2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selkie hoşgeldin canım ne zamandır göremiyodum seni nasılsın?minik oğluşun nasıl??

canım hoşbulduk,,,oğlan hastaydı okulada gönderemedim...bir kaç gündür onunla ilgileniyorum,o nedenle nete giremedim...ben başım ağrımasa iyiyim çok şükür..uykusuz kalınca migrenim başladı....ilaçta alamıyorum çok kötü...ama oğlan baya bi düzeldi yarın inşallah yllarım okula..

selkiecim çok çok geçmiş olsun canım sana ve oğluna.sende dikkat et kendine onu düzeltirken sen hastalanma.zaten yeni kalktın hastalıktan uykusuzluk bünyenide zayıflatır.bol bol meyve falan ye canım bağışıklığın artsın diyetini sonra yaparsın.

canım sağol..çok zor oluyor,gece uykusuzluk çok yoruyor....birda hamile olunca sanki daha zorlandım bu sefer..yoksa bir hafta uykusuz kaldığımı biliyorum eray bebekken...yaşta geçiyor artık sanırım ....

canım sağol,,,ufaklık bayabi iyi bu gün..ialçalar yaradı işe...ama ben bittim...birde migren midemi etkiliyor...yarı baygın vaziyette idare ediyorum...diyet konusuna gelince dr de talimat verdi sadece 1 kilo alaçakmışım ben bu ay...nasıl yapaçağım bilmiyorum...

canım yazmışın yeni gördüm.çok geçmiş olsun umarım iyidir şimdi oğlun..sende de mi migren var tüh yaa bilirim acısını.parol da mı alamıyosun..buz falan koysan ensene şakaklarına benimkini azaltır da..valla allah kolaylık versin.acil şifa diliyorum.. miden nasıl peki geçtimi..kaynanan gitti mi..üfff amma sordum demi :kedi:

iyileşmesine sevindim canım oğlunun.migren çok fena oluyor hele böyle ilaç ta kullanamayınca daha bir yıpratır seni.birde kaç kişinin bakımı senin üstünde kıyamam.ama senin şimdi yemen lazım ki güçlü kalasın bu özel bir durum geçene kadarda kilonu çok etkilemez heralde yediklerin.

kızlar yemek yapıyorum da bi taraftan geç okuyom kaçıyo gözden falan salak demeyin:))
selkie cim sevindim iyileşmesine oğlunun..sen de dikkat etkendine canım ya

parol falan kesmiyor zaten benim migrenimi..2 tane majezik alırsam üst üste belki o zaman kesiliyor..ama şimdi onuda içemiyorum...buz rahatlatır biraz ama çekince yine başlıyor...kaynanamda hala burda..birde onlarla uğraşıyorum...oğlan desen hastalığın hariçinde zaten sinir sahibi etti beni 3 gündür..imkanı yok kaldıramıyorum bilgisayarın başından...kaldırınca bağırıp çağırıyor..ee kaynanada burda olunça çocuğa kızsam üstlerine alınıp tavır yapıyorlar...az önce bilgisayarı kapattım masa üstünü..şimdi oğlan odasınında bağıa bağıra ağlıyor....kaynanamda içerde yattı uyuyor..kayınpederde akrabalarına gitti...koçamda işte...mdem geçti rennie işe yaradı...

neyse kızlar hamileliğin kıymetini bilin..dogdukları zaman hiç bu kadar rahat olamayaçaksınız..çok seviliyorlar ama o kadarda yoruyorar insanı bu veletler..büyüdükçe sorunlarıda artıyor...

kızlar yemek yapıyorum da bi taraftan geç okuyom kaçıyo gözden falan salak demeyin:))
selkie cim sevindim iyileşmesine oğlunun..sen de dikkat etkendine canım ya
sormayın kızlar yaaa.başımdakiler yetiyordu zaten..birde kaynana kayınpeder...karıştıkları yok ama evimin düzeni değişti yani...birde hepsi benden hizmet bekliyor...ne insafsız oluyorlar yaa...akşamları eşim evde oldumu getir götür işi hiç bitmiyor ..koltuktan bile zor kalkıyorum..hepsi biliyor .ocuk hasta ben uykususuz migrenimde arttı...biri demiyor sninde canın var git içerde uzan biraz biz idare ederiz diye...

selkie şiştim valla( ne diyeyim bilemedim..kolay gelsin canım yaa.allah sabır ve güç versin:Saruboceq:
lütfen dikkat et. kendine iyi bak canım..o kaynanan da tez zamandadönsün evine çok bile kaldıklava:hamile kadında o kadar kalınmaz tam sopalıklar haa

hiç gitmeye niyetleri yok şimdilik...yarın bir akrabasına gidelim diye tutturmuş..ben hastayım o hasta hala gezme derdinde...yok yürüyemiyor zaten..arabayla onu götürürmüşüm...oturur gelirmişiz..bend eyarın uyuma derdindeyim...bu akşam uyurum diyordum ama eşim 12 de geleçekmiş..onu bekleyeceğim...

canım ya sen hala araba kullanıyomusun ben bıraktım valla kemeri takamıyorum diye sıkıntı basıyo beni bebekte rahatsız oluyo..
eşini de bekleme uyu bence gelince arasın seni..acarsın kapıyı anahtarı yoksa varsa da gelsin girsin eve bu ne yaa kızdım şimdi bak kötükedihüso
yorgunum falan desen yemek yapmasan konuşmasan gitmezler mi..
ben de işte kendimce akıl veriyom sana:))sen en doğrusunu bilirsinde işte en çok eşine kızdım yat uyu boşverr

ya henüz okadar zorlamıyor..mecbur kaldıkça kısa mesafe kullanıyorum arabayı....surat yaparım yapmasınada benim annemde geleçek önümüzdeki ay onlar gidince ve doğuma kadar kalaçak..eşimde benim anneme tavır yapar diye yapamıyorum...onun aileside doğuma falan gelmeyeçeklermiş..kaynanam ameliyat olaçak...

