- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.741
Doktorum ilaç al diyecek ve yazdırmamız lazım reçetesiz ilaç vermiyorlar ki artık ıhlamur içiyorum bende limonlu şimdi.
Evet Selkie,
Ama eşin benden büyük...
Ben 1997 Mimarlık girişliyim...
Sonra 2006 İşletme Master girişliyim...
Sonra 2008 İşletme Doktora girişliyim...
Eşin mezun olurken, ben girmişim okula...
Eşin abimin devresi, ama abim mühendislik mezunu... Herhalde 74 doğumlu falan eşin...
teşekkürler tatlımhaa diplehawk geçmiş olsun çanım şimdi farkettim...aman dikkat et...yapma bir daha böyle şeyler...
sen zaten hep açsın yahuu, ne zaman görsem açım diyorsun :roflol:günaydııınn,
valla bizim uykumuz var...
bi de açız...
çok hafiftir benim uykum, çıt çıksa uyanırım.
bizim beyden bu aralar çıt değil, "gürrr" çıkıyor kaydirigubbakcemile3
ya muz kilo aldırır belki evet ama şöyle bişey var tatlı, çikolata yiyeceğimize muz yiyelim hiç bişi olmaz vereliniortakmuz evet kilo aldiriyor. ama benim yediklerim su yerli muzlardan. zaten minicikler 2 lokmada yutuyorum ben onu :))))) bi de oyle cok tatlari yok. ithal muz aldigimda hem cok buyuk hem de cok tatli olduklari icin onun yarisini yiyorum mesela.
canımcım sen onca okuduktan sonra ne olur şu bankada müdür felan olduğunu söyle :):):):
teşekkürler tatlım
hiç ayrıntı atlamıyorsunuz sağolasun hepiniz :))
ben sizin kadar yetişemiyorum herşeye cvp vermeye malesef :kedi:
eray yavrunun durumu çözülür inş. pedagog yardımıyla
sen zaten hep açsın yahuu, ne zaman görsem açım diyorsun :roflol:
o zaman kötü işte, benim eşimde arada horluyor sanırım ama sadece gece kalkarsam şahit oluyorum
uyuduğum zaman hiç bişi duymam da kaydirigubbakcemile3
ya muz kilo aldırır belki evet ama şöyle bişey var tatlı, çikolata yiyeceğimize muz yiyelim hiç bişi olmaz vereliniortak
günaydııınn,
bi de açız...
ondan başka iyiyiz.
Sen nasılsın?
Şükür bende iyim... sadece kuru kuru öksürüyorum...
dimplehawk geçmiş olsun canım...
günaydın güzel anneler.. geçmişe söyle bir baktım...seyyalcim, diplehawkcım geçmiş olsun.. atladıklarımda kusura bakmasınlar.güzel bir gün geçirelim hep beraber inşallah....
kızlar bişey sorucam geceleri terleme poblemi yasayan var mı aranızda ben çokk terliyorum 3-4 kez üst baş degiştirmeye kalkıyorum da...opuyorumnanaktan
günaydııınn,
bi de açız...
ondan başka iyiyiz.
Sen nasılsın?
Şükür bende iyim... sadece kuru kuru öksürüyorum...
dimplehawk geçmiş olsun canım...
bugün bende de yorgunluk,uyku hali var kolumu kıpırtadacak halim yok yorgun gözüküyorum iş yerindeki arkadaşlarım bile diyor bu ne hal uykusuz gibisin diye
tşk bekocum a.s.günaydın güzel anneler.. geçmişe söyle bir baktım...seyyalcim, diplehawkcım geçmiş olsun.. atladıklarımda kusura bakmasınlar.güzel bir gün geçirelim hep beraber inşallah....
kızlar bişey sorucam geceleri terleme poblemi yasayan var mı aranızda ben çokk terliyorum 3-4 kez üst baş degiştirmeye kalkıyorum da...opuyorumnanaktan
inş. tatlımsağol çanım inşallah çözeriz bir an önçe...
gunaydin kizlarrrr.......... guzel sıkıntılardan sorunlardan uzak bir gun diliyorum hepimize.
dun pek ic acici seyler konusulmamis. ama takdir Allahtan. biz kendimize iyi bakalim ve dualarimizi kimseden esirgemeyelim.
