- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.121
Ben günlük ped kullanıyorum, doktorum önerdi kullan diye,
Canımcım, hediye olarak ne almak istediğine kendin karar verirsin ama genelde bebişlere alınır sanırım, bu arada düşünmeye vaktin elbette var ama sen düşünürken biz 30. kişiyi bulup çekilişi yapabiliriz bunu unutma :)) Kararını çabuk ver yani..
Ben yanımda taşıyorum günlük pedi, en pamuklu gibi olanından.
Zaman zaman çok fazla akıntı oluyor ve ıslaklık çok rahatsız ediyor beni.
İşyerinde çamaşır değiştirmek pek hijyenik gelmiyor bana, o yüzden günlük ped kurtarıcı oluyor.
Ama devamlı kullanmak çok rahatsız edici olabilir gerçekten...
Katılıyorum sana Pancuben, benim doktorum kullan dedi, ama ben yinede sürekli kullanmamaya çalışıyorum, pamuklu çamaşırlar en iyisi, sık sık değiştiririz olur biter..
benim 1-2 günden beri böyle akşamları hemen değiştiririm ...İdrar yolu enfeksiyonu geçiren ben 1 hafta hastanede yatmıştım 40 derece ateşle doktorum söylemişti .Pamuksuz iç çamaşırlar satenler bile enfeksiyon yapar demişti uzun süreli bakteriler saten çamaşırlarda yaşarlar demişti.Pamuklu tercihim ve günlük ped ayda yılda 1 kere
kizlar oglumla randevum var 1 saat sonra. kerataya bakalim ne kadar buyumus. yesin onu annesi. :)))))
kizlar oglumla randevum var 1 saat sonra. kerataya bakalim ne kadar buyumus. yesin onu annesi. :)))))
çekilişi yaptımmm :teytey:
hoşgeldin canım..opuyorumnanaktansabah yazdım görmedin heralde..[Banne benim ya of!!!gene unuttum sor]ya kızlaarr hepinizi cok özledim giremiorum ne zamandr fırsatım olmadı umarım iyiisnizdr..benim bu aralar kasılma sikayetim var yani resmen dogum kasılmaları gibi karnımda sertlik falanda oluyo kendimi yordugum zaman dahadaa artıyo..bi ara daha karar almıstım ew işi falan yapmıycam artık diye ama kacamak yapıodum gene ama artıklmaz::1no2:...bu arada ben hala ve hala bebegimin kilosunu bilmiorum en unutkan mayı!!benneyaptımki..[/B]
hepatit ciim sagol canım benim kendimi yormadıgım sürece iyiyiz ..27 haftalık olucaz neredeyse senin sat la aramızda 1 gün var benim 3 haziran..hareketleride daha sertlesti masallah..ben onu ögütlüyorum simdiden zamanında gel emi kızım diye sewiorum artık ne kadar anne sözü dinler bilmemmkaydirigubbakcemile3..senin oglusun napıo nası gidioopuyorumnanaktangüzel haberlerle gel canım
hmm ben karar verene dek buldunuz demek:))
hoşgeldin canım..opuyorumnanaktansabah yazdım görmedin heralde..
aman dikkat et kendine.erkenden doğurmayalım:))ben de öyle diyopuyorumnanaktanom ama insan duramıyor..şimdi iyisindir umarımm
hepatit ciim sagol canım benim kendimi yormadıgım sürece iyiyiz ..27 haftalık olucaz neredeyse senin sat la aramızda 1 gün var benim 3 haziran..hareketleride daha sertlesti masallah..ben onu ögütlüyorum simdiden zamanında gel emi kızım diye sewiorum artık ne kadar anne sözü dinler bilmemmkaydirigubbakcemile3..senin oglusun napıo nası gidioopuyorumnanaktan
ayneen canımcım aksam daha fazla hareketli ee artık babanın sesinide tanımaya baslaRMIS bu aylar ..yerim onları ya ..ya insallah iyi haberlerle gelirsin oglusunu görmeye az kaldı hee ..gramladan yavas yavas cıkıoruz yani kiloya bazen 1 kiloluk süt sisesi alıorum elime wayy be az zaman sonbra demekki bu agırlıkta olcakmıs diorum hehheekaydirigubbakcemile3 ayy annelik biraz bööyle yapıo galiba..kaydirigubbakcemile3..iyi haberlerini bekliorum simdilik cıktım kayınvaldeme gidicez..cook öpüorum minigine kendine dikkat et..bu kadar ara wermemeye calıscam mucckcanım iyi sayılırız biz de sağolasın:))oğluşum da iyi bugün biraz sakin ben de dün temizlik yaptımda:kedi:yorulduk teyzesi..bugünde iş falan geceyi bekliyoz babamız gelsin hoplayacak içimde biliyorum:))artık anlıyor sanki eşimi tanıyor gibi senin de öyle mi??
