- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.681
aradım ama ulasamıyorum, acmıyor telefonunu, bir ara sorarım ama kaydirigubbakcemile5
bu arada hayat ne garıp dimi kaydirigubbakcemile3
neredenn nereye ...
ohhh kaynatmışsınız yine bayağı canlarım.eftel kapı süsü çok güzel olmuş ellerine sağlık.
bende oğlumun odasına perde yaptım çatı katı olduğundan yatak odalarımız tavan eğimli.rustik korniş var ee onada pek bir seçenek yoktu bende kendim kirpi ipten yaptım ama süslemeleri bitmedi bitsin bende koyarım.
canım geçmiş olsun.. seni yakaladığım iyi oldu özelinede msj atmıştım...bloguna bayıldım çok zewkliopuyorumnanaktan
tatlım allah kolaylık versin.. benim diyet iyi gidiyor kan degerlerimde allaha sükür ama ben iyi degilim yemekten içmekten nefret ettim artık inan hep aynı seyleri ye ye ...diyetide asla bozmuyorum miniğime zarar veririm korkusuyla ama simdiden esime dogurunca hastanede yiyecegim seylerin listesini veriyorum...karnıyarık vaziyeti nasıl yiyeceksem...ööle devam ediyo işte .. ya yemek yemek benim için bi zevkti azap oldu simdi....Allah onu bildiği gibi yapsın, ne diyeyim daha...
Canım gebelik diyabeti yokmuş. Ama 100 gr testindeki 1. saat sonucum yüksek diye diyet verdiler. Şeker diyetinden pek farkı yok sanırım, epey sıkı bir diyet. Bütün gün karnım gurulduyor, asla doymuyorum. Korkudan kaçamak da yapamıyorum.
Senin nasıl gidiyor?
maaşallah tatlım...hoşgeldin bu arada..ilk açılışı ben yapayım ...
25 haftalık hamileyim ve bebişim herhalde 700 gr olmuştur.Oğluşumuz kaan ı mart ın 19 unda elimize almayı planlıyoruz.,inşallah nasip eder
Oğlum gececi olucak herhalde sürekli gündüzleri yan gelıp yatıyo ; akşamları yatınca neden yattınız der gibi başlıyo hareketlere ...
amin canım.....o ölen kardeşlermize gerçekten çok üzüldüm
rabbim onlara bebekleri ile birlikte rahmet lanalarına peygamber sabrı versin inşallah
yaa zevklerimiz minnoşlara aldıklarımız almayı düşündüklerimiz aynı hemen hemen onun için çokk hoşuma gittti...aynı takıntılar bendede var yani kaydirigubbakcemile3teşekkürler beko,yazıyorum işte aklım estikçeopuyorumnanaktan
kızlar ya şöyle geçmişi okuyayım dedim...oku oku bitiremedim..bende bu gün oğlumun yarıyıl karne toplantısı vardı..oraya gittim öğretmenleriyle görüştüm....oğlum aşırı yaratıcıymış.. :))) ve çok duygusalmış.....çok çabuk herşeye üzülüp ağlıyormuş ve çok hareketliymiş...6 yaşını doldurduğunda benden bir test yaptırmamı isteyeceklermiş..yetenek ve zeka belirleme testiymiş...erayın diğer çocuklardan daha zor olduğunu söylediler....bazen sınıfın hiçbirinin yapamadığı bir şeyi erayın çok kısa sürede yaptığını bazende çok basit birşeyi yapmakta güçlük çektiğini söylediler...çok dengesiz bir profil çiziyormuş.erayın seviyesini belirlemekte güçlük çekiyorlarmış..bu eğitim hayatında sıkıntı olurmuş...oğlumun takıntılı olduğuu söylediler kafasında bişey varsa başka hiç bir şeyle ilgilenmiyormuş o kafasındaki şey çözülmeden..
kafam karıştı biraz geldim sonra eve..onun haricinde iyiyim..umarım sizde bir yaramazlık yoktur...
tatlım hem çok sanslısın hemde işin çok zor...bu çocuklarla ilgili bir makale okumuştum birde bir isim veriyorlar böyle çocuklara.aklıma gelirse yazarım.. tamda senin anlattığın gibi... sende daha bilinçli davranır çok güzel yönlendirirsin yavrunu...sonuçta zeki ve çok yetenekli çocuklar bunlar..sıradan degil...
