- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.821
bacım sen hemen yapınca oluyo zannetdiyon heralde...
inşallah olur tabide...
ben son sınıftayım misal martta doğum nisanda sınava giricem hiçte dert etmedim..sen şimdiden onun hesabını yapma nasıl bir hamilelik geçireceğini bilmiyosunki...çalışmaya başla şimdiden.
canım anne çin gerçekten zor hanginize koşacak :)):
merhaba kızlar nasılsınız
ben pazartesiden beri izinliyim ama pztesi ve çarşamba doktorda geçti sabahları kasıklarımda ağrı oluyor o araştırılıyor nstye girdim sancı eşiğime bakıldı normal çıktı bebeğim şu anda 30lu haftalarda görünüyor bende erken doğarmı diye sordum doktor yok alakası dedi ama bilmiyorum acaba daha erkenmi hamile kaldım anlamadım
herkese selam, benım bi konuda çok kafam karışık ve fikirlerinize ihtiyacım war. 2010 yılının haziran ayında önemli bie sınavım war fakat bir bebk de istiyorum. sizce sınava 7 aylık hamile iken girsem şu 7 aylık sınava hazırlık süreci problemli olur mu? ne biliyim zekada düşüklük ya da konsantre olamama gibi problemler yaşanıyor mu hamileliğin ilk aylarında? tecrübelerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler...
ay kızlar pede merde takmayın boşverin,dün yapak dökümünde gülmekten koptum,bebeğin emziği çıkarkaydirigubbakcemile3dikkat edelim kendimize(diyene bak)kaydirigubbakcemile3
iyidir heralde 1 ay olacak pazartesi kontrolümüz var canım
ahh ahh şu 3 ay bi geçsede doğuruversek artık :)
canım anne çin gerçekten zor hanginize koşacak :)):
merhaba kızlar nasılsınız
ben pazartesiden beri izinliyim ama pztesi ve çarşamba doktorda geçti sabahları kasıklarımda ağrı oluyor o araştırılıyor nstye girdim sancı eşiğime bakıldı normal çıktı bebeğim şu anda 30lu haftalarda görünüyor bende erken doğarmı diye sordum doktor yok alakası dedi ama bilmiyorum acaba daha erkenmi hamile kaldım anlamadım
inşallah birşey olmaz bende iznim bitince 2 3 hafta çalııp 32 haftalıkken ayrılmayı düünüyorum
senin bebiş nasıl
İzlesene.com : Video - otur baştan yaz beni
buyur burdan dinle canımmmm
GUNAYDIN KIZLARRRR zemuszemus
Dün yaprak dökümünde fikret erken doğum yaptı izleyenleriniz olmuştur eşim de bana diyor ki ne kadar sakin baksana sen olsan şimdiye kadar hastaneyi inletmistin dedi.Bende bilmiyorum ama o sedyeyle doğumhaneye giderken sen yanımda olma da bak neler oluyor hastane mi inliyor bakalım yaa dedim.Kucağında bebeği de görünce gözlerim doldu walla ....7 aylık doğdu UMUTdumuz dedi bide annesine haber ver diyince aklıma annem babam geldi (Rahmetliler) onlar benim yanımda olacaklar biliyorum dedim Mevlam bana sabır taşı vermiş bunuda atlatacağım dedim .... 6ay ne çabuk oldu baksanıza zaman hızla geçiyor...:gitme::gitme::gitme::gitme:
ben ali rıza bey bebeğe hoşgeldin derken ağladım dayanamayıp..benim babamda erayda çok mutlu olmuştu gözleri dolmuştu..çünkü ilk kez bir torunun doğumunda bulundu babam...ben doğum yapmadan önce gelmişlerdi bize babam bişey olurda hastaneye o götürmek durumunda kalır diye hastanenin yolunu doğumdan önce 2 kez gidip gelmişti ki sonra yolu karıştırmasın...bu doğumumda yok ne yazıkki babaçığım....bir tek annem olaçak yanımda...
Seneye müdür yardımcısıyımkafamçokkarıştı
Batsın bu dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
olsun çanım...bie sene çabuk geçer...
Allahım hem gribim, hem de öksürüyorum...
geçmiş olsun...
amin canım ya annemin ilk torunları olacak ben tüp bebek tedavisindeydim Ankara da ablamın hamile olduğunu öğrenmiştik güzel bir tesadüf oldu
ay ne kadar tesadüf etmiş annen için zor olaçak...
mevlam korusun cnaım yaptıranalrıda yaptırmayanlarıda :Saruboceq::Saruboceq:
,
aha anennin işi dahada zorlaştı şekerim :):):):
ya teyzen felan yok mu sende çok zor olur iki çocuk lousalık üstüne birde kaynana ve görümce eyvah yani
ben şimdiden dualar abaşladım kaynanam inşallah tek gelir doğuma yoksa kaynanam kayınpederim kçük görümcem büyük görümcem 2,5 yaşındaki kızları ve eniştemiz hepsi evde olurlarsa ne yapacağım bilemiyorum yani:
ay senin işinde çok zor hiç çekilmiyor kalabalık...