o nedenle susuyorum ,idare etmeye çalışıyorum...nerden baksan bir ay yanımdala galiba...hiç gitme muhabbeti falan yok...hatta haftaya şuraya gidelim diye plan yapıyorlar...artık kaynanamın hastalığından da şüphe etmeye başladım...

hey allahım yaa.elden de bişey gelimiyor ki yapalım..
neyse canım takılma o zaman boşver..kendine iyi bak yeter..
eşim geldi canım ben kaçayım çokkk öptümmm opuyorumnanaktan
konuşuruz gene

ayyyy nedir şu kaynanalar yaa bir yandan düşünüyorum bizde olucaz kaynana diye ama, insan bazen pess diyo, hele bu hamilelikte hiç çekimiyo bu kaynanalar.. bende dün surat yaptım kaynanaya.. bi yemek yapıyo mutfağı batırıp çıkıyo ya iyice sinir oldum güya bana yardım ediyo ben mutfakla daha çok uğraşıyom. yemek 1 saatimi almıyo..ALLAH sabır versin bizee..AMİNNNNNNNNNNNN

Selkie cim, sana ve oğluna çok geçmiş olsun canımcım, bende de migren var seni çok iyi anlıyorum, parol falan kesmez bilirim, 2-3 gün karanlık odada sessiz bir ortamda yatacan ki ancak öyle, ama sen şu duurmda onu da yapamazsın, ne anlayışsız insanlar yaa, benim başım ağrırken gözüm hiç kimseyi görmezdi, sen yine iyi dayanıyorsun valla, dikkat et bacım, hepten kötü olma sonra.. ben alnıma pamukların arasına karabiber ve limon kolonyası döküp sarıyorum biraz iyi geliyor, denemek istersen..

hey allahım yaa.elden de bişey gelimiyor ki yapalım..
neyse canım takılma o zaman boşver..kendine iyi bak yeter..
eşim geldi canım ben kaçayım çokkk öptümmm opuyorumnanaktan
konuşuruz gene

canım iyi akşamlar

amiiiinn canım..sorma canım hiç çekilmiyorlar..ama işte bende diyorum kaynana olaçağım ilerde..hemde 2 oğlum var allah nasip ederse 2 tane gelinim olaçak..inşallah güzel geçinirim onlarla...ama bıktırmamak lazım canım be....gelin emanettir bizde....

ıyi geceler arkadaslarrr biz geldik doktordan
27+2 haftalık cıktı ve 970 gram olmusuz masallah.. hersey yolunda.. seker sonucuma sınırda dikkat etmelisin dedi (130 cıkmıstı) birde kac kilo aldın dedi:)))) 9-10 deyince bi owww dedi tatlıdan bahsediyoduk haftada 1 dedi:) ben gunluk kac cikolata yedigimi soyleseydim ne derdi acaba kaydirigubbakcemile3 birde dislerim icin raporu verdi sanırım bu hafta baslayacagım dolgulara.. bir lokma ekmek yesem bile kırık olan yere yerlesiyor ve elimde iple dolanıyordum :)
bir bucuk ay sonra gorusuruz deyince gozlerim kocaman oldu 1 ay sonra gel dedi:) biz yine arayı uzatacagız 4 boyutluda tam yuzunu gorduk derken elini koydu goremedik o gorebildigim an cok kısaydı pek benzetemedim kimseye:) cok uzun oldu sanırım umarım herkes iyidir... opuyorumnanaktan

canım sağol,simenaycığım mecburum..en azından oğlum nedeniye gözüm görmek zorunda ,,çocuk kısmı anlamıyorki hastalıktan ağrıdan...diğerlerine gelince sözde hastalar ama afedersin dom.. gibiler...benden daha sağlamlar aslında...dün gece oğlum saat gece 3 te ateşlendi bir saat onun kompres yaparak ateşini düşürdüm tam uyudu ..gittim yattım yarım saat geçmedi aradan..oğlum odasından bana seslendi m,desi bulanmış...kaldırdım lavobaya yetiştirene kadar halonın üstüne çıkardı..baktım ateşi yine yükselmiş...çocuğun üstünü soydum ılık duş aldırdım sonra onu yatırdım...deterjanlı su hazırlayıp halılatrı sildim işim bitti sabahın 5;30 oldu tam dedim yatacağımoğlum kalktı yin korkmuş..neyse yanıma aldım onu dedim en azından 1 saat uyurum.ama uyuyamadım..çünkü oğlum uyumadı sağa dön sola dön uytmadı.saat 6;30 eşimin telinın çalar saati çalmaya başladı ..ondan sonra oğlum iyice kalktı sonra bende uyumaktan vaz geçtim zaten,anladımki bana uyku haram eşim kalktı.....onu işe gönderdim ...sonra oğlan bir daha uyumadı zaten o uyanık olunc bende yatamam..zaten uyutmaz...yaklaşık 3-4 geçedir böyle geçiyor...ve bunlar olup biterken onlarının hepsinın dünyadan habei yoktu...sabahta söyleyince aa öylemi demekten başka bişey demediler...

aman kendileri bilir..ben slışkınım başımın çaresine bakmaya zaten.bana ayak bağı olmasınlar yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…