- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.801
valla batsın olmaz ki ama böyle :):):
neyse canım hayırlısı olsun sonuçta eğtim sadce iş demek değil insan önce kendisi için okumalı değil mi eminim sonuçlarını tüm yaşantın boyunca en layıkıyla alırsın canımmm
[QUOTEselinius kullanıcısından alıntı
evet şubat sonlarına doğru hayırlısıyla işin güzeli ablam da hamile o da şubatta bakalım hangimiz daha önce doğururuz, umarım o doğurur, 5 hafta önde de benden bende de ikiz olunca 4 hafta geri geldik çakıştı doğumlar annem deliriyor üstelik ikimizin de ilk bebekleri olacak ]
mevlam korusun cnaım yaptıranalrıda yaptırmayanlarıda :Saruboceq::Saruboceq:
canım anne çin gerçekten zor hanginize koşacak :)):
canım anne çin gerçekten zor hanginize koşacak :)):
Günaydın Güzel Anneler hepinize bi geçmişi okuyup geleceğim ama önce kendimle ilgili bişi anlatayım
dün kardeşimi kuldan almaya gittim 3 tane afacan yaramaz bir biri ile şımarırken bitaneisni bir ittiler doğru benim karnıma soldan o kocaman ağır çantaları ile bi güzel çarptı tabi ben iki büklüm kaldım bide okulun tam dağılma saati ortalık karma karışık geldiler yanıma ablacım özür dileriz abla pardon valla istemeden oldu abla iyimisin felan bi anda bütün sinirimde acımda geçti kıyamadım dedim iyiyim ama ne olur dikaktli olun ve dua edin bişey olmasın bak ben hamielyim . biraz sancı ile eve gittim hemen uzandım yattım yavrucağım hemen hareketlenip benim korkumu biraz olsun hafifletti çok şükür kanam akıntı felanda olmadı bu cumartsi doktora gittiğimde hatırlatacağım ona göre bi baksınalr ama şu ana kadar korkacak hiç bişi görünmüyor mevlma korudu bebeğimi yaramazların hatırına sanırım :):):) çünki gerçekten çok sert vurdular büyük bi kaza atlatmış olduk :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet bir daha dedim töbee
zaten takmıyordum çıkartmaya çalışıyordum ssadece kısa bir pufun üzerinden
neyse daha dikkatli olmak lazım
ben de senin gibi içim yana yana bekledim hareketlerini :))
şükür dediğin gibi Rabbim korudu
Günaydın anneler
Seyyal ve Dimple geçmiş olsun sizlere aman dikkat edin kızlar
18 haftalık gebe olan yengemi dün(leke gibi ) kanama olduğu için hastaneye götürdük doktor 1 gün yat burada dedi fakat evde en az 3 hafta sadece yemek ve tuvalet için kalkacaksın dedi... Bir daha kanama görürsende hemen gel dedi... Ben bile korktum...
İyi bakın kendinize dikkatli olun...
Amin canım inşallah
inşallah birşey olmaz bende iznim bitince 2 3 hafta çalııp 32 haftalıkken ayrılmayı düünüyorummutlucuğum bir şey olmaz inşallah kalbini ferah tut
selam kızlar tetanoz aşımı oldum geldim domuz gribi aşısı da olacaktım bizim sağlık ocağına gelmemiş doğum hastanesinde olacakmışım onu haftaya erteledim
eee naapıyonuz bakim
:)))))) bende eşimle alışverişe gittiğim zaman kızın gosterdiği butun kıyafetlere ay bu olmaz bunlar bana cook buyuk gelir baksana gormuyormusun diyip duruyordum esime sonra bir denedim anaa oluyor hepsi ben soktayım tabii hala kendimi zayıf sanıyordum :)))
Bu arada sabah sağlık ocagına gittim grip asısını vuruldum Allaha sıgınıyorum Rabbime emanetiz.
Kesinlikle, çekilmiyor...
Hamilelerin bağışıklık sistemi güçleniyor mu, zayıflıyor mu? Bilen var mı?
merhaba kızlar nasılsınız
ben pazartesiden beri izinliyim ama pztesi ve çarşamba doktorda geçti sabahları kasıklarımda ağrı oluyor o araştırılıyor nstye girdim sancı eşiğime bakıldı normal çıktı bebeğim şu anda 30lu haftalarda görünüyor bende erken doğarmı diye sordum doktor yok alakası dedi ama bilmiyorum acaba daha erkenmi hamile kaldım anlamadım
herkese selam, benım bi konuda çok kafam karışık ve fikirlerinize ihtiyacım war. 2010 yılının haziran ayında önemli bie sınavım war fakat bir bebk de istiyorum. sizce sınava 7 aylık hamile iken girsem şu 7 aylık sınava hazırlık süreci problemli olur mu? ne biliyim zekada düşüklük ya da konsantre olamama gibi problemler yaşanıyor mu hamileliğin ilk aylarında? tecrübelerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler...
herkese selam, benım bi konuda çok kafam karışık ve fikirlerinize ihtiyacım war. 2010 yılının haziran ayında önemli bie sınavım war fakat bir bebk de istiyorum. sizce sınava 7 aylık hamile iken girsem şu 7 aylık sınava hazırlık süreci problemli olur mu? ne biliyim zekada düşüklük ya da konsantre olamama gibi problemler yaşanıyor mu hamileliğin ilk aylarında? tecrübelerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?