2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aradım ama ulasamıyorum, acmıyor telefonunu, bir ara sorarım ama kaydirigubbakcemile5
bu arada hayat ne garıp dimi kaydirigubbakcemile3
neredenn nereye ...

aradım ama ulasamıyorum, acmıyor telefonunu, bir ara sorarım ama kaydirigubbakcemile5
bu arada hayat ne garıp dimi kaydirigubbakcemile3
neredenn nereye ...

kesinlikle yaa... hiç unutmam Esen bir gün hastalandı zehirlenme gibi bir şey olmuştu. yavrum benim yaaa..

tşk ederim cnm.. benim evde çatı katı çocuk odasına perde yapmayı düşündüm bende ama örnek çeşidi bulamadım benim camda küçük başka seçenekte güzel durmuyo . netten araştırıyım biraz,sende bitince koyarsan bir fikir olur benim için..

kızlar ya şöyle geçmişi okuyayım dedim...oku oku bitiremedim..bende bu gün oğlumun yarıyıl karne toplantısı vardı..oraya gittim öğretmenleriyle görüştüm....oğlum aşırı yaratıcıymış.. :))) ve çok duygusalmış.....çok çabuk herşeye üzülüp ağlıyormuş ve çok hareketliymiş...6 yaşını doldurduğunda benden bir test yaptırmamı isteyeceklermiş..yetenek ve zeka belirleme testiymiş...erayın diğer çocuklardan daha zor olduğunu söylediler....bazen sınıfın hiçbirinin yapamadığı bir şeyi erayın çok kısa sürede yaptığını bazende çok basit birşeyi yapmakta güçlük çektiğini söylediler...çok dengesiz bir profil çiziyormuş.erayın seviyesini belirlemekte güçlük çekiyorlarmış..bu eğitim hayatında sıkıntı olurmuş...oğlumun takıntılı olduğuu söylediler kafasında bişey varsa başka hiç bir şeyle ilgilenmiyormuş o kafasındaki şey çözülmeden..

kafam karıştı biraz geldim sonra eve..onun haricinde iyiyim..umarım sizde bir yaramazlık yoktur...

tatlım allah kolaylık versin.. benim diyet iyi gidiyor kan degerlerimde allaha sükür ama ben iyi degilim yemekten içmekten nefret ettim artık inan hep aynı seyleri ye ye ...diyetide asla bozmuyorum miniğime zarar veririm korkusuyla ama simdiden esime dogurunca hastanede yiyecegim seylerin listesini veriyorum...karnıyarık vaziyeti nasıl yiyeceksem...ööle devam ediyo işte .. ya yemek yemek benim için bi zevkti azap oldu simdi....

maaşallah tatlım...hoşgeldin bu arada..

o ölen kardeşlermize gerçekten çok üzüldüm
rabbim onlara bebekleri ile birlikte rahmet lanalarına peygamber sabrı versin inşallah
amin canım.....

teşekkürler beko,yazıyorum işte aklım estikçeopuyorumnanaktan
yaa zevklerimiz minnoşlara aldıklarımız almayı düşündüklerimiz aynı hemen hemen onun için çokk hoşuma gittti...aynı takıntılar bendede var yani kaydirigubbakcemile3

tatlım hem çok sanslısın hemde işin çok zor...bu çocuklarla ilgili bir makale okumuştum birde bir isim veriyorlar böyle çocuklara.aklıma gelirse yazarım.. tamda senin anlattığın gibi... sende daha bilinçli davranır çok güzel yönlendirirsin yavrunu...sonuçta zeki ve çok yetenekli çocuklar bunlar..sıradan degil...

valla canım benim kafam karıştı şimdi..ne olduğunu bende bilmiyorum....6 yaşına girsede yaptırsam şu testi diyorum...aklına glirse yaz mutlaka bende bakayım bi....

