2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim ücretsiz izin hakkım yok canım benim keşke olsa dibine kadar kullanırım neyse bakalım hayırlısı ü. haftaya kadar kararımı kesinleştirmem gerekte ondan gel gitler yaşıyorum neyse bakalım hayırlısı senin 100mg ne zaman yüklenicek benden öncemiydi bizi bilgilendirirsin artık nasıl olduğuna dair hazırlıklı olalım :)) kocişimmmmmmi özledim yaaaaaa (( geç 39 geççççççç

bosnacım sünnetle ilgili fikrin kesinleştimi canım doktorla görüştünmü?

Bana anneminkiler de olmadı, çok mu koca göbekliyim ne :)
Eşiminkileri mi giysem acaba kaydirigubbakcemile3
Kalın atkılarıma sarınmayı bi deniyim ben de bakalım...

Ben Ankara soğuğundaki insan....
Bir adet panço aldım (pazardan) 40TL idi. Ama tek başına giyince donuyor insan.. Belki önü kapanmayan montun üzerine giyilebilir...

Şu anda ortaokul daki montumu giyiniyorum... O paltoyu aldığımız gün babam ısrarla satıcıya en büyük bedenini ver dedi. Satıcı da bir bana bir paltoya bakıp, babama: "Bu kız bu kadar büyümez ye hadi hayırlısı" demişti... O zamanlar 155-160 boylarında 40 kilo falandım... Hatta iskeletor derlerdi okulda bana... İşte babamın öngörüyle aldığı o palto, şu anda 1,70 boyunda 77 kilo olan hamile bana oluyor.... Babam gerçekten öngörülü adammış...

Gelelim, diğer arkadaşlar ne yapabilir... İşporta yada ucuz satan yerlerden en büyük beden bakılabilir, çok modaya uygun bişi olmasına gerek yok, heryeri kapasın yeter... Ben şu anda zaten 1991 den kalma kabanımla, üzerinde halı yada battaniye ile gezen minik bir kutup ayısına benziyorumkafamçokkarıştı

kızlar alerji yapmayan bi tek primanın yenidoğanıymış ama benim zilli kızımın poposunu oda alerji yapar kesin..bez stoklamicam ben...
hastaneye giderken bi 10 tane lazımmış.
bi tane 50 lik alırım yeter.

Primanın alerji yaptığı ama huggies ile sorun yaşamayan tanıdıklarım var...

bosnacım sünnetle ilgili fikrin kesinleştimi canım doktorla görüştünmü?

Canım kendi doktorumla konuştum sadece, onun da küçük bir oğlu var, biz yaptırdık dedi.
Oğlu olan arkadaşlarımın fikrini aldım, yaptıranlar da yaptırmayanlar da mutlaka yaptır diyorlar :)
19 Aralık'ta doktor kontrolüne gittiğimde, hastanenin çocuk cerrahı ile de görüşeceğim.
Onun söyledikleriyle de fikrimi değiştirmezsem, yaptırmak niyetindeyim.

herkese günaydın annişlerrr..bu sabaha maalesef mide bulantısıyla uyandım 08,30 dan beri ayaktayım hiç böyle olmazdım ya üşüttüm galiba ılık süt içtimde biraz kendime gelim..umarım herkes iidir kaban bende almayı düşünmüorum surda 3 ay için kendi kabanımı giyicem önünü kapatmadan mecbureen..ben ewdeyim neysede calısanlar aman üşütmeyin kalın atkı fikri süper:lepi:

dilacım hastanede kaç gün kalcaz ki...2 gün kalsak günde 5 bez gidermi??çok geldi de bana o kadar çok ıslatırlarmı altlarını yaa..o zaman habire bez deişcez :bbo:

Şöyle örnek vereyim görümcem ikiz doğurdu, yeni... Hastanede bezi hastane vermiş... 2 gün kaldılar, 10. gün öğleden sonra 96 lık prima paketi ikizler bitirdi...

Yani 10-2=8 günde

96/8=12 adet günlük bez kullanımı

12/2=6 adet günlük yeni doğmuş bebek başına düşen bez miktarı...

Baya para lazım yani....

Prima yeni doğan 50 adet 24 TL internette yani tanesi 48 kuruş tutuyor, kaba hesapla ikisi 1 TL böylece günde 3TL bez parası verilmesi gerekiyor.... Yani ayda 90 TL

Birikimli altın hesabı açmak isteyenlere bankamın şubelerini önerebilirim

ımza: Analist Sinpac

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin senin kaydirigubbakcemile3 Nasıl güldürdün beni, maymun oldum şirkette kendi kendime kahkaha atınca...

En iyisi mont üzeri panço gibi görünüyor, cumartesi günü buluşma öncesi pazara gidip panço alınacak bu durumda...

Günaydın Cankuşlar, Ankara soğuğunda bende önü açık, koca göbeğimden olmayan mantomla geziyorum valla, ama Sinpac çok güldürdün beni yaa, panço fikri süpermiş, bende en kısa zamanda temin edeyim en iyisi bir tane.. Bebebk bezi konusuna gelince bende çok fazla stok yapmayı düşünmüyorum açıkçası, prima ve huggies in en küçük paketlerinden alıp deneyecem, bebeğim hangisini severse onunla devam edecem ama arkadaşımdan duymuştum, bebeği doğduğu ilk gün hastanede 8 bez harcamış :))

kuşum sne antalyalısın üniverstede antalyadna gelen arkadaşım ilk kar tanelerini sakaryada görmüştü ayrıca atkı bağlamayı da biz öğretmiştik kendisine )::):):))

sinpac bugün bomba gibisin yazdığın her iki iletide beni çok güldürdü süpersin valla )::):) :roflol::roflol::roflol::roflol:

Gelelim ayakkabı konusuna...

