- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.241
Gerçekten de şafak yaklaşıyor iyice artık :)
Ben de aynı şekilde bayramdan sonraki hafta izinliyidm .. Döndüğümde arkadaşım aradaki farka çok şaşırdı..
Baştan küçük gidiyordu, patlama yaşadık son 1-2 haftadır :))
Ben de çok gitmek isterdim ama çalışma saatlerim çok fazla olduğu için hiçbirşeye vakit ayıramıyorum :çok üzgünüm:
Sen öğrendiklerini bizimle paylaşır mısın arada? Neler anlatılıyor?
Günaydın arkadaşlar :)
Günaydın Güzel Anneler
a.s.
canım 32. haftadan sonra ne kadar çalışırsan o kadarını aktarırsın...ama en fazla 5 hafta aktarabilirsin...ben de 4 haftasını çalışlıp dğum sonrasına aktaracağım 5. hafta 2. dönemin ilk haftasına geliyor ve ben 1 hafta için okula başlamak istemiyorum....
hıçkırık tuttuğunu anlayabiliyor musun :uhm:bu arada bebişlerinize maşallah arkadaşlar benimki de 2 hafta önce 900grdı kiloyu geçmiştir herhalde:) bu sabah pek bi neşeliydi galiba bayağı oynadı babasıyla sonra hıçkırık tuttu yavrumu mecbur pozisyon değiştirdik de geçti:):):)süper bir şey ama bir de doğsalaar da sabah yanımıza alıp öyle yatak keyfi yapsak
günaydın tatlım opuyorumnanaktanGünaydın Güzel Anneler
a.s.
:))Bu hızla gidersem ben doğuma yuvarlanarak giricem galiba.. sırnaşık şey
Kurstan ben çok keyif aldım. Sezeryan, normal doğum, epidural falan anlattılar. zaten ben epidurali çok merak ediyodum.
Doğum sonrası depresyon, bebek nasıl emzirilir..İstersen eşinle de katılabiliyosun ama burda erkeklerden pek talep yoktu.. :lepi: Utanmışlar gelememişler heralde.. Aslında bayan bayana daha rahat olduk. Herşeyi rahatça konuşabildik.
Mesela eğer sezeryan doğum olacaksa hastaneye gecelik getirmek gerekiyomuş. Çünkü kanama kontrolü yapıyolarmış. O da pijamayla yapılmıyomuş tabi..Giy çıkar, giy çıkar..
Ya da şeyi öğrendim mesela, doğum normal olacaksa anne büyük abdesti gelmiş gibi hissediyomuş. Doğum koltuğunda kalkıp tuvalete gideyim diyomuş falan..
dimplecim gunaydın,
biz hijyenim, hasret, asinaz, bosna, pancuben bide ben olmak uzere toplam 6 kisi bulusuyoruz...
keske sen de gelseydinnn :sinifsinif:
he yaw çok mutluyum oh sefam olsun evde nasıl mutluyum eşimde benim bu mutluluk heycanım karşısında pek bi mutlu oldu,
50 gr 153 nasıl bişi ya
canım biraz yuksek galiba, ama bir doktorunu ara sor istersen kaydirigubbakcemile5
kızlar evde iş çok ben kaçtım..
öpüldünüzopuyorumnanaktan
cnm şimdi dr ile görüştüm sınırımız 140 dedi ama senin 153 ve çok yüksek bi şey değil sorun olmaz sadece şeker ve karbonhidrattan uzak durman yeterli yine bolca proteinli beslenebilirsin şeker ve karbonhidrattan uzak durman yeterli dedi
ben gidem de süslenem
26+ 3 yazacaktım 2 fazla yazmışım:)))) evet benim dr artık 15 bir görüşelim dedi 26 aralıkta tetonoz aşımın 2.dozunu olacam bir gün öncede dr giderim. herkes melekleriyle güzel sabahlar hafta sonları geçirsin:)
oo maşaallah ne güzel yaa :lepi:dimplecim gunaydın,
biz hijyenim, hasret, asinaz, bosna, pancuben bide ben olmak uzere toplam 6 kisi bulusuyoruz...
keske sen de gelseydinnn :sinifsinif:
Günaydın herkese...
Ne zamandır giremedim.. Keyifleriniz nasıl??
Biz dün dr kontrolündeydik.
Bizim kız 1100gr olmuş. Boyu da uzun dedi doktor.
Yanlız diğer ölçümleri yapamadı.. Hiç yerinde durmuyo ki ölçeyim diye isyan etti sonunda!! kaydirigubbakcemile3 Hiç hamsi falan da yemedim ama...
gunaydın kuzucuklarrr opuyorumnanaktan opuyorum hepınızı....
biz bugun bulusuyoruzzz cok mutlu ve heyecanlıyımm yuupppiii hihoyyythihoyyyt :sm_cool:
oo maşaallah ne güzel yaa :lepi:
bak bol bol resim görmek istiyorum ona göre opuyorumnanaktan
hepinizi öpüyorum çok
ben de gelmek isterdim ama.. malum, kocam :1ninca:
benim de bugün kalabalık misafirlerim gelecek
çalışınca misafir ağırlamak baya zor oluyor ya
3 akşamdır baya geç yatıyorum
bi akşam kurabiye.. bi akşam kek vs.. bi akşam poğaça
mecbur akşamdan yapıyorum hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?