2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dila cok guldurdun beni kaydirigubbakcemile3:roflol:

canım anne çin gerçekten zor hanginize koşacak :)):

Memnunum ben halimden...
Herkesi müdür yardımcısı yapmıyorlar sonuçta...

Bugün sadece bankoda (kasada) oturmak için (ki bir bankada en düşük düzeyli yerdir orası) bankaya başvuran 300.000 kişi var, sırf sağlık güvenceleri olsun, düzenli maaşları olsun diye...ışsizlik yüksek...

Eğitim olayı babamdan geliyor, babam da doktora terkti... Babam devlet memuruydu ama çalıştığı kurumda bölge koordinatörü olarak emekli oldu... Sonra üç kardeşiz üçümüz de bu düzeyde okumak zorunda kaldık... Çünkü biz memur çocuğuyuz... Memur çocuğu ticaret yapmayı bilmez, tek bildiği eğitimdir... Annem ilkokul terk benim.. Annem hep kendi para kazanmak istedi, keşke bir diplomam olsaydı dedi... Hep ezildi... Bayan için eğitim şart... Koca el, çeker giderse tek başına ayakta durabilmeli bayan... Çocuklarına örnek olabilmeli, doğru değerleri aşılayabilmeli...

Ondan dolayı ben yapabileceğimin en iyisini yaptım... Umarım kızımda iyi bir eğitim alabilir, sonra istediğini yapsın ama kolunda diplomaları altın bilezik gibi dursun...[/QUOTE]

tüm söylediklerine aynen katılıyorum..okumak kariyer sahibi olmak hem kadın hemde erkek için çok önemli ama bencede en önemli şey kadının ekonomik özgürlüğü ve kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi...bende senin gibi memur anne baba çocuguyum annem ögretmen babam mühendis..ünversite bitti essekler gibi 2 yıl calıştım devlette A grubu bir kariyer meslege girebilmek için ,annem işim olmadan degil evlenmeme nişanlanmama bile izin vermedi...şimdi anlıyorum ....

tatlım geçmiş olsun bak dr unda güzel seyler söylemiş.. sen yorma kendini dinlen,içinide ferah tut..

tatlım hamilelik zor bir süreç gün günü an anı tutmuyor bütün algıların bebegine odaklanıyor... gecen sene benimde meslegimle ilgili çok önemli bir sınavım vardı, 3 sene yardımcılıktan sonra yapılan bu yeterlilik sınavı sonucu ya memur olacaktım tüm haklarımı kaybedip yada denetmen...çok ciddi bir mevzuatımız var vergicilikte bizim,ki sizin alanınızdada bu böyle... ben sınavdan sonra hamile kalmayı tercih ettim.. iyikide öyle yapmışım sıkıntılı bir hamilelik yasadım yasıyorum bu sürecin basından beride calışamıyorum..onun için ne olacagı belli olmaz bence işini saglama al.

ay kızlar pede merde takmayın boşverin,dün yapak dökümünde gülmekten koptum,bebeğin emziği çıkarkaydirigubbakcemile3dikkat edelim kendimize(diyene bak)kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 cook komikti, ama buyukler ole dio hep, benim annemde gecen gun ben dolaba uzanırken gormus beni, kızım uzanmaaa aaaaa bebegin emzigi cıkacak dediii kaydirigubbakcemile3
koptum tabi bendee kaydirigubbakcemile2

iyidir heralde 1 ay olacak pazartesi kontrolümüz var canım

ahh ahh şu 3 ay bi geçsede doğuruversek artık :)

Ben de öyle diyorum.
Ama doğuranlar da karnında olduğu günlerin kıymetini bil, çok arayacaksın bugünleri diyorlar :)

canım anne çin gerçekten zor hanginize koşacak :)):

Memnunum ben halimden...
Herkesi müdür yardımcısı yapmıyorlar sonuçta...