Geçen kışlarda giydiğim çizmem bacağımı sıkınca, işyerinde giymek için bir aykkabı bir de çizme aldım. (1.5 ay önce).... Sonra o çizme de bacağımı sıktı ve ayağım ayakkabı dışına taştı... (Aynı kek kalıbından taşan kek görüntüsü veriyordu) Boşuna o kadar para verdim yani...

Ben de şu UGG lerin çakma olanlarından aldım (50TL) bir adet te yazlık, sonsuz genişleyen babetimi iş yerine koydum... Dışarıda o çakma botumsu şeyi, işyerinde de babeti giyiniyorum... Şimdilik memnunum...

Çakma UGG ucuz ayakkabı satan yerlerden bulunabilir, ucuz babet te öyle...

ben de kararsızım ama huggueis ve prima iyi diyorlar .Beklemedeyim bakalım

Sorma ya paltomun birinin üst düğmesi kapanıyor sadece 2 pantomu giyorum onunda ilk 3 düğmesi 1 ay sonra giyemem de bol birşeyde almak istemiyorum.Panço güzel bir fikir aslında olabilirde bakalım ...Bende alabilirim belki:))))

Alalala hayırdır bisey mi oldu sana .....

SORMA YAAA inşallah bu karar onaylanmaz da ben de özele gidiyorum bakalım ne olacak.Benim 4 yıllık doktorum başka doktora da gidemem doğrusu...

Tamam canım haberlerini bekliyoruzzzzz

Sinpacim, bomba gibisin bugun, maşallah, Allah bozmasın, öptüm çok :))

Gelelim kıyafete...

Gezerden 3 adet uzun kollu en büyük boy uzun kollu t-shirt aldım... (Siyah, Beyaz ve Yeşil) üstüne eşimin siyah bir süveterine el koydum (o da ucuz birşeydi) Altına da bir adet siyah hamile pantolonu aldım... İşyerinde böyle geziyorum....

Özel zamanlar için siyah bir elbise almıştım... (Onu bayramda, toploantılarda giydim)

Bir tane hamile kotu ve bir de taytım var... Onları da haftasonu üç penye ile giyiniyorum...

KIsaca toplam dolabım 8 parça.... Eh yeter işte...

Benim en büyük sorunum atlette oldu, hiç biri göbeğimi kapatmadı.... O zaman ben de eşimin atlet ve fanilalarına sardırdım... Onlar rahat...

Ama kilot işini çözemedim... 3 adet hamile kilodum var, kalanlar kısa ve popoma sığmıyor... Şu işe acil bir çözüm bulursam, benim olay tamamdır...

Benim çizmem sabahları gayet güzel kapanıyor. Fakat akaşama doğru, bacaklarım cendereye girmiş gibi oluyor, eve gittiğimde çizmenin izinin bacağıma çıktığını görüyorum. Spor ayakkabılarımı getirdim şirkete, çizmeyle gelip, şirkette sporları giyiyorum.
İlerleyen zamanlar için kar-yürüyüş botum var bir tane, ona geçiş yapabileceğimi umuyorum.

günaydın kızlar bebek bezlerinden konuşuyosunuz bakıyorum da geçenlerde kocama dedimki sen para werip alcaksın oda içine edecek,hehehe senin paranın içine edecek benim kızım diorum gülüyor.

bir de bu sabah eşim bir rüya görmüş ben omzunda yatarken rüyasında diğer omuzundada kızımız yatıyomuş, bizim kız hooop otarafa dönerken yataktan düşmüş, kızım düştü diyo yataktan lan bnde dedim ki allahın cezası bi çocuğa sahip çıkmadın:))) sabah sitcom wardı yani yatakta gülmekten kırıldımkaydirigubbakcemile3

harikasın :lepi:
cevap gelince haberdar et :)
günaydın cnaım hemde hepinizeeeee ............

a.s.a.s.
sen son iki ay kala ayrılacaksın değil mi doğum iznine ?
evet tatlım günü gününe çıkıyorum yani 32. haftalık olduğumda inş. opuyorumnanaktan
ben kışlık kaşe bir kumaş alıp doğru terzime gittim
yandan bağlamalı/düğmeli ferace tipi modeli mont üzerine dizayn etti
göbek büyüdükçe düğmeleri biraz daha yana alıcam
böylece kışı tamamlarım herhalde :))

hem şık oldu hem de maliyeti 50 tl :lepi:

Marks&Spencer'ın düşük belli kilotlarını giyiyorum, çok rahatım, bir dene istersen...

Ben de anneme 4 tane penye aldırmıştım salı pazarından, onları giyiyorum, üzerine uzun hırka, altına da siyah ya da kot hamile pantolonu. Tamamdır bu iş...

Sabahları çok rahat oluyor, ne giyeceğim diye düşünerek vakit kaybetmiyorum hiç kaydirigubbakcemile3

hadi yaa:)) ben bir an önce yeni doğan bakımıyla ilgili bilgi edinsem iyi olacak:)) bez olayını bile bilmiyorum öbür şeyleri ne yaparım kim bilirkaydirigubbakcemile3cahilliğin gözü kör olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…