dun aksam ablamlar bizdeydi cikarken enistemin topugundan kramp girdi adam bi kivrandi. bende bana daha hic kramp girmedi bi tek sag kalcamda hafif kramp gibi bisiler hissediyorum ama bundan sonra olabilirmis bakalim dedim. ay demez olaydim kendi kendime nazar degdirdim ya bu kadar olur. gece saniyorum sabaha karsi yatakta donerken birden 2 bacagiminda baldirlarina bi kramp girdi anlatamam size esimi nasil uyandirdigimi bilemedim yazik o da korktu. masaj yapti cimdik atti ufff ya cok fenaymis. simdi bacaklarim hala agriyor.((( bundan sonra gece yatmadan once muz yiyip yaticam.
tatlım bende dün gece bagırdım resmen kramtan alt sag baldırıma kramp girdi benimde ...olacakmış ama bunlar sekercim....
bosnacım allah yardımcın olsun tatlım horlama en feci sey bence ...benimkide arada faaliyete geciyo ama seslendiğim an kesiyo allahtansositososito
günaydın güzel anneler.. geçmişe söyle bir baktım...seyyalcim, diplehawkcım geçmiş olsun.. atladıklarımda kusura bakmasınlar.güzel bir gün geçirelim hep beraber inşallah....
teşekkürler tatlım
hiç ayrıntı atlamıyorsunuz sağolasun hepiniz :))
ben sizin kadar yetişemiyorum herşeye cvp vermeye malesef :kedi:
eray yavrunun durumu çözülür inş. pedagog yardımıyla
sen zaten hep açsın yahuu, ne zaman görsem açım diyorsun :roflol:
o zaman kötü işte, benim eşimde arada horluyor sanırım ama sadece gece kalkarsam şahit oluyorum
uyuduğum zaman hiç bişi duymam da kaydirigubbakcemile3
ya muz kilo aldırır belki evet ama şöyle bişey var tatlı, çikolata yiyeceğimize muz yiyelim hiç bişi olmaz vereliniortak
bugün bende de yorgunluk,uyku hali var kolumu kıpırtadacak halim yok yorgun gözüküyorum iş yerindeki arkadaşlarım bile diyor bu ne hal uykusuz gibisin diye
bu aralar her gün öyleyim nedense, sabahları çok zor kalkıyorum ve o halsizlik gün boyu devam ediyor. ama haftasonları gayet enerjik oluyorum, nedense kaydirigubbakcemile3
bende terleme yok çanımda çok hararet basıyor...
tşk bekocum a.s.
ben de terleme değil de şu var
eskiden çok üşüyen bir insandım, şimdi kombi biraz fazla çalışsın çekemiyorum
kan hacmimiz artıyor ya ondan sanırım
inş. tatlım
bende termiyorum ama ev biraz fazla yansın hiç üzerimi örtmüyorum gece boyunca eşim örtüyor ben açıyor eğer örtünüp yatarsam sıkı sıkı ozman terliyorum bunalıyorum yatakta
Günaydın anneler
Seyyal ve Dimple geçmiş olsun sizlere aman dikkat edin kızlar
18 haftalık gebe olan yengemi dün(leke gibi ) kanama olduğu için hastaneye götürdük doktor 1 gün yat burada dedi fakat evde en az 3 hafta sadece yemek ve tuvalet için kalkacaksın dedi... Bir daha kanama görürsende hemen gel dedi... Ben bile korktum...
İyi bakın kendinize dikkatli olun...
dün tuvaletim geldi yetişeyim derken azıcık gitti civatalar başladı gevşemeye sanırım :kedi:
neyse hemen banyoya girdim bir yıkanayım dedim.. hem temizleneyim
(afedersiniz )ama göbeğimden birşey görremiyorum ki çok gücüme gitti yaa okdar büyümüş göbeğim sanki sonra dayanamadım eşime çağırdım anlattım böyle böyle diye oda başladı gülmeye aşkım daha bunun 3 ayı var ne yapacaksın dedi ne bileyim ama baya zor geldi ya sizdede oluyro mu?
Günaydın anneler
Seyyal ve Dimple geçmiş olsun sizlere aman dikkat edin kızlar
18 haftalık gebe olan yengemi dün(leke gibi ) kanama olduğu için hastaneye götürdük doktor 1 gün yat burada dedi fakat evde en az 3 hafta sadece yemek ve tuvalet için kalkacaksın dedi... Bir daha kanama görürsende hemen gel dedi... Ben bile korktum...
İyi bakın kendinize dikkatli olun...
arkadaşlar bana da sık sık kramp giriyor.çok fena.üstelik ilk doğumumu yaparken(normal doğum)öyle bir kramp girmiştiki ıkıncammı krampıma mı bağırcam çok fena olmuştum.kramp girdi diye bağırdım doktora tabi o bebeği kurtarmaya çalışıyo...hiç duymuyodu beni.bu doğumumda da olur diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?