- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.841
anne karnında karın bagıyla bebegın ılıskıısı kopuyor heralde ona emzigi cıkar diyorlar ama tam bilmiyorumm kaydirigubbakcemile3
sağol çanım..çok güzelmiş...
Canım, eminim babacığın kalben yine senin yanında olacaktır.
Bu arada ben bebek görüntüye geldiği andan itibaren hıçkıra hıçkıra ağladım. Her tv izlediğimde buluyorum ağlayacak birşey :)
Benimki küçük daha, ondan çok zorlanmıyorum sanırım :)
Büyüdükçe çık artık ordan diye inleyebilirim :)
zaten hormonlar tavan yapmış durumda ..ne zaman bişey izlesem gözlerim dolu dolu...o nedenle tv yi pek açmıyorum ben kırk yılda bir tv zleyeyim ddim oda akşam yaprak dökümü denk geldi...
Ay cokmu cahilim ne...:kedi:
ilk defa duyuyorum...ne demekki Emzigi cikar, yani ne anlama geliyor?
ay bende anlamadım ama sanırım bebeğin yerinden oynamasından bahsediyorlar..yada plesantadan...tahminice
eskiler öyle derler onun aslı, plasentadan ayrılmasıdır bebeğin.
eskiler öyle derler onun aslı, plasentadan ayrılmasıdır bebeğin.
kujucum ne tayini bu , esin ne is yapıyor ki senin :uhm:
herkese slm.Bugün nasılsınız kızlar.Bende bugece kabuslar gördüm dünde kabus gördüm hep eşimle ilgili hep başkalarıyla kavga halinde kötü görüyorum onu.Şimdi arıycam kendine dikkat et diycem.Sabah beni uyandırmadan öptü gitti işe.Adama bir kahvaltı bile hazırlayamayoruz artık malum bir oraya dön bir buraya zor uyuyorum.
SEYYALTANER.HİJYENİM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN.
KUJU GÖZÜN AYDIN CANIM.
buRDA SÜPER YAĞMUR VAR YİNE.
akşam haberlerde izledim artık SGK lılara özel hastane hayal diyor benim doktorumda özelde doğum yaptırıyor neyapcam bilmem.
merhaba kızlar nasılsınız
ben pazartesiden beri izinliyim ama pztesi ve çarşamba doktorda geçti sabahları kasıklarımda ağrı oluyor o araştırılıyor nstye girdim sancı eşiğime bakıldı normal çıktı bebeğim şu anda 30lu haftalarda görünüyor bende erken doğarmı diye sordum doktor yok alakası dedi ama bilmiyorum acaba daha erkenmi hamile kaldım anlamadım
subay canımcım askeriz bu yılda tayinimiz vardı dilekce vermiştik zaten bu yıl da bize tayin yokmuş bölük komutanı öğrenmiş sağolsun
gözün aydın canımmm hayrılısı olur inşallah
kaydirigubbakcemile5sağol canımcım
herkese selam, benım bi konuda çok kafam karışık ve fikirlerinize ihtiyacım war. 2010 yılının haziran ayında önemli bie sınavım war fakat bir bebk de istiyorum. sizce sınava 7 aylık hamile iken girsem şu 7 aylık sınava hazırlık süreci problemli olur mu? ne biliyim zekada düşüklük ya da konsantre olamama gibi problemler yaşanıyor mu hamileliğin ilk aylarında? tecrübelerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler...
sisissst ben hemen olanlardanım :kedi::kedi:
evlendigimiz gece kaldım valla :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?