haftaya bugün de kontrol var onu bekliyoz bakalım 1 kilo olabildik mi...
ayneen canımcım aksam daha fazla hareketli ee artık babanın sesinide tanımaya baslaRMIS bu aylar ..yerim onları ya ..ya insallah iyi haberlerle gelirsin oglusunu görmeye az kaldı hee ..gramladan yavas yavas cıkıoruz yani kiloya bazen 1 kiloluk süt sisesi alıorum elime wayy be az zaman sonbra demekki bu agırlıkta olcakmıs diorum hehheekaydirigubbakcemile3 ayy annelik biraz bööyle yapıo galiba..kaydirigubbakcemile3..iyi haberlerini bekliorum simdilik cıktım kayınvaldeme gidicez..cook öpüorum minigine kendine dikkat et..bu kadar ara wermemeye calıscam mucck
Hasretcim ne bileyim hep otuzlu rakamlar görünce endişe ettim. Gerçi anne ve babanın boyu çokta uzun değilki çocuk ne olsun dimi ama :))
sağol canım.tam olarak 27 hafta 4 günlüğüm...ya düzenli yemek yiyemiyorum ben yaaa.sabah öyle akşam sürekli atırştırma modundayım o nedenle kilo aldım sanırım...yani kendime sofra kurup oturmuyorum...
Selkie canım aynıymış haftalarımız bende 27+5 oldum. Valla hergün tartının üstündeyim sabah akşam. ıştahım benimde arttı bu ara. Şimdiye kadar toplam 6 kilo aldım oda sürekli kontrol ederek. Benim hamileliğe başlarkenki kilom çok yüksekti 68 kiloydum. Riskli bi durum oratya çıkmasın şekerdi tansiyondu o problemleri yaşayıp he kendime hemde oğluşuma sıkıntı vermemek adına dikkat etmeye çalışıyorum. Atıştırmak istediğin zamanlarda meyve yesen aslında. Seninli düzensiz yemek yemenden kaynaklanıyor tabiki ama takma kafana önceden tecrüben varmış kilolardan kurtulabiliyorum diyorsun oda güzel bebişin ii olsun gerisi olur zaten şekerim.
hepatitcim ben en son ne kadara kadar dayanabiliyorsam o zamana kadar çalışıp kalanını bebişimle daha uzun zaman geçirmek için doğumdan sonraya bırakmayı düşünüyorum. Doktorumda sordu napmayı düşünüyosun diye bende böle söledim. Biz doktorlar tavsiye etmiyoruz bu izinler sizin dinlenmeniz ve hamileliğinizin kalan sürecini daha rahat geçirmeniz için verilmiş bir hak siz dedi. Ocakta başı çağırdı çalışabilir raporunu vermek için. Bakalım bi aksilik olmazsa inş. böle yapcaz.
Hepatitcim Çatlakları önlemek için iki aydır bende tavsiye üzerine mustela aldım. Şuan için henüz çatlak yok ama kaşıntılar var. Dua ediyorum olmasın diye ama. Ha birde banyodan çıkmadan önce bebe yağı sürüyorum yumuşatıyor. Bi ablam tavsiye etmişti mustelayı valla tek bi çatlak bile yok maşallah kendisinde.
canım bende 67 ile başladım ama aldım yani iyi kilo..2 gündür diyetimi yapıyorum...bakalım ne olaçak...neyseki boyum 1.78 ...yoksa iyice top gibi olurdum...
naslsınız kızlar giremedim ben bir kaç gündür siteye...geçmişe söyle bir bakayım dedim..ama çok kaynatmışsınız...okuyamadım..benim oğlan hasta 3-4 gündür uykususum.. gündüz bişeyi yok gece başlıyor..ateş ,kusma..dr ye götürdüm bademcikleri şişmiş...ölüyorum yorgunluktan..birde üstüne migrenim azdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?