- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.721
herkes bugün kocalardan şikayetçi :))) dilayı rüyasında bıçaklamış, bosnanın eşi horluyormuş geçmişi okuduğum kadarıyla durum böyle :)) seyyalcim görüyormusun biz biraz rahatız ve avantajlıyız gibi görünüyor :)))
herkes bugün kocalardan şikayetçi :))) dilayı rüyasında bıçaklamış, bosnanın eşi horluyormuş geçmişi okuduğum kadarıyla durum böyle :)) seyyalcim görüyormusun biz biraz rahatız ve avantajlıyız gibi görünüyor :)))
Sinpac Seyyaltaner geçmiş olsun... Allah korumuş... O çantalar inanılmaz ağır oluyor... Aman dikkat etmek lazım kardeş...
fty gunaydin kizlarrrr.......... guzel sıkıntılardan sorunlardan uzak bir gun diliyorum hepimize.
canim cok gecmis olsun. gercekten ucuz atlatmissin. sonucta cocuk onlar ne yaptiklarinin farkinda degiller. ama aferin cocuklara gelip ozur dilemisler.
E horlar tabi şekerim ya, hamile olan benim, ben 7 kilo aldım, o 10 kilo aldı kaydirigubbakcemile3
Bana eşlik etmek istiyormuş, çatlak, ben ne yersem o da yiyor.
Hatta benim yiyemediklerimi de yiyor cokacimcoook
inşallah çanım hiperative değildir...çok zor oluyor çünkü böyle çoçuklar...yaramazlığı var çanım..2 dakika yerinde durmaz...off warya o çantalarda nasıl ağırdır bilirim benim kardeşimde 5.sınıfa gidiyor maşallah balyoz taşıyo sanki çantada... bi de ne işin war senin okul çıkışında o halinde çoluk çocuk itiş kakış olacağını bilmiomusun aaa sinir etme bakiim beni, dikkat et biraz lmaz: neyse ki ucuz atlatmışsın:Saruboceq:
tamam işte babasına çekmiş welet başka bişi diil yani, sana bişey diyimmi zaten resimlerinden bn dedim he bu çocuk kesin çok yaramaz die:) yani çok hareketli bişey olduğunu düşündüm ama umarım hiperaftif değildir, çewremde war öyle bir çocuk ailesi çok zorluk çekiyo
günaydınnn güzel annişler sağlıklı günler diliyorum hepinize opuyorumnanaktan selkie'cim canım inşallah bebikinin zekasında bi problem yoktur canım sağlıklı sıhhatli doğar inşallah zehir gibi olucak bebişinseyyalcim çok geçmiş olsun canım allah sana bağışlamış bebişini allah korumuş canım
canım seni iyi anlıyorum evet evlilikteki herşey onalrı çok etkilyior her ne kad ruzak tutmaya çalışsakta her olup biteni fark ediyorlar . eşine gelince zeki insnalarda bu huy var ne yazık ki çok takılırlar anlaşmak zordur :) sen çocuğunla ilgilen sorunalrını çözmeye çalış anlattığın kadarı ile oğlun balık burcu ve babsının akrekteri arasıdna kalmış :):): mesela bende balık burcuyum istediğim bişeyi çok güzel yaparım ve başarıım ama dikkatim çabuk dağılır , mesel yapmak sitemediğim bişeyi kimse bana yaptıramaz yapamıyroum başaramdım der sıyrılıyrım hiç gocunmam bunu derken çünki yapmak istemyiroumdur ve benim için olay bitmiştir :) çabuk akrar değiştiririm ama bazende bişeyi çok istiyorsam ilk düşündüğüm odur ve o olana akdar başka hiç bişey beni mutlu etmez )::) ay benimde benle ilgilenen bi annem olsa imiş böyle :):):
annemde şimdi çıktı bunlar sizin zamanınızda böyle şeyler yoktu dedi bana akşam... :))bende varmıtırda farkden yokmuştur dedim...inşallah oda büyüdüpü zaman bişeyler olur...Dila, kocanı kesin öldürmüşşündür sen şimdi, rüyan yüzünden...naniknaniknaniknaniknaniknanik
Selkie, canım bence bu yaşlar çocuğun şekillendiği yaşlar, bazı şeyler çocuğun ilgisini çekmiyorsa, nedenleri bulunabilir... Ama bence hepimiz böyleydik ama farkeden yoktu... Birşekilde hepimiz büyüdük, bir şeyler olduk...
