2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HASRET0587 hadi canım bizim yerimizede sev bebişini güzel haberlerle gel emi benim kontrolde 1 hafta sonra ben 3 haftada bir gidiyorum son ay her hafta alır.
HEPATıT bu %70 SSK yla ilgili bişey.SSK lılara özel hastaneler hayal oluyor diyolar haberlerde buna dayanarak söylüyorum.Neolcek bakalım yılbaşından sonra görücez.ılk görümcem yapıcak doğum bakalım nekadar tutacak .

delüüü kaydirigubbakcemile3

canım zorolur tabe.biz ayrı yatmayız hiç. dikkatediyoz.yastık barikatını geçemiyor benimki..kaydirigubbakcemile3 ama itiraf edeyim gececi olduğu zaman daha rahat uyuyorum duymasın da:kedi:

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.. canım
gece ne güzel uyuyoruz oğlumda uyuyor eşim arada karnıma elini koyuyor sonra oğlumda hemen uyanıyor başlıyor vurmaya gezinmeye onun yüzünden sabaha kdar tuvalet su iç falan sabah oluyor uyuyamıyorum artık ayıracam yatağı böyle olursa bune yaa şimdiden babalı oğullu beni uyutmuyorlar birde saolsun eşim vur oğlum hani nasıl tekmelermiş diyor artık vur vur benimde canım yanıyor ama Allahın izniyle doğsun görsün bakam nasıl vuruyorr lülülülülülü

ne mutlu sana benim kontrole daha 1 hafta var ama bu kontrolden sonra yine ayda bir derse dr a kafa atcam kaç haftalık oluyoz yaw hala ayda 1 lmaz:

EWET YA ne zaman 2 haftada bir kontrollerimiz başlicak son 3 ay değilmi? giden arkadaşlara ne demiş doktorları

hayırlı haberlerle gel insallah canım,
dikkat et yollarda kendinezemuszemus

inşallah cnm sağol bizimki elinden gelse doktorada göndermicek keşke dio doktorlarında özel serwisi olsa kapıdan alıp kapıya bıraksalar:mymeka:

yazık walla bizimkide öyle o sol köşede ben onun üstünde yatıyorum adam diorki yatağın bu tarafı çökecek sayende:roflol:

bu son olması lazım artık 2 haftada bir çağırması gerekli 27+ da dr kontrolüm var 1 ay sonrası 31+ oluyor Allah korusun arada bişe olsa haberi olmıcak

canım evet bugün sabah işyerinde duydum ben de:))özel hastaneler zam isteyip durmuşlar da.. yakında kokusu çıkar bakalım zaten her gidişimde hem muayaene farkı veriyom hem de devlet kesiyo maaştan:)) zam gelince ne olacak bakalım..yazı falan gelirse daireye hemen yazarım size:))

yok artık nan klava:klava: senin kociş sapıtmış iyice, bu ne kıskanclık yahu Çok üzgünüm çoook
kızım biraz yola getir su kocanı olmas ki bole lmaz:
kaydirigubbakcemile3

Canım yaşam hastanesi normal 12.09.09 tarihlerinde 1000 ytl sezeryan 1200 ytl imiş.Özel oda fiyatları 150 ytl imiş.ıki gece toplam 1500 ytl.Hastanede süpermiş bunlar paket fiyatlarmış bi arkadaş yazmış topik açmıştım yaşamda doğum yapmış.

ya ben o topic i görmemişimmm fiyatlarda iyymiş canm.bana 2000 normal, 3000 sezaryen dediler:)) ama deiştirmeyi pek düşünmüyoruz dr dan memnunuz hastane de çok iyi bir de yeni doğan yoğun bakım ünitesi çok gelişmiş bir hastane..yine de fiyat biraz tuzlu:)

ben özele gidiyorum.Doktorda hiçbir hasteneye bağlı değil buyüzden hepte özellerde doğum yaptırıyomuş.en çokta yaşamda.BELEK ANADOLU HASTANESıNDE 10 aralıkta bir yakınım doğum yaptı sezeryan 350 ytl.Tabii antalya merkezdeki anadolu hastanesi daha pahalıymış duyduğuma göre.Bişey daha sorucam canım bebeğine alışverişi nerden yaptın.

Ben mecburen yine sezeryan olucam nasipse.Doktorda ücret alıcağı için benimkide 3000 ni bulur neyapalım bebişler için kesenin ağzını biraz açıcaz.Eşime kalsa doğumu burada istiyo bense doktoruma güveniyorum o nerde isterse orda yapalım doğumu diyorum bilmiyorum ne yapcaz.Belekteki hastanelerden birine çağırsak kontrole gelmem zor olur diyor bende işimi şansa bırakmak istemiyorum.Bilmiyorum napcaz.

yok artık nan klava:klava: senin kociş sapıtmış iyice, bu ne kıskanclık yahu Çok üzgünüm çoook
kızım biraz yola getir su kocanı olmas ki bole lmaz:
kaydirigubbakcemile3

nasıl getreyim handecim warsa yöntemin söyle, ben karımı göndermem dioda başka bişey demiyo, o gün suat abiyede demiş gelme boşuna göndermicem kaçırırlar demiş suat abide demişki oğlum manyakmısın gebe kadını kim kaçırıp başına belamı alacak demiş hayır demiş kaçırırlar bişey olur manyaklık derecesine getiriyo işi
napim walla gücüm tükendi onla sawaşmaktan

Kizlar aranizda NSTye baglanmaya baslayan varmi?
Bu Cuma randevumuz var ve doktorumuz Cumadan itibaren düzenli araliklarla
NSTye girecegimizi söyledi...

Bebegin hareketlerini, Kalp atisini ve Sancilarim olup olmadigini ölcmek icin.

Canım sen yolu bayağı yarılamışsın zaten az kalmış hakkında hayırlısı olsun.

benim dr ortak galiba hastaneye:))özel de çalışmıyor.
bebek için çok az şey aldım canım ya:kedi:2 hastane çıkışı ve beşiğini aldık o da 10-15 gün oldu olmadı:))kışlahandan aldık.kalanları da özdilek te idil bebeden alırız diyodum ama enes bebe daha uygun yerini bir bulsam:)

bak sole yap
onun sana yaptıgı kıskanclıkların aynısını hatta DAHA DA abartılısını ona yap şakkıdı
o da sasıracak ve sonra dıcek yazık bende karıcıgıma bole yapıyorum demekki dicekk -tatlicadiarzu- nasıl ama alkisalkisalkis

Kizlar aranizda NSTye baglanmaya baslayan varmi?
Bu Cuma randevumuz var ve doktorumuz Cumadan itibaren düzenli araliklarla
NSTye girecegimizi söyledi...

Bebegin hareketlerini, Kalp atisini ve Sancilarim olup olmadigini ölcmek icin.

ben bir kere girdim karnım sertleşmişti nst ye aldılar ama düzenli olarak ne zaman girmeye başlarım bilmiyorum haftaya belli olur sanırım haftaya benim şeker testim de var böğğğkkk akannehir

canlarım emin olun etkili bir yöntemdir deneyin farkı farkedin :):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…