2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya yarım saattir geçmişi okuyorum ne kadar çokmuş aklımdada bişey kalmadıya hoşş:=))
tostan felan bahsetmişsiniz karnım acıktı valla şimdi kim yicek...

günaydın şekercanlar:ecrin_bebek: dtp kapatıldı bombalar patlayabilir dio benim kocam aman dikkat!!!

gunaydın kuzucuklarrr opuyorumnanaktan opuyorum hepınızı....
biz bugun bulusuyoruzzz cok mutlu ve heyecanlıyımm yuupppiii hihoyyythihoyyyt :sm_cool:

Günaydın herkese...
Ne zamandır giremedim.. Keyifleriniz nasıl??
Biz dün dr kontrolündeydik.
Bizim kız 1100gr olmuş. Boyu da uzun dedi doktor.
Yanlız diğer ölçümleri yapamadı.. Hiç yerinde durmuyo ki ölçeyim diye isyan etti sonunda!! kaydirigubbakcemile3 Hiç hamsi falan da yemedim ama...

gunaydın kuzucuklarrr opuyorumnanaktan opuyorum hepınızı....
biz bugun bulusuyoruzzz cok mutlu ve heyecanlıyımm yuupppiii hihoyyythihoyyyt :sm_cool:

buluşun bakalım..benim karnım burdu bu hususta çok fenakötükedihüso çok kıskandım :))
iyi vakit geçirin tatlım opuyorumnanaktan

gözün aydın canım maşallah yavrunaartık büyüyorlar az kaldı kucağımıza alıcaz inşallah hayırlısıyla.2000 gr ı geçtikten sonra iyice az kalacak diyorum ben günler saymakla bitmiyor ya yeni geri sayım yöntemi buldum kendime:))

Ben doğuma hazırlık kurslarına katıldım.
Geçen hafta doğumun nasıl gerçekleştiğini gerçek resimlerle gösterdiler..
O günden beri doğum stresine girdim...:bbo: Dün eşim de kaç gün kaldığını söyledi. Önceden ay ya da hafta hesabı yapıyoduk.. Gün olunca bi tuhaf oldum.. :1shok:
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

frambuazcım hoşgeldin a.s.
ve de gözün aydın yavrular artık 1 kg yu geçiyor maşaallah

gittiğin doğuma hazırlık kursu nereye bağlı?

buluşan istanbullular iyi vakit geçirirsiniz inş.
kimler kimler gelecek ?

CANLARIM BENİM, KESKE sizde burada olsaydınız, hep beraber bulussaydık, insallah oda olur bir gun.. Biz resim ceker koyarız siteyede :kedi:zemuszemus

Hoşbulduk canım.
Gerçekten artık çok kalmadı doğuma.. Birden bire büyüdü göbeğim.. Bayramdan sonra bir hafta raporluydum okula gitmedim. Döndüğümde herkes kocaman olmuşsun dedi!!!!

Doğuma hazırlık kursu Acıbadem'in. Ama bildiğim kadarıyla İstanbul'da Medicana da veriyo. Bi de Mother&baby dergisinin de ücretsiz kursları oluyo..

canım 32. haftadan sonra ne kadar çalışırsan o kadarını aktarırsın...ama en fazla 5 hafta aktarabilirsin...ben de 4 haftasını çalışlıp dğum sonrasına aktaracağım 5. hafta 2. dönemin ilk haftasına geliyor ve ben 1 hafta için okula başlamak istemiyorum....

Gerçekten de şafak yaklaşıyor iyice artık :)
Ben de aynı şekilde bayramdan sonraki hafta izinliyidm .. Döndüğümde arkadaşım aradaki farka çok şaşırdı..
Baştan küçük gidiyordu, patlama yaşadık son 1-2 haftadır :))

Ben de çok gitmek isterdim ama çalışma saatlerim çok fazla olduğu için hiçbirşeye vakit ayıramıyorum :çok üzgünüm:
Sen öğrendiklerini bizimle paylaşır mısın arada? Neler anlatılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…