2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

offf kızlar yaa ben çok yoruldum ve sıkıldım(çalış çalış bitmiyor sinir geldi valla :bbo:

nilüfersah benim göbüşüm çok kurumuştu bebe yağı yetmedi badem yağı aldım çokk vıcık vıcık oldu ben de mustela aldım çok memnun kaldım.biraz tuzlu ama değer:)) yeni çatlakları da hafifletiyormuş aklında olsun istersen..

kızlar o kadar çok kaynana muhabbeti yaptık ki dün benim ki ardadı hiç aramaz normalde sıkılmış evde( sanırım gelmek isteyecek bana demedi çok korktum valla gelme de denmez yani eşim demez..şimdi dua ediyorum gelmesinler diye çok gerildim valla:1no2:

hee üç kuruşluk kargo parası için buluşuyon yane kısla heee...
rezil etcem olum seni....

Ayrıca, bulusmayacagım, o calıstıgım yere gelecek insallah...

İstersen sen de gelebilirsin...

Hatta yolu dusen herkese kapım acık...

Eskisehiryolu buyuk bina,

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Kızlarrrr,
Daha önce mantı hamuru açmış kaç kişi var aranızda?
Kafama esti de, akşam mantı yapacağım... Tabii hamuru açabilirsem...
Tarife ihtiyacım var, hadi yardım...
İnce oklava mı olmalı, kalın mı?
Hamur nasıl olmalı?
3 su bardağı una 1 yumurta diyorlar, bu doğru bir oran mı?

hee orda arkadaşım var...
ama sen baştan kaybettin yoksun nartık benim için....
beni planlarınıza dahil etmeyip buluşma kararı almadan önce düşünücektiniz onu...
bizde güüya mutluyla yan yana binalardayız halaa ses seda yok...bi öğlen buluşalım dedim ona...
kızlar benden korkuyo galibaaa....

burada hangi birimde arkadasın bakiiim?

haha kızım hiç bulaşma sen o işe...yüzüne gözüne bulaştırırsın hazır al...gel kızılaya bi akşam seni mantı yemeye götüreyim bildiğim çok güsel bi yer var yapan...
ayrıca cuma günü iş yerimde öğlen çıkacakmış yaşasınnn....
arkadaşım hangi birimde hiç bilnmiyom sana sordumya o seni tanıyo galiba...işmen olmasada cismen tanıyo bi hamiş var dedi...

Mantı deyip durmayın, keserim ikinizi de...
Burda hamurişi, tatlı, şu bu yasak diye totomuzu yırtıyoruz, bunlar nelerden bahsediyor.
Açım ulennnnn mafoldumben

arkadasının adını versene bir...

2 su bardağı un
1 iri yumurta
1 çay kaşığı tuz
1/3 - 2/5 su bardağı su
1 1/2 çay kaşığı zeytinyağı ya da ayçiçek yağı
önce merdane ile düzgünleştir sonra ince merdane ile büyütebilirsin

kızlarrrrrrrrrrrr kaynanam beni çok şaşırttı,bir haftadır tavırlar takındım kendisine,bugün tel açtı 1 saat önce ben bebeğe senin istediğin gibi bembeyaz bir oda alıcam herşeyi olucak merak etme sen dedi ŞAŞIRDIM,artık zaman göstericek,hatta ctsi gidip bakalım dedi,bilmiyorum artık ne olur,yola mı geldi ne

kızım o göbekle mantıyı nasıl açıcan yorma kendini git ye bi yerde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…