2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

30. yu bulduk kaydirigubbakcemile3
Hepatitcim, 2010 Mart anneleri olarak hediye çekilişi yapıyoruz.
Sen de gelsene opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/324234-2010-mart-anneleri-hediyelesiyoorr.html

ılahi Bosna yaa, ikimizde aynı şeyi düşünmüşüz ve deli gibi üstüne atladık resmen Hepatit in, hatun korkup kaçmasın şimdi :)) Kaçmazsın dimi Hepatitcim :))

Yaa kızlar az önce toplantıdaydım ve çıktıktan sonra tuvalete gittim ...az akıntım ve ıslaklık var çamaşırımda ve meleğim maşallah kıpır kıpır
zaten pantalon giymiyorum elbise ve tayt var acaba karnımımı sıkıyor ...
Bide bu aralar demiştim yaaa çok kımıldıyor ve vajinayıda sanki gıdıklıyor gibi....

Korkma Pancuben, akıntının alası var bende, resmen ıslak geziyorum, laf aramızda işediğimi sanıdğımda çok oldu, doktorum normal dedi, aşırıya kaçarsa fışkırır tarzda sıvı gelirse kork dedi, seninki normal yani canım, bişey olmaz ama tetikte ol, çoğalırsa doktora git.

30. yu bulduk kaydirigubbakcemile3
Hepatitcim, 2010 Mart anneleri olarak hediye çekilişi yapıyoruz.
Sen de gelsene opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/324234-2010-mart-anneleri-hediyelesiyoorr.html

kızlar açsanıza az daha konuyu geçmişin hepsini okuyamadımbir de nasıl gönderilecek hediyeler ev ya da iş adreslerine mi?
simenaycım korkmadım opuyorumnanaktan

hayırlı uğurlu olsun maşallah
e şu aldıklarını cicişler topiğine koyda bizde görelim bakalım
sağolasın tatlım a.s.

cicilerimizi koydum yaa opuyorumnanaktan
yorum bilem yaptın kıs Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
İlahi Bosna yaa, ikimizde aynı şeyi düşünmüşüz ve deli gibi üstüne atladık resmen Hepatit in, hatun korkup kaçmasın şimdi :)) Kaçmazsın dimi Hepatitcim :))
kaydirigubbakcemile3

kızlar açsanıza az daha konuyu geçmişin hepsini okuyamadımbir de nasıl gönderilecek hediyeler ev ya da iş adreslerine mi?
simenaycım korkmadım opuyorumnanaktan

Canımcım, konu basit, çekiliş sonucunda diyelim ki sana benim adım çıktı, gönlünden ne kopuyorsa hatıra mahiyetinde bişey alıyorsun, bende sana adresimi veriyorum, ev yada iş farketmez sonuçta kargonun gelebileceği bir adres olmalı, ve bana gönderiyorsun hediyeni işte, bende sevindirik oluyorum, bu kadar :))

canım korkma benim hamileliğimin başından beri akıntım var..akıntı koyurenkli kokan ve ya kanlı lmadığı sürece endişe edecek bir durum yok..için rahat olsunopuyorumnanaktan

canım korkma benim hamileliğimin başından beri akıntım var..akıntı koyurenkli kokan ve ya kanlı lmadığı sürece endişe edecek bir durum yok..için rahat olsunopuyorumnanaktan

allahtan öyle değilde ne bileyim ıslaklık görünce acaba bebeğin suyumu diye düşünmüyor değilim ağrım sızım yok sadece meleğim kıpır kıpır dolaşıyor zilli

Benim de çok akıntım var, bazen günlük ped kullanıyorum hatta...
Doktora onu da sormuştum, aynen Simenay ve Hepatit'in söylediklerini söyledi kendisi...

yaa bende öyle sandım tuvalete koşuşum vardı nerden bu ıslaklık diye sağol canım benim

mrb güzel anneler ya bu akıntı sorunu bendede var, geçen afedersiniz resmen altıma kaçırdım şok oldum ama devamlı ıslak geziyorum acaba pirimamı kullansam diye düşünüyorum
hahayttt:))

pancuben arkadaslarin soylediklerine katiliyorum. yoktur bir sıkınti. sadece kendini gozlemle yeter. ona gore doktoruna danis.
bu arada ya benimde oyle asiri akintim olmuyor ama gunluk ic camasirimi 2 kere degistirmem gerekiyor. hafif sarimtirak islakliklarim oluyor hamileligimin en basindan beri. ama yinede acikcasi gunluk ped kullanmak istemiyorum.

HMmmm
1.hediye bebişlere mi annişlere mi?
2.düşünmeye vaktim varmı?eşim daha bu foruma üye olduğum bile bilmiyor simenaycım:))hediye konusunu acamam anlıyacağın az düşüneyim isterim tabe ama yakalamırsam kötü olur :))var mı vakit?

mrb güzel anneler ya bu akıntı sorunu bendede var, geçen afedersiniz resmen altıma kaçırdım şok oldum ama devamlı ıslak geziyorum acaba pirimamı kullansam diye düşünüyorum
hahayttt:))

Günlük ped regli olmadan önce de olsa az kullanırdım çünkü sonuçta ped plastik ve zararınında olduğunuda biliyorum.Terleme yoluyla kaşıntı,mantar ve ıslaklık yapıyor en incesi olsa da bile pamuklu iç çamaşırı herzaman tercihimdir ve şimdi de aynı günlük ped kullanmıyorum

Ben günlük ped kullanıyorum, doktorum önerdi kullan diye, günlük pede bakarak takip ediyorum akıntı miktarınıve rengini, ama gıcık bişey hakkaten, ne güzel adet olmuyoruz, hamile iken tadını çıkaralım dedik, günlük ped ve akıntı çıktı başımıza :))

Canımcım, hediye olarak ne almak istediğine kendin karar verirsin ama genelde bebişlere alınır sanırım, bu arada düşünmeye vaktin elbette var ama sen düşünürken biz 30. kişiyi bulup çekilişi yapabiliriz bunu unutma :)) Kararını çabuk ver yani..

Katılıyorum sana Pancuben, benim doktorum kullan dedi, ama ben yinede sürekli kullanmamaya çalışıyorum, pamuklu çamaşırlar en iyisi, sık sık değiştiririz olur biter..

Ben yanımda taşıyorum günlük pedi, en pamuklu gibi olanından.
Zaman zaman çok fazla akıntı oluyor ve ıslaklık çok rahatsız ediyor beni.
İşyerinde çamaşır değiştirmek pek hijyenik gelmiyor bana, o yüzden günlük ped kurtarıcı oluyor.
Ama devamlı kullanmak çok rahatsız edici olabilir gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…