- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.001
günaydın arkadaşlar
bugün ikinci tetenoz aşımı olmaya gideceğim...
şafağımızda iyice azaldı babamız 41 gün sonra mevlam kısmet ederse burada yanımızda olacak turkbayragi ...
gece uykularım iyice zorlaştı mesela rüyamda korkuyorum bunu yaşayanalr var mı acaba ne gördüm ne oldu onu bşle anlamıyorum çocuk gibi korkmuş uyanıyorum neden olduğunuda anlamıyorum :uhm: ...
umarım herkesden güzel haberler gelir bugünnn ....
günaydın mart annişleriiiii opuyorumnanaktan geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kaydirigubbakcemile5 seyyalcim kader arkadaşımmmm az kaldı şükürrrrrr gece rüyaları bendede aynı korkarak ve ter içinde uyanıyorum galiba gebelik kabusları sırnaşık şey ya bide ben hiç tetenoz aşısı olmadım sizler ikinciye gidiyorsunuz CADIARZU
hasret0587 günaydın seyyalcim gözün aydın hadi bakalım sayılı gün çabucak geçsin kawuş kocişine inşallah.
ewet hayatım ya bnde öyle sabaha kadar her telden rüyalar görüyorum her gece bi sürü hemde bu hamilelikten kaynaklanıyormuş bilinç altımızdakiler.. ben her gece teyzemi görüyorum 11 aydır görüşmüyoruz fix hergece görüyorum bişiler yapıoruz birlkte heralde çok özledim we daha bir sürü rüyalar napalım işte canlı bi gece hayatı yaşıyoruz farkında olmadan
Günaydın cici anneler
Seyyalciğim geceleri bende çok huzursuz oluyorum karnımdan sağa sola dönemiyorum rahat perişan oluyorum dediğin gibi her kalktığımdada korkmuş ya da üzgün oluyorum unutuyoruz bence ama çoğu zaman kötü rüyalar hatırlıyorum ben...
Bugün işlerim var dışarda lütfen 2010 Mart anneleri buluşmasına katılacak olan arkadaşlar başlığa bir baksınlar
hepinize a.s.
maşallah dilanın zilli kızına :ecrin_bebek:
senin doktor ne şirinmiş öyle bende 10 kilo aldım sayılır banada moral oldu söylediklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?