- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.041
aynen valla cnm,artık rüyalarıma giriyorlar nefret ediyorum onlardan,geçen yemeğe gittik ya kardeşim 22 yaşında erkek düşün artık diyorki abla senin ayakkabını eşin giydirrken kaynın nasıl cins cins baktı ve kaynanan neden ana seni yicekmiş gibi bakıyor bu insanlar sana hiç güzel bakmıyor ablacım dedi yavrum ben de cnm benim sen çıkma canını kocamın bana olan ilgi ve sevgisini çekemiyorlar dedeim öyle gerçekten
kızlar nasılsınız dün eşim rahatsızdı giremedim pek,
sabah kalktım banyo takımlarını fırçalayıp makinaya attım onlar yıkanırken,
oğluşumla kahvaltımızı ettik bir nete bakalım dedik kardeşler nasıllar ..
ayy bi de utanmadan çayı şekersiz içtim diyor :mymeka: :roflol:amaaannn bunalr iyi tarafları işte şimdi size bi kötü tarafalrını anlatsam ağzınız açık kalır ama şimdi düşünüpte ne sizi ne kendimi keyfimizi kaçırmayalım iyi olanalrı düşünelim iyilikler le dolalım boşverin hepimiz hamileyiz ):):): )
evet 5 tane ama şekersiz çayla :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
eşine geçmiş olsun eftelcimkızlar nasılsınız dün eşim rahatsızdı giremedim pek,
sağol cnm biz çok iyiz Allah a şükürler olsunn.gecmis olsun canım, iyiyiz bizde umarım sen de iyisindir... :kedi:
kız ne var 5 halleyde bende yerimm :)) ben sabahları çifli ekmegi bitiriyom valla .mafoldumben
ayy bi de utanmadan çayı şekersiz içtim diyor :mymeka: :roflol:
.
eşine geçmiş olsun eftelcim
afiyet olsun, biz de öğle yemeğimizi yedik şimdi oğlumla :))
OFF OFFFklava:
hic unutmam ben benim kinin asıl yüzünü kına gecesinde görmüştüm, herkes sahit olmuştu da hak vermişlerdi...
o gece bile yüzüme gülüyordu, arkamı döndüğüm anda bana seytan gibi bakıyormus, herkes yakalamış :umursamaz:
bu kadar da olmaz ki ama, bazen diyorum ki benimde oglum olacak ilerde bende mi bole olucam ama yok be anacım bu insanın karakteriyle alakalı birazda bencelmaz:
kızlar birazcık işim var çamaşır vs dönerim işim bitince
kızlar nasılsınız dün eşim rahatsızdı giremedim pek,
kolay gelsin cnm.. aynı işler bendede çok ama bulaşmak istemiyorum , bi başlasam çıkmak istemiyorum çünkü:))
kan şekeri ölçüm cihazım geldi.
parmağımı 3 kere deldikten sonra, dördüncüde ölçüm yapmayı becerdim.
öğle yemeği öncesi açlık kan şekerim 104 çıktı, biraz yüksek.
bakalım tokluk nasıl çıkacak...
1 hafta her gün ölçüp doktorumuza rapor vereceğiz.
bu arada insanın kendi parmağını delip kendi kanını mıncıklaması pek hoş bişey değilmiş, onu da belirteyim kaydirigubbakcemile3
bu arada insanın kendi parmağını delip kendi kanını mıncıklaması pek hoş bişey değilmiş, onu da belirteyim kaydirigubbakcemile3
kesinlikle haklısın cnm insanın karakteri ile alakalı gerçketen,biz bu aralar maddi durmumuz iyi olmadığı için kaloriferi sadece küçük odaya geçtik orda yatıyoruz yatak odası gece buz gibi oluyor donuyorum soğuktan bunu biliyor aptal kaynana geçen yine kardeşimin yanında diyorki bunlar sadece bir odayı yakıyorlar alme bunlar diyor ve gülüyor bu nasıl bir düşünce tarzdır anlıyamıyorum insan bunu söylerken oturup kırk kere düşünmeli ya bunu çeken senin oğlun günah
sağol cnm:)cnm geçmiş olsun
tembeller sizi ...Asinaz da öyle ya biz hafta içi çalış haftasonu temizlik yap şu izine çıkayımda ev hanımlığı nasılmış göreyim bir
kıyamam sana inşallah gidişat çok iyi olur
Hayırlı uğurlu olsun ama dediğin gibi yüksek miş biraz dikkat et kendine yaz bir yere değerlerini ve saatinide kaydetmeyi unutma...
kesinlikle haklısın cnm insanın karakteri ile alakalı gerçketen,biz bu aralar maddi durmumuz iyi olmadığı için kaloriferi sadece küçük odaya geçtik orda yatıyoruz yatak odası gece buz gibi oluyor donuyorum soğuktan bunu biliyor aptal kaynana geçen yine kardeşimin yanında diyorki bunlar sadece bir odayı yakıyorlar alme bunlar diyor ve gülüyor bu nasıl bir düşünce tarzdır anlıyamıyorum insan bunu söylerken oturup kırk kere düşünmeli ya bunu çeken senin oğlun günah
http://img697.imageshack.us/img697/5852/bimg0222.jpg
Dün eşimi beklerken canım sıkıldı ve meleğimi çekeyim dedim ve siz teyzeleriyle paylaşmak istedim ....
Bosna seni de unutmadım attach ta yaptımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?