2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım anne çin gerçekten zor hanginize koşacak :)):[/QUOTE]

Memnunum ben halimden...
Herkesi müdür yardımcısı yapmıyorlar sonuçta...

Bugün sadece bankoda (kasada) oturmak için (ki bir bankada en düşük düzeyli yerdir orası) bankaya başvuran 300.000 kişi var, sırf sağlık güvenceleri olsun, düzenli maaşları olsun diye...İşsizlik yüksek...

Eğitim olayı babamdan geliyor, babam da doktora terkti... Babam devlet memuruydu ama çalıştığı kurumda bölge koordinatörü olarak emekli oldu... Sonra üç kardeşiz üçümüz de bu düzeyde okumak zorunda kaldık... Çünkü biz memur çocuğuyuz... Memur çocuğu ticaret yapmayı bilmez, tek bildiği eğitimdir... Annem ilkokul terk benim.. Annem hep kendi para kazanmak istedi, keşke bir diplomam olsaydı dedi... Hep ezildi... Bayan için eğitim şart... Koca el, çeker giderse tek başına ayakta durabilmeli bayan... Çocuklarına örnek olabilmeli, doğru değerleri aşılayabilmeli...

Ondan dolayı ben yapabileceğimin en iyisini yaptım... Umarım kızımda iyi bir eğitim alabilir, sonra istediğini yapsın ama kolunda diplomaları altın bilezik gibi dursun...

canım anne çin gerçekten zor hanginize koşacak :)):

Memnunum ben halimden...

Bugün sadece bankoda (kasada) oturmak için (ki bir bankada en düşük düzeyli yerdir orası) bankaya başvuran 300.000 kişi var, sırf sağlık güvenceleri olsun, düzenli maaşları olsun diye...İşsizlik yüksek...

Eğitim olayı babamdan geliyor, babam da doktora terkti... Babam devlet memuruydu ama çalıştığı kurumda bölge koordinatörü olarak emekli oldu... Sonra üç kardeşiz üçümüz de bu düzeyde okumak zorunda kaldık... Çünkü biz memur çocuğuyuz... Memur çocuğu ticaret yapmayı bilmez, tek bildiği eğitimdir... Annem ilkokul terk benim.. Annem hep kendi para kazanmak istedi, keşke bir diplomam olsaydı dedi... Hep ezildi... Bayan için eğitim şart... Koca el, çeker giderse tek başına ayakta durabilmeli bayan... Çocuklarına örnek olabilmeli, doğru değerleri aşılayabilmeli...

Ondan dolayı ben yapabileceğimin en iyisini yaptım... Umarım kızımda iyi bir eğitim alabilir, sonra istediğini yapsın ama kolunda diplomaları altın bilezik gibi dursun...[/QUOTE]

:lepi: vereliniortak :lepi: vereliniortak

canım anne çin gerçekten zor hanginize koşacak :)):

Memnunum ben halimden...

Ondan dolayı ben yapabileceğimin en iyisini yaptım... Umarım kızımda iyi bir eğitim alabilir, sonra istediğini yapsın ama kolunda diplomaları altın bilezik gibi dursun...[/QUOTE]

ne güzel bakma sana müdürsün inşallah dediğime snele bu knouyu biz daha öncede konuşmuştuk eşini çalışma saatlerine karışıp karışmamsı ile ilgili ben muhasebe müdürlüğünden gelip oturdum o veznedarlık görevine :):) mevlam herkese mutlu olacağı şeyleri nasip etsin önemli olan o napalım :):): inşallah hayalelridneki şeylere bnasip olursun cnaım

ben öğle yemeğine kaçıyorum öpüyorum herkesiiiii

tünaydın şekerlera.s.herkese güzel bi gün diliyorumm

aman canım allah korumuş valla geçmiş olsun

ne işin var senin temizlikle perdeyle:mymeka: bişey olmmış şükürki yapma bi daha geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım bir an önce iyi olur inşallah yatsın dinlensin

