- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.461
kafamçokkarıştı arkadaşlar bi başka konuya değinmek istiyorum,.belki izleyenler olmuştur,.geçen akşam bi profesör dediki,okadar kaliteli bebişler için karyola alıyolar,özeniyolar,yüksek fiyat veriyolar,.onların üstündeki cilalar yüzde yüz kanseröjen dedi,.eee napcaz ozaman,.nerde yatcık bebiklerrr,.şaşırıp kaldımmCADIARZU
zaten oğlumda burnumdan getirdiler sinirden sütüm kesildi..bebeğimi emziremedim ben...ama bu sefer gelse bile musade etmeyeceğim...misafir diye sesim çıkmıyor şimdilik...ama sanırım taşırmaya başladılaar...
Merhaba arkadaşlar
Gece lavaboya kalkerken çok fena ayağımı burktum mafoldumben
2 saat şiddetli ağrıdan sonra sardığımız buz sayesinde uyuyabildim çok şükür
sabahta iyiydim ama dr. ilaç yazar vs. diye bi görünelim dedik
hamile olduğum için film çekemedi ve alçıya alıcaz dedi akannehir
yakında iyice ağırlaşıcaksın, şimdiden tolere etmek lazım dedi
oysa normal bir burkulmaydı, alçı aklımın ucundan geçmiyordu :1no2:
10 gün istirahatliyim işe gidemicem
neyse buna şükür, Allah beterinden korusun cümlemizi..
selam annişlerrr..yeni bi haftaya saglıkla baslayalım insallah..fty ve dimplegecmiş olsun arkadaslar..söyle kısaca okudum gecmişi bazen gercekten kendimizi enerjik hissedip hamile olduumuzu unutup hemen işe güce sarılıoruz ben dahil..surda 2.5 ay kaldı neredeyse biraz daha dikkat edelimlmaz:..bu arada bende sırf bebegimin kilosunu ögrenebilmek hemde onu görebilmek için baska bi özel hastaneyey gittim..cünkü unutuorum herseferinde kendi doktoruma sormayı..bayandı doktor..beni ilk görüür görmez o karın ne dedi kac haftalıksın deyince 27 dedim bu haftaya göre daha bi göbekli olman gerekio bi bakalım dedi ve 2 hafta geriden gelio bebeginn gelişlimi deyince bi afalladım okadarda dikkat ediorum..ama bu sekilde olan cok war 2 hafta cok önemli degil önemli olan bu aranın daha fazla acılması dedi sonrada giderken belki iç karnın geniş oldugu için böyle görünüyo olabilirsin dedi iyice kafa karstrdı yani..kendi doktorum hiç deginmedi böyle bi konuya bi daha asla baska bi doktora gitmicem sadece kilosu için gittim korkuttu beni lmaz:
Yazcım hoşgeldin...
Bizim bıdıkların mobilyaları aynı mı olacak ne :)
Biz de oğlumun dolabını ve şifonyerini Koçtaş'tan alacağız.
Seçtik hatta.
Çok sade, akçaağaç dedikleri renkten, dümdüz şeyler ikisi de...
Çok güzel sticker'lar satılıyor, onlarla da süslemeyi düşünüyorum, çok şeker oluyor.
İkea'da çok uygun fiyatlı ve sağlam bebek karyolaları var, gitme imkanın varsa tavsiye ederim.
kızlar eşimi ikna edebilirsem büyük ihtimalle yarın domuz gribi aşısını vurulmaya gidicem aslında vurulmakda istemiyorum ama galiba başka şansım yok oğlum okula getirip götürdüğüm için o virüsü alırım diye korkuyorum allah yardımcımız olsun
bunu söyledigin iyi oldu canımcım bende polikarbonitmi cammı diye gidip geliodum artık cam alırım:lepi:birde arkadaşlar,biberon alırken cam alınmasını tavsiye etti,.CADIARZU
arkadaşlar baya bi zamandır girmediğim için yazcaklarım birikti,.değindinizmi bilmiyorum bu konuya,.özel hastaneler %70 artıyomuş,.bende özel hastaneye gittiğim için bu benide etkileyecek,.bu hafta sonu bebikimi görmeye gitcem,hemde fiyatları araştıracam,.hadi %10 20 olsa veririz.ama %70 baya bi çokk,.sinir oldum anlayacağınız.bu saatten sonra doktorumu değiştirmek çok zor gelecek,.offffff...
canım ya cok sagol istanbulda ablam war ewli bankacı insallah yolum düşerse cok isterim ama hamile olarak görüşmeyi cok isterdiimopuyorumnanaktan..kıskandım sizi walla..ebrucum evet keske sızde orada olsaydınız, eger ıstanbul taraflarına gelirsen mutlaka haber ver gorusuruzzzz zemuszemus
bu arada cook tesekkur ederım biz kk olarak hepımız cok sekerızzz :kedi::enbuyukkk:
arkadaşlar baya bi zamandır girmediğim için yazcaklarım birikti,.değindinizmi bilmiyorum bu konuya,.özel hastaneler %70 artıyomuş,.bende özel hastaneye gittiğim için bu benide etkileyecek,.bu hafta sonu bebikimi görmeye gitcem,hemde fiyatları araştıracam,.hadi %10 20 olsa veririz.ama %70 baya bi çokk,.sinir oldum anlayacağınız.bu saatten sonra doktorumu değiştirmek çok zor gelecek,.offffff...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
fty cim gecelik pijama takımını merak ettim ekle tamam bi bakalım..önden dügmelimi aldın benim baktıgım da sirin bişeydi dügmeli degildi ama boldu rahattı yani bende bu ayın sonu alıcam insallah
canmcım güle güle kullan..bende bu hafta içi almayı düşünüyorum ahsap olcak büyük ihtimal..aklnızda bulunsun odada cok cart renkl bebeklde uykszlk uykuya gecememe duuurumu yaratırmış bende cart pembişler düşünüodum artık daha yumusak renklere bakıcam düz beyaz da bana hastane ortamını cagrıstırıyo bembeyazda olmasın istiorumhoşbulduk bosnacım.bizimkinin rengide akçaagaç ve düz.valla aynı olacak sanırım canımkaydirigubbakcemile3hatta biraz önce bebeklerin cicilerine bakarken edebiyatçıyla da dolabımızın aynı olduğu gördümhihoyyyt.ahh keşke gidebilsem ikea ya ama sanmıyorum doğuma kadar gidemem enyakın noktalar bursa ve izmir.
canmcım güle güle kullan..bende bu hafta içi almayı düşünüyorum ahsap olcak büyük ihtimal..aklnızda bulunsun odada cok cart renkl bebeklde uykszlk uykuya gecememe duuurumu yaratırmış bende cart pembişler düşünüodum artık daha yumusak renklere bakıcam düz beyaz da bana hastane ortamını cagrıstırıyo bembeyazda olmasın istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?