- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.521
eveeet sana gıcığımmmm...
bensiz buluşma ayarladın sen...
yavrum dedimya adı fulya diye sende dedinya 3 tane fulya var diye soyadını bilmiyom arkidişimizle sözlencek bu aralar.
gorunmez kaza iste. istedigimiz kadar dikkat edelim. olacagi varsa oluyor. cok gecmis olsun canim. 10 gun dinlenmek iyi gelir simdi sana. alciya ne zaman alacaklar.
dimplecim cook coook gecmis olsunnn :Saruboceq:
doktora gitmekle iyi yapmıssınız, bak ne guzel 10 gunde istirahat yazmıs, dinlenirsin, ama evde de dolasma ole yat otur dinlen hep... opuyorumnanaktan
canım çok geçimiş olsun aman fazla yüklenme dikkat et geçensenede ben atlattım aynışeyi alçıya almaları iyi olmuş fazla basmıyorsun öyle olunca bir haftaya kadar iyileşir ama hiç kalkmaman gerek tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine
canım benim çok geçmiş olsun dinlenmen rapor alman iyi iyi olamsınada keşek yaşamasaydın böyle bişeyi neyse her işte vardır bir hayır mevlam kötüsünden korumuş inşaşaşlh 10 gün sonra alçı çıakr ve bişleyciğin kalamz canım
Dimplecım çoook geçmiş olsun canım, görünmez kaza olmuş resmen...
Allah beterinden saklasın.
O bahaneyle 10 gün dinlenirsin ama evdeyim diye kendini yorma sakın.
Çabuk iyileşirsin inşallah canımcım opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım..dinleneceksin evde en azından.alçıya falan da takılma sağlığın için iyice incinmesin ayağın.bizler ağırlaştıkça ayaklarımıza da çok yük biniyor..
ohh mis gibi yat dinlen herşeyi de kocişine yaptırkaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun canım dikkat et.Artık ağırlaştıkça vücudumuzun dengesi değişiyor.
geçmiş olsun canım alçıya aldırma bence sargı bezi ile sardır şişme morarma var mı ara ara kontrol edersin ayrıca eşimin anneannesi ispirto burkulmalara karşı birebir ve voltaren ağrı kesici kremle birlikte sür çok iyi geliyor eşimin ayağı 2,5 ay alçıda kalmıştı.sonra sargı bezi ile dolaştı 1 ay o arada yaptık ispirto ve voltaren kremi çok iyi geldi ...
Tekrardan geçmiş olsun
dimple geçmiş olsun canım.bende coşup 4 gün önce mutfağı temizleyim dedim.şimdi bel ağrısından duramıyorum.hakikaten artık eskisi gibi değiliz dikkat etmek lazım.baksana teker teker dökülüyoruz aman azıcık dikkat varsın orası burası pis olsun.bizden ve bebeklerimizden hiçbir şey önemli değil.
dilruba sanada çok geçmiş olsun canım ayakta fazla çok gezince banada oluyor o ıslaklık ama sendeki kadar değil.
dimplehawkın ayağını alçıyamı almışlar anlamadım ben yaw
çok geçmiş olsun dimple,
bosnacım iyi yapıyosun tawiz werme onlara tepene çıkar
diplehwnk geçmiş olsun cnm. ALLAH beterinden korusun..
dilrubageçmiş olsun,aman cnm sende dikkat ett.artık dikkatli davranalım birazcık..
canım sanada geçmiş olsun kaza işte.istirahatine uy gerekliki vermiş doktor.dikkat et kendine.
dimple hawk çok geçmiş olsun tatlım,olsun dinlenmiş olucan işte iyi değerlendir zamanını
selamlar arkadaşlar,.dimple arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum,.artı hafta sonu buluşma olmuş,hepiniz çok hoşsunuz kızlarrdelikafadulden delikafaduldenbu arada benim göbüşüm çok kötü çatladı,.offffff,keşke krem sürseydim,..:kedi::sinifsinif:kafamçokkarıştıbenim gibi şimdiden çatlamaya başlayan varmı göbüşüCADIARZU CADIARZU
Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederimkızlar ikinizide çok geçmiş olsun aman çok dikkat edin şunun şurasında az bir zamanımız kaldı inşallah hayırlısıyla mis kokulularımızı alıcaz kucağımıza...
eveeet sana gıcığımmmm...
bensiz buluşma ayarladın sen...
yavrum dedimya adı fulya diye sende dedinya 3 tane fulya var diye soyadını bilmiyom arkidişimizle sözlencek bu aralar.
Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim
Evet ayağım alçıya alındı 10 gün sonra kontrol var
Dr. artık ağırlaşacaksın daha kötü olur yapılacak en iyi şey bu senin için dedi
Hepinizi öpüyorum a.s.
Mühendis mi arkadasın?
dimplehawk oyy bitanem noldu sana ya daha yeni gördüm ben çok geçmiş olsun kıyamam yaa ayak alçıda bide hamile of çok zor valla...bakanın edenin varmı nabıyon tek başına?
Merhaba Canlar a.s.
Eve yeni atabildim kendimi
Sabah kontrolümüz + şeker yüklememiz vardı...
Bizim oğlan 729 gram olmuş kafası bir hafta önden gidiyor :asigim:
Şeker yüklememizin sonucu 140 çıktı tam sınırda
Bu ay 4 kilo almışım doktorum bana şaşırdıklava:
Bir daha ki ay 1-2 kilo alacaksın dikkat et dedi...
Çok ödem olduğum için tuzsuz ve şekerim sınırda olduğu için şekersiz besinler tüketecekmişim
Ne yiyeceksem artıklmaz:
Neyse her şey yolunda şükür
Bugün evlilik yıldönümümüz :kedi:
Ben biraz geçmişe bakayım a.s.
kaynamasın araya....
Merhaba Canlar a.s.
Çok ödem olduğum için tuzsuz ve şekerim sınırda olduğu için şekersiz besinler tüketecekmişim
Ne yiyeceksem artıklmaz:
geçmiş olsun dikkat et kendine ve bir ömür boyu mutluluklar canımmmmmmmmmmm
Evlilik yıldönümünüzü tebrik ederim...
m erhaba öncelikle iyi akşamlar herkese biliyorsunuz karsta yaşıyorum ben 3 gündür buz dolasıyla sokaga öçıkmadım bugün 1 aylığına kayınvalidem ve eşi gelecek alış veriş için çıkıyım dedim ve daha sokaga adım atmaz yere yapıştımçok korktum bebeğime bir şey oldu diye dr aradım eğer ağrın olursa beni ara dedi ama gayet iyyiim şu anda görünürde bişey yok ama çok korktum
tatlım süper bir paylasım olmuş eline saglıkEVY BABY - Hamilelik ve Bebek Hakkında Herşey
park yatak alanlar bunu daha iyi okumalıÜzgünüm arkadaşlarrrr
EVY BABY - Hamilelik ve Bebek Hakkında Herşey
emzik seçimi için ayrıca
merhaba arkadaşlar,hepinize iyi haftalar.
bugün şeker yüklemesi yapıldı.bebişimi de gördüm.730 gr olmuş:ecrin_bebek:
Merhaba Canlar a.s.
Ne yiyeceksem artıklmaz:
m erhaba öncelikle iyi akşamlar herkese biliyorsunuz karsta yaşıyorum ben 3 gündür buz dolasıyla sokaga öçıkmadım bugün 1 aylığına kayınvalidem ve eşi gelecek alış veriş için çıkıyım dedim ve daha sokaga adım atmaz yere yapıştımçok korktum bebeğime bir şey oldu diye dr aradım eğer ağrın olursa beni ara dedi ama gayet iyyiim şu anda görünürde bişey yok ama çok korktum
canım öncelikle gözünaydın maasallah minnoşuna.. diyet diyince sende klube hoş geldin ama alışılıyo takma...benim minnoş tatlı olarak bi tek elmayı gördüğü için çikolata gibi tepki veriyor..delikafadulden.. bu arada da nice mutlu yıllara bebişinizle birlikte saglıklı mutlu huzurlu inşallah..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?