- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.581
günaydın kızlarr...
canım bizimki yine elvin oldu...
son güne kadar bişey yazmayabilirsin bile...
babası çok kararsız.bugün çok kötüyüm janlar teyzemi kaybettik...annem beni götürmüyo üzülürüm diye sabahtan beride kasım kasım kasılıyorum zaten...
üvey teyzemdi ama çok severdim çok kötü oldum.
Günaydın güzel anneler nasıslınız....
dila06 Başın saolsun Allah geride kalan sabır versin inşallah sende kendini ve bebeğini fazla üzmemeye çalış...
Kızlar Birşey sorcam gece yattakta sağıma soluma dönerken bir batma oluyor sanki karnım geriliyor. acıyor resmen sizdede oluyor mu?... Bir de bu bebek deliğimin orası bazen sızlıyor ??
günaydın kızlarr...
babası çok kararsız.bugün çok kötüyüm janlar teyzemi kaybettik...annem beni götürmüyo üzülürüm diye sabahtan beride kasım kasım kasılıyorum zaten...
arkadaşlar dikkatimi çekti,listedeki ilk sıradaki arkadaşlar pek topiğimize takılmıyo,.hep orta ve son sıradakiler aktiflerCADIARZU CADIARZUşu an ALLAH nasip ederse aktif olanlardan ilk doğum yapacak kişiler şöyle****selkie--hepatit--zeliş--kuju--laviniaebru--bendenizkaydirigubbakcemile3bosna--snowwhiteuen:lepi: :lepi:tabiki bu sıra şaşabilirkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ama inşallah bebiklerimiz doğmak için aceleci davranmazlar....
dilacım başın sağolsun Allah geride kalanlara sabır ve ömür versin.sen çok yıpratma kendini zor birşey ama güçlü olmalısın kızın için.
canım ben yatarken dönemiyorum artık:)heryerim acıyor.oturup diğer yanıma dönüp tekrar yatıyorum.yattığım yönü beğenmezse sıpacım canımı acıtıyor benim de.otururken bile bir yanıma çok dayanınca acıyor.artık büyüyorlar normal.karnım gerilince diyorum benimki büyüyor diye resmen derilerim bile sızlıyor.korkma olacak bunlar yağmurcum:))
herkese merhaba yaa iki gündür et yiyiyorum bugünde davet vardı yine et kussam et çıkacak.Ben bebeğimin malzemelerini ve kendi malzemelerimi 8. ayda falan almayı düşünüyorum temizliğide bir buçuk ay kala falan oda oda yapıcam annemde yardımcı olur.Benim yek derdim kızım 4 yaşında ve hiç ayrılmadık bir saniye bile nasıl olacak bilmiyorum ya ailecek bi oda tutcaz hastanede hep beraber yatıcaz.
SELKİ,DİMPLEHAWK,DİLBURA44,AZEMHAVEL(İNŞALLAH DOĞRU YAZMIŞIMDIR) ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT EDİN KENDİNİZE.çEVREMDE HAMİLE ÇOK BİRÇOĞU DOĞUM YAPTI BİLE KİMİ EPİDURAL OLMUŞ BAŞAĞRISINDAN ŞİKAYETÇİ,KİMİ BEBEK HİÇ DURMUYOMUŞ ONDAN ŞİKAYETÇİ AMAN BİZİMKİLER NASIL OLACAK BAKALIM ŞANSIMIZA.
arkadaşlar dikkatimi çekti,listedeki ilk sıradaki arkadaşlar pek topiğimize takılmıyo,.hep orta ve son sıradakiler aktiflerCADIARZU CADIARZUşu an ALLAH nasip ederse aktif olanlardan ilk doğum yapacak kişiler şöyle****selkie--hepatit--zeliş--kuju--laviniaebru--bendenizkaydirigubbakcemile3bosna--snowwhiteuen:lepi: :lepi:tabiki bu sıra şaşabilirkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ama inşallah bebiklerimiz doğmak için aceleci davranmazlar....
canım ben yatarken dönemiyorum artık:)heryerim acıyor.oturup diğer yanıma dönüp tekrar yatıyorum.yattığım yönü beğenmezse sıpacım canımı acıtıyor benim de.otururken bile bir yanıma çok dayanınca acıyor.artık büyüyorlar normal.karnım gerilince diyorum benimki büyüyor diye resmen derilerim bile sızlıyor.korkma olacak bunlar yağmurcum:))
Ya Kizlar ben isyerinde bütün gün PC basinda oldugum icin
dalginlikla karnimi masaya cok fazla dayiyorum sonra agrisini
hissediyor geri cekiliyorum ama yine dalginlikla aynisini yapiyorum...
