2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slm.Bugün nasılsınız kızlar.Bende bugece kabuslar gördüm dünde kabus gördüm hep eşimle ilgili hep başkalarıyla kavga halinde kötü görüyorum onu.Şimdi arıycam kendine dikkat et diycem.Sabah beni uyandırmadan öptü gitti işe.Adama bir kahvaltı bile hazırlayamayoruz artık malum bir oraya dön bir buraya zor uyuyorum.
SEYYALTANER.HıJYENıM ÇOOK GEÇMıŞ OLSUN.
KUJU GÖZÜN AYDIN CANIM.
buRDA SÜPER YAĞMUR VAR YıNE.
akşam haberlerde izledim artık SGK lılara özel hastane hayal diyor benim doktorumda özelde doğum yaptırıyor neyapcam bilmem.

sağol canımcımopuyorumnanaktan

Insallah vaktiyle gelir bebegin dunyaya canim.

slm kızlar, nasılsınız bakalım..geçmişşi okuyamadım hastaneden yeni geldim eşim evde rahatsız, midesi ağrıyo ilaç verdi,dr gönderdi bugün onla ilgilencem..
kuju, tayinden bahsetmissin gözün aydın hayırlısı olsun ..

ay benim canııım...
ben 8 aylıkken doktora tez yeterlliksınavına gireceğim. 3-*4 saat kadar sözlü olarak 3 prof. yıpratacak beni. ben bile takmıyorum sen de takma bence. ben hemen olmaz o, zamana kadar sınavı geçerim diyordum meğersem hemen olabiliyormuş

Kujucuğum çook sevindim senin adına. bana da dua et bize patlamasın. beklemiyoruz ama bizim işler belli olmuyor pek...

bu arada kızlar birazdan tetanozu olmak için ikinci hamlede bulunacağım inşallah bu sefer başarırım :)))

kızlar yaa bir yardım banada.benim göbek deliğim bayağı bir dışarı çıktı.hadi bu normal olabilir göbek büyüyor diye ama çok acıyor dokununca:sinifsinif:sizdede varmı böyle bir durum neden oluyor olabilir bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…