2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler
Midem hala çok bulanıyor benim yaa mafoldumben
çok geçmiş olsun seyyalcim
şükür ucuz atlatmışsın
ben de bayram haftası perdeleri çıkartırken sırtüstü düşmüştüm, ömrümden ömür gitti bişey olacak diye
insan çok korkuyor dimi
geçmiş olsun tekrar a.s.

Günaydın arkadaşlar,

Selkiecim can sıkıcı birşeyler çıkacağını sanmıyorum, belli ki Eray özel bir çocuk. Bildiğim kadarıyla balık burcu çocuklarının biraz farklı özellikleri oluyor zaten. Benim müdürümün oğlu da balık burcu, 2003 doğumlu. Onunla ilgili de benzer şeyler söylemişlerdi öğretmenleri ana sınıfındayken, zehir gibi bir zekası var sıpanın, başka da hiç bir problemi yok...
Üzme sen kendini.

Canım Allah sabır versin, iştah olunca aç kalmak çok zormuş valla...
Hayırlısıyla sağ salim doğuralım şu minikleri, diyet dışı beslenme partisi verelim toplanıp kaydirigubbakcemile3

Ben de çok ama çok üzüldüm, aynen senin söylediklerin geldi aklıma. 7 tane fidan, bir hiç için toprağa girdi, Allah rahmet eylesin. Annelerine babalarına Allah sabır versin.
Yıllardır bu belayı bu milletin başına saranların Allah bildiği gibi yapsın... Son olsun diyeceğim ama...

Seyyalciğim çook geçmiş olsun, bebeğin hareket etmiş neyse ki, Allah korumuş. Çocukların bulunduğu ortamlar çok tehlikeli olabiliyor bazen. Ama içerdeki hava yastığı böyle durumlar için tasarlanmış kaydirigubbakcemile3
Büyük Allahım her şekilde koruyor yavrularımızı, çok şükür...

sanada geçmiş olsun canım aman dikakt et birde sen zaten perde takma öyle uzanmak snein için hiç iyi bişi değil zaten ki bide üstüne düşüyorsun dikkat et kız meleğimize :):):

kokrmaz mı hareket ettiği anı bekliyorsun resmen ve tuvalete gitmeye korktum ya kanama olursa diye sanki tuvalete gitmesem olmayacak ::):):)

mevlam korudu yaramaz şeyler aklımızı alıyorlar yawww :):)

günaydın kıslarrrr...
selkie cim maşalllaah ihmal etme sende üzerinde dur oğluşunun...
of kıslarr yaaa...
öğlen gidip saçlarımı kestiricem...
gecede uykusuz kaldım rüyamda kocam karnıma bıçak saplicaktı kalkıp ona bağırmışım nağpıyosun ya diye ağlamışım falan bi iki saatte anca sakinleşmişim yani.korkmuş oda yazık...
hala karnım ağrıyo nası kastıysam kendimi...delimiyim neyim yaw.aboww seyyalcim yeni gördüm dikkat et karnına hava yastığı var ama ne olur ne olmaz koruyalım...geçmiş olsun janım

ay çanım Allah korumuş...geçmiş olsun...

ya o takıntı huyu eşimdede var..ben öğretmenede söyledim..zaten oğlum her yönüyle babasının kopyası...hiç bana benzemiyor...evet oğlum balık burçu ağlaması ondan kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm ama sonra düşündüm bende balık buruyum ama kolay kolay ağlamam...yükselenimden kaynaklanıyor olabilir tabi...birde çanım benim evl,iliğim daha yeni yeni oturuyor büyük sorular yaşadım eşimle...oğlumda ne kadar belli etmemeye çalışsamda bu sıkıntıların arasında kaldı..o durumdan etkilenmiş olabilir...
zakaya gelince diyorum inşallah bu konudada eşime çekmiştir...eşim çok zeki bir insan ödtü mezunu dereçeyle bitirmiş okulunu...inşallah bu konudada ona çekmiştir diyorum..ama kişilik olarakta benim eşim pk normal biri değildir..dengesizlik var zaten kişiliğinde....

acnım inşallah öyledir şimdilik kesin konuşmak istemiyorum bu konuda ne olduğu belli değil...

canım sende köü rüya görmüşsün ama bene hormonlardandır..bende çok garip rüyalar görüyorum bu aralar...

ay inşallah dediğin gibidir...bende balık burcuyum...benimde pek sağım solum tutmaz... :)) ya bazen öyle ümleler kuruyorki şaşırıp kalıyorum..birde çok fazla soru doruyor..en ayrıntıya kadar öğrenmek istiyor...bazen vereçek çevap bulamıyorum ona...şimdiki çocukların hepsi çok zeki zaten...

Aaa, sana da çok geçmiş olsun Dimplecım...
Aman canlarım, yapmayın artık böyle işler nolur...

Ahh bu kabuslar... Ben de ne deli deli şeyler görüyorum...
Ama çoğu gece ayrı yattığımız için, kocam paçayı kurtarıyor kaydirigubbakcemile3

evet bir daha dedim töbee
zaten takmıyordum çıkartmaya çalışıyordum ssadece kısa bir pufun üzerinden
neyse daha dikkatli olmak lazım

ben de senin gibi içim yana yana bekledim hareketlerini :))
şükür dediğin gibi Rabbim korudu

off warya o çantalarda nasıl ağırdır bilirim benim kardeşimde 5.sınıfa gidiyor maşallah balyoz taşıyo sanki çantada... bi de ne işin war senin okul çıkışında o halinde çoluk çocuk itiş kakış olacağını bilmiomusun aaa sinir etme bakiim beni, dikkat et biraz lmaz: neyse ki ucuz atlatmışsın:Saruboceq:

tamam işte babasına çekmiş welet başka bişi diil yani, sana bişey diyimmi zaten resimlerinden bn dedim he bu çocuk kesin çok yaramaz die:) yani çok hareketli bişey olduğunu düşündüm ama umarım hiperaftif değildir, çewremde war öyle bir çocuk ailesi çok zorluk çekiyo

gunaydin kizlarrrr.......... guzel sıkıntılardan sorunlardan uzak bir gun diliyorum hepimize.
dun pek ic acici seyler konusulmamis. ama takdir Allahtan. biz kendimize iyi bakalim ve dualarimizi kimseden esirgemeyelim.
dun aksam ablamlar bizdeydi cikarken enistemin topugundan kramp girdi adam bi kivrandi. bende bana daha hic kramp girmedi bi tek sag kalcamda hafif kramp gibi bisiler hissediyorum ama bundan sonra olabilirmis bakalim dedim. ay demez olaydim kendi kendime nazar degdirdim ya bu kadar olur. gece saniyorum sabaha karsi yatakta donerken birden 2 bacagiminda baldirlarina bi kramp girdi anlatamam size esimi nasil uyandirdigimi bilemedim yazik o da korktu. masaj yapti cimdik atti ufff ya cok fenaymis. simdi bacaklarim hala agriyor. ((( bundan sonra gece yatmadan once muz yiyip yaticam.

hosgeldin aramiza. oglumun bir adasi oluyor bu sayfada demek ki. ne guzel :))))

canim cok gecmis olsun. gercekten ucuz atlatmissin. sonucta cocuk onlar ne yaptiklarinin farkinda degiller. ama aferin cocuklara gelip ozur dilemisler.

günaydınnn güzel annişler sağlıklı günler diliyorum hepinize opuyorumnanaktan selkie'cim canım inşallah bebikinin zekasında bi problem yoktur canım sağlıklı sıhhatli doğar inşallah zehir gibi olucak bebişin seyyalcim çok geçmiş olsun canım allah sana bağışlamış bebişini allah korumuş canım

teşkkürler cnm ....
canım insanalr stresli dönemlerinde çok ilginç rüyaalr görüyor geçen gene yazmıştık hepimizde oluyor senin gene kocişe nazlanası ngelmiş ondan böyle görmüşsün :):):) bende anlamıyorum nedne böyle sabaha kadar elli tane korku aksiyon macera savaş filmi çeviriyorum valla oturup yazsak güzel senaryolar çıkar yani )::Ç):)kaydirigubbakcemile3 inşallah geçer akrnındaki ağrıda :):)

[QUOTEselkie Alıntı:
ya o takıntı huyu eşimdede var..ben öğretmenede söyledim..zaten oğlum her yönüyle babasının kopyası...hiç bana benzemiyor...evet oğlum balık burçu ağlaması ondan kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm ama sonra düşündüm bende balık buruyum ama kolay kolay ağlamam...yükselenimden kaynaklanıyor olabilir tabi...birde çanım benim evl,iliğim daha yeni yeni oturuyor büyük sorular yaşadım eşimle...oğlumda ne kadar belli etmemeye çalışsamda bu sıkıntıların arasında kaldı..o durumdan etkilenmiş olabilir...
zakaya gelince diyorum inşallah bu konudada eşime çekmiştir...eşim çok zeki bir insan ödtü mezunu dereçeyle bitirmiş okulunu...inşallah bu konudada ona çekmiştir diyorum..ama kişilik olarakta benim eşim pk normal biri değildir..dengesizlik var zaten kişiliğinde....
][/QUOTE]

canım seni iyi anlıyorum evet evlilikteki herşey onalrı çok etkilyior her ne kad ruzak tutmaya çalışsakta her olup biteni fark ediyorlar . eşine gelince zeki insnalarda bu huy var ne yazık ki çok takılırlar anlaşmak zordur :) sen çocuğunla ilgilen sorunalrını çözmeye çalış anlattığın kadarı ile oğlun balık burcu ve babsının akrekteri arasıdna kalmış :):): mesela bende balık burcuyum istediğim bişeyi çok güzel yaparım ve başarıım ama dikkatim çabuk dağılır , mesel yapmak sitemediğim bişeyi kimse bana yaptıramaz yapamıyroum başaramdım der sıyrılıyrım hiç gocunmam bunu derken çünki yapmak istemyiroumdur ve benim için olay bitmiştir :) çabuk akrar değiştiririm ama bazende bişeyi çok istiyorsam ilk düşündüğüm odur ve o olana akdar başka hiç bişey beni mutlu etmez )::) ay benimde benle ilgilenen bi annem olsa imiş böyle :):):

kizim o ne bicim ruya. senin ruyalarda bi cilgin.

Dila, kocanı kesin öldürmüşşündür sen şimdi, rüyan yüzünden...naniknaniknaniknaniknaniknanik

Selkie, canım bence bu yaşlar çocuğun şekillendiği yaşlar, bazı şeyler çocuğun ilgisini çekmiyorsa, nedenleri bulunabilir... Ama bence hepimiz böyleydik ama farkeden yoktu... Birşekilde hepimiz büyüdük, bir şeyler olduk...

Bu arada eşin Odtü de hangi bölümden kaç mezunu?

Eşinle aynı döneme denk gelmiş olabiliriz, belki tanırım...

Son düzenleme:
herkes bugün kocalardan şikayetçi :))) dilayı rüyasında bıçaklamış, bosnanın eşi horluyormuş geçmişi okuduğum kadarıyla durum böyle :)) seyyalcim görüyormusun biz biraz rahatız ve avantajlıyız gibi görünüyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…