2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bebişlerinize maşallah arkadaşlar benimki de 2 hafta önce 900grdı kiloyu geçmiştir herhalde:) bu sabah pek bi neşeliydi galiba bayağı oynadı babasıyla sonra hıçkırık tuttu yavrumu mecbur pozisyon değiştirdik de geçti:):):)süper bir şey ama bir de doğsalaar da sabah yanımıza alıp öyle yatak keyfi yapsak

Bu hızla gidersem ben doğuma yuvarlanarak giricem galiba.. sırnaşık şey

Kurstan ben çok keyif aldım. Sezeryan, normal doğum, epidural falan anlattılar. zaten ben epidurali çok merak ediyodum.
Doğum sonrası depresyon, bebek nasıl emzirilir..İstersen eşinle de katılabiliyosun ama burda erkeklerden pek talep yoktu.. :lepi: Utanmışlar gelememişler heralde.. Aslında bayan bayana daha rahat olduk. Herşeyi rahatça konuşabildik.
Mesela eğer sezeryan doğum olacaksa hastaneye gecelik getirmek gerekiyomuş. Çünkü kanama kontrolü yapıyolarmış. O da pijamayla yapılmıyomuş tabi..Giy çıkar, giy çıkar..
Ya da şeyi öğrendim mesela, doğum normal olacaksa anne büyük abdesti gelmiş gibi hissediyomuş. Doğum koltuğunda kalkıp tuvalete gideyim diyomuş falan..

izin konusunda hala kararsızım 5 haftanın tamamını çalışamam gibi geliyor canım o yüzden 1-2 haftasını aktarabiliyormuyum diye merak ediyordum.sen idare edebilecekmisin ..ben bir de vatandaşlardan mikrop kaparım diye korkuyorum(
çok sağol verdiğin bilgi içinopuyorumnanaktan

kızlar deli oldum dün akşamdan beri elektrikler gidip geliyor sürekli bi yağmur yağıyor tüm elektrik şebekesi iptal oluyor şehrin cevap yazamazsam elektrik olmadığındandır alınmayın olur mu.

hıçkırık tuttuğunu anlayabiliyor musun :uhm:
Günaydın Güzel Anneler

a.s.
günaydın tatlım opuyorumnanaktan
:))
Sezeryanda gecelik gerek demek öğrendiğim iyi oldu, ama kış günü donarız biz onunla ya :sinifsinif:
Gerçakten güzel bir ortam vardır orda, burdaki gibi herkes birbirinin tecrübelerini dinleyip, paylaşımda bulunur, biçok şey öğrenir..
Epidurali ben de merak ediyorum, aklımın bir köşesinde var epiduralli normal doğum, nasip bakalım...

dimplecim gunaydın,
biz hijyenim, hasret, asinaz, bosna, pancuben bide ben olmak uzere toplam 6 kisi bulusuyoruz...
keske sen de gelseydinnn :sinifsinif:

he yaw çok mutluyum oh sefam olsun evde nasıl mutluyum eşimde benim bu mutluluk heycanım karşısında pek bi mutlu oldu,

evet yaa , bende dunden beri herkese anlatıyorum biz bulusuyoruz diye, herkese cok garip geliyor, esimde cok seviniyor benim adıma ben mutlu olunca,, ohhh buugun iyice kaynatırız artık kaydirigubbakcemile3

canım biraz yuksek galiba, ama bir doktorunu ara sor istersen kaydirigubbakcemile5

cnm şimdi dr ile görüştüm sınırımız 140 dedi ama senin 153 ve çok yüksek bi şey değil sorun olmaz sadece şeker ve karbonhidrattan uzak durman yeterli yine bolca proteinli beslenebilirsin şeker ve karbonhidrattan uzak durman yeterli dedi
ben gidem de süslenem

tamam canım sevindim sorun yok o zaman zemuszemus
suslen bakalım suslenn :lepi:
bende cıkacagım birazdan kocam gelip alacak beni, dikkat et yollarda kendine kaydirigubbakcemile5
optum cokopuyorumnanaktan

26+ 3 yazacaktım 2 fazla yazmışım:)))) evet benim dr artık 15 bir görüşelim dedi 26 aralıkta tetonoz aşımın 2.dozunu olacam bir gün öncede dr giderim. herkes melekleriyle güzel sabahlar hafta sonları geçirsin:)

hımmm hadi ya demekki bizidemi artık 15 günde bir çağıracak:uhm:

dimplecim gunaydın,
biz hijyenim, hasret, asinaz, bosna, pancuben bide ben olmak uzere toplam 6 kisi bulusuyoruz...
keske sen de gelseydinnn :sinifsinif:
oo maşaallah ne güzel yaa :lepi:
bak bol bol resim görmek istiyorum ona göre opuyorumnanaktan

hepinizi öpüyorum çok
ben de gelmek isterdim ama.. malum, kocam :1ninca:

benim de bugün kalabalık misafirlerim gelecek
çalışınca misafir ağırlamak baya zor oluyor ya
3 akşamdır baya geç yatıyorum
bi akşam kurabiye.. bi akşam kek vs.. bi akşam poğaça
mecbur akşamdan yapıyorum hepsini

günaydın canlarımmma.s. güzel haftasonları geçirin inşallah ben evde yalnızları oynuyorum:gitme: buluşacak anneler güzel bi gün geçirirsiniz inşallah (benim yerimede) ama yollarda dikkat edin kızlar

canım maşallah kuzuna nazar değmesin

gunaydın kuzucuklarrr opuyorumnanaktan opuyorum hepınızı....
biz bugun bulusuyoruzzz cok mutlu ve heyecanlıyımm yuupppiii hihoyyythihoyyyt :sm_cool:

ohh gezin bakalım iyi eğlenceleropuyorumnanaktan

tatlım kolay gelsin sanada zor valla çok yorma kendini hamilesin sen lmaz:
çok bişey yapma öyle bu seferlik misafirlerin idare etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…