2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

OFF OFFFklava:
hic unutmam ben benim kinin asıl yüzünü kına gecesinde görmüştüm, herkes sahit olmuştu da hak vermişlerdi...
o gece bile yüzüme gülüyordu, arkamı döndüğüm anda bana seytan gibi bakıyormus, herkes yakalamış :umursamaz:
bu kadar da olmaz ki ama, bazen diyorum ki benimde oglum olacak ilerde bende mi bole olucam ama yok be anacım bu insanın karakteriyle alakalı birazda bence lmaz:

kızlar nasılsınız dün eşim rahatsızdı giremedim pek,
sabah kalktım banyo takımlarını fırçalayıp makinaya attım onlar yıkanırken,
oğluşumla kahvaltımızı ettik bir nete bakalım dedik kardeşler nasıllar ..

gecmis olsun canım, iyiyiz bizde umarım sen de iyisindir... :kedi:

ayy bi de utanmadan çayı şekersiz içtim diyor :mymeka: :roflol:
eşine geçmiş olsun eftelcim
afiyet olsun, biz de öğle yemeğimizi yedik şimdi oğlumla :))

gecmis olsun canım, iyiyiz bizde umarım sen de iyisindir... :kedi:
sağol cnm biz çok iyiz Allah a şükürler olsunn.

ayy bi de utanmadan çayı şekersiz içtim diyor :mymeka: :roflol:
.
eşine geçmiş olsun eftelcim
afiyet olsun, biz de öğle yemeğimizi yedik şimdi oğlumla :))
kız ne var 5 halleyde bende yerimm :)) ben sabahları çifli ekmegi bitiriyom valla .mafoldumben
sağol cnm .. sizede afiyet olsunn..:)

kesinlikle haklısın cnm insanın karakteri ile alakalı gerçketen,biz bu aralar maddi durmumuz iyi olmadığı için kaloriferi sadece küçük odaya geçtik orda yatıyoruz yatak odası gece buz gibi oluyor donuyorum soğuktan bunu biliyor aptal kaynana geçen yine kardeşimin yanında diyorki bunlar sadece bir odayı yakıyorlar alme bunlar diyor ve gülüyor bu nasıl bir düşünce tarzdır anlıyamıyorum insan bunu söylerken oturup kırk kere düşünmeli ya bunu çeken senin oğlun günah

kan şekeri ölçüm cihazım geldi.
parmağımı 3 kere deldikten sonra, dördüncüde ölçüm yapmayı becerdim.
öğle yemeği öncesi açlık kan şekerim 104 çıktı, biraz yüksek.
bakalım tokluk nasıl çıkacak...
1 hafta her gün ölçüp doktorumuza rapor vereceğiz.
bu arada insanın kendi parmağını delip kendi kanını mıncıklaması pek hoş bişey değilmiş, onu da belirteyim kaydirigubbakcemile3

kıyamam sana inşallah gidişat çok iyi olur

Hayırlı uğurlu olsun ama dediğin gibi yüksek miş biraz dikkat et kendine yaz bir yere değerlerini ve saatinide kaydetmeyi unutma...

terbiyesiz yaaa klava:
ne kadar dusuncesız, o senin canından bir parca, zorluk cekıyorlar, bunu gizleyecegine bi de alalade soyluyor, tabi yardım etmemek te cabası of yaaa cok kızıyorum cookkk klava:

off zor olsa gerek canım, neyse dikkat et bakalım, 1 hafta sonra ne olacak kaydirigubbakcemile5

cnm geçmiş olsun
sağol cnm:)
tembeller sizi ...Asinaz da öyle ya biz hafta içi çalış haftasonu temizlik yap şu izine çıkayımda ev hanımlığı nasılmış göreyim bir

ayyyy kıyamam ya .. çalışınca öyle oluyo ama biliyorum 6 yıldır yane daha bu sene evdeyim.hamileyken tadını çıkarayımm:))zemuszemus

kıyamam sana inşallah gidişat çok iyi olur

Sağol canım, inşallah...

Hayırlı uğurlu olsun ama dediğin gibi yüksek miş biraz dikkat et kendine yaz bir yere değerlerini ve saatinide kaydetmeyi unutma...

Sağol Pancubenim.
Yazdım yazdım. Hatta doktor yediklerini de yaz dedi, onları da yazdım...
Bişey de yememiştim aslında ama niye böyle oldu bilmiyorum.
Ara öğünde şekeri fazla bir kuru meyve yedim, doktorun izin verdiği kadar, belki ondandır.

Vicdansız cadı diyecem şimdi, ayıp olacak.
Çok komik bişey sanki insanın sıkıntı çekip soğukta oturması...
Gelinine karşı insafın yok, bari oğluna torununa olsun kötükedihüso

ben şeker yükleemye 23 de gidecem tansiyon çıkmıştı bende allahtan ilaç işe yaradı umarım şeker çıkmaz....

tünaydın canlarıma.s. herkese güzel birgün ve hayırlı cumalar dilerim ben anneme geldim bi bakıyım nasılsınız dedim herkes iyi çok şükür geçmişe hızlı hızlı baktım umarım kaçırdığım birşey yoktur

http://img697.imageshack.us/img697/5852/bimg0222.jpg

Dün eşimi beklerken canım sıkıldı ve meleğimi çekeyim dedim ve siz teyzeleriyle paylaşmak istedim ....
Bosna seni de unutmadım attach ta yaptımopuyorumnanaktan

maşallah şekerim büyümüş göbüşün iyice minik kuzular büyüyo artık dışarıdan bile belli oluyo hareketleri kaydirigubbakcemile5
yarın buluşacak olan arkadaşlarımız inşallah hava daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…