- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.081
tetenoz aşımı yaptırdım geçen sefer acımamıştı ama bu şimdi ağrı yapmaya başladı hafif hafif sızlıyor ikinci böyle oluyor galiba: doktor şekerli ve tuzlu yeyemi yasakladı kalp atışlaırın ıdinledik çok güzeldi veee tam o sırada babcığımız aradı hemen onada dinletelim dedi saolsun ebe hanım ve onada bir senfoni geçtik çok mutlu olduk çooookkk :):):): ) allah razı olsun ondan :):)
bende islerimi biraz yaptım . bi kısmınıda yarına bıraktım.. doktora 2 saatim kaldı bende acaba yuzunu gorebilecekmiyimmm
burdaki resimleri goremedim kacırdım sanırım silinmis nasip degilmis masallah diyorum hepimizin bebislerinee.. guzel dilekleriniz icinde tsk ederim..
kusmalar bu ara yeniden baslayabilirmis mideye baskıdan ve eksimeden dolayı diye okumustum bi yerde umarım cabuk gecer arkadaslar..
dimplehawk Uzunca bir aradan sonra merhaba arkadaşlar
Bayramdan sonraki hafta iziliydim
Göya dinlenecektim ama olsun dışarıdaki tüm işlerimi hallettim
2. doz aşımı vuruldum
Dr. kontrolüne gittim bebişimi gördüm 24+0 da 646 gr. 30 cm di
ve bir sürüüü alışveriş yaptık bebişime
bugün de işbaşı tabii :))
Geçmişi okuyamadım işlerim var
Bugün hediye çekilişini yapıyoruz inşaallah
tekrar bir hatırlatma geçeyim...
duyduk duymadık demeyinn :)) .....
evet çekilişimin bugünn kaydirigubbakcemile5aa bugün müydü çekilişimiz ne güzelll :):):) canım bu arada dinlenemesende iş stresi olmaması ve bu dönemde bebeğin ile ilgili güzl şeyler öğrenmiş olman sana yetmiştir :):): )
Ay Seyyal, ne güzel tesadüf olmuş eşinin araması, ona da moral olmuştur umarım, benimde 2.tetanoz aşısı biraz ağrımıştı ama akşama geçti, anlaşılan 2. doz öyle oluyor..
Gelincik001 seyyaltaner cok iyi olmus yaa esininde duyması.. cok daha heyecanlı gecmistir:) sevindim adına...
bana tetanoz ası vurulurken agrı yaptı ama idare ederdi.. sonra kolum agrıdı 2 gun ustune yatınca ozelliklede.. neyse bunuda atlattık daha aşı maşı yok:))) 6 ay sonra gel aşının devamı icin istersen dedi ebem ama sanmam daha yapmamm her gebeliginde yeniden yapacagız sonucta dedi..
evet çekilişimin bugünn kaydirigubbakcemile5
ama çift sayı olmamız gerekiyor biz 29 kişiyiz :sinifsinif:
evet canım haklısın en azından iş stresi yoktu :lepi:
bu arada babasının böyle güzel bir tevafuk üstüne denk gelmesine çok sevindim :1hug:
evettt :1no2:ayyy bugün öğreneceğiz yani kim kime çıkacak.kaydirigubbakcemile2
ama 30. aday bulunamıyor galibaakannehir
slm güzel anneler dmuz gribi aşısı bugün başlanmış olcakmısnız ne düşünüyorsunuz?
Merhaba Semraogretmen, ben aşı olmayı düşünmüyorum açıkçası, güvenemiyorum, hem zaten grip oldum ve atlattım, bir daha da olmam inşallah.. sen ne düşünüyorsun?
merhaba SİMENAY bende çok kararsızım aşı konusunda bugün dr sordum kendide aşı olmuş şiddetle öneriyor canım kararsız kaldım acıkcasıakannehir
Uzunca bir aradan sonra merhaba arkadaşlar a.s.
Bayramdan sonraki hafta iziliydim
Göya dinlenecektim ama olsun dışarıdaki tüm işlerimi hallettim
2. doz aşımı vuruldum
Dr. kontrolüne gittim bebişimi gördüm 24+0 da 646 gr. 30 cm di :asigim:
ve bir sürüüü alışveriş yaptık bebişime
bugün de işbaşı tabii :))
Geçmişi okuyamadım işlerim var
Bugün hediye çekilişini yapıyoruz inşaallah
tekrar bir hatırlatma geçeyim...
duyduk duymadık demeyinn :)) .....
Ben az önce doktorumla konuştum.
Aramışken aşıyı da sorayım dedim.
Bu çok bireysel bir karar dedi doktorum.
Ben olmuyorum, çocuklarıma da yaptırmıyorum, senin için de gerekli olduğunu düşünmüyorum, ama sen kendi kararını vereceksin dedi.
Ben düşünmüyordum zaten, bu konuşmanın üzerine olmamaya karar verdim.
Virüs sürekli değişime uğruyor, olduğumuz aşı bizi tüm virüslerden korumayacak diye düşünüyorum ben.
Bir de doktor grip olsan bile bebeğe bir zararı yok, tedavi edicez dedi. Ama aşının bebeğime zarar vermeyeceğine bir türlü güvenemiyorum ben.
Böyle işte...
Ben az önce doktorumla konuştum.
Aramışken aşıyı da sorayım dedim.
Bu çok bireysel bir karar dedi doktorum.
Ben olmuyorum, çocuklarıma da yaptırmıyorum, senin için de gerekli olduğunu düşünmüyorum, ama sen kendi kararını vereceksin dedi.
Ben düşünmüyordum zaten, bu konuşmanın üzerine olmamaya karar verdim.
Virüs sürekli değişime uğruyor, olduğumuz aşı bizi tüm virüslerden korumayacak diye düşünüyorum ben.
Bir de doktor grip olsan bile bebeğe bir zararı yok, tedavi edicez dedi. Ama aşının bebeğime zarar vermeyeceğine bir türlü güvenemiyorum ben.
Böyle işte...
of kızlar yaaa yaz yaz btiremedim( iş bitmiyor hiç..
bu arada cekiliş filan demişiniz ne cekilişi bu?
of kızlar yaaa yaz yaz btiremedim( iş bitmiyor hiç..
bu arada cekiliş filan demişiniz ne cekilişi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?