2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum ilaç al diyecek ve yazdırmamız lazım reçetesiz ilaç vermiyorlar ki artık ıhlamur içiyorum bende limonlu şimdi.

muz evet kilo aldiriyor. ama benim yediklerim su yerli muzlardan. zaten minicikler 2 lokmada yutuyorum ben onu :))))) bi de oyle cok tatlari yok. ithal muz aldigimda hem cok buyuk hem de cok tatli olduklari icin onun yarisini yiyorum mesela.

canımcım sen onca okuduktan sonra ne olur şu bankada müdür felan olduğunu söyle :):):):

haa diplehawk geçmiş olsun çanım şimdi farkettim...aman dikkat et...yapma bir daha böyle şeyler...
teşekkürler tatlım
hiç ayrıntı atlamıyorsunuz sağolasun hepiniz :))
ben sizin kadar yetişemiyorum herşeye cvp vermeye malesef :kedi:
eray yavrunun durumu çözülür inş. pedagog yardımıyla
günaydııınn,
valla bizim uykumuz var...
bi de açız...

çok hafiftir benim uykum, çıt çıksa uyanırım.
bizim beyden bu aralar çıt değil, "gürrr" çıkıyor kaydirigubbakcemile3
sen zaten hep açsın yahuu, ne zaman görsem açım diyorsun :roflol:

o zaman kötü işte, benim eşimde arada horluyor sanırım ama sadece gece kalkarsam şahit oluyorum
uyuduğum zaman hiç bişi duymam da kaydirigubbakcemile3
muz evet kilo aldiriyor. ama benim yediklerim su yerli muzlardan. zaten minicikler 2 lokmada yutuyorum ben onu :))))) bi de oyle cok tatlari yok. ithal muz aldigimda hem cok buyuk hem de cok tatli olduklari icin onun yarisini yiyorum mesela.
ya muz kilo aldırır belki evet ama şöyle bişey var tatlı, çikolata yiyeceğimize muz yiyelim hiç bişi olmaz vereliniortak

günaydın güzel anneler.. geçmişe söyle bir baktım...seyyalcim, diplehawkcım geçmiş olsun.. atladıklarımda kusura bakmasınlar.güzel bir gün geçirelim hep beraber inşallah....
kızlar bişey sorucam geceleri terleme poblemi yasayan var mı aranızda ben çokk terliyorum 3-4 kez üst baş degiştirmeye kalkıyorum da...opuyorumnanaktan

sağol çanım inşallah çözeriz bir an önçe...

bende terleme yok çanımda çok hararet basıyor...

tşk bekocum a.s.

ben de terleme değil de şu var
eskiden çok üşüyen bir insandım, şimdi kombi biraz fazla çalışsın çekemiyorum
kan hacmimiz artıyor ya ondan sanırım
sağol çanım inşallah çözeriz bir an önçe...
inş. tatlım

bende termiyorum ama ev biraz fazla yansın hiç üzerimi örtmüyorum gece boyunca eşim örtüyor ben açıyor eğer örtünüp yatarsam sıkı sıkı ozman terliyorum bunalıyorum yatakta

e diyet yapıyoz canım ya, sabah iki dilim ekmek, ara öğünde bir tane mandalina yedim, tabi aç olurum yerimseniben

birkaç gecedir sadece boynum ve ensem terlemiş olarak uyanıyorum.
ama bizim ev sıcak oluyor, ondan diye düşündüm.

bende terleme yok çanımda çok hararet basıyor...

tşk bekocum a.s.

ben de terleme değil de şu var
eskiden çok üşüyen bir insandım, şimdi kombi biraz fazla çalışsın çekemiyorum
kan hacmimiz artıyor ya ondan sanırım

inş. tatlım

bende termiyorum ama ev biraz fazla yansın hiç üzerimi örtmüyorum gece boyunca eşim örtüyor ben açıyor eğer örtünüp yatarsam sıkı sıkı ozman terliyorum bunalıyorum yatakta

kızlar su hararet benide bassa ya keske... ben üşüme ve terleme arası sıkıntıdayım sürekli...bi de kızlar adanada evlerde kaklava:lorifer yok evler çok büyük klima elektrikli ısıtıcıyla ısınmaya calışıyoruz tabii ısınamıyoruz, ankaradanda alışıgız sıcak evlere bu da benim dengemi bozuyor heralde.. sabaha kadar üstüm basım saçım hep ıslagım....hep üst bas değiştiriyorum...

dün tuvaletim geldi yetişeyim derken azıcık gitti civatalar başladı gevşemeye sanırım :kedi:
neyse hemen banyoya girdim bir yıkanayım dedim.. hem temizleneyim
(afedersiniz )ama göbeğimden birşey görremiyorum ki çok gücüme gitti yaa okdar büyümüş göbeğim sanki sonra dayanamadım eşime çağırdım anlattım böyle böyle diye oda başladı gülmeye aşkım daha bunun 3 ayı var ne yapacaksın dedi ne bileyim ama baya zor geldi ya sizdede oluyro mu?

Günaydın anneler

Seyyal ve Dimple geçmiş olsun sizlere aman dikkat edin kızlar

18 haftalık gebe olan yengemi dün(leke gibi ) kanama olduğu için hastaneye götürdük doktor 1 gün yat burada dedi fakat evde en az 3 hafta sadece yemek ve tuvalet için kalkacaksın dedi... Bir daha kanama görürsende hemen gel dedi... Ben bile korktum...

ıyi bakın kendinize dikkatli olun...

Geçmiş olsun sizlere ...Bol bol dinlensin ...

arkadaşlar bana da sık sık kramp giriyor.çok fena.üstelik ilk doğumumu yaparken(normal doğum)öyle bir kramp girmiştiki ıkıncammı krampıma mı bağırcam çok fena olmuştum.kramp girdi diye bağırdım doktora tabi o bebeği kurtarmaya çalışıyo...hiç duymuyodu beni.bu doğumumda da olur diye çok korkuyorum

canım ben bir tane ayna aldım onunla görüyorum işimi...temizlenme yi

ay canım geçmiş olsun...

mağnezyum kulnıyormusun anım..bu konuyu dr ne söylke bençe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…