hayırlısı canım yaa özel bi çocuk işte demekki maşallah zekasına bazı aktiviteler sıkıyordur belki ondan konsantre olamıyordur sıkma canını karışmasın kafan bizim bi tanıdığımızında oğlu böyle çok zeki bi çocuk özel bi okula gönderiyorlar şimdi

ne güzel kız :):)maşallah bence basit şeylerle uğraşıp zaman öldürmek istemiyor.sınıfın hiçbirini yapmadıgı birşeyi oğlunun yapması onun kesinlikle zeka seviyesini ortaya koyuyor maşşallah allahım esirgesin anaokul bitsin bence direk 2, sınıfa alırlarbenim kuzende öyleydi birinci sınıfa başladı bakdılar az geliyor direk 2 e aldılar

herkese iyigeceler.Bugün yine amma kaynatmışınız.Benim dünden beri moralim bozuk.Yedi tane can verdik yedi tane fidan.Haberleri izliyorum ağlıyorum allah mekanlarını cennet etsin.Hepimiz daha doğmadan bebeklerimize nasıl titizleriniyoruz birgün kıpırdamasa ömrümüzden ömür gidiyor.Kimbilir onları nasıl büyütücez gözümüzden bile sakınıcaz.O analarda bence aynı yaptı.Daha 21 deler.Toprağa verdiler evlatlarını.Moralim çok bozuk çok.DıYECEK SÖZ YOK HEPıMıZıN BAŞISAĞOLSUN.

bende çok ağladım dün dayanamadım, Alllah analarına sabır versin mekanları cennet olsun inşalah :Saruboceq:

inşallah dediğin gibidir canım!eğer öyleyse okulun üstün zekalılar bölümü var oraya alırlar...bende çok istiyorum buraya gitmesini...ama hiperactivite olmasından da şüphelendiler..çünkü dengeli değil...görsel hafızası çok yüksek...bir kere gördüğünü unutmuyor...ama ezber falan yaptıramıyorlarmış...
inşallah çanım..dua edinde öyle çıksın..başka bir sorun çıkmasın...

evet anım bende onları izlerken dayanamadım oturdum ağladım..sonra baktım olmayaçak kapattım tv.yi,,inşallah o hainlerinde kökü kurur...Allah sabır versin şehitlerimizin ailelerine...

Son düzenleme:
Günaydın Güzel Anneler hepinize bi geçmişi okuyup geleceğim ama önce kendimle ilgili bişi anlatayım

dün kardeşimi kuldan almaya gittim 3 tane afacan yaramaz bir biri ile şımarırken bitaneisni bir ittiler doğru benim karnıma soldan o kocaman ağır çantaları ile bi güzel çarptı tabi ben iki büklüm kaldım bide okulun tam dağılma saati ortalık karma karışık geldiler yanıma ablacım özür dileriz abla pardon valla istemeden oldu abla iyimisin felan bi anda bütün sinirimde acımda geçti kıyamadım dedim iyiyim ama ne olur dikaktli olun ve dua edin bişey olmasın bak ben hamielyim . biraz sancı ile eve gittim hemen uzandım yattım yavrucağım hemen hareketlenip benim korkumu biraz olsun hafifletti çok şükür kanam akıntı felanda olmadı bu cumartsi doktora gittiğimde hatırlatacağım ona göre bi baksınalr ama şu ana kadar korkacak hiç bişi görünmüyor mevlma korudu bebeğimi yaramazların hatırına sanırım :):):) çünki gerçekten çok sert vurdular büyük bi kaza atlatmış olduk :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim tek duam bu kavganın bi şekilde son bulmasıdır nice şehitler verdik ve böyle giderse özellikle bu günlerde daha çok vereceğiz böyle kalleş saldırılar bölücü düşüncelere ben karşıyım ölen serbın en yakın arkadaşı bir kürt şehitlerden ikisinin ailesi kürt onalrı vuranalr ise yine kürt bakarsanız neyin ne olduğuna bile bi anlam veremiyrosunuz neyse burada böyle muhabbetlere girmek doğru değil . sonuçta hamilelerin olduğu bir topikteyiz mevlam ailelere sabır versin birde hepinizi arkadaşalr böyle üzülüp ağlamanın yanı sıra ben bişeyler yapmaya davet ediyorum bakın bir şehidimiz aldığı 3 kuruş asker harçlığını ailesine gönderiyormuş demekki o derece durumalrı zor aslında birimizin önderliğinde o aileye ulaşıp bişiler gönderemez miyiz hani maddi değil belki gıda eşya yada ne bileyim ne olursa durumu olan maddi de olur sizler ne dersiniz bu konuya ?

canım inşallah oğluşun süper zeka çıakr ama aklıma bişi takıldı oda balık burcu muydu bide takıntı huyu birazda abbasından kalmış olabilir mis sanki daha önce öyle bişi söylemiştin gibi gelior bana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…