ayy canlarım yaa bi müjdem var bilen arkadaşlarım bilir bizim tayin işimiz vardı bebekimiz doğduktan 3 ay sonra taşınmamız gerekiyordu ama taşınmıyoruz çok şükür bir yıl daha istanbuldayız ailemde burda bana yakın hem de oğluşum çok küçük olacaktı taşınmak zor olacaktı nereye gideceğimizde belli olmadığı için çok üzülüyordum rahatladım Allahıma şükür kesin dendi ama yinede her ihtimale hazırlıklı olmalıyım
ayy canlarım yaa bi müjdem var bilen arkadaşlarım bilir bizim tayin işimiz vardı bebekimiz doğduktan 3 ay sonra taşınmamız gerekiyordu ama taşınmıyoruz çok şükür bir yıl daha istanbuldayız ailemde burda bana yakın hem de oğluşum çok küçük olacaktı taşınmak zor olacaktı nereye gideceğimizde belli olmadığı için çok üzülüyordum rahatladım Allahıma şükür kesin dendi ama yinede her ihtimale hazırlıklı olmalıyım
bacım sen hemen yapınca oluyo zannetdiyon heralde...
inşallah olur tabide...
ben son sınıftayım misal martta doğum nisanda sınava giricem hiçte dert etmedim..sen şimdiden onun hesabını yapma nasıl bir hamilelik geçireceğini bilmiyosunki...çalışmaya başla şimdiden.
kaydirigubbakcemile3 cook komikti, ama buyukler ole dio hep, benim annemde gecen gun ben dolaba uzanırken gormus beni, kızım uzanmaaa aaaaa bebegin emzigi cıkacak dediii kaydirigubbakcemile3
koptum tabi bendee kaydirigubbakcemile2
sağol çanım..çok güzelmiş...
ben ali rıza bey bebeğe hoşgeldin derken ağladım dayanamayıp..benim babamda erayda çok mutlu olmuştu gözleri dolmuştu..çünkü ilk kez bir torunun doğumunda bulundu babam...ben doğum yapmadan önce gelmişlerdi bize babam bişey olurda hastaneye o götürmek durumunda kalır diye hastanenin yolunu doğumdan önce 2 kez gidip gelmişti ki sonra yolu karıştırmasın...bu doğumumda yok ne yazıkki babaçığım....bir tek annem olaçak yanımda...
ay senin işinde çok zor hiç çekilmiyor kalabalık...
Canım, eminim babacığın kalben yine senin yanında olacaktır.
Bu arada ben bebek görüntüye geldiği andan itibaren hıçkıra hıçkıra ağladım. Her tv izlediğimde buluyorum ağlayacak birşey :)
bosna banada hep öyle diyorlar ama ne yapim bu göbeklede yaşamak çok zor alışamıyorum :)
kuju gözün aydın şeker kaydirigubbakcemile5
Benimki küçük daha, ondan çok zorlanmıyorum sanırım :)
Büyüdükçe çık artık ordan diye inleyebilirim :)
bosna banada hep öyle diyorlar ama ne yapim bu göbeklede yaşamak çok zor alışamıyorum :)
kuju gözün aydın şeker kaydirigubbakcemile5
Gözün aydın Kujucum, Allah gönlüne versin...
ohh gozun aydın canım benim ! kaydirigubbakcemile5zemuszemus
gözün aydın çanım...
opuyorumnanaktan sağol tatlımm
valla dila bi de o var tatlım evet yapınca hemen olmuyor... su hemen olanlarada ben hastayım zatenlaelaelaelaelae
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayy çok sağolun canlarım valla bebeğimin odasını yapacaktım ama bişey anlamadan taşınacaktık 2011 temmuza kadar burdayız inşallah bi mani olmazsa:Saruboceq:
sisissst ben hemen olanlardanım :kedi::kedi:
evlendigimiz gece kaldım valla :kedi:
dün tuvaletim geldi yetişeyim derken azıcık gitti civatalar başladı gevşemeye sanırım :kedi:
neyse hemen banyoya girdim bir yıkanayım dedim.. hem temizleneyim
(afedersiniz )ama göbeğimden birşey görremiyorum ki çok gücüme gitti yaa okdar büyümüş göbeğim sanki sonra dayanamadım eşime çağırdım anlattım böyle böyle diye oda başladı gülmeye aşkım daha bunun 3 ayı var ne yapacaksın dedi ne bileyim ama baya zor geldi ya sizdede oluyro mu?
arkadaşlar bana da sık sık kramp giriyor.çok fena.üstelik ilk doğumumu yaparken(normal doğum)öyle bir kramp girmiştiki ıkıncammı krampıma mı bağırcam çok fena olmuştum.kramp girdi diye bağırdım doktora tabi o bebeği kurtarmaya çalışıyo...hiç duymuyodu beni.bu doğumumda da olur diye çok korkuyorum
Ay cokmu cahilim ne...:kedi:
ilk defa duyuyorum...ne demekki Emzigi cikar, yani ne anlama geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?