- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.601
yok kııııızz benim aşkım çok sakince yatar o bnden dikkatli walla bişey olmasın diyebazen çok yanaşıyorum heralde hemen çekiliyo göbüş sıkışmasın diyo:asigim:
e o zamn en doğrusu ezer kuzucukla seni gece mazallahklava: ama ben hastayım, sapığım, manyağım, pisipisikopatım kokusundan ayrı yatamam uleeeeeennnnn:1hug::asigim::sm_cool::jeyyar:
bende yaaa valla biz ayrı yatıyoruz artık :sinifsinif:
benim esim aslan gibi kukredigi geceleri, bide cok deli yattıgı ıcın ayrı yatma kararı aldık, zor oluyor biraz ama bebisimiz icin katlanıyoruz artık kafamçokkarıştı:bbo:
kızlaaaaarrr benim bugün doktor kontrolüm war birtazdan çıkacağım bakalım oynak kuşum büyümüşmü yoksa o da mı bücür bebek kalmışnaniknanik randewum çamlıca medicana hastanesinde ilk kez gideceğim inşallah memnun kalırımda orda doğumu yaparım kızlar artık bu hastane konusunda çok sıkılmaya başladım
selkie cim bak hazır oralara kadar gelmişken adresini wer gelip senin o kukuman kuşlarını kowalıyim ewlerine kadar sende kurtulmuş olursundelikafadulden
ne mutlu sana benim kontrole daha 1 hafta var ama bu kontrolden sonra yine ayda bir derse dr a kafa atcam kaç haftalık oluyoz yaw hala ayda 1lmaz:
hayırlı haberlerle gel insallah canım,
dikkat et yollarda kendinezemuszemus
Esim beni rahatsiz etmemek icin yatakdan düstü düsecek pozisyonunda yatiyor,
birde ben zor uyuyorum mide yanmasindan felan...
öyle oluncada uyuyamadigim icin cok sinirleniyorum.
Esimin horlamasi yoktur ama bazen dislerini gicirdatir yada agzini sapirdatir
o zamanda adama tekme atip o cenenide dislerinide kiricam simdi
deyip uyandiriyorum...hic sesini cikartmiyor bi kafasini kaldirip noldu ya diyo geri uyuyo
Söyle bi düsünüyorumda, yazik aslinda adama yaa...kaydirigubbakcemile3
HASRET0587 hadi canım bizim yerimizede sev bebişini güzel haberlerle gel emi benim kontrolde 1 hafta sonra ben 3 haftada bir gidiyorum son ay her hafta alır.
HEPATİT bu %70 SSK yla ilgili bişey.SSK lılara özel hastaneler hayal oluyor diyolar haberlerde buna dayanarak söylüyorum.Neolcek bakalım yılbaşından sonra görücez.İlk görümcem yapıcak doğum bakalım nekadar tutacak .
kızlaaaaarrr benim bugün doktor kontrolüm war birtazdan çıkacağım bakalım oynak kuşum büyümüşmü yoksa o da mı bücür bebek kalmışnaniknanik randewum çamlıca medicana hastanesinde ilk kez gideceğim inşallah memnun kalırımda orda doğumu yaparım kızlar artık bu hastane konusunda çok sıkılmaya başladım
güzel haberlerle gel canım..
EWET YA ne zaman 2 haftada bir kontrollerimiz başlicak son 3 ay değilmi? giden arkadaşlara ne demiş doktorları
inşallah cnm sağol bizimki elinden gelse doktorada göndermicek keşke dio doktorlarında özel serwisi olsa kapıdan alıp kapıya bıraksalar:mymeka:
yazık walla bizimkide öyle o sol köşede ben onun üstünde yatıyorum adam diorki yatağın bu tarafı çökecek sayende:roflol:
hepatitcim sen hangi hastaneye gidiyosun?
Canım yaşam hastanesi normal 12.09.09 tarihlerinde 1000 ytl sezeryan 1200 ytl imiş.Özel oda fiyatları 150 ytl imiş.İki gece toplam 1500 ytl.Hastanede süpermiş bunlar paket fiyatlarmış bi arkadaş yazmış topik açmıştım yaşamda doğum yapmış.
yok artık nanklava: klava: senin kociş sapıtmış iyice, bu ne kıskanclık yahu Çok üzgünüm çoook
kızım biraz yola getir su kocanı olmas ki bolelmaz:
kaydirigubbakcemile3
Kizlar aranizda NSTye baglanmaya baslayan varmi?
Bu Cuma randevumuz var ve doktorumuz Cumadan itibaren düzenli araliklarla
NSTye girecegimizi söyledi...
Bebegin hareketlerini, Kalp atisini ve Sancilarim olup olmadigini ölcmek icin.
ben özele gidiyorum.Doktorda hiçbir hasteneye bağlı değil buyüzden hepte özellerde doğum yaptırıyomuş.en çokta yaşamda.BELEK ANADOLU HASTANESİNDE 10 aralıkta bir yakınım doğum yaptı sezeryan 350 ytl.Tabii antalya merkezdeki anadolu hastanesi daha pahalıymış duyduğuma göre.Bişey daha sorucam canım bebeğine alışverişi nerden yaptın.
nasıl getreyim handecim warsa yöntemin söyle, ben karımı göndermem dioda başka bişey demiyo, o gün suat abiyede demiş gelme boşuna göndermicem kaçırırlar demiş suat abide demişki oğlum manyakmısın gebe kadını kim kaçırıp başına belamı alacak demiş hayır demiş kaçırırlar bişey olur manyaklık derecesine getiriyo işi
napim walla gücüm tükendi onla sawaşmaktan
Kizlar aranizda NSTye baglanmaya baslayan varmi?
Bu Cuma randevumuz var ve doktorumuz Cumadan itibaren düzenli araliklarla
NSTye girecegimizi söyledi...
Bebegin hareketlerini, Kalp atisini ve Sancilarim olup olmadigini ölcmek icin.
bak sole yap
onun sana yaptıgı kıskanclıkların aynısını hatta DAHA DA abartılısını ona yap şakkıdı
o da sasıracak ve sonra dıcek yazık bende karıcıgıma bole yapıyorum demekki dicekk -tatlicadiarzu- nasıl amaalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?