2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım...beğenmene sevindim...örgü konusunda hiçbir bilgim yok ama zor bir model değil yanılmıyorsam annem çabucak örmüştü....

canım ben de 2 hafta çalışmış olacağım aslında diğer 2 hafta karne tatiline geliyor

hıçkırık tuttuğunu anlayabiliyor musun :uhm:

son bir kaç seferdir evet...hareketleri eskisinden çok hada güçlü olduğu için vuruyor mu dönüyor mu anlayabiliyorum...hıçkırırken de ilk hareketlerindeki gibi tık tık vuruyor gibi oluyor kısa kısa kesik kesik

tatlım kolay gelsin sanada zor valla çok yorma kendini hamilesin sen lmaz:
çok bişey yapma öyle bu seferlik misafirlerin idare etsin

günaydııınn opuyorumnanaktan
sağol tatlım ama bu misafirler ilk defa geliyorlar evimize
ve de eşimin amcası, manisa da yaşıyorlar buraya kızlarına gelmişler bize de gelmek istediler
o yüzden önemsiyorum
:)) pek tatlı
ben de artık vurduğunu, döndüğünü ayırt edebiliyorum ama bunu henüz keşfedemedim ..

anladım tatlım kolay gelsin yinede çok yorma kendini olurmuzemuszemus

kimsecikler kalmamış nese gelince okursunuz artık.buluşmaya giden arkadaşlar umarım güzel vakit geçirirsiniz.iki haftadır kaburgamın altında rahatsız edici bir ağrı vardı,göbeğimin şekli falan değişmişti.korktum ve doktoru aradım bi gel bakalım dedi.gittim bebeğim ters pozisyondaymış kaburgamın ordakide oğlumun kafasıymış.şu an için ters ama daha vakit var dönebilir dedi.bir diğer mevzuda şu H1N1 aşısı.iki hastasının bu hafta içinde vefat ettiğini ve vurdurmamın iyi olacağını söyledi.sonuçta aşımızı olduk kızlar biz.bi sıkıntı yaşamadım çok şükür.bütün aileyide aşılattım tabi kendimle birlikte.bana vurulan hamileler için olan adjuvansız aşı.

geçmiş olsun cnm.. gerçekten iyi bir cesaret aşı vurdurman inşalah bişeycik olmaz..

kimsecikler yokk bizimde işimiz yeni bitti,ablam gelmişti evi temizledik yenice oturdum, kızlar şimdi ne kaynatıyodur acaba eşime diyorum şimdi geldi işten oda diyoki hade götürüm seni ssatin farkında deil galiba:)neyse bizde birdahaki sefere inşallah..

:)))))))) sanırım yerleştiler bana... !!!!!!
kızlar magnezyum tozu içen varmı boğazımı çok tahriş etti greyfurt suyuna sıkıp içmiştim

ya benim bildiğim greyfurt ile ilaç alınmaz..etkisini yok ediyormuş..bende mağnezyum diasporal toz kullanıyorum ama bişey yapmadı....

kızlr yaaa ,,bir kaç gündür çok yoruluyorum..akıntım çok arttı bel ağrım da var...dr yi aradım ..sekreteri çıktı dedi ben sorayım ararım seni...çevap bekliyorum şimdi...akşam takıştık eşimle akşamları oturamıyorum hizmet etmekten yardıma eşimi çağırdım mutfağa,,bana ayıp ediyorsun,hizmet etmiyorsun annemlere dedi..bende sinirlendim asıl ayıp senin yaptığınşu halimle onu getir bunu götür..sabrımı zorluyorsun dedim...bana çavap vermeden içei gitti...kızlar ben bir kaç gün giremeyebilirim...pazartesi görüşürüz..bu arada istanbul buluşması oldumu bu gün?öptüm hepinizi...opuyorumnanaktan

valla ne diyeyim bilemedim ebrucum yaa seninkilerin düşüncesizliği beni yarıyor burda ayıp yaa.kıyamam canım sana.asıl ayıp seni hamile halinle bu duruma düşürenlerde.ne saygısız ne düşüncesiz bunlar böyle kızma bana sonuçta biride eşin ama inan üzüldüğüm için tutamıyorum kendimi.ayakta kaldığımda bendede akıntı miktarı artıyor ve belim kopuyor.dikkat et lütfen kendine hiçbişey senden ve bebeğinden önemli değil.

selam kızlar ben de sizleri sürekli takip ediyorum sayenizde birçok şey hakkında bilgi edindim.Bugün de doktora gittik bebişimiz büyümüş.26+2 olmuş 956 gr ız bi de.1e ulaşamadık henüz.6 kg almışım ben de çok mutlu oldum.Sizlere birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz?Benim kramp sorunum var özellikle gece yatarken.Doktorum kalsiyum eksikliğinden olduğunu söyledi.Magnezyum eksikliğinden dolayı da olabilirmiş araştırdım biraz.Sizin doktorlarınız bu konuda neler söylüyor?

Selam kızlar bugun Mersinde hava butun gun kapalı ve yagıslıydı moralimde çok bozuk bugun dedem cok rahatsız bana soylemıyorlar ama anlıyorum Annem dun apar topar Adanaya dondu yanımda kalıyordu epeydir.Allahım yardımcımız olsun bizim dedeme bir şey olmasın.Hiç yemek falanda yapmadım bugun canım hiç bir şey yapmak istemedi.Ne bulursak onu yıcez bakalım.

Eftel sen gitmedin mi kızlarla bulusmaya.Çok merak ettim neler yapıyorlar acaba ..Nasıl gecti gunleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…