli yaa yirim ben onu...
daha yeni demir ilacı verdi oda kan tahlillerinden sonra yani baya düşmüş değerlerya...
doğal yolları deneyin canlarım yaa...bi tarafı yapıp öbür tarafı bozmayalım.

a.s.Günaydın fıstıklarrr iyi haftalar

Gözün aydın dilacım:)maşallahkocaman olmuş kızın..zamanında da gelecek hiç korkma ama hoydur hoydur yürüme olur mu dikkat et..15 kiloda bişey değil verirsin canım sağlıkla gelsinlerde..bak ben aç geziyom o daha kötü(

seyyalcim hadi bakalım az kaldı kazasız kavuşun geriye saymak daha başka zebk veriyo hele 10 lara gel:))
uykuları da takma ben resmen korku filmi çekiyom ya da aksiyon günüme göre deişiyo...
çok öpeyrum bebişinle seni.opuyorumnanaktan

son 5 haftanın bölünmediğini bilmiyordum..bende bir sorayım..öyleyse kötüymüş bee

oy oy sana da mı diyet verdiler bosnacım...bende 53 kiloyum alamıycam heralde bu gidişle.şeker tamamen yasak bana(ama düşünce ara sıra sütlü tatlı yiyebilirmişim azcık..dün de canım nasıl chesee cake çekt, varyaa ağladım sinirden:))
bi doğsun sıpalar onları yeriz artıkın

ck haklsn canm ewet pis desinleerrr:umursamaz: bebegimm iyi olsun yeter vwalla surda 3 ayımız kaldı ALLAH ın izniyle..bu arada bende bugün tetanozun 2.dozunu vurulucam bosnada bugünmüş denk geldi herkes bugüne..
nerelerdesin ebru göremedim ne zamandır seni.iyisindr umarım.temizliği de boşverrr tek tembellik yapabileceğimiz zamnlar bunlar tadını çıkar:)))

DOMUZ GRİBİ AŞISI olacak mısınız? bana doktorum önerdi. ama karar veremedim

canım benim dr önermiyor.ilerde ne gibi yan etkileri olacak bilmiyoruz yeterince çalışma yapılmadı üzerinde risk dedi.yaptırma dedi..

canım bizde snei kcoaman öpüyoruzzz :):)

Merhaba kızlar,
Ben de yaklaşık bir haftadır takip ediyorum paylaşımlarınızı.Gerçekten çok samimi ve sıcak buluyorum yazdıklarınızı.Allah hepimize sağlıklı bir gebelik,kolay bir doğum nasip etsin inşallah.
Benim bebişim de 27 haftalık.Allah kısmet ederse Zeynep isminde bir kızım olacak.DaddyFirstEyePain
çok yakışıklı oğlun gerçekten.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

WALLA ben daha tetenoz aşısı olmadım kimse beni çağırmadı kayıt yapıldı ama hastanede sizi sağlık ocağından çağıracaklar dedi.
Bosna geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Güle güle kullanın aldıklarınızı...
Dila bebeğin maşallah 41 kere hemde...
Doğum iznine gelinde 30-32 haftalarda çalışabilir yada çalışamaz raporu verildikten sonra belli oluyor diye biliyorum.

Bu arada benim kusmalar devam anlayamadım gitti ne yesem çıkarıyorum 2 gündür elevitte almıyorum belki o yapıyordur diye ama yok dün aksam içtiğim sütü resmen çıkardım.Karnıma ağrılar girmeye başladı.
Kuru öksürükte cabası bide karnım ağrıyor meleğime bisey olucak diye korkuyorum...Bir yazı okudum burda bir arkadasımız temizlik yaparken öksürürken bebek aşağıdaymış ve doğuma kadar hastanede kalacakmış.Geçmiş olsun öncelike....

Meleğim maşallah kıpır kıpır artık ama şu miğde olayım olmasa çok rahat olucak Şeker yüklemesi için gittiğimde iyi bir muayene eder yine beni doktorum.

Evet yaaa bende özledim sizlerle görüşmeyi düzelmiş yaaa sonunda başka bisey istemem

canım çok tatlı maşallah.masum masum oturuo ya kıyamam.Allah hepimizle birlikte sanada sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

tetanoz aşımın ikinciğ dozuna gitcem bugün veya yarın.domuz gribi aşısı hamilelere bugün vurulmaya başlandı bende pimpiriklendim şimdi yanlışlıkla domuz gribi aşısını vurmasınlar.özellikle belirtelim tetanoza geldik die aşı vurulacak arkadaşlar

mevlam snein bebeğinide sağlıcakal kucağına almayı nasip etsin inşalalh cnaımm

off kuzum yaa dikkat et kendine bu haftalardada çıkarman normal biliyomusun yazık sana yaaa...
çünkü doktorum cumartesi dediki artık bebikin yavaş yavaş yukarı çıkacak midede ve ciğerlerde biraz baskı olacak dolayısıyla sürekli bir tokluk hissi olacak eskisi gibi yiyemeyeceksin çabuk yorulacaksın yadayediklerin ağzına gelebilir demişti..o yüzden ikinci 6 aylık döneme en rahat dönem diyolarya bi başı bide sonu zor gebeliğin..sen hepsinde çetkin bacım az kaldı dayan.hepatitcim sen niye aç geziyosun şekerinmi yüksek çıktı?

Hepatitcim valla epey sıkı bir diyet verdi, meyve bile ölçülü... Kan şekerimi de evde takip etmemi istedi. Ben çok iştahlı bir insan olmadım hiç bir zaman, ama şimdi herşeyi yemek istiyorum, sürekli karnım gurulduyor cokacimcoook Benim de haftada bir kez sütlü tatlı hakkım var...

DadysFirstEyePain, maaşallah oğluna, çok tatlı, çok yakışıklı, Allah nazardan saklasın :)

Dilacım benim doktorum da seninki gibi, ilaca son derece karşı. Gerçi ben yalvara yalvara aldım omega 3'ü ama yazarken hala bence gerek yok diyordu. Ne mevsimsel grip aşısını ne de diğerini önermedi, ben de olmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…