2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar olsun bütün mart annelerine ve bebişlerine,
Dilacım başın sağolsun çok üzücü bir durum.Ne kadar üzülme desek üzüleceksin elbet.Minik bebişlerimiz hemen hissediyor bence üzüldüğümüzü.Geçenlerde uyuyordu benim tatlı bebişim üzülüp ağlamaya başlayınca hemen uyanıp tepki göstermeye başladı sanki üzülme dercesine.O yüzden başka şeylerle uğraşıp biraz olsun unutmaya çalış.

dilacım basınız sagolsun, Allah size ve geri de kalanlara sabır versin, madem kasılmalarında var düşünmemeye çalış çok fazla benneyaptımki

Asinazcım bence hiç kafana takma bebeğin kilosunu.Sağlıklı doğsun da gerisini boşver.Gittiğim doktorların bize söylediklerini duysan inanamazsın.Herşeyin başı sağlık.Hem zaten bu kiloyla doğacak değil ya biraz daha dikkat edince daha çok kilolar alır minik kuzucuğun.

teşekkürler kızlar çok sağolun...
şimdi biraz sakinleşti kızım pata küte girişti bana geceden beri...
uykum var çok...ayın 15 i deli gibide işim var.

canım ben yatarken dönemiyorum artık:)heryerim acıyor.oturup diğer yanıma dönüp tekrar yatıyorum.yattığım yönü beğenmezse sıpacım canımı acıtıyor benim de.otururken bile bir yanıma çok dayanınca acıyor.artık büyüyorlar normal.karnım gerilince diyorum benimki büyüyor diye resmen derilerim bile sızlıyor.korkma olacak bunlar yağmurcum:))

dilacım başın sağolsun Allah geride kalanlara sabır ve ömür versin.sen çok yıpratma kendini zor birşey ama güçlü olmalısın kızın için.

hayırlısı ama ben sizi geçerim kanımca kaydirigubbakcemile

bilgin için saol....kaydirigubbakcemile5

8. ayıda tam kara kışa gelio yaw senin bu bebişte mi kız olcek?

bende warım yaaaaaaaklava:

o kadar olsun bırakta:) bunlar iyi günlerimiz bnce ben pek rahatsız olmuyorum ama hamileliğimn en başından beri rahat geçiyo her yönden
kocişime sarılıyorum uyuyorum, arada bi nefes almada problem oluyo bastıryo yukarılara o zamnda 2 yastıkla yatıyorum zor olmuyor:jeyyar:

dilacım başın sağolsun allah daha beter acı göstermesin:1no2:

Ya Kizlar ben isyerinde bütün gün PC basinda oldugum icin
dalginlikla karnimi masaya cok fazla dayiyorum sonra agrisini
hissediyor geri cekiliyorum ama yine dalginlikla aynisini yapiyorum...
Bunun bir zarari olurmu sizce?

bişey olmaz merak etme bebeği koruyan kaç kat var orda o kadarcık şeyle hiç bişi olmaz

gecmis olsun canim. lutfen dikkat et. ayakkabinin altina corap falan gecirsene kaymayi onluyo diye biliyorum. valla cok buzlu karli oldugu gunler komik momik ben oyle cikicam disari napiyim.

24+5 757 gr.oğlumun adı kaan çınar nilü görürsen ekleyiver canım.herkese iyi akşamlar bende kaçar.

oglumun bi adasi daha oldu ne guzell...:)))))

pardon ya boyu 28 cm kilosu 585 gr lütfen bir an önce bişiler yazın

asinaz lutfen canini sikma. benim bi arkadasima bebegin 4 kg nun ustunde dogacak cok kilolu dediler hep. bebek 3.300 mu 3.500 mu ne dogdu. yani demek istiyorum ki. doktorlarin soyledikleri sadece tahmini kg ler. sen beslemene bundan sonra biraz daha ozen goster yeter.

İÇELE SELAMLARRRRR turkbayragi ŞAFAK 33

Günaydın güzel mart annelerii sepinize sevgi dolu güzel haberler ile dolu bir gün diliyorummmmm a.s.a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

kizlar ne guzel kocislere kavusmaya cok az kalmis. valla bizde sizinle burda safak sayiyoruz. :)))))

dilacim, basin sagolsun. Allah geride kalanlarina sabir, uzun omurler versin.

B]o kadar olsun bırakta:) bunlar iyi günlerimiz bnce ben pek rahatsız olmuyorum ama hamileliğimn en başından beri rahat geçiyo her yönden
kocişime sarılıyorum uyuyorum, arada bi nefes almada problem oluyo bastıryo yukarılara o zamnda 2 yastıkla yatıyorum zor olmuyor:jeyyar:

maşallah hasretcimumarım sonuna kadar böyle gider..ben kocişten uzak duruyom bilmiyo kocaman elleri ayaklarıyla olmadı poposuyla bi vuruyo:))))akannehir korkudan araya yastık koyuyom kaydirigubbakcemile3

8. ayıda tam kara kışa gelio yaw senin bu bebişte mi kız olcek?
yok canım bu erkek.Zaten alıcaklarım listesi var kafamda bir mağzadan alıcam için biraz rahatım okadar.
HERKESE MERHABA.
DİLA06 başınız sağolsun canım allah geride kalanlara ömür versin canım.

bende yaaa valla biz ayrı yatıyoruz artık :sinifsinif:
benim esim aslan gibi kukredigi geceleri, bide cok deli yattıgı ıcın ayrı yatma kararı aldık, zor oluyor biraz ama bebisimiz icin katlanıyoruz artık kafamçokkarıştı:bbo:

kızlaaaaarrr benim bugün doktor kontrolüm war birtazdan çıkacağım bakalım oynak kuşum büyümüşmü yoksa o da mı bücür bebek kalmışnaniknanik randewum çamlıca medicana hastanesinde ilk kez gideceğim inşallah memnun kalırımda orda doğumu yaparım kızlar artık bu hastane konusunda çok sıkılmaya başladım

selkie cim bak hazır oralara kadar gelmişken adresini wer gelip senin o kukuman kuşlarını kowalıyim ewlerine kadar sende kurtulmuş olursundelikafadulden

ne mutlu sana benim kontrole daha 1 hafta var ama bu kontrolden sonra yine ayda bir derse dr a kafa atcam kaç haftalık oluyoz yaw hala ayda 1 lmaz:

hayırlı haberlerle gel insallah canım,
dikkat et yollarda kendinezemuszemus

yok kııııızz benim aşkım çok sakince yatar o bnden dikkatli walla bişey olmasın diyebazen çok yanaşıyorum heralde hemen çekiliyo göbüş sıkışmasın diyo:asigim:

e o zamn en doğrusu ezer kuzucukla seni gece mazallahklava: ama ben hastayım, sapığım, manyağım, pisipisikopatım kokusundan ayrı yatamam uleeeeeennnnn:1hug::asigim::sm_cool::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…