2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım güle güle kullansın, huzurlu mutlu uykular uyusun melek oğlun...

Demek ki benim dolap da takım olacak Edebiyatçı ile kaydirigubbakcemile3
Renkleri çok güzel bence, son derece doğal, bebeği huzursuz edecek bir renk olduğunu sanmıyorum canım, için rahat olsun...

Simenay için hediyemi aldım alkisalkisalkis

Yakında buluşacağız da...hihoyyyt

noluyo lan bensiz?
ee fty çıkrıkçılar yokuşunda nerdeymiş orası?bizde ordan alalım..bide kızılayda bi toptancı varmış artık perakendede veriyomuş bide oraya bakıcam.

noluyo lan bensiz?
ee fty çıkrıkçılar yokuşunda nerdeymiş orası?bizde ordan alalım..bide kızılayda bi toptancı varmış artık perakendede veriyomuş bide oraya bakıcam.

Ben kızılaydan aldım pijama takımını..
Bir gecelik, bir alt üst pijama, bir de kalın sabahlık aldım... Ayrıca bir kendime kırmızı hastane valizi, kızıma da pembe hastane için sırt çantası aldım...
Eşim çanta olayına koptu...

noluyo lan bensiz?

Biz simenay la birbirimize çıktık, hediyede...
Sen de kendine çıkanla buluşnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

Yine göremiyorum tabi ben.
Akşam evden bakarım.
Bütün bebişlerimiz cicilerini sağlıklı günlerde kullansın inşallah...

EVY BABY - Hamilelik ve Bebek Hakkında Herşey

park yatak alanlar bunu daha iyi okumalı Üzgünüm arkadaşlarrrr

EVY BABY - Hamilelik ve Bebek Hakkında Herşey
emzik seçimi için ayrıca

Canımcım çok faydalı bilgiler paylaşmışsın, çok teşekkürler...

Biz simenay la birbirimize çıktık, hediyede...
Sen de kendine çıkanla buluşnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

Çok tatlısınız, bayılıyorum valla sizin bu atışmalarınıza opuyorumnanaktan

noluyo lan bensiz?

evet ya yani onlar cekiliste birbirlerine ciktilar diye sadece ikisimi bulusacaklar. olmaz protesto ediyorum. hani bizim ankarali hamileler bulusmamiz. hadi organizatorler ayarlama yapin hadi bakalim. oyle yalniz malniz takilmak yok.simenay ve sinpac dan bahsediyorum. :))))
bu arada canim cikrikcilardaki yerin adini kayinvalidem sabah dediydi de unuttum ben simdi. ahmetli bisiydi. simdi aradim sormak icin evde yok. ogrenince yazarim. su kizilaydaki yer neresiymis. sen de orayi de bakim.

uleyn bende senin bu yazın üstüne ankaradaki hamişlerle buluşma ayarlicam senle simenayıda çağırmicam hade bakim otur o koca totonun üstüne...benle uğraşmak neymiş sorarım ben saaa...
bu hafta olmaz cumartesi kızımın odasını alacağuk...
haftaya buluşalım kıslar...siz ikiniz hariç...

HAMİLESİN DİE DEĞİŞTİĞİNİ DÜŞÜNÜYOLARDIR DOĞURSUN ESKİ HALİNE DÖNER DİYOLARDIR:) siz birlktemi yaşıyorsunuz?

keşkeler için çok geç neden sürmedin bakiim krem.topic açmıştık bu sayfada çatlaklar için ne önlemler aldık die herkes yazdı bişiler nerdeydin balkiim sen o zamn:mymeka:
bn krem kullanıyorum lierac die karnım çok büyük ama çatlama olmadı şükür. annemin karnı çatlaklar içinde hep korktum ölrmi olacağım bnde die ama şükür yok şimdilk bişey.:CüvCüv:

hasretcimmm,geç kaldım demek,,mafoldumben mafoldumben mafoldumben offfff.intihar edebilirmiyimmmmafoldumben mafoldumben:smiley-cool: :smiley-cool:

Yap dila,
Aferin sana,
bu arada simenay a hediyesini kargo ile gönderince ben, kargo parasını da odersin artık...

hasret0587 sana ne kadar gidiyor bu lierac.küçücük şey yok bacaktı kalçaydı derken en son aldığım 15 gün zor gitti.yanında başka bişey kullanıyormusun sen

hasretcimmm,geç kaldım demek,,mafoldumben mafoldumben mafoldumben offfff.intihar edebilirmiyimmmmafoldumben mafoldumben:smiley-cool: :smiley-cool:

lieracın ampülleri var bi de mustelanın sanırım çatlaklar oluştuktan sonra geçirmek için taze çatlaklarda işe yaradığını söylüyorlar bi araştır canım istersen

Canlarım iş devretme zamanı geldi artık.
Benim yerime bakacak arkadaşa işlerimi öğretmeye başlamam gerekiyor artık.
O yüzden çıkıyorum şimdilik, öptüm çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…