Bu arada eşin Odtü de hangi bölümden kaç mezunu?
Eşinle aynı döneme denk gelmiş olabiliriz, belki tanırım...
Günaydın Mart anneleriiiii;
Selkie; Oğlun için üzülme bu kadar şimdiki çocuklar zehir gibi herseyi çok çabuk algılıyor ve öğreniyorlar benim yeğenimde öyle 5 yaşında ama zehir gibi okumayı söktü nerdeyse 30 'a kadar sayıyor 10 'a kadar da yazabiliyor.Hayal dünyası çok geniş pazar günü onunla resim yapıyoruz bana diyor ki ,''hava çok soğuk cocuğun montuda olsun atkısı da..''.Kardeşi içinde ''o benim kardeşim ben sus diyince susması lazım daha 2,5 aylık bebek o beni anlamaz ki ''diyor ama gülüyor bana ablası olduğumu biliyor diyor...
Laptop'ı mouse'suz kullanıyor, ev telefonundan ev numaramı tuşlayarak arıyor....Yani tamamen geliştirme ve yetenek ...
Dimplewk;Geçmiş olsun sana canım yaaa perde mi uzanmak mı bunlar bana yasak olan şeyler artık bundan sonra çok ama çok dikkat edelim...
Bugün kuru bir öksürükle uyandım ama boğulacak gibiydim.Eskiden kalma akut bronşitim var ve kış aylarında nükseder.Bu sefer nefes alamaz gibi oldum doktoruma söyleyeceğim salı günü öksürük şurubu kullanabiliyorsam kullanayım.Kuru hava hemen nefes almamı zorluyor.Öksürürkende bişey olacak diye korkuyorum...
hımm hele ki uykun hafifse durum fenaHorluyoooo :kedi:
Ben de sürekli tuvalete kalktığım için uykuya dalamıyorum, onun horladığı zamana denk gelirse sapıtıyorum...
teşekkürler pancuben arkadaşımDimplewk;Geçmiş olsun sana canım yaaa perde mi uzanmak mı bunlar bana yasak olan şeyler artık bundan sonra çok ama çok dikkat edelim...
günaydıınngünaydın kızlar nasılsınız....
Seyyal taner; Canım sana da geçmiş olsun çocuklar işte afacanlar aman dikkat biraz daha.....
Bosna; eşinle aynı anda rejim yaparsınız artık walla benim eşimde benim yiyemediklerimi yada yemek istediklerimi gözümün önünde yiyiyor ama canım çekmiyor benim zaten 6 ay boyunca aş ermek nedir onu bilemedim.Herseyden aldı eşim ama yiyemedim yada az yiyip gerisini eşim yedi.:)))
ynur seyyalcim özlem konusunu hiç açma tatlım yaaaaa ben artık fiks bi şekilde eşimi görüyorum rüyalarımda ne telefon ne internet hiç bişey avutmuyor artık özlem hat safada olduğu için hiç bişey tat vermiyor bugüne kadar sabırla geldik ama bundan sonrası dahada zor geçiyor yaaaa çıldırma derecesindeyim allah kimseyi ayırmasın ne şekilde olursa olsun allah onları ve bebiklerimizi bize sağlıkla kazasız belasız bağışlasın inşallah şafak 38
ya hakikaten şimdiki çocukların hepsi çok bilmiş..sorun benim oğlanın çok dengesiz bir profil çizmesi...bir konuya takılıp kalıyormuş..o sorun çözülmeden diğer konuya ilgi gösteremiyormuş..tamamen kendini soyutluyormuş dış dünyadan sıkıntısının çözümünü bulana kadar......
günaydın kızlar nasılsınız....
