- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.481
hoşbulduk bosnacım.bizimkinin rengide akçaagaç ve düz.valla aynı olacak sanırım canımkaydirigubbakcemile3hatta biraz önce bebeklerin cicilerine bakarken edebiyatçıyla da dolabımızın aynı olduğu gördümhihoyyyt.ahh keşke gidebilsem ikea ya ama sanmıyorum doğuma kadar gidemem enyakın noktalar bursa ve izmir.
Simenay için hediyemi aldım alkisalkisalkis
Yakında buluşacağız da...hihoyyyt
noluyo lan bensiz?
ee fty çıkrıkçılar yokuşunda nerdeymiş orası?bizde ordan alalım..bide kızılayda bi toptancı varmış artık perakendede veriyomuş bide oraya bakıcam.
noluyo lan bensiz?
ee fty çıkrıkçılar yokuşunda nerdeymiş orası?bizde ordan alalım..bide kızılayda bi toptancı varmış artık perakendede veriyomuş bide oraya bakıcam.
bosnacım bak benimkinin dolabı bu canım.canan eklemiş resmini.şimdiden söylüyorum güle güle kulanır inşaallah aldıklarımızı beişlerimiz.
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/308854-2010-mart-bebeklerinin-cicisleri-34.html
EVY BABY - Hamilelik ve Bebek Hakkında Herşey
park yatak alanlar bunu daha iyi okumalıÜzgünüm arkadaşlarrrr
EVY BABY - Hamilelik ve Bebek Hakkında Herşey
emzik seçimi için ayrıca
Biz simenay la birbirimize çıktık, hediyede...
Sen de kendine çıkanla buluşnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
noluyo lan bensiz?
merhaba arkadaşlar,hepinize iyi haftalar.
bugün şeker yüklemesi yapıldı.bebişimi de gördüm.730 gr olmuş:ecrin_bebek:
Tutarsızmış gerçekten.
Hiç üzülme, hiç bir problem olacağını sanmıyorum ben.
Bizim burada bir arkadaş var, benden 4 hafta falan önde normalde, az önce gördüm onu, benim kadar bile çıkmamış karnı. Tamamen yapı ile alakalı, korkma sen canım...
Hep yatıyım di mi :)
Dün çok kötü hissettim kendimi onlar iş yapar ve ben yatarken aslında.
Ama ben yaparsam da kadın resmen hizmet bekliyor, napim valla :)
Oğlunu hep seviyorum ben kız, o başkadır, hep destek olur bana canımın içi :asigim:
Almışlar canım, 10 gün raporluymuş...
Ben geride kalan 5,5 yılda çook taviz verdim, zaten o yüzden tepeme çıktılar, şimdi indirmeye çalışıyorum :)
Bu kadar farklı bir gelin görünce biraz şaşırıyorlar, anlam veremiyorlar, alınıyorlar hatta.
Eee napalım, yumuşak atın çiftesi pek olurmuş kötükedihüso
selamlar arkadaşlar,.dimple arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum,.artı hafta sonu buluşma olmuş,hepiniz çok hoşsunuz kızlarrdelikafadulden delikafaduldenbu arada benim göbüşüm çok kötü çatladı,.offffff,keşke krem sürseydim,..:kedi::sinifsinif:kafamçokkarıştıbenim gibi şimdiden çatlamaya başlayan varmı göbüşüCADIARZU CADIARZU
uleyn bende senin bu yazın üstüne ankaradaki hamişlerle buluşma ayarlicam senle simenayıda çağırmicam hade bakim otur o koca totonun üstüne...benle uğraşmak neymiş sorarım ben saaa...
bu hafta olmaz cumartesi kızımın odasını alacağuk...
haftaya buluşalım kıslar...siz ikiniz hariç...
hasretcimmm,geç kaldım demek,,mafoldumben mafoldumben mafoldumben offfff.intihar edebilirmiyimmmmafoldumben mafoldumben:smiley-cool: :smiley-cool:
HAMİLESİN DİE DEĞİŞTİĞİNİ DÜŞÜNÜYOLARDIR DOĞURSUN ESKİ HALİNE DÖNER DİYOLARDIR:) siz birlktemi yaşıyorsunuz?
:
lieracın ampülleri var bi de mustelanın sanırım çatlaklar oluştuktan sonra geçirmek için taze çatlaklarda işe yaradığını söylüyorlar bi araştır canım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?