Bugün sadece bankoda (kasada) oturmak için (ki bir bankada en düşük düzeyli yerdir orası) bankaya başvuran 300.000 kişi var, sırf sağlık güvenceleri olsun, düzenli maaşları olsun diye...İşsizlik yüksek...

Eğitim olayı babamdan geliyor, babam da doktora terkti... Babam devlet memuruydu ama çalıştığı kurumda bölge koordinatörü olarak emekli oldu... Sonra üç kardeşiz üçümüz de bu düzeyde okumak zorunda kaldık... Çünkü biz memur çocuğuyuz... Memur çocuğu ticaret yapmayı bilmez, tek bildiği eğitimdir... Annem ilkokul terk benim.. Annem hep kendi para kazanmak istedi, keşke bir diplomam olsaydı dedi... Hep ezildi... Bayan için eğitim şart... Koca el, çeker giderse tek başına ayakta durabilmeli bayan... Çocuklarına örnek olabilmeli, doğru değerleri aşılayabilmeli...

Ondan dolayı ben yapabileceğimin en iyisini yaptım... Umarım kızımda iyi bir eğitim alabilir, sonra istediğini yapsın ama kolunda diplomaları altın bilezik gibi dursun...[/QUOTE]

Süpersin, kesinlikle katılıyorum vereliniortak

inşallah birşey olmaz bende iznim bitince 2 3 hafta çalııp 32 haftalıkken ayrılmayı düünüyorum
senin bebiş nasıl

Mutlucum çok geçmiş olsun...
Kalbini ferah tut sen, herşey normal gibi baksana...

Doğumdan sonra ücretsiz izin hakkın var mı?

ayy canlarım yaa bi müjdem var bilen arkadaşlarım bilir bizim tayin işimiz vardı bebekimiz doğduktan 3 ay sonra taşınmamız gerekiyordu ama taşınmıyoruz çok şükür bir yıl daha istanbuldayız ailemde burda bana yakın hem de oğluşum çok küçük olacaktı taşınmak zor olacaktı nereye gideceğimizde belli olmadığı için çok üzülüyordum rahatladım Allahıma şükür kesin dendi ama yinede her ihtimale hazırlıklı olmalıyım

sağol çanım..çok güzelmiş...

Gözün aydın Kujucum, Allah gönlüne versin...

ohh gozun aydın canım benim ! kaydirigubbakcemile5zemuszemus

valla dila bi de o var tatlım evet yapınca hemen olmuyor... su hemen olanlarada ben hastayım zatenlaelaelaelaelae

gözün aydın çanım...

kaydirigubbakcemile3 cook komikti, ama buyukler ole dio hep, benim annemde gecen gun ben dolaba uzanırken gormus beni, kızım uzanmaaa aaaaa bebegin emzigi cıkacak dediii kaydirigubbakcemile3
koptum tabi bendee kaydirigubbakcemile2

:)geçen günde ben dolaba uzandım komşum bizdeydi...o dedi bana aynısını...aaa ne emziği ? demişim ben.. :)))))))))) koptum gülmekten...

bosna banada hep öyle diyorlar ama ne yapim bu göbeklede yaşamak çok zor alışamıyorum :)

kuju gözün aydın şeker kaydirigubbakcemile5

Gözün aydın Kujucum, Allah gönlüne versin...

ohh gozun aydın canım benim ! kaydirigubbakcemile5zemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayy çok sağolun canlarım valla bebeğimin odasını yapacaktım ama bişey anlamadan taşınacaktık 2011 temmuza kadar burdayız inşallah bi mani olmazsa:Saruboceq:

ayni sey bende soyle oluyor. bazen oksuruk tutuyor o zaman azcik tuvaletim olmaya gorsun hemen 1 damla kaciyor. cok fena bir durum valla :))))))) ablam hep dogumdan sonra tuvaletini kacirmaya basladigini soylerdi. aman napalim insallah kalici olmaz hehhehehh :)))))

aklina oyle seyler getirme. insallah olmaz bu dogumunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…