kızlar ya şöyle geçmişi okuyayım dedim...oku oku bitiremedim..bende bu gün oğlumun yarıyıl karne toplantısı vardı..oraya gittim öğretmenleriyle görüştüm....oğlum aşırı yaratıcıymış.. :))) ve çok duygusalmış.....çok çabuk herşeye üzülüp ağlıyormuş ve çok hareketliymiş...6 yaşını doldurduğunda benden bir test yaptırmamı isteyeceklermiş..yetenek ve zeka belirleme testiymiş...erayın diğer çocuklardan daha zor olduğunu söylediler....bazen sınıfın hiçbirinin yapamadığı bir şeyi erayın çok kısa sürede yaptığını bazende çok basit birşeyi yapmakta güçlük çektiğini söylediler...çok dengesiz bir profil çiziyormuş.erayın seviyesini belirlemekte güçlük çekiyorlarmış..bu eğitim hayatında sıkıntı olurmuş...oğlumun takıntılı olduğuu söylediler kafasında bişey varsa başka hiç bir şeyle ilgilenmiyormuş o kafasındaki şey çözülmeden..
kafam karıştı biraz geldim sonra eve..onun haricinde iyiyim..umarım sizde bir yaramazlık yoktur...
herkese iyigeceler.Bugün yine amma kaynatmışınız.Benim dünden beri moralim bozuk.Yedi tane can verdik yedi tane fidan.Haberleri izliyorum ağlıyorum allah mekanlarını cennet etsin.Hepimiz daha doğmadan bebeklerimize nasıl titizleriniyoruz birgün kıpırdamasa ömrümüzden ömür gidiyor.Kimbilir onları nasıl büyütücez gözümüzden bile sakınıcaz.O analarda bence aynı yaptı.Daha 21 deler.Toprağa verdiler evlatlarını.Moralim çok bozuk çok.DİYECEK SÖZ YOK HEPİMİZİN BAŞISAĞOLSUN.
inşallah dediğin gibidir canım!eğer öyleyse okulun üstün zekalılar bölümü var oraya alırlar...bende çok istiyorum buraya gitmesini...ama hiperactivite olmasından da şüphelendiler..çünkü dengeli değil...görsel hafızası çok yüksek...bir kere gördüğünü unutmuyor...ama ezber falan yaptıramıyorlarmış...ne güzel kız :):)maşallah bence basit şeylerle uğraşıp zaman öldürmek istemiyor.sınıfın hiçbirini yapmadıgı birşeyi oğlunun yapması onun kesinlikle zeka seviyesini ortaya koyuyor maşşallah allahım esirgesin anaokul bitsin bence direk 2, sınıfa alırlarbenim kuzende öyleydi birinci sınıfa başladı bakdılar az geliyor direk 2 e aldılar
inşallah çanım..dua edinde öyle çıksın..başka bir sorun çıkmasın...hayırlısı canım yaa özel bi çocuk işte demekki maşallah zekasına bazı aktiviteler sıkıyordur belki ondan konsantre olamıyordur sıkma canını karışmasın kafan bizim bi tanıdığımızında oğlu böyle çok zeki bi çocuk özel bi okula gönderiyorlar şimdi
herkese iyigeceler.Bugün yine amma kaynatmışınız.Benim dünden beri moralim bozuk.Yedi tane can verdik yedi tane fidan.Haberleri izliyorum ağlıyorum allah mekanlarını cennet etsin.Hepimiz daha doğmadan bebeklerimize nasıl titizleriniyoruz birgün kıpırdamasa ömrümüzden ömür gidiyor.Kimbilir onları nasıl büyütücez gözümüzden bile sakınıcaz.O analarda bence aynı yaptı.Daha 21 deler.Toprağa verdiler evlatlarını.Moralim çok bozuk çok.DıYECEK SÖZ YOK HEPıMıZıN BAŞISAĞOLSUN.
herkese iyigeceler.Bugün yine amma kaynatmışınız.Benim dünden beri moralim bozuk.Yedi tane can verdik yedi tane fidan.Haberleri izliyorum ağlıyorum allah mekanlarını cennet etsin.Hepimiz daha doğmadan bebeklerimize nasıl titizleriniyoruz birgün kıpırdamasa ömrümüzden ömür gidiyor.Kimbilir onları nasıl büyütücez gözümüzden bile sakınıcaz.O analarda bence aynı yaptı.Daha 21 deler.Toprağa verdiler evlatlarını.Moralim çok bozuk çok.DİYECEK SÖZ YOK HEPİMİZİN BAŞISAĞOLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?