Amin canım inşallah

bişey olmaz inşallah canım sen tedbir almışsın Allah korusun herkesi şu grip belası bitip gitse de kurtulsak

merhaba kızlar nasılsınız

ben pazartesiden beri izinliyim ama pztesi ve çarşamba doktorda geçti sabahları kasıklarımda ağrı oluyor o araştırılıyor nstye girdim sancı eşiğime bakıldı normal çıktı bebeğim şu anda 30lu haftalarda görünüyor bende erken doğarmı diye sordum doktor yok alakası dedi ama bilmiyorum acaba daha erkenmi hamile kaldım anlamadım

selam kızlar tetanoz aşımı oldum geldim domuz gribi aşısı da olacaktım bizim sağlık ocağına gelmemiş doğum hastanesinde olacakmışım onu haftaya erteledim
eee naapıyonuz bakim

kızlar geçmiş olsun.. bende olucam gibi stresten bıktım artık...

Kesinlikle, çekilmiyor...
Hamilelerin bağışıklık sistemi güçleniyor mu, zayıflıyor mu? Bilen var mı?

canım gecmiş olsun hamilelerin bagışıklık sistemi zayıflar.bunun en önemli nedenide vücudumuzda yeni bir canlı olması ve sistemin onu red edip dışarı atmaması.normal zamandaki gibi olsa bagışıklık sistemi bebegi yabancı bir organizma varsayıp red ediyormuş...ama bu durumda anneleri hastalıklara daha megilli yapıyor..onun içinde adamlar diyor ya hamileler risk grubu diye şu malum gripte

herkese selam, benım bi konuda çok kafam karışık ve fikirlerinize ihtiyacım war. 2010 yılının haziran ayında önemli bie sınavım war fakat bir bebk de istiyorum. sizce sınava 7 aylık hamile iken girsem şu 7 aylık sınava hazırlık süreci problemli olur mu? ne biliyim zekada düşüklük ya da konsantre olamama gibi problemler yaşanıyor mu hamileliğin ilk aylarında? tecrübelerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler...

doktor sorun yok diyorsa yoktur hayatım merak etme sen kendine dikkat et aşırı hareket ve yorgunlukdan kaçın tatlım yinede tedbiri elden bırakma

ben çalıştım sınava 3 aylık hamile iken çokda iyi notlar aldım
zekada bir gerileme olmuyor tabii ki ama her hamilelik sorunsuz geçmiyor malesef
kendini derslere veremeyebilirsin

o yüzden bebek mi yoksa sınav mı senin için daha önemli onu belirle bence canım

kolay gelsin

canım ilk aylar bulantı kusma gibi problemler genelde olur ama kişiden kişiye bu değişir tabi herkes farklı şeylerle karşılaşır zekada bi gerileme söz konusu olmaz sadece konsantre sorunu yaşanabilir belki herkes faklı durumlar yaşadığı için bizim söylediklerimizi kendine yormamalısın bence

ay kızlar pede merde takmayın boşverin,dün yapak dökümünde gülmekten koptum,bebeğin emziği çıkarkaydirigubbakcemile3dikkat edelim kendimize(diyene bak)kaydirigubbakcemile3

bacım sen hemen yapınca oluyo zannetdiyon heralde...
inşallah olur tabide...
ben son sınıftayım misal martta doğum nisanda sınava giricem hiçte dert etmedim..sen şimdiden onun hesabını yapma nasıl bir hamilelik geçireceğini bilmiyosunki...çalışmaya başla şimdiden.

lan gene iyi dalga geçmişsiniz benle haa...
kızım hep solumuza yatıyozya kan akışı tabe zor oluyo vücuttaki akış yavaşlıyo dolayısıyla kabuslar çok normalmiş...la benim doktorum bitane yaw...
sinpac ben onu öldürmedimde sanki o beni öldürecek...
garibim sabah diyoki intikamımı aldım demekki bana ettiklerini çekmişsin..doğurunca canıma okicak muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…