hımm hele ki uykun hafifse durum fena
yok bee yawww tek kişilik yatak sarmıyor beni :):) anneme diyorum bu yatak ne rahatsız kızım bekarken yattığın yatakta yatıyorsun kendin aldın o yatağı ortopedik olsun diye şimdi yanında kocan yokda ondna batıyor o yatak sana diyor kaydirigubbakcemile3
özledim yaaaaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
teşekür ederim cnaım evet çok ağır çöantaları oluyor özlelikle 5. sınıfların çantaları için vinç lazım vinç.. yazık kardeşime:
evet canım özür dilediler ve öyle tatlılardı ki dua ettiler inşalalh bişi olmaz diye :):):
sanada geçmiş olsun cnaım muz ye bol bol inşallah yaşamazsın öyle bak ben daha hiç yaşamadım şükür niye bağırıp korkutacak ovduracak bi koca yok yanımda :):):) :):): 38 günü var emdiği sütü burnunda geitreceğim görsün hamilelik neymişşşş ):)::): :lepi::lepi::lepi:
Günaydın Mart anneleriiiii;
Selkie; Oğlun için üzülme bu kadar şimdiki çocuklar zehir gibi herseyi çok çabuk algılıyor ve öğreniyorlar benim yeğenimde öyle 5 yaşında ama zehir gibi okumayı söktü nerdeyse 30 'a kadar sayıyor 10 'a kadar da yazabiliyor.Hayal dünyası çok geniş pazar günü onunla resim yapıyoruz bana diyor ki ,''hava çok soğuk cocuğun montuda olsun atkısı da..''.Kardeşi içinde ''o benim kardeşim ben sus diyince susması lazım daha 2,5 aylık bebek o beni anlamaz ki ''diyor ama gülüyor bana ablası olduğumu biliyor diyor...
Laptop'ı mouse'suz kullanıyor, ev telefonundan ev numaramı tuşlayarak arıyor....Yani tamamen geliştirme ve yetenek ...
Dimplewk;Geçmiş olsun sana canım yaaa perde mi uzanmak mı bunlar bana yasak olan şeyler artık bundan sonra çok ama çok dikkat edelim...
Bugün kuru bir öksürükle uyandım ama boğulacak gibiydim.Eskiden kalma akut bronşitim var ve kış aylarında nükseder.Bu sefer nefes alamaz gibi oldum doktoruma söyleyeceğim salı günü öksürük şurubu kullanabiliyorsam kullanayım.Kuru hava hemen nefes almamı zorluyor.Öksürürkende bişey olacak diye korkuyorum...
selkie'cim pardon canım asker eşini mazur gör lütfen kafa tamamen şafağa odaklı artık okudukalrımıda yarım anlıyorum tam okuyamadım geçmişi kusura bakma canım umarım ciddi bi sorun yoktur geçmiş olsun özür diliyorum tekrar turkbayragi
Tamamen ilgi istiyor işte yapamadığını görünce neden yapamadım diye kafasına takması bunu güzel bir yolla anlatmak ve becerisini geliştirip eğlenceli şekilde anlatmalı .En iyisi bir pedagog canım 1 hafta gitseniz bile sorunu hem sen hemde eşin çözebilir ...
sagol canim. her gun 1 tane muz yiyorum zaten. ama gunduz yiyordum ve dun firsatim olmamisti yemeye. ama bundan sonra hic aksatirmiyim aman aman. :)))) insallah sende hic yasamazsin canim. seninde hamileligin son 2 ayi super gececek desene. ohhhhh yapamadigin butun nazlari yap. :))))))
Muz kilo aldırıyor aman fazla yemeyin ....Hele de geceleri ben ilk zamanlar bal sürüp öyle yerdim muzu....
aman canim ihmal etme. hatta bekleme saliyi arayip konus istersen.
inşallah çanım hiperative değildir...çok zor oluyor çünkü böyle çoçuklar...yaramazlığı var çanım..2 dakika yerinde durmaz...
çanım karnımdaki oğlandan bahsetmiyorum..büyük oğlumdan bahsediyorum...:)
bende balık buruyum ve aynen senin gibiyim..o nedenle oğlumla ilgili böyle şeyler dedikleri zaman bazen çok normal geliyor bana...ama açaba demeden de yapamıyorum...
annemde şimdi çıktı bunlar sizin zamanınızda böyle şeyler yoktu dedi bana akşam... :))bende varmıtırda farkden yokmuştur dedim...inşallah oda büyüdüpü zaman bişeyler olur...
canım eşim işletme mezunu....96-97 mezunu olması lazım eşimin..emin değilim ama..10-15 senedir iş hayatında...sendemi odtü mezunusun? :))
Evet Selkie,
Ama eşin benden büyük...
Ben 1997 Mimarlık girişliyim...
Sonra 2006 İşletme Master girişliyim...
Sonra 2008 İşletme Doktora girişliyim...
Eşin mezun olurken, ben girmişim okula...
Eşin abimin devresi, ama abim mühendislik mezunu... Herhalde 74 doğumlu falan eşin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?