2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar dikkatimi çekti,listedeki ilk sıradaki arkadaşlar pek topiğimize takılmıyo,.hep orta ve son sıradakiler aktiflerCADIARZU CADIARZUşu an ALLAH nasip ederse aktif olanlardan ilk doğum yapacak kişiler şöyle****selkie--hepatit--zeliş--kuju--laviniaebru--bendenizkaydirigubbakcemile3bosna--snowwhiteuen:lepi: :lepi:tabiki bu sıra şaşabilirkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ama inşallah bebiklerimiz doğmak için aceleci davranmazlar....

günaydın kızlarr...
canım bizimki yine elvin oldu...
son güne kadar bişey yazmayabilirsin bile...
babası çok kararsız.bugün çok kötüyüm janlar teyzemi kaybettik...annem beni götürmüyo üzülürüm diye sabahtan beride kasım kasım kasılıyorum zaten...
üvey teyzemdi ama çok severdim çok kötü oldum.

Nilüfercim benim doktorum 12 Mart'ı beklemez bu, Mart başından itibaren bekle deyip duruyor valla...
Hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler de, ne zaman isterlerse gelsinler, çok erken olmamak şartıyla :)
Zaten rüyamda erken doğum yapıyordum. Minicik birşey veriyorlar kucağıma, emmeyi beceremiyor, ben de tutmayı beceremiyorum. Erken doğduğu için hazırlıkları bitirememişiz, üstüne giyecek kıyafeti bile yokmuş yavrumun, terör estiriyorum evde, sizin yüzünüzden böyle oldu diye anneme, eşime bağırıp duruyorum falan... Kabus mu gördüm ne kaydirigubbakcemile3 Hayırdır inşallah...

günaydın cicişlerrrrrrr zemuszemus seyyalim benden önce davranmış bugün :)))) şafak 33 az kaldı beeeeeeeee kaydirigubbakcemile5 bosnacım hıçkırık olayını keşfedene kadar bende çok korkmuştum noluyo böyle diye şimdiede topuğunu çıkartıyor nerdeyse dışarı çok zevkli aşamalar bebişlerimiz doğunca çok özlicez yaaa bu hareketleri :asigim:

Dilacım başınız sağolsun canım...
Allah tüm ailenize sabır versin...
Üzüleceksin tabi ama sıkı durmaya çalış canım, çok hırpalama kendini.
Zaten kıpırdak senin kızın, aman tetiklenmesin...

dilacım başınız sağolsun allah sabır versin allah sana ve bebikine uzun ömürler versin inşallah

sağol canım sorma yaa...zaten gece hissettim ben çok kötü rüyalar gördüm..kızda durmadı hıçkırıyo anlatamam kalp atışı gibi pıt pıt sabaha kadar...
sabah kalktım 7 de bir telefon annem anladım anne geliyoru dedim kızdı bana...
43 yaşındaydı biri 8 diğeri 18 yaşında iki tane bebişi vardı ay neyse içinizi karartmayayım sabah sabah...
sakin olalım hayat devam ediyo...

canım başınız saolsun mevlam hepinize sabırlar versin sen fazla düşünüp üzülmeme çalış aman ne olur bebeğin üzülmesin içerde unutma vakum gibi çekiyorlar tüm hislerimizi ....

evet cnaım az kaldı sabırrr ...turkbayragi vemaşşalah ki geldik bu günlere mevlam hayırlısı ile bitirmeyi nasip etsin ... :Saruboceq::lepi:

kabus sen olmuşsun evde maşşalah :::):): ya bende görüyordum öyle erken doğum rüyaları ama bu aralar doğru düzgün uyuyamadığım için rüyaya da fırsat kalmıyor pek :):)

ya bu arada hıçkırımk mı hissetmek mi ilkkez sizden duyuyorum o nasıl öyle :):): ben şimdilerde en çok dıaşrıdan izlemeye bayılıyorum hareketlerini :):)

DİLACIM başın sağolsun,ALLAH sabır versin geride kalanlara,.üzülme diyecem ama elinde olmaz biliyorum,.ama yinede sen az üzül emi,bebikin hissetmesin:1hug:

Asinaz,
Öyle tek ölçümle düşük kilolu falan diyemiyorlarmış... Stres falan da etkiliyormuş... Bence sen hiiiç doktorun dediğini düşünme, yemeğini ye, bebeğin kocaman olsun...

Dila,
Başın sağ olsun...

Dilacim basiniz sagolsun...Allah yavrularina uzun ömürler versin...
Cok zor bir durum gercektende ama sen fazla üzmemeye calis kendini,
bebeginde etkilenmesin.

Dila'cığım başın sağolsun canım Allah sabır versin...

Asinaz canım bence bebein kilosu ile ilgili, kafana takmana gerek yok. ablamın iki bebeği de küçük doğdu şimdi maaşallah gadana gibiler. ama istersen hamileyiz dergisinin son sayısında "düşük doğum ağırlıklı bebekler" diye bir yazı var onu okuyabilirsin...

Allahım evlatlarına uzun ömür versin, mekanı cennet olsun...

Yok kız, rüyamda yaptım ben onları. Normal hayatta öyle delilikler yapmıyorum artık, akıllandım...

Hıçkırık çok komik oluyor, hissedersin yakında. Saniyelik aralıklarla pıtlayıp duruyor karnında, normal hareketlerine benzemiyor, hemen anlıyorsun bir fark olduğunu... Hareketi, hıçkırığı, can acıtan tekmesi, hepsi ayrı güzel valla... Allah isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

sağolun kızlar...
asinazcım evet belki ölçümleri yanlış yapmıştır doktorun sakın üzülme tamammı?
bişeyle bişeyi çarpıp kilosuna ulaşıyolarya.
ayrıca akşamları ve sabahları bir kaşık pekmez iç.

Günaydın güzel anneler nasıslınız....
dila06 Başın saolsun Allah geride kalan sabır versin inşallah sende kendini ve bebeğini fazla üzmemeye çalış...
Kızlar Birşey sorcam gece yattakta sağıma soluma dönerken bir batma oluyor sanki karnım geriliyor. acıyor resmen sizdede oluyor mu?... Bir de bu bebek deliğimin orası bazen sızlıyor ??

klava:klava::mymeka: kızım sen tam dayaklıksın heeee, nan dunden beri ne diller ddoktum sana, sen kendin kendinin canını sıkıosun, bu haftalarda kilo belli olmaz, 7. aydan itibaren almaya baslıyorlar asıl kilolarını, gebelik.org a gir bak orada olması gerekn kilo aralıgnı gosterio, hicte az degil, onemli olan dogum kilosu degil dogduktan sonra alacagı kilolar canım benimmmmm Şeniz
o yuzden kendini de melegimizide uzme vereliniortakkaydirigubbakcemile5

pardon ya boyu 28 cm kilosu 585 gr lütfen bir an önce bişiler yazın

günaydın canım öncelkle ewet birazcık küçük kalmış ama zaten 24, 25 haftadan sonra kilo almaya başlıyo daha yağ depolanması yeni başlıyor o yüzden sorun değil dert etme,
bide kaynana bebek odası alıyormuş hadi gözün aydın alsın tabi yediklerine saysınlarklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…