2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

E horlar tabi şekerim ya, hamile olan benim, ben 7 kilo aldım, o 10 kilo aldı kaydirigubbakcemile3
Bana eşlik etmek istiyormuş, çatlak, ben ne yersem o da yiyor.
Hatta benim yiyemediklerimi de yiyor cokacimcoook

yok bee yawww tek kişilik yatak sarmıyor beni :):) anneme diyorum bu yatak ne rahatsız kızım bekarken yattığın yatakta yatıyorsun kendin aldın o yatağı ortopedik olsun diye şimdi yanında kocan yokda ondna batıyor o yatak sana diyor kaydirigubbakcemile3

özledim yaaaaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Sinpac Seyyaltaner geçmiş olsun... Allah korumuş... O çantalar inanılmaz ağır oluyor... Aman dikkat etmek lazım kardeş...

teşekür ederim cnaım evet çok ağır çöantaları oluyor özlelikle 5. sınıfların çantaları için vinç lazım vinç.. yazık kardeşime :

evet canım özür dilediler ve öyle tatlılardı ki dua ettiler inşalalh bişi olmaz diye :):):

sanada geçmiş olsun cnaım muz ye bol bol inşallah yaşamazsın öyle bak ben daha hiç yaşamadım şükür niye bağırıp korkutacak ovduracak bi koca yok yanımda :):):) :):): 38 günü var emdiği sütü burnunda geitreceğim görsün hamilelik neymişşşş ):)::): :lepi::lepi::lepi:

E horlar tabi şekerim ya, hamile olan benim, ben 7 kilo aldım, o 10 kilo aldı kaydirigubbakcemile3
Bana eşlik etmek istiyormuş, çatlak, ben ne yersem o da yiyor.
Hatta benim yiyemediklerimi de yiyor cokacimcoook

canım bununla ilgili bi yazı okumuştum erkekler eşleri hamileyken kendilerininde hamile olduğu psikolojisine giriyormuş bilinç altı tamamen :))) ne güzle işte birlikte rejim yaparsınız canım doğum sonrası lülülülülülü

Günaydın Mart anneleriiiii;
Selkie; Oğlun için üzülme bu kadar şimdiki çocuklar zehir gibi herseyi çok çabuk algılıyor ve öğreniyorlar benim yeğenimde öyle 5 yaşında ama zehir gibi okumayı söktü nerdeyse 30 'a kadar sayıyor 10 'a kadar da yazabiliyor.Hayal dünyası çok geniş pazar günü onunla resim yapıyoruz bana diyor ki ,''hava çok soğuk cocuğun montuda olsun atkısı da..''.Kardeşi içinde ''o benim kardeşim ben sus diyince susması lazım daha 2,5 aylık bebek o beni anlamaz ki ''diyor ama gülüyor bana ablası olduğumu biliyor diyor...
Laptop'ı mouse'suz kullanıyor, ev telefonundan ev numaramı tuşlayarak arıyor....Yani tamamen geliştirme ve yetenek ...

Dimplewk;Geçmiş olsun sana canım yaaa perde mi uzanmak mı bunlar bana yasak olan şeyler artık bundan sonra çok ama çok dikkat edelim...

Bugün kuru bir öksürükle uyandım ama boğulacak gibiydim.Eskiden kalma akut bronşitim var ve kış aylarında nükseder.Bu sefer nefes alamaz gibi oldum doktoruma söyleyeceğim salı günü öksürük şurubu kullanabiliyorsam kullanayım.Kuru hava hemen nefes almamı zorluyor.Öksürürkende bişey olacak diye korkuyorum...

seyyalcim özlem konusunu hiç açma tatlım yaaaaa ben artık fiks bi şekilde eşimi görüyorum rüyalarımda ne telefon ne internet hiç bişey avutmuyor artık özlem hat safada olduğu için hiç bişey tat vermiyor bugüne kadar sabırla geldik ama bundan sonrası dahada zor geçiyor yaaaa çıldırma derecesindeyim allah kimseyi ayırmasın ne şekilde olursa olsun allah onları ve bebiklerimizi bize sağlıkla kazasız belasız bağışlasın inşallah :Saruboceq: şafak 38

inşallah çanım hiperative değildir...çok zor oluyor çünkü böyle çoçuklar...yaramazlığı var çanım..2 dakika yerinde durmaz...

çanım karnımdaki oğlandan bahsetmiyorum..büyük oğlumdan bahsediyorum...:)

bende balık buruyum ve aynen senin gibiyim..o nedenle oğlumla ilgili böyle şeyler dedikleri zaman bazen çok normal geliyor bana...ama açaba demeden de yapamıyorum...

annemde şimdi çıktı bunlar sizin zamanınızda böyle şeyler yoktu dedi bana akşam... :))bende varmıtırda farkden yokmuştur dedim...inşallah oda büyüdüpü zaman bişeyler olur...

canım eşim işletme mezunu....96-97 mezunu olması lazım eşimin..emin değilim ama..10-15 senedir iş hayatında...sendemi odtü mezunusun? :))

Seyyal taner; Canım sana da geçmiş olsun çocuklar işte afacanlar aman dikkat biraz daha.....
Bosna; eşinle aynı anda rejim yaparsınız artık walla benim eşimde benim yiyemediklerimi yada yemek istediklerimi gözümün önünde yiyiyor ama canım çekmiyor benim zaten 6 ay boyunca aş ermek nedir onu bilemedim.Herseyden aldı eşim ama yiyemedim yada az yiyip gerisini eşim yedi.:)))

ya hakikaten şimdiki çocukların hepsi çok bilmiş..sorun benim oğlanın çok dengesiz bir profil çizmesi...bir konuya takılıp kalıyormuş..o sorun çözülmeden diğer konuya ilgi gösteremiyormuş..tamamen kendini soyutluyormuş dış dünyadan sıkıntısının çözümünü bulana kadar......

Horluyoooo :kedi:
Ben de sürekli tuvalete kalktığım için uykuya dalamıyorum, onun horladığı zamana denk gelirse sapıtıyorum...
hımm hele ki uykun hafifse durum fena
Dimplewk;Geçmiş olsun sana canım yaaa perde mi uzanmak mı bunlar bana yasak olan şeyler artık bundan sonra çok ama çok dikkat edelim...
teşekkürler pancuben arkadaşım
inş.

sana da geçmiş olsun bende de uzun zamandır var o kuru öksürükten
günaydın kızlar nasılsınız....
günaydıınn
bulantı dışında buna şükürr kaydirigubbakcemile5

selkie'cim pardon canım asker eşini mazur gör lütfen kafa tamamen şafağa odaklı artık okudukalrımıda yarım anlıyorum tam okuyamadım geçmişi kusura bakma canım umarım ciddi bi sorun yoktur geçmiş olsun özür diliyorum tekrar turkbayragi

desene hamileliğin sefasını eşin sürmüş :)::))

canım mevlam sabır versin senin durumun daha zor biz de şafak vaktine kadar daha görüşmeyeceğiz artık lmaz: cebimizde hiç paramız kalamdı benim maaş ta zaten çok az anca baan ve bebeğin hastane masraflarına gidiyor çok şükür bu ay kayınvalidem 500 tl gönderecek onunla idare edecek kocişko gelene kadar ocakta da allah kerim artık nasılsa geliyor bir şubata ta gelecek bir gün param var çok şükür inşallah oda işe girerse işimiz kolay olacak :):):

Tamamen ilgi istiyor işte yapamadığını görünce neden yapamadım diye kafasına takması bunu güzel bir yolla anlatmak ve becerisini geliştirip eğlenceli şekilde anlatmalı .En iyisi bir pedagog canım 1 hafta gitseniz bile sorunu hem sen hemde eşin çözebilir ...

sagol canim. her gun 1 tane muz yiyorum zaten. ama gunduz yiyordum ve dun firsatim olmamisti yemeye. ama bundan sonra hic aksatirmiyim aman aman. :)))) insallah sende hic yasamazsin canim. seninde hamileligin son 2 ayi super gececek desene. ohhhhh yapamadigin butun nazlari yap. :))))))

aman canim ihmal etme. hatta bekleme saliyi arayip konus istersen.

önemli değil çanım..sizide Allah kavuştursun çanım...

valla göreğiz bakalım 6 yaşınıu doldurmasını bekleyelim dedi öğretmeni...çünkü şu tetide yaptırırz dedi...zaten bir kaç ayı var...

Doktorum ilaç al diyecek ve yazdırmamız lazım reçetesiz ilaç vermiyorlar ki artık ıhlamur içiyorum bende limonlu şimdi.

Evet Selkie,
Ama eşin benden büyük...
Ben 1997 Mimarlık girişliyim...
Sonra 2006 İşletme Master girişliyim...
Sonra 2008 İşletme Doktora girişliyim...

Eşin mezun olurken, ben girmişim okula...
Eşin abimin devresi, ama abim mühendislik mezunu... Herhalde 74 doğumlu falan eşin...

çanım büyük ihtimal abinledirler eşim 71 doğumlu fakat üniversiteden önçe harp okulunu okuduğu için geç girmiş üniversiteye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…