- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.781
hımm anlaşıldııı :teselli: Allah yardımcın olsune diyet yapıyoz canım ya, sabah iki dilim ekmek, ara öğünde bir tane mandalina yedim, tabi aç olurum yerimseniben
evet ben de daha bu sabah eşime bunu diyordumdün tuvaletim geldi yetişeyim derken azıcık gitti civatalar başladı gevşemeye sanırım :kedi:
neyse hemen banyoya girdim bir yıkanayım dedim.. hem temizleneyim
(afedersiniz )ama göbeğimden birşey görremiyorum ki çok gücüme gitti yaa okdar büyümüş göbeğim sanki sonra dayanamadım eşime çağırdım anlattım böyle böyle diye oda başladı gülmeye aşkım daha bunun 3 ayı var ne yapacaksın dedi ne bileyim ama baya zor geldi ya sizdede oluyro mu?
teşekkürler hijyenim, evet çok dikkat etmek lazım aslındaGünaydın anneler
Seyyal ve Dimple geçmiş olsun sizlere aman dikkat edin kızlar
18 haftalık gebe olan yengemi dün(leke gibi ) kanama olduğu için hastaneye götürdük doktor 1 gün yat burada dedi fakat evde en az 3 hafta sadece yemek ve tuvalet için kalkacaksın dedi... Bir daha kanama görürsende hemen gel dedi... Ben bile korktum...
İyi bakın kendinize dikkatli olun...
seyyalcim dimplecim sizlerede geçmiş olsun canlarım.dikkat edin kendinize.hijyenim seninde yengene geçmiş olsun dilerim bizlerde oda sağlıkla kavuşuruz meleklerimize.
sen de benim gibisin :roflol: :roflol::roflol::roflol: canım benim yaaa :):): ya bizlerde de göbkeler büyüdü ama benim kabullenmem durumu daha erken başlamıştı eşimle hamile pantolonu almaya gittik ben bi türlü beğenmiyorum ya bunalr resmen hamile pantolonu ben giyemem bunalrı derken müşteri temsilcisi bana e sende resmen hamilesin demez mi kıza sinirlnip tutum kocamın elinden hadi çıkyoruz dedim çıkıncada başladım ağlamaya ya ben onalrı nasıl giyeyim kocaman bişi onalr derken eşim karşımda napıcanı şaşrımış bakıyordu öyle :):):: :roflol::roflol::roflol: şimdi dar bile geliyor ik idüğme kenera aldım :):):) :roflol: alıştım ama çok şükür aynada sık sık izliorum kendimi ne kadar koca gönbkli olduğumu )::)):
sen erken doğum yapacaktın değil mi Şubat sonu gibi Tez zamanda evlatlarını kucağına alman dileğimle canım ....Hayırlısı olsun hepimiz için
canımcım sen onca okuduktan sonra ne olur şu bankada müdür felan olduğunu söyle :):):):
evet şubat sonlarına doğru hayırlısıyla işin güzeli ablam da hamile o da şubatta bakalım hangimiz daha önce doğururuz, umarım o doğurur, 5 hafta önde de benden bende de ikiz olunca 4 hafta geri geldik çakıştı doğumlar annem deliriyor üstelik ikimizin de ilk bebekleri olacak kaydirigubbakcemile5
Seneye müdür yardımcısıyımkafamçokkarıştı
Batsın bu dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
evet şubat sonlarına doğru hayırlısıyla işin güzeli ablam da hamile o da şubatta bakalım hangimiz daha önce doğururuz, umarım o doğurur, 5 hafta önde de benden bende de ikiz olunca 4 hafta geri geldik çakıştı doğumlar annem deliriyor üstelik ikimizin de ilk bebekleri olacak kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun datlum ben de cuma olacam pig grib aşımı kaydirigubbakcemile3
ayyy ne guzel, annen mest olmsutur artıkkk kaydirigubbakcemile3
aynı anda bir aileye 3 tane yeni fert katılacak allahın izniyle, allah hayırlı dogumlar nasıp etsin canım opuyorumnanaktan
Canım korka korka gittim vuruldum vallahi ama sordugum tumdoktorlar ası olmalısınız dedi.Allaha sıgınıp bende asımı oldum işte.Sende yarın olucaksın inşallah sorun yasamayız.
Benim esimde faranjit olmusdu.Evi hipolamaktan ellerimi yıkayıp kolonyalamaktan inan ellerim çatladı yara oldu.Paranoyak oldum artık
Allahım hem gribim, hem de öksürüyorum...
Allahım hem gribim, hem de öksürüyorum...
Kesinlikle, çekilmiyor...geçmiş olsun tatlım ya grip hamileyken de hiç çekilmiyor Allah acil şifalar versin
Canım geçmiş olsun iyi bak kendine bol bol c vitamini al.Ve bal ye bol bol
Seneye müdür yardımcısıyımkafamçokkarıştı
Batsın bu dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
:)))))) bende eşimle alışverişe gittiğim zaman kızın gosterdiği butun kıyafetlere ay bu olmaz bunlar bana cook buyuk gelir baksana gormuyormusun diyip duruyordum esime sonra bir denedim anaa oluyor hepsi ben soktayım tabii hala kendimi zayıf sanıyordum :)))
Bu arada sabah sağlık ocagına gittim grip asısını vuruldum Allaha sıgınıyorum Rabbime emanetiz.
,selinius seyyalcim annem şimdiden aynı anda doğurursanız ablana giderim o yanlız (Ordu da oturuyor da) dedi ben de onu da buraya alalım dedim biraz bozuldum açıkçası kaynanası var ama annem ona güvenmiyormuş ama ben burda iki bebekle kaynana ve eltime kalabiliyorum Allahtan kocam yanımda anneme biraz bozulduğumu hissettirdim bakalım nolcak
canım eltimle aram çok iyi kaynanam da iyidir ama annenin yerini tutar mı teyzemle konuşmuyorum pek beni oğluna istemişti görgüsüz işte kocacım da olmasa tutardım bebekleri içerde doğurmazdım heralde kaydirigubbakcemile3 ben evde birini istemiyorum başta ben hastane kısmını düşünüyorum mecbur sezeryanım normal olsa onunda düşünmicem de dr sezeryan dedi direk yani anlıcan naz yapmiyim de naapiyim bacım :ecrin_bebek:mevlam korusun cnaım yaptıranalrıda yaptırmayanlarıda :Saruboceq::Saruboceq:
,
aha anennin işi dahada zorlaştı şekerim :):):):
ya teyzen felan yok mu sende çok zor olur iki çocuk lousalık üstüne birde kaynana ve görümce eyvah yani
ben şimdiden dualar abaşladım kaynanam inşallah tek gelir doğuma yoksa kaynanam kayınpederim kçük görümcem büyük görümcem 2,5 yaşındaki kızları ve eniştemiz hepsi evde olurlarsa ne yapacağım bilemiyorum yani:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?