2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım ben de çok iteim ama ayarlayabilirsem artıkın kocişten tırsıyom da...ben bişey diyene dek biri çıkarsa yapın siz çekilişi..tabeee ...benim yüzümden kalmayın şekerim..

aynen canım..ıslaklıktan huylanıyorum ben de..valla akıntı da çok olunca mecbur yanımda günlük pedle geziyom..2 satte filan deişiyom ...ama pancupen in dediği gibi pamuklu camasır gibi olmuyo..

Katılıyorum sana Pancuben, benim doktorum kullan dedi, ama ben yinede sürekli kullanmamaya çalışıyorum, pamuklu çamaşırlar en iyisi, sık sık değiştiririz olur biter..

benim 1-2 günden beri böyle akşamları hemen değiştiririm ...İdrar yolu enfeksiyonu geçiren ben 1 hafta hastanede yatmıştım 40 derece ateşle doktorum söylemişti .Pamuksuz iç çamaşırlar satenler bile enfeksiyon yapar demişti uzun süreli bakteriler saten çamaşırlarda yaşarlar demişti.Pamuklu tercihim ve günlük ped ayda yılda 1 kere

30 kişi olarak beni yazın topike baktım kimsecikler yok.Geç oldu ama inanın ne maksat olduğunu anlamadım .Nasıl çekiliş olacak?:Saruboceq:

Pamuklu iç çamaşırları konusunda çok haklısın, ben de asla vazgeçmem...
Bir zamanlar sentetikleri çok kullanırdım, güzel modeller olurdu, aldanırdım ben de...
Sonra popom çatladı kaydirigubbakcemile3
Gerçekten çatlak oluştu, kuru kalmadığı içinmiş, aylarca iyileşmedi, acısı çok fena...
O zaman doktor anlatmıştı sentetik çamaşırın zararlarını, ben de hepsini çöpe atmıştım.

kızlar benşm mesaim bitti ama müdür çıkmadı ben de çıkamadım.umarım geç çıkmaz..
evde yemek yaparkene bakarım gene..hepinizi çok öpeyrumm..azcık masamı toparlayayım...opuyorumnanaktan

[Banne benim ya of!!!gene unuttum sor]ya kızlaarr hepinizi cok özledim giremiorum ne zamandr fırsatım olmadı umarım iyiisnizdr..benim bu aralar kasılma sikayetim var yani resmen dogum kasılmaları gibi karnımda sertlik falanda oluyo kendimi yordugum zaman dahadaa artıyo..bi ara daha karar almıstım ew işi falan yapmıycam artık diye ama kacamak yapıodum gene ama artık lmaz::1no2:...bu arada ben hala ve hala bebegimin kilosunu bilmiorum en unutkan mayı!!benneyaptımki..[/B]

kizlar oglumla randevum var 1 saat sonra. kerataya bakalim ne kadar buyumus. yesin onu annesi. :)))))

güzel haberlerle gel canım

çekilişi yaptımmm :teytey:

hmm ben karar verene dek buldunuz demek:))

hoşgeldin canım..opuyorumnanaktansabah yazdım görmedin heralde..
aman dikkat et kendine.erkenden doğurmayalım:))ben de öyle diyopuyorumnanaktanom ama insan duramıyor..şimdi iyisindir umarımm

hepatit ciim sagol canım benim kendimi yormadıgım sürece iyiyiz ..27 haftalık olucaz neredeyse senin sat la aramızda 1 gün var benim 3 haziran..hareketleride daha sertlesti masallah..ben onu ögütlüyorum simdiden zamanında gel emi kızım diye sewiorum artık ne kadar anne sözü dinler bilmemmkaydirigubbakcemile3..senin oglusun napıo nası gidioopuyorumnanaktan

canım iyi sayılırız biz de sağolasın:))oğluşum da iyi bugün biraz sakin ben de dün temizlik yaptımda:kedi:yorulduk teyzesi..bugünde iş falan geceyi bekliyoz babamız gelsin hoplayacak içimde biliyorum:))artık anlıyor sanki eşimi tanıyor gibi senin de öyle mi??
haftaya bugün de kontrol var onu bekliyoz bakalım 1 kilo olabildik mi...

ayneen canımcım aksam daha fazla hareketli ee artık babanın sesinide tanımaya baslaRMIS bu aylar ..yerim onları ya ..ya insallah iyi haberlerle gelirsin oglusunu görmeye az kaldı hee ..gramladan yavas yavas cıkıoruz yani kiloya bazen 1 kiloluk süt sisesi alıorum elime wayy be az zaman sonbra demekki bu agırlıkta olcakmıs diorum hehheekaydirigubbakcemile3 ayy annelik biraz bööyle yapıo galiba..kaydirigubbakcemile3..iyi haberlerini bekliorum simdilik cıktım kayınvaldeme gidicez..cook öpüorum minigine kendine dikkat et..bu kadar ara wermemeye calıscam mucck

tamam canım ben de çok öptüm..opuyorumnanaktanminiğimi de öptüm..

Son düzenleme:
canım bende 67 ile başladım ama aldım yani iyi kilo..2 gündür diyetimi yapıyorum...bakalım ne olaçak...neyseki boyum 1.78 ...yoksa iyice top gibi olurdum...

naslsınız kızlar giremedim ben bir kaç gündür siteye...geçmişe söyle bir bakayım dedim..ama çok kaynatmışsınız...okuyamadım..benim oğlan hasta 3-4 gündür uykususum.. gündüz bişeyi yok gece başlıyor..ateş ,kusma..dr ye götürdüm bademcikleri şişmiş...ölüyorum yorgunluktan..birde üstüne migrenim azdı...

cnm geçmiş olsun.. ona bakarken kendinde hastalanma, dikkat et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…