2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size ne diycem..az önce annem aradı..bir telefon gelmiş demişki ben ..karakolundan komiser ..
kerdi kartınızı a ve b kişisi kullanıyor kuzey ırakta.ek karrtan filan annem isim falanda almış sonra da polis arkadaşlarını aramış.arayan adamla görüşmüşler filan neyse...adam herşeyi bilişyomuş.ırakta çalışan asker akrabamız onun adını filan vermişler..karakolu filan aramışlar adamlar dolandrıcıymışş..sakın beni tanıyo polis bunlar deyip kart nonuzu filan ve de ek bilgi vermeyin demişler..ucuz atlattık yaniii
ne insanlar var artık sizlerinde başına gelirse diye yazdım aman dikkat kızlar...

anladık anladık:)) çok geçmiş olsun ewet millet artık parasızlıktan gözü dönmüş kim kimden ne koparırsa böyle bi ülkede yaşıyoruz maalesef

Allah korumuş valla geçmiş olsun canım.bir ara buna benzer bi haberi tvde görmüştüm.aman dikkatttt

günaydın arkadaşlar

bugün ikinci tetenoz aşımı olmaya gideceğim ...

şafağımızda iyice azaldı babamız 41 gün sonra mevlam kısmet ederse burada yanımızda olacak turkbayragi ...

gece uykularım iyice zorlaştı mesela rüyamda korkuyorum bunu yaşayanalr var mı acaba ne gördüm ne oldu onu bşle anlamıyorum çocuk gibi korkmuş uyanıyorum neden olduğunuda anlamıyorum :uhm: ...

umarım herkesden güzel haberler gelir bugünnn ....

günaydın seyyalcim gözün aydın hadi bakalım sayılı gün çabucak geçsin kawuş kocişine inşallah.
ewet hayatım ya bnde öyle sabaha kadar her telden rüyalar görüyorum her gece bi sürü hemde bu hamilelikten kaynaklanıyormuş bilinç altımızdakiler.. ben her gece teyzemi görüyorum 11 aydır görüşmüyoruz fix hergece görüyorum bişiler yapıoruz birlkte heralde çok özledim:a015: we daha bir sürü rüyalar napalım işte canlı bi gece hayatı yaşıyoruz farkında olmadan:jeyyar:

günaydın mart annişleriiiii opuyorumnanaktan geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kaydirigubbakcemile5 seyyalcim kader arkadaşımmmm az kaldı şükürrrrrr gece rüyaları bendede aynı korkarak ve ter içinde uyanıyorum galiba gebelik kabusları sırnaşık şey ya bide ben hiç tetenoz aşısı olmadım sizler ikinciye gidiyorsunuz CADIARZU

canımmmm mevlam hayırlısı ile önce kocalarımızı sarmayı nasip etsin bize sonrada biricik paşalarımızı prenseslerimizi :ecrin_bebek: az kaldı ikisinede azz şükürrrr ....

canım mutlaka tetenoz aşını ol derim ben sana sonuçta gerçekten doğumda ne gibi bir durumal karşılaşacağımız bielmiyorz belki planladığımızdan iyi belki kötü geçecek ü yüzden bi araştır ve zamanı geçmeden hallet doktorunla konuş sağlık ocakalrı yapıyor ve takip de ediyrolar mesela onalr arıyor zamnınız geldi gelin aşı olmaya diye delikafadulden

saol canım 3/2 ninde altına düştük şu aralıkta bi geçtimi tamamdır :)) kaydirigubbakcemile3
teyzeni görme imkanın yokmu canım yaa oda çok ilginç yani kaydirigubbakcemile3 zaten tuvalete kalkmaktan parça pinçik olan uyku birde rüyalar ile hiç kalmıyor .... sanırım mevlam biiz bu şekilde anneliğe hazırlıyor sonuçta doğumdna sonra da uykusuz gecler bizi bekliyor inşlalah saplıklı güzel uyuyan birer bebeğimiz olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam seyyalcim yarın sonuç randevum var şeker kan ve idrar sonuçlarımı alıcam bu tetenoz işinide bi soruyum bakıyım CADIARZU

arkadaşlar bu çalışabilir raporu hakkında bilgisi olan varmı? doktorum üç hafta sonra gel çalışabilir raporunu veriyim dedi... çalışabilir raporu kaç haftalık oluyor ve biz kaçıncı haftamızda izine ayrılma hakkını kazınıyoruz? biri beni aydınlatsın lütfen çok karışık kafam kafamçokkarıştı

Günaydın cici anneler

Seyyalciğim geceleri bende çok huzursuz oluyorum karnımdan sağa sola dönemiyorum rahat perişan oluyorum dediğin gibi her kalktığımdada korkmuş ya da üzgün oluyorum unutuyoruz bence ama çoğu zaman kötü rüyalar hatırlıyorum ben...

Bugün işlerim var dışarda lütfen 2010 Mart anneleri buluşmasına katılacak olan arkadaşlar başlığa bir baksınlar

hepinize
a.s.

Günaydın iyi haftalar hepinize;
Walla benim için farketmez Kadıköy yada göztepe netice de Tuzla'dan gelicem ama Avrupa yakası için o o tarafa geçmem için erken kalmak ve erken yola çıkmak gerekecek .Kadıköy Üsküdar farketmez benim için ama mekan olarak pek bilmem ben... Sizler karar verin ben gelirim

günaydın kıslaarrr...
biz geldik.şeker yüklememiz çok iyi çıktı ama kansızlık başlamış o yüzden doğuma kadar kan ilacı kullanıcazzzz...
ee bu arada birazdan kızımın son resmini eklicem size...gülmek yok ama ha...
789 gr olmuşuz gününden bir gün önce çıktı bu sefer..yediğim nutellalar işe yaradı hehe...doktorum çok dalga geçti yaa taşıyıcı annemisin kızım sen hiç bişeyini benzetememişsin dedi yaaaa...
kilo artışım normalmiş bundan sonrada 5 kilo alırsan 15 kiloyla doğuma gidersin hayatım gayet güzel bi rakam dedi...öyle işte şekerler öptüm hepinisi

maşallah dilanın zilli kızına :ecrin_bebek:
senin doktor ne şirinmiş öyle bende 10 kilo aldım sayılır banada moral oldu söylediklerin

maşşalah dila ben bayılıyorum bu resimelre yaaa ço kşükür çok geniş bi arşivi oldu kızmın bizde aldık bu cuamrtesi ama buraya koymaya kıyamıyorum çok tatlı çoookkk hepsideee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…