Bunun bir zarari olurmu sizce?
m erhaba öncelikle iyi akşamlar herkese biliyorsunuz karsta yaşıyorum ben 3 gündür buz dolasıyla sokaga öçıkmadım bugün 1 aylığına kayınvalidem ve eşi gelecek alış veriş için çıkıyım dedim ve daha sokaga adım atmaz yere yapıştımçok korktum bebeğime bir şey oldu diye dr aradım eğer ağrın olursa beni ara dedi ama gayet iyyiim şu anda görünürde bişey yok ama çok korktum
24+5 757 gr.oğlumun adı kaan çınar nilü görürsen ekleyiver canım.herkese iyi akşamlar bende kaçar.
pardon ya boyu 28 cm kilosu 585 gr lütfen bir an önce bişiler yazın
cvplarınız içn öncelikle çok teşekkür ederim janlarım,dr dediki,bebeğin gelişimi iyi mi dedim evet dedi ama biraz bebek küçük bebek olucak dedi,nasıl yani dedim,dr ya minyon bir bebek olucak ya da sen çok iyi beslenmediğin için birazcık ufak kalmış dedi,bu ay bol protein al iyi beslen bakalım sonuç ne olucak dedi,ben de korkulucak bir durum mu var dedim hayır öyle bişi yok ama daha iyi beslen dedi,ben de burdan bakıyorum listeye benim bebek nerdeyse haftasına göre boy olarakta kg olarakta düşük sanki bugün oturdum ağladım kızçemi aç bırakmışım,küçük kalmış kızçem benim yüzünden diye hem de ne ağlamamafoldumben
İÇELE SELAMLARRRRR turkbayragi ŞAFAK 33
Günaydın güzel mart annelerii sepinize sevgi dolu güzel haberler ile dolu bir gün diliyorummmmm a.s.a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
günaydın cicişlerrrrrrr zemuszemus seyyalim benden önce davranmış bugün :)))) şafak 33 az kaldı beeeeeeeee kaydirigubbakcemile5 bosnacım hıçkırık olayını keşfedene kadar bende çok korkmuştum noluyo böyle diye şimdiede topuğunu çıkartıyor nerdeyse dışarı çok zevkli aşamalar bebişlerimiz doğunca çok özlicez yaaa bu hareketleri :asigim:
günaydın kızlarr...
B]o kadar olsun bırakta:) bunlar iyi günlerimiz bnce ben pek rahatsız olmuyorum ama hamileliğimn en başından beri rahat geçiyo her yönden
kocişime sarılıyorum uyuyorum, arada bi nefes almada problem oluyo bastıryo yukarılara o zamnda 2 yastıkla yatıyorum zor olmuyor:jeyyar:
maşallah hasretcimumarım sonuna kadar böyle gider..ben kocişten uzak duruyom bilmiyo kocaman elleri ayaklarıyla olmadı poposuyla bi vuruyo:))))akannehir korkudan araya yastık koyuyom kaydirigubbakcemile3
kızlaaaaarrr benim bugün doktor kontrolüm war birtazdan çıkacağım bakalım oynak kuşum büyümüşmü yoksa o da mı bücür bebek kalmışnaniknanik randewum çamlıca medicana hastanesinde ilk kez gideceğim inşallah memnun kalırımda orda doğumu yaparım kızlar artık bu hastane konusunda çok sıkılmaya başladım
selkie cim bak hazır oralara kadar gelmişken adresini wer gelip senin o kukuman kuşlarını kowalıyim ewlerine kadar sende kurtulmuş olursundelikafadulden
kızlaaaaarrr benim bugün doktor kontrolüm war birtazdan çıkacağım bakalım oynak kuşum büyümüşmü yoksa o da mı bücür bebek kalmışnaniknanik randewum çamlıca medicana hastanesinde ilk kez gideceğim inşallah memnun kalırımda orda doğumu yaparım kızlar artık bu hastane konusunda çok sıkılmaya başladım
selkie cim bak hazır oralara kadar gelmişken adresini wer gelip senin o kukuman kuşlarını kowalıyim ewlerine kadar sende kurtulmuş olursundelikafadulden
B]o kadar olsun bırakta:) bunlar iyi günlerimiz bnce ben pek rahatsız olmuyorum ama hamileliğimn en başından beri rahat geçiyo her yönden
kocişime sarılıyorum uyuyorum, arada bi nefes almada problem oluyo bastıryo yukarılara o zamnda 2 yastıkla yatıyorum zor olmuyor:jeyyar:
maşallah hasretcimumarım sonuna kadar böyle gider..ben kocişten uzak duruyom bilmiyo kocaman elleri ayaklarıyla olmadı poposuyla bi vuruyo:))))akannehir korkudan araya yastık koyuyom kaydirigubbakcemile3
bende yaaa valla biz ayrı yatıyoruz artık :sinifsinif:
benim esim aslan gibi kukredigi geceleri, bide cok deli yattıgı ıcın ayrı yatma kararı aldık, zor oluyor biraz ama bebisimiz icin katlanıyoruz artık kafamçokkarıştı:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?