2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

e diyet yapıyoz canım ya, sabah iki dilim ekmek, ara öğünde bir tane mandalina yedim, tabi aç olurum yerimseniben
hımm anlaşıldııı :teselli: Allah yardımcın olsun
evet ben de daha bu sabah eşime bunu diyordum
o da biliyormuş gibi ayna kullanırsın diyo :))
teşekkürler hijyenim, evet çok dikkat etmek lazım aslında
yengene de geçmiş olsun.. bişeyin sonucu olarak mı kanama oldu?
seyyalcim dimplecim sizlerede geçmiş olsun canlarım.dikkat edin kendinize.hijyenim seninde yengene geçmiş olsun dilerim bizlerde oda sağlıkla kavuşuruz meleklerimize.

sağol tatlım çok naziksin opuyorumnanaktan
sen de benim gibisin :roflol: :roflol:

sen erken doğum yapacaktın değil mi Şubat sonu gibi Tez zamanda evlatlarını kucağına alman dileğimle canım ....Hayırlısı olsun hepimiz için

evet şubat sonlarına doğru hayırlısıyla işin güzeli ablam da hamile o da şubatta bakalım hangimiz daha önce doğururuz, umarım o doğurur, 5 hafta önde de benden bende de ikiz olunca 4 hafta geri geldik çakıştı doğumlar annem deliriyor üstelik ikimizin de ilk bebekleri olacak kaydirigubbakcemile5

ayyy ne guzel, annen mest olmsutur artıkkk kaydirigubbakcemile3
aynı anda bir aileye 3 tane yeni fert katılacak allahın izniyle, allah hayırlı dogumlar nasıp etsin canım opuyorumnanaktan

haydaaaa güzel tesadüf mü desem ne walla annene Allah kolaylık versin canım benim hemde sizlere bari.....

geçmiş olsun datlum ben de cuma olacam pig grib aşımı kaydirigubbakcemile3

Canım korka korka gittim vuruldum vallahi ama sordugum tumdoktorlar ası olmalısınız dedi.Allaha sıgınıp bende asımı oldum işte.Sende yarın olucaksın inşallah sorun yasamayız.
Benim esimde faranjit olmusdu.Evi hipolamaktan ellerimi yıkayıp kolonyalamaktan inan ellerim çatladı yara oldu.Paranoyak oldum artık

ayyy ne guzel, annen mest olmsutur artıkkk kaydirigubbakcemile3
aynı anda bir aileye 3 tane yeni fert katılacak allahın izniyle, allah hayırlı dogumlar nasıp etsin canım opuyorumnanaktan

amin canım ya annemin ilk torunları olacak ben tüp bebek tedavisindeydim Ankara da ablamın hamile olduğunu öğrenmiştik güzel bir tesadüf oldu

sanmıyorum sorun yaşayacağımızı Allah bebekleri de bizleri de korusun ben de bu korkuyla yaşayamam daha fazla diye yarın oluyorum işte

Seneye müdür yardımcısıyımkafamçokkarıştı
Batsın bu dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

valla batsın olmaz ki ama böyle :):):

neyse canım hayırlısı olsun sonuçta eğtim sadce iş demek değil insan önce kendisi için okumalı değil mi eminim sonuçlarını tüm yaşantın boyunca en layıkıyla alırsın canımmm

[QUOTEselinius kullanıcısından alıntı
evet şubat sonlarına doğru hayırlısıyla işin güzeli ablam da hamile o da şubatta bakalım hangimiz daha önce doğururuz, umarım o doğurur, 5 hafta önde de benden bende de ikiz olunca 4 hafta geri geldik çakıştı doğumlar annem deliriyor üstelik ikimizin de ilk bebekleri olacak ][/QUOTE]

canım anne çin gerçekten zor hanginize koşacak :)):

seyyalcim annem şimdiden aynı anda doğurursanız ablana giderim o yanlız (Ordu da oturuyor da) dedi ben de onu da buraya alalım dedim :dance: biraz bozuldum açıkçası kaynanası var ama annem ona güvenmiyormuş ama ben burda iki bebekle kaynana ve eltime kalabiliyorum Allahtan kocam yanımda anneme biraz bozulduğumu hissettirdim bakalım nolcak

mevlam korusun cnaım yaptıranalrıda yaptırmayanlarıda :Saruboceq::Saruboceq:

,

aha anennin işi dahada zorlaştı şekerim :):):):

ya teyzen felan yok mu sende çok zor olur iki çocuk lousalık üstüne birde kaynana ve görümce eyvah yani

ben şimdiden dualar abaşladım kaynanam inşallah tek gelir doğuma yoksa kaynanam kayınpederim kçük görümcem büyük görümcem 2,5 yaşındaki kızları ve eniştemiz hepsi evde olurlarsa ne yapacağım bilemiyorum yani :

canım eltimle aram çok iyi kaynanam da iyidir ama annenin yerini tutar mı teyzemle konuşmuyorum pek beni oğluna istemişti görgüsüz işte kocacım da olmasa tutardım bebekleri içerde doğurmazdım heralde kaydirigubbakcemile3 ben evde birini istemiyorum başta ben hastane kısmını düşünüyorum mecbur sezeryanım normal olsa onunda düşünmicem de dr sezeryan dedi direk yani anlıcan naz yapmiyim de